Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hvala za "tolažilne" besede!

Moto bo ziher in to verjetno zopet Diversonka naked, samo ko jo je tako težko dobit (mislim rabljeno). Večina se prodaja model S. Ampak bomo že našli.

Včeraj sem bila fuuuuul slabe volje. Lepo vreme, sonček, polno motoristov, jaz pa v avtu ... :cry: :cry: :cry: Ampak do pomladi bo že in pol gremo na en pir v SG-ju. :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

ali pa na našem zbirnem mestu iverčko dobrodošla (seveda spomladi,kajti danes sem odjavil motor) :D

Objavljeno

Ni blema za pir se bomo že našli :lol:

Objavljeno
Ni blema za pir se bomo že našli  :lol:

Če verjameš :evil: :evil: :evil:

Objavljeno
Ni blema za pir se bomo že našli  :lol:

Če verjameš :evil: :evil: :evil:

Verjamem, verjamem ... jaz jih bom našla tako ali drugače. Sem ja iz Koroške in vem kje iskat :twisted: :twisted:

Objavljeno

mačica no saj ni tako hudo, se bomo že do pomladi namnožili, da nas bo več (tistih, ki se bodo prikazali izza peči si želimo), moraš pa razumeti da se korošci ne grupiramo radi, smo bolj samotarji (razen izjem).

pa saj ni res, da se na motosvetu pojavlja le nekaj korošcev, kje nas je več? HALLLLO!

Objavljeno
mačica no saj ni tako hudo, se bomo že do pomladi namnožili, da nas bo več (tistih, ki se bodo prikazali izza peči si želimo), moraš pa razumeti da se korošci ne grupiramo radi, smo bolj samotarji (razen izjem).

pa saj ni res, da se na motosvetu pojavlja le nekaj korošcev, kje nas je več? HALLLLO!

HALLLLLOOO!!! :lol:

Objavljeno

Pa ne, da bo ostalo pri številu 3! :twisted:

Kaj pa kake dečve ni, razen mene :?: :wink:

Objavljeno

O mamo tud dve koroški dečvi - poleg tebe. Ne vem pa. če kera od njiju sploh živi na Koroškem. Govorim o AJI in njeni kolegici, katere ime vedno pozabim :roll: :cry: (v mislih imam malo, črno in vedno nasmejano bitje, ki hoče kupit moj motor :wink: ).

Res pa je, da se ne moremo primerjati s kakšno ljubljano z okolico, kjer je sigurno cca. 200 motosvetovcev + 20 študentov, ki tam preživijo kar nekaj časa... :cry:

Nas je po mojih ocenah 6-8. Tako, da veš Mačica!? :?

Zato pa vedno prej poklicat, da se dobimo... :wink:

Objavljeno

Evo Mačica so že 4! Ko jih malo žokneš se hitro oglasijo, AL! :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

Nas je po mojih ocenah 6-8. Tako, da veš Mačica!? :?

Zato pa vedno prej poklicat, da se dobimo... :wink:

Saj sem tukaj objavila da pridem vsaj 3 dni prej :evil:

Objavljeno

tri dni je premalo, saj veš da smo za fs pisali dva meseca prej, pa nas ni bilo nič kaj veliko (korošcev mislim).

Objavljeno

Halo Korošci, a vas je že sneg zametel al kaj :arrow: a bom mogla že zimske gume namontirat, ko bom šla na obisk domov?

Zbudite se! :D

Objavljeno

ne bo potrebno, danes sije sonček :D , ampak je mrzlo :(

Objavljeno
ne bo potrebno, danes sije sonček :D , ampak je mrzlo :(

Pri nas se je zdanilo šele ob 11.00 tako nevihto smo meli. Burja piha (nikol se je ne bom navadla), dežuje, fliska, grmi, ... ni da ni! :shock:

Objavljeno

danes ponoči je pa pri nas bila burja-kao, pihalo je ko sto hudičev.

Objavljeno
O mamo tud dve koroški dečvi - poleg tebe. Ne vem pa. če kera od njiju sploh živi na Koroškem. Govorim o AJI in njeni kolegici, katere ime vedno pozabim  :roll:  :cry: (v mislih imam malo, črno in vedno nasmejano bitje, ki hoče kupit moj motor  :wink: ).

... govoriš o Nataši, ki ima res namen kupit tvoj motor, a pravi, da bi se raje pogajala s tabo glede cene, kot pa s tvojo drago :shock: :?: (izgleda, da za svoje posredovanje zaračunava kar lepe procente :lol: ) :wink: :) :D :lol: 8)

Drugače pa - jaz živim v Lj., čeprav pridem vsake toliko na Koroško, Nataša pa je trenutno še v SG, ampak se bo kmalu tudi ona preselila v prestolnico 8) :D

Se kaj vidimo na Ivarčkem?

Objavljeno

Eh, Aja na to par nič ne računat. Teli Korošci namreč niso resni spljoh :( :evil: :x

Objavljeno

Eh, Aja na to par nič ne računat. Teli Korošci namreč niso resni spljoh :( :evil: :x

... :oops: to leti tudi name, priznam :? . Se bom poboljšala, obljubim. Pa upam, da ne samo jaz :wink: :D

Boš čez praznike kaj v SG-ju?

Objavljeno

korošci smo sicer resni ampak nas je malo pa internet še ni prišel v vsako vas pa to. :D

Objavljeno

jep. najprej v Beljak (HG), pol pa na Koroško. A bomo šli kaj na Kremžarco?

Objavljeno

JA jst tudddddddddddddd

Samo men bi peca bl pasala k je ze malo snega .

Objavljeno

Uršla Gora je zakon :lol:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!