sekretar Objavljeno Februar 21, 2013 Deli Objavljeno Februar 21, 2013 servis pri Brumu,sklopka nova, tudi pričela rožljati že kr kmalu, edin filing je boljši, da je pa le nova.če je možnost dobiti uno predelano jo dobi, cena je tako ista se mi zdi.predelano pohvalijo, da ne rožlja po predelavi počasi se ogrevam za Vujčeta. Kvaliteta naj bi bila enaka kot pri angležu, pa še cenejši je. Da ne govorim, da mi je bolj domač, kot anglež Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Februar 21, 2013 Deli Objavljeno Februar 21, 2013 če se boš odločil za modificirano sklopko me zelo zanimajo tvoje kasnejše izkušnje z njo.zaenkrat ostajam pri oroginalni, čeravno je malo glasna a vseeno le ne tako dolgo nazaj nova. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
acoo Objavljeno Februar 22, 2013 Deli Objavljeno Februar 22, 2013 Zdravo motoristi,motoristke,sopotniki,feni.....še eden novi na forumu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Februar 22, 2013 Deli Objavljeno Februar 22, 2013 pozdravljen v V-strom družbi, še na V-strom Day temo se pejt predstavit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Februar 25, 2013 Deli Objavljeno Februar 25, 2013 Zdravo motoristi,motoristke,sopotniki,feni.....še eden novi na forumu ja dobrodošel v družino...še mal pa se kej vidmo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
acoo Objavljeno Februar 26, 2013 Deli Objavljeno Februar 26, 2013 ja dobrodošel v družino...še mal pa se kej vidmo.... Sigurno,komaj čakam,pravega vremena,da se dobimo na kakšni pijači... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno Februar 26, 2013 Deli Objavljeno Februar 26, 2013 Sigurno,komaj čakam,pravega vremena,da se dobimo na kakšni pijači... pozdrav tudi od mene in mnogo varnih km-jev..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Februar 27, 2013 Deli Objavljeno Februar 27, 2013 Zdravo motoristi,motoristke,sopotniki,feni.....še eden novi na forumu O lejga našga šuferja, dobrodošel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nordkap Objavljeno Februar 28, 2013 Deli Objavljeno Februar 28, 2013 A kateri mogoče kaj več ve o novem stromu 1000 razen slik na netu, kaj bolj otipljivega, kdaj naj bi prišel ipd... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Februar 28, 2013 Deli Objavljeno Februar 28, 2013 A kateri mogoče kaj več ve o novem stromu 1000 razen slik na netu, kaj bolj otipljivega, kdaj naj bi prišel ipd... menda v 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 menda v 2014 ...in upajmo malo spremenjen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno April 13, 2013 Deli Objavljeno April 13, 2013 (popravljeno) Hey! Ali ima kdo izkusnje z menjavanjem O-ring - a(st. 17 na sliki) na levi strani motorja gledano v smeri voznje??? https://www.teile-katalog.com/d2pnrs/d2pnrs?ALIAS=25205&CLIENT=NEUBERT2&LANGUAGE=DE&BRAND=SUZUKI&NAVGROUP=_2010%20Strasse%20Suzuki&MACHINE=4613&AFFILIATE=teile-katalog.at&HEAD=071.DL%201000%2010%20M12 Hvala! LP!{M} Popravljeno April 13, 2013. Popravil Marjanček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxes Objavljeno April 13, 2013 Deli Objavljeno April 13, 2013 (popravljeno) ko boš raziskal kako boš ta semering zamenal javi, jaz ga že en čas sam gledam pa me še ni zadost zmotilo da bi se lotil zamenjave ) Popravljeno April 13, 2013. Popravil gsxes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno April 13, 2013 Deli Objavljeno April 13, 2013 Hey! Ali ima kdo izkusnje z menjavanjem O-ring - a(st. 17 na sliki) na levi strani motorja gledano v smeri voznje??? https://www.teile-katalog.com/d2pnrs/d2pnrs?ALIAS=25205&CLIENT=NEUBERT2&LANGUAGE=DE&BRAND=SUZUKI&NAVGROUP=_2010%20Strasse%20Suzuki&MACHINE=4613&AFFILIATE=teile-katalog.at&HEAD=071.DL%201000%2010%20M12 Hvala! LP!{M} Imam... Najbolje, da si zraven naročiš še pokrovček (št. 16) in malo tesnilne mase... D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno April 15, 2013 Deli Objavljeno April 15, 2013 Evo zamenjano, sicer je bil pokrovcek (st.16) skoraj unicen, ampak samo skoraj... z veliko mero potrpezljijvosti gre! LP!{M} Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno April 19, 2013 Deli Objavljeno April 19, 2013 Evo zamenjano, sicer je bil pokrovcek (st.16) skoraj unicen, ampak samo skoraj... z veliko mero potrpezljijvosti gre! LP!{M} Pri meni potrpežljivost ni več pomagala. Je pa res, da se je ta pokrovček lepo 'pekel' cca. 100000km. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
theone5 Objavljeno April 22, 2013 Deli Objavljeno April 22, 2013 Zanima me, kje lahko naročim EBC sinter metal zavorne ploščice. Predhodne mi je menjal Brum in mi jih je v dveh sezonah "požrlo", vendar zavirale so dobro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
theone5 Objavljeno April 22, 2013 Deli Objavljeno April 22, 2013 www.ebczavore.si Verjetno bo to to. S katerimi ste vi zadovoljni? Pri 60kkm mam diske že lepo nagrizene. Morda kak nasvet glede menjave sperdnjih diskov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno April 22, 2013 Deli Objavljeno April 22, 2013 če maš diske "nagrizene" pri 60 tisoč km, delaš neki narobe al pa bremze ne špilajo ok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
theone5 Objavljeno April 22, 2013 Deli Objavljeno April 22, 2013 Mogoče preagresivne ploščice za original diske... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
theone5 Objavljeno April 22, 2013 Deli Objavljeno April 22, 2013 Popravek: Uporabljal sem dve sezoni AP Racing. Menjal sam. Vendar požrlo jih je v dobrih 10kkm... Berem da nekaterim zdržijo ploščice 50kkm+ tako, da sem bil resno presenečen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunatic Objavljeno April 22, 2013 Deli Objavljeno April 22, 2013 Nekaj ti mora požreti. Zavorne obloge ali pa diske. Veliko aftermarket ploščic sicer zdrži dlje kot originalne, a se zato diski hitreje trošijo! Novi diski pa so krepko dražji od samih obolg. Seveda je veliko odvisno od načina vožnje/zaviranja in obteženosti motoja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Maj 5, 2013 Deli Objavljeno Maj 5, 2013 najbrž je normalno, če na 1000 potegnem ven "štangco od sklopke" olje teče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Maj 5, 2013 Deli Objavljeno Maj 5, 2013 najbrž je normalno, če na 1000 potegnem ven "štangco od sklopke" olje teče? Jap. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Maj 12, 2013 Deli Objavljeno Maj 12, 2013 Nekaj ti mora požreti. Zavorne obloge ali pa diske. Veliko aftermarket ploščic sicer zdrži dlje kot originalne, a se zato diski hitreje trošijo! Novi diski pa so krepko dražji od samih obolg. Seveda je veliko odvisno od načina vožnje/zaviranja in obteženosti motoja. Vse to drži Podjetje, ki stoji za ebczavore.si je v Domžalah in se da do njih tudi zapeljati za prevzem in plačilo oblog. Za plačilo z gotovino ali kakšen večji nakup pa lahko dobiš popust. @ the one Za zamenjavo diskov je moj načrt tole: http://www.ebay.de/itm/Front-Brake-Disc-Rotor-KAWASAKI-KLV-1000-SUZUKI-DL650-DL1000-V-STORM-SV1000-S-B-/290731033667?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item43b0eb8443 Kitajska roba in baje se hitreje obrabijo kot originalni, delujejo pa. Glede na to, da je cena originalnih in priznanih aftermarket znamk 180+ € za posamezen disk, mislim, da mi enkraten eksperiment s temi ne bo škodoval. Če bi šlo za varnostno slabe izdelke pa bi o tem verjetno že kaj brali. Vsekakor se boš sam odločal, kaj je zate najboljše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se