Vale Objavljeno Oktober 14, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2002 Hvala za "tolažilne" besede! Moto bo ziher in to verjetno zopet Diversonka naked, samo ko jo je tako težko dobit (mislim rabljeno). Večina se prodaja model S. Ampak bomo že našli. Včeraj sem bila fuuuuul slabe volje. Lepo vreme, sonček, polno motoristov, jaz pa v avtu ... :cry: :cry: :cry: Ampak do pomladi bo že in pol gremo na en pir v SG-ju. :lol: :lol: :lol:
marijan Objavljeno Oktober 14, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2002 ali pa na našem zbirnem mestu iverčko dobrodošla (seveda spomladi,kajti danes sem odjavil motor) :D
Vale Objavljeno Oktober 14, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2002 Ni blema za pir se bomo že našli :lol:
Mačica Objavljeno Oktober 14, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2002 Ni blema za pir se bomo že našli :lol: Če verjameš :evil: :evil: :evil:
Vale Objavljeno Oktober 14, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2002 Ni blema za pir se bomo že našli :lol: Če verjameš :evil: :evil: :evil: Verjamem, verjamem ... jaz jih bom našla tako ali drugače. Sem ja iz Koroške in vem kje iskat :twisted: :twisted:
marijan Objavljeno Oktober 14, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2002 mačica no saj ni tako hudo, se bomo že do pomladi namnožili, da nas bo več (tistih, ki se bodo prikazali izza peči si želimo), moraš pa razumeti da se korošci ne grupiramo radi, smo bolj samotarji (razen izjem). pa saj ni res, da se na motosvetu pojavlja le nekaj korošcev, kje nas je več? HALLLLO!
otog Objavljeno Oktober 15, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2002 mačica no saj ni tako hudo, se bomo že do pomladi namnožili, da nas bo več (tistih, ki se bodo prikazali izza peči si želimo), moraš pa razumeti da se korošci ne grupiramo radi, smo bolj samotarji (razen izjem). pa saj ni res, da se na motosvetu pojavlja le nekaj korošcev, kje nas je več? HALLLLO! HALLLLLOOO!!! :lol:
Vale Objavljeno Oktober 15, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2002 Pa ne, da bo ostalo pri številu 3! :twisted: Kaj pa kake dečve ni, razen mene :?: :wink:
Mali bik Objavljeno Oktober 15, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 15, 2002 O mamo tud dve koroški dečvi - poleg tebe. Ne vem pa. če kera od njiju sploh živi na Koroškem. Govorim o AJI in njeni kolegici, katere ime vedno pozabim :roll: :cry: (v mislih imam malo, črno in vedno nasmejano bitje, ki hoče kupit moj motor :wink: ). Res pa je, da se ne moremo primerjati s kakšno ljubljano z okolico, kjer je sigurno cca. 200 motosvetovcev + 20 študentov, ki tam preživijo kar nekaj časa... :cry: Nas je po mojih ocenah 6-8. Tako, da veš Mačica!? :? Zato pa vedno prej poklicat, da se dobimo... :wink:
Vale Objavljeno Oktober 15, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2002 Evo Mačica so že 4! Ko jih malo žokneš se hitro oglasijo, AL! :lol: :lol: :lol:
marijan Objavljeno Oktober 15, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2002 ja kje je pa cruiser pa aja? dajmo!!!
Mačica Objavljeno Oktober 15, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2002 Nas je po mojih ocenah 6-8. Tako, da veš Mačica!? :? Zato pa vedno prej poklicat, da se dobimo... :wink: Saj sem tukaj objavila da pridem vsaj 3 dni prej :evil:
marijan Objavljeno Oktober 16, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2002 tri dni je premalo, saj veš da smo za fs pisali dva meseca prej, pa nas ni bilo nič kaj veliko (korošcev mislim).
Vale Objavljeno Oktober 22, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2002 Halo Korošci, a vas je že sneg zametel al kaj :arrow: a bom mogla že zimske gume namontirat, ko bom šla na obisk domov? Zbudite se! :D
marijan Objavljeno Oktober 22, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2002 ne bo potrebno, danes sije sonček :D , ampak je mrzlo :(
Vale Objavljeno Oktober 22, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2002 ne bo potrebno, danes sije sonček :D , ampak je mrzlo :( Pri nas se je zdanilo šele ob 11.00 tako nevihto smo meli. Burja piha (nikol se je ne bom navadla), dežuje, fliska, grmi, ... ni da ni! :shock:
marijan Objavljeno Oktober 24, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2002 danes ponoči je pa pri nas bila burja-kao, pihalo je ko sto hudičev.
aja Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 O mamo tud dve koroški dečvi - poleg tebe. Ne vem pa. če kera od njiju sploh živi na Koroškem. Govorim o AJI in njeni kolegici, katere ime vedno pozabim :roll: :cry: (v mislih imam malo, črno in vedno nasmejano bitje, ki hoče kupit moj motor :wink: ). ... govoriš o Nataši, ki ima res namen kupit tvoj motor, a pravi, da bi se raje pogajala s tabo glede cene, kot pa s tvojo drago :shock: :?: (izgleda, da za svoje posredovanje zaračunava kar lepe procente :lol: ) :wink: :) :D :lol: 8) Drugače pa - jaz živim v Lj., čeprav pridem vsake toliko na Koroško, Nataša pa je trenutno še v SG, ampak se bo kmalu tudi ona preselila v prestolnico 8) :D Se kaj vidimo na Ivarčkem?
Mačica Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Se kaj vidimo na Ivarčkem? Eh, Aja na to par nič ne računat. Teli Korošci namreč niso resni spljoh :( :evil: :x
aja Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Se kaj vidimo na Ivarčkem? Eh, Aja na to par nič ne računat. Teli Korošci namreč niso resni spljoh :( :evil: :x ... :oops: to leti tudi name, priznam :? . Se bom poboljšala, obljubim. Pa upam, da ne samo jaz :wink: :D Boš čez praznike kaj v SG-ju?
marijan Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 korošci smo sicer resni ampak nas je malo pa internet še ni prišel v vsako vas pa to. :D
Mačica Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 jep. najprej v Beljak (HG), pol pa na Koroško. A bomo šli kaj na Kremžarco?
diablo666 Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 JA jst tudddddddddddddd Samo men bi peca bl pasala k je ze malo snega .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se