Mačica Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 Korošci! Jutri pridemo TA, diablo666 in jst na Ivarčko. Mate, da se tam narišete v polni cifri :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
marijan Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 se opravičujem, me ne bo. že ob 6°° krenem na zadnji rally v sezoni, po sloveniji. vračam se v nedeljo popoldan. sorči :D
otog Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 Korošci! Jutri pridemo TA, diablo666 in jst na Ivarčko. Mate, da se tam narišete v polni cifri :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mačica kdaj pridete?
Brrrm Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 Pa dolge gate na sebe navleci, Marijan, pa rum s čajem vsake toliko, so :evil: vremenarji vreme v zadnjem trenutku spremenili :wink:
marijan Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 ja ti vremenarji pa res ne vedo kaj hočejo ( kar mi hočemo-sonce, sonce)
Mačica Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 Korošci! Jutri pridemo TA, diablo666 in jst na Ivarčko. Mate, da se tam narišete v polni cifri :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mačica kdaj pridete? Hja, a ne velja več 15.00?
marijan Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 ziher je ura taprava. kako je bilo?
Mačica Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Korošci, jaz vas bom za uhe. Še ko se napove kak obisk, se noben ne prikaže :evil: :evil: :evil: :evil:
Vale Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Korošci, jaz vas bom za uhe. Še ko se napove kak obisk, se noben ne prikaže :evil: :evil: :evil: :evil: Taki so ti Korošci, neresni, zato sem pa jaz na Primorsko odvandrala :twisted: :arrow: Pa da ne bi kdo zameru :D :D
marijan Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 bil v soboto v kopru pa tudi nikjer motoristov- sonca pa kolikor hočeš. :D
bostov Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Ja, čez Koroško motoseksijo je ni... :D :D
marijan Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 s poudarkom na seksijo, a ne bostov :?:
Vale Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 bil v soboto v kopru pa tudi nikjer motoristov- sonca pa kolikor hočeš. :D Jaz sem bila v SG-ju => ne zaupam izolskim dohtarjem pa se zdravim raje v SG bolnici.
otog Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Korošci, jaz vas bom za uhe. Še ko se napove kak obisk, se noben ne prikaže :evil: :evil: :evil: :evil: Sorry Mačica, sem dobil nepričakovane in neodložljive zadeve. Kak mi je žal srečanja s tvojo TA. Pa pa :lol: :cry:
marijan Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 no vidiš vale, za nekaj je pa le dobra ta naša koroška.
Vale Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 no vidiš vale, za nekaj je pa le dobra ta naša koroška. Meni je najboljša tale naša Koroška, sam Korošci ... hmm... :D :D
Mačica Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 Meni je najboljša tale naša Koroška, sam Korošci ... hmm... :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
marijan Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 le malo bolj umirjeno, vale premalo jih verjetno poznaš ali pa poznaš same negativce. mačica ti pa kr po koroško, a. :twisted:
Vale Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 le malo bolj umirjeno, vale premalo jih verjetno poznaš ali pa poznaš same negativce. mačica ti pa kr po koroško, a. :twisted: Eh Marjan, jih čist fajn poznam. Sem ja 24 let preživela na Koroškem. Mal vas pa morem tracat. Sej veš kk gre una pesem - Korošci so zmeri za mušter bili ... :D :D :D
Mačica Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 mačica ti pa kr po koroško, a. :twisted: A mi razložiš v čem je fora? Ker je pr meni oblačno
marijan Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 :twisted: :twisted: :twisted: ma vsi smo malo na twisted narejeni :twisted:
Vale Objavljeno Oktober 10, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2002 "Dragi moji" Korošci, da se vam malo zjokam: Danes sem končno pripeljala po nesreči motor na servis in smo ugotovili, da je na njem edino vredu še mašina, vse ostalo pa je za zamenjat :cry: :cry: :cry: Tako ti je to, ko te ne vidi voznik osebnega vozila :evil: :evil: :evil: Vse je šlo (vilice, luči, sprednji disk, rezervoar, oba auspuha, grušt, ...) :cry: :evil: :cry: Uno žensko bi ta trenutek prisilila, da si s kladivom stolče avto :cry: U glavnem če kdo rabi razbit motor - prodam! :(
marijan Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 kao si pa z zavarovalnico uredila? a ti bojo dali za cel motor? :?
Vale Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 Jah oni bojo ocenli totalko in potem izplačajo po Eurotax-u kolikor je motor vreden glede na letnik. Mislim, da bom prišla na pozitivno nulo šele, ko prodam mašino od motorja. Če?!? :?
Mali bik Objavljeno Oktober 14, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2002 Vale - glavn, da si ti cela... Spomladi pa nov (boljši) motor pa bo že bolje!!! :D Pa se bomo šli skupaj peljati, pa bo občutek še boljši kot prej... :lol: Če se ti bo pa že prej luštalo vozit, dobiš pa mojega borisa za en krog... Velja?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se