Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Korošci! Jutri pridemo TA, diablo666 in jst na Ivarčko. Mate, da se tam narišete v polni cifri :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Objavljeno

se opravičujem, me ne bo. že ob 6°° krenem na zadnji rally v sezoni, po sloveniji. vračam se v nedeljo popoldan. sorči :D

Objavljeno
Korošci! Jutri pridemo TA, diablo666 in jst na Ivarčko. Mate, da se tam narišete v polni cifri :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mačica kdaj pridete?

Objavljeno

Pa dolge gate na sebe navleci, Marijan, pa rum s čajem vsake toliko, so :evil: vremenarji vreme v zadnjem trenutku spremenili :wink:

Objavljeno

ja ti vremenarji pa res ne vedo kaj hočejo ( kar mi hočemo-sonce, sonce)

Objavljeno

Mačica kdaj pridete?

Hja, a ne velja več 15.00?

Objavljeno

Korošci, jaz vas bom za uhe. Še ko se napove kak obisk, se noben ne prikaže :evil: :evil: :evil: :evil:

Objavljeno
Korošci, jaz vas bom za uhe. Še ko se napove kak obisk, se noben ne prikaže  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Taki so ti Korošci, neresni, zato sem pa jaz na Primorsko odvandrala :twisted: :arrow: Pa da ne bi kdo zameru :D :D

Objavljeno

bil v soboto v kopru pa tudi nikjer motoristov- sonca pa kolikor hočeš. :D

Objavljeno

s poudarkom na seksijo, a ne bostov :?:

Objavljeno
bil v soboto v kopru pa tudi nikjer motoristov- sonca pa kolikor hočeš. :D

Jaz sem bila v SG-ju => ne zaupam izolskim dohtarjem pa se zdravim raje v SG bolnici.

Objavljeno
Korošci, jaz vas bom za uhe. Še ko se napove kak obisk, se noben ne prikaže :evil: :evil: :evil: :evil:

Sorry Mačica, sem dobil nepričakovane in neodložljive zadeve. Kak mi je žal srečanja s tvojo TA. Pa pa :lol: :cry:

Objavljeno

no vidiš vale, za nekaj je pa le dobra ta naša koroška.

Objavljeno
no vidiš vale, za nekaj je pa le dobra ta naša koroška.

Meni je najboljša tale naša Koroška, sam Korošci ... hmm... :D :D

Objavljeno

Meni je najboljša tale naša Koroška, sam Korošci ... hmm...  :D  :D

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Objavljeno

le malo bolj umirjeno, vale premalo jih verjetno poznaš ali pa poznaš same negativce.

mačica ti pa kr po koroško, a. :twisted:

Objavljeno
le malo bolj umirjeno, vale premalo jih verjetno poznaš ali pa poznaš same negativce.

Eh Marjan, jih čist fajn poznam. Sem ja 24 let preživela na Koroškem. Mal vas pa morem tracat. Sej veš kk gre una pesem - Korošci so zmeri za mušter bili ... :D :D :D

Objavljeno

A mi razložiš v čem je fora? Ker je pr meni oblačno

Objavljeno

:twisted: :twisted: :twisted:

ma vsi smo malo na twisted narejeni :twisted:

Objavljeno

"Dragi moji" Korošci, da se vam malo zjokam:

Danes sem končno pripeljala po nesreči motor na servis in smo ugotovili, da je na njem edino vredu še mašina, vse ostalo pa je za zamenjat :cry: :cry: :cry: Tako ti je to, ko te ne vidi voznik osebnega vozila :evil: :evil: :evil: Vse je šlo (vilice, luči, sprednji disk, rezervoar, oba auspuha, grušt, ...) :cry: :evil: :cry: Uno žensko bi ta trenutek prisilila, da si s kladivom stolče avto :cry: U glavnem če kdo rabi razbit motor - prodam! :(

Objavljeno

kao si pa z zavarovalnico uredila? a ti bojo dali za cel motor? :?

Objavljeno

Jah oni bojo ocenli totalko in potem izplačajo po Eurotax-u kolikor je motor vreden glede na letnik. Mislim, da bom prišla na pozitivno nulo šele, ko prodam mašino od motorja. Če?!? :?

Objavljeno

Vale - glavn, da si ti cela... Spomladi pa nov (boljši) motor pa bo že bolje!!! :D

Pa se bomo šli skupaj peljati, pa bo občutek še boljši kot prej... :lol:

Če se ti bo pa že prej luštalo vozit, dobiš pa mojega borisa za en krog... Velja?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!