Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Ja pa je res blo eno boljših let :yea2: Pa še tebe sem spoznala :wacko: :kva2:
marijan Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 a vsi ostali smo pa luft al ka :D
Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Spet sem celga hudiča naredla :cry: PA VSI STE KRIVI, DA JE BLO TAKO FAJN LETO NOOOOOOOOOOO :kva2:
Dr. Racing Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 A vsi smo krivi da si ti lansko leto tko rada na bedrcih spala????? :hmm: :kva2: :OK:
Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Bedrca :naughty: :naughty: :naughty:
TalVly Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 :hmm: A, to na vale_man-ovih? :OK: Ti, ti... :devil: dorra baba! Vale :004
Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 :hmm: A, to na vale_man-ovih? :OK: Ti, ti... :devil: dorra baba! Vale :004 :grrr :grrr :grrr
TalVly Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Bedrca :naughty: :naughty: :naughty: :ph34r: Sej, sej! Se mi je zdelo malo :blink:, ker vale_man je ded in 1/2. On nima bedrc. :grim
TalVly Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 O:-) SuzukiGSX, pa ne se :fight2: :friend2:
Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 :ph34r: Sej, sej! Se mi je zdelo malo :blink:, ker vale_man je ded in 1/2. On nima bedrc. :grim :xx: :xx: :xx: :xx: :xx:
Vale Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Ekola vse zmejeno :OK: 1. MENU: Goveja juhca Domači krožnik (pečenica, pečenka, prtena klobasa, krompir, zelje, fižol) Sirov štrudl 2. MENU Goveja juhca Postrv in slan krompir Soljata Sirov štrudl 3. MENU Goveja juhca Dunajski šnicl in "pomfri" krompir Soljata Sirov štrudl 4. MENU tako imenovan PETRA Surova zelenjava IN KDO BO KAJ JEDU: 1. Windsurf - 1. menu 2. Pthor - 2. menu 3. Alka - 3. menu 4. Marijan - 1. menu 5. Dina - 2. menu (Dina se je odločila rajši za ribo, da zbije Marijanu holesterol :P ) 6. Aja - 1. menu 7. Beno - 1. menu 8. Master - 3. menu 9. Petra - 4. menu 10. Bojč - 3. menu 12. Dawe The Wave - 2. menu 13. Jaša ? - 1. menu 14. Mario - 1. menu 15. Vale - 1. menu DOBIMO SE V SOBOTO 07.02.2003 OB 15.00 V GOSTILNI ROGINA V PODGORJU PRI SLOVENJ GRADCU (pelješ se iz Slovenj Gradca proti Podgorju in ko prideš v Podgorje 1. gostilna desno => so tudi table). KK FAJN BO :yea2: :yea2: :yea2: :OK: Kreativc in Vesna sta odpovedala ...
marijan Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 seveda če vlačiš lanski datum nt, napiši 2004
Vale Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 seveda če vlačiš lanski datum nt, napiši 2004 :grrr :grrr :grrr baje je neko računovodstvo krivo al neki takega
Alka Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 Bliža se dan D! Komaj čakam, da vas spet vidim na kupu. A pride kdo z motorjem?
Manu Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 Bliža se dan D! Komaj čakam, da vas spet vidim na kupu. A pride kdo z motorjem? Jaz ne. :cry:
Vale Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 Jaz ne. :cry: Seveda boš ... v mislih :yea2:
Vale Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 Ekola vse zmejeno :OK: 1. MENU: Goveja juhca Domači krožnik (pečenica, pečenka, prtena klobasa, krompir, zelje, fižol) Sirov štrudl 2. MENU Goveja juhca Postrv in slan krompir Soljata Sirov štrudl 3. MENU Goveja juhca Dunajski šnicl in "pomfri" krompir Soljata Sirov štrudl 4. MENU tako imenovan PETRA Surova zelenjava IN KDO BO KAJ JEDU: 1. Windsurf - 1. menu 2. Pthor - 2. menu 3. Alka - 3. menu 4. Marijan - 1. menu 5. Dina - 2. menu (Dina se je odločila rajši za ribo, da zbije Marijanu holesterol :P ) 6. Aja - 1. menu 7. Beno - 1. menu 8. Master - 3. menu 9. Petra - 4. menu 10. Bojč - 3. menu 11. Kreativc ? - 1. menu 12. Vesna ? 13. Dawe The Wave - 2. menu 14. Jaša ? - 1. menu 15. Mario - 1. menu 16. Vale - 4. menu DOBIMO SE V SOBOTO 07.02.2004 OB 15.00 V GOSTILNI ROGINA V PODGORJU PRI SLOVENJ GRADCU (pelješ se iz Slovenj Gradca proti Podgorju in ko prideš v Podgorje 1. gostilna desno => so tudi table). KK FAJN BO :yea2: :yea2: :yea2: :OK: Evo še zadnje spremembe pred D dnevom ... moja malenkost je zamenjala menu in datum je končno točni :yea2:
Vale Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 TAKOLE ... RAVNOKAR POTRJENO ŠTEVILO UDELEŽENCEV IN MENIJI ... JAŠA SE NI OGLASIL TAKO, DA GA NISEM PRIJAVILA, ČA PA SLUČAJNO ULETI PA BO TUT DOBU KAR BO HOTU ... SE VIDIMO :004
master 007 Objavljeno Februar 7, 2004 Opozori Objavljeno Februar 7, 2004 Dobr si tole ustimala. Se vidimo dons. .) B)
marijan Objavljeno Februar 8, 2004 Opozori Objavljeno Februar 8, 2004 sem se zbudil, bilo odlično, hvala vsem udeležencem in udeleženkam :D
Dr. Racing Objavljeno Februar 8, 2004 Opozori Objavljeno Februar 8, 2004 Družba odlična,kosilo ok :OK: .Postrežba :BUA: :BUA: . Vale svaka ti čast,spet si zajebala... :devil: :kva2:
dave the wave Objavljeno Februar 8, 2004 Opozori Objavljeno Februar 8, 2004 A mi lahko kdo telefonsko od kelnarce zrihta, men se zdi, da sem se zaljubil........... :wacko:
Windsurf Objavljeno Februar 8, 2004 Opozori Objavljeno Februar 8, 2004 Hvala, Vale, imeli smo se super! Tudi ostala družba je bla zelo fina, sem se nasmejal, kot že dolgo ne... Na tem mestu bi se rad zahvalil eni čisto posebni osebi: Bojaaaaaaanaaaaa!!! (hik, ni Bojana :? )... ROZAMUNDAAAAAAA!!! (tudi Rozamunda ni, hik :? kak ji je že ime :hmm: aja, že vem :kva2: ) BOJAAAAAANAAAAAAA!!! :lol1: Any time, any (other) place again!!! Hrana pa je bila super!!! LP in lahko noč!!! Windsurf
Vale Objavljeno Februar 8, 2004 Opozori Objavljeno Februar 8, 2004 Hvala vsem prisotnim :004 Blo je fajn :OK: Hrana :OK: Postrežba :fight2: :angry: :SS JEBEMUMATERBOJANI :fight2: Tako da veste, da sem jih klicala že ob 08.30 zjutraj in jim povedala: - zaradi viljamovk, ki jih nismo naročili, pa na koncu plačali :fight2: - predvsem pa zradi Bojane (čeprav se mi zdi, da se je na prvi pogled zaljubila v Dawe-a, pa je zato bla tako zmedena ... če temu lahko rečemo zmedenost :angry: ) - da je bla hrana super, postrežba pa tako do kurca, da ne pridemo več :fight2: Ampak glavno, da smo se mi meli fajn in sem ful vesela, ker nas je bilo tolko. Alka prosim pripopaj sliko od Bojane, da je slučajno ne pozabimo in po pomoti spet kdaj tja zaridamo :lol1:
Vale Objavljeno Februar 8, 2004 Opozori Objavljeno Februar 8, 2004 Družba odlična,kosilo ok :OK: .Postrežba :BUA: :BUA: . Vale svaka ti čast,spet si zajebala... :devil: :kva2: :grim :grim :grim do naslednjič :grim :grim :grim :afro1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se