vapotek Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 Če po popravic povem,smo že kr lepa klapca punc in gremo naokrog... Me vzamete poleg, kot pomoč, če bi slučajno ktera padla? pajkica, Sanda7, Furioso in 2 others 2 3
halls Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 Me vzamete poleg, kot pomoč, če bi slučajno ktera padla? Slinavc! GRUNF 1
vapotek Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 Slinavc! Zakaj pa slinavc? Sem pač pripravljen "pomagat", če bo ktera slučajno padla... O:-) ImenitnaPriložnost, motoristka7, pajkica in 5 others 6 2
anja37 Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 Me vzamete poleg, kot pomoč, če bi slučajno ktera padla? Pust telefon,te pokličemo,če bomo rabile-upam pa da ne GRUNF, halls, Alla in 2 others 1 4
anja37 Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 Slinavc! slinavc ali hinavc paz kako se obnašaš tu gor,kaj pišeš,čene te ne bojo pupe marale,kot mene halls sam zanimivo ti rdeči minusi-vstop prepovedan GRUNF, domina, Alla in 2 others 2 3
vapotek Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 Pust telefon,te pokličemo,če bomo rabile-upam pa da ne o ja, bote bote... telefona ti pa ne dam, ker mam čist novega, aneks k pogodbi pa že sklenjen... ImenitnaPriložnost, motoristka7, Pervy in 1 other 2 2
anja37 Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 o ja, bote bote... telefona ti pa ne dam, ker mam čist novega, aneks k pogodbi pa že sklenjen... zmenjeno vapotek....Sam da ne boš nedosegljiv,ko bo kjera na tleh maus, domina, halls in 1 other 2 2
Sanda7 Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 Sandra nebi bilo slabo,da se enkrat dobimo-v čim večjem številu jz sm prec za,..tko da ni problema
anja37 Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 jz sm prec za,..tko da ni problema ja ben pole sam spisek delat,pa gremo enkrat žiro.... maus, domina, halls in 1 other 2 2
Sanda7 Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 kt ponavad bo zgledalo tole nekak takole spisek se bo delal do pomladi pol bojo dopusti in pol bo konc sezone,tko se ponavad babe dogovarjamo..
pajkica Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 kt ponavad bo zgledalo tole nekak takole spisek se bo delal do pomladi pol bojo dopusti in pol bo konc sezone,tko se ponavad babe dogovarjamo.. Furioso, domina, spuzva in 7 others 2 8
anja37 Objavljeno Oktober 8, 2009 Objavljeno Oktober 8, 2009 kt ponavad bo zgledalo tole nekak takole spisek se bo delal do pomladi pol bojo dopusti in pol bo konc sezone,tko se ponavad babe dogovarjamo.. Ma vse se da,tista ki bi hotla it bo šla,čene naj se nit ne dogovarja in neki pametuje A ste se že dogovarjale tu gor in pol vse padlo v vodo??? halls, domina, maus in 2 others 2 3
maus Objavljeno Oktober 8, 2009 Objavljeno Oktober 8, 2009 Ma vse se da,tista ki bi hotla it bo šla,čene naj se nit ne dogovarja in neki pametuje A ste se že dogovarjale tu gor in pol vse padlo v vodo??? smo se ja.. pa tut peljale smose že ... jas spadam tut, ker mi pravijo davozim kot pussy... tkoda... selahko gdaj peljemo nakakšen isletek in gremona tortice svobodnaptica01 in GRUNF 1 1
anja37 Objavljeno Oktober 8, 2009 Objavljeno Oktober 8, 2009 smo se ja.. pa tut peljale smose že ... jas spadam tut, ker mi pravijo davozim kot pussy... tkoda... selahko gdaj peljemo nakakšen isletek in gremona tortice A veš kako rečete moški,ne negreste babe,gremo sami moški,tko sem tu gor na velik portalov brala,kako ste ženske odbili Jst se pa sploh z tem ne obremenjujem,to se dogovarjaj tu z drugimi puncami,jst ne .... Alla, ImenitnaPriložnost, domina in 2 others 3 2
maus Objavljeno Oktober 8, 2009 Objavljeno Oktober 8, 2009 A veš kako rečete moški,ne negreste babe,gremo sami moški,tko sem tu gor na velik portalov brala,kako ste ženske odbili Jst se pa sploh z tem ne obremenjujem,to se dogovarjaj tu z drugimi puncami,jst ne .... to je navadna kleveta in stereotip ... js moških sovinističnih kosmatih zavaljenih pijanih prascev itak ne maram ... mam raje deklce
anja37 Objavljeno Oktober 8, 2009 Objavljeno Oktober 8, 2009 to je navadna kleveta in stereotip ... js moških sovinističnih kosmatih zavaljenih pijanih prascev itak ne maram ... mam raje deklce Ma zaradi mene naj gre magari papeš zraven...Mene ne moti noben... Sam men se zdi,da res ne bo nič iz tega kot je ena mal nazaj napisala Ben se bom pustila presenetiti,lahko pa da bomo se zbrale in štartale.Bili živi pa videli halls, ImenitnaPriložnost, maus in 2 others 2 3
anja37 Objavljeno Oktober 8, 2009 Objavljeno Oktober 8, 2009 Kjer je za to,da se v soboto dobimo in gremo...Povejte kje se dobimo in uro... halls, GRUNF in domina 1 2
hilton Objavljeno Oktober 8, 2009 Objavljeno Oktober 8, 2009 fukfehtarce pa fukfehtarji pol pa akcije nic exclan 1
halls Objavljeno Oktober 8, 2009 Objavljeno Oktober 8, 2009 Kjer je za to,da se v soboto dobimo in gremo...Povejte kje se dobimo in uro... Soboto bo dež! :trance_33_sleep:
pajkica Objavljeno Oktober 8, 2009 Objavljeno Oktober 8, 2009 :blink: pa ne to soboto .... grrrrr ... a loh kak dan daš več cajta, da se bojo odločle ? exclan, Nagaya, Furioso in 3 others 2 4
SharpNinja Objavljeno Oktober 8, 2009 Objavljeno Oktober 8, 2009 Kok bo šele scal, d se res vse na kup zberemo klimbra 1
vapotek Objavljeno Oktober 9, 2009 Objavljeno Oktober 9, 2009 Kok bo šele scal, d se res vse na kup zberemo Če se mate res namen vse zbrat, mi prosim kak teden prej javite, da mam zadost cajta zgradit arko 2... motoristka7, Furioso, GRUNF in 1 other 2 2
anja37 Objavljeno Oktober 9, 2009 Objavljeno Oktober 9, 2009 :blink: pa ne to soboto .... grrrrr ... a loh kak dan daš več cajta, da se bojo odločle ? Pa kdaj pol,povejte-men je vseeno,sam naj bo sobota... Naslednjo soboto????? Povejte kje in uro in gremo domina 1
anja37 Objavljeno Oktober 9, 2009 Objavljeno Oktober 9, 2009 fukfehtarce pa fukfehtarji pol pa akcije nic Zakaj ti ne organiziraš in pridemo,pa da vidim kolk boš ti fukfehtar naredu kaj pr kšnu fukfehtarci,PA DA TE VIDM halls, GRUNF, domina in 1 other 1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se