TBoxer Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 ... nona je imela prav... le drži se tega. :yes: ps: mogoče ti bo potem končno le uspelo kje kakšno bejbo dobit. joke Ko pride enkrat do tam je že pečena. In če slučajno še ni, pa je sigurno potem. O:-) čau... hilton 1
SharpNinja Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 hehe, šarpi... kakorkoli pogledaš, še vedno sem več na cesti kot voznik kukr ti... tak da sam pšššt drugač pa nč bat... so tuki na ms tak prjazni, da ti bodo zastonj nickname v softninjo spremenil :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Sm pogruntala kje je pol catch hehe........nimam pudra :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:....zato me pa ocolajo zmer (kao, če za pudr noče dat, ji bomo pa tkole uzel), evotigana cikadina 1
cikadina Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 ah zaradi laskov pa ze ne bos softic. sicer jst bi s kratkimi bla grozna. pa nevem zebe me brez grive. bomo ze kej zgruntale sej je se cajt. pa vidis ti fanta se je navadu neki od none kako se kej spece. fajn to sej na sladko vse padamo. igorkr, Kramp, DAMI34 in 1 other 2 2
SharpNinja Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 ah zaradi laskov pa ze ne bos softic. sicer jst bi s kratkimi bla grozna. pa nevem zebe me brez grive. bomo ze kej zgruntale sej je se cajt. pa vidis ti fanta se je navadu neki od none kako se kej spece. fajn to sej na sladko vse padamo. Hja ne vem, prej mi ni nben reku, d sm luškana, pa d zgledam k porcelanasta pupika in podobnih pocukranih izrazov, zdj pa kamr pridem to poslušam.......it's just not me :surrender: and it freaks me out, :xx:.......sovražm bit punčkasta, že od nekdaj.....pa mi zadnje čase ne uspeva glih, še mau pa bom pinki opravo si omisla O ježeštana, vidš, na to pa sploh pomisla nism, jz pa mojga učim pečt pa kuhat pa zgleda sama seb jamo koplem .....nč dns dam tist njegov možgan v praln stroj, drgač mi ga bo pr vsem tem znanju še ktera spelala, pa se bomo mogl spet tepst cikadina in Kramp 1 1
domina Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 (popravljeno) Sm pogruntala kje je pol catch hehe........nimam pudra :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:....zato me pa ocolajo zmer (kao, če za pudr noče dat, ji bomo pa tkole uzel), evotigana hehe, ti povem da nuca... zraven pa še mal pomežikneš... and believe me - you can get away with anyhing :evilgrin: Popravljeno Januar 21, 2011. Popravil domina SharpNinja, rebel, cikadina in 2 others 3 2
domina Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 Hja ne vem, prej mi ni nben reku, d sm luškana, pa d zgledam k porcelanasta pupika in podobnih pocukranih izrazov, zdj pa kamr pridem to poslušam.......it's just not me :surrender: and it freaks me out, :xx:.......sovražm bit punčkasta, že od nekdaj.....pa mi zadnje čase ne uspeva glih, še mau pa bom pinki opravo si omisla O ježeštana, vidš, na to pa sploh pomisla nism, jz pa mojga učim pečt pa kuhat pa zgleda sama seb jamo koplem .....nč dns dam tist njegov možgan v praln stroj, drgač mi ga bo pr vsem tem znanju še ktera spelala, pa se bomo mogl spet tepst vidim da si ga že čist udomačila :naughty: pohvalno! rebel, cikadina, Kramp in 2 others 3 2
cikadina Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 sharpninja jst sm si isto rekla, zdej k sma ga tko lepo spedenala (pa spodbudila k motoriranju) in mu dodala vrednost ga pa res bolj pazim. glede puckastih for pa sm vedno sovrazla roza, pa neki punckasto pa tko. pa mi je ratalo zdej na stara leta to ful lusno. pa bela barva ni je kul ratala k mi ni bla nikoli. je pa tko da ce se da svoje čare uporabit, zakaj pa ne? ze tko smo velikokrat na slabsem, kdaj more bit pa tudi nam kej lazje. no glede frizure pa neki casa je zanimivo komentirat, potem se te navadijo, pa tudi sama se navadis. ostrizes lahko itak vedno. DAMI34, igorkr in Kramp 2 1
Arriba Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 Tako, zdaj pa bo kar bo..... DAMI34, maus, anja37 in 4 others 6 1
pajkica Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 Tako, zdaj pa bo kar bo..... ta modra je za fantke anja37, exclan, basbas in 1 other 2 2
anja37 Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 Tako, zdaj pa bo kar bo..... Sej ne vem kjero bi vzela MODRO al ROZA :naughty: Kramp in Bremzer 1 1
Arriba Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 ta modra je za fantke Seveda, fantki imamo zelo radi dude tudi ko odrastemo.... Kor13, maus, Kramp in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 Sej ne vem kjero bi vzela MODRO al ROZA :naughty: Obe? Sej je plac anja37 in Kor13 1 1
antony Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 Lahko je tud zgorej muca mislem anja37 1
anja37 Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 A ni ponavad muca spodej... A če zgorej ni dober :naughty: Muca vedno najde dudo,pa naj bo kjerkoli.... :grim Bremzer 1
Arriba Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 A ni ponavad muca spodej... Eh, saj je vseeno, veš kako poje Đorđe Balaševič: .............princip isti, sve su ostalo nianse......... tudi v eni taki lepi pesmici na temo o živalih kot se pogovarjamo tukaj (imao sam strašnog petla).... riderrgirl, anja37 in Bremzer 2 1
Arriba Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 čestitam 8. marec.... anja37, FrOGGY in pajkica 3
domina Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 (popravljeno) kjeeee steee bajkerce??? vidim je moški del motosveta čisto okupiral tole temo... :wacko: bo treba kaj narest glede tega no v glavnem tole imam za vas... za lepši dan :evilgrin: Žena pri jutranji kavici čita časopis in ugotovi, da je srečna lotodobitnica. Rekorden dobitek skoraj milijarda pripada samo njej. Vsa srečna gre v službo, direktno v direktorjevo pisarno, da bi dala odpoved, ko ji šef reče,da ji mora žal povedat, da je vedno manj dela, da je tehnološki višek, se ji full opravičuje ampak jo potolaži, da bo dobila visoko odpravnino. Tako srečna, se odloči, da si bo kupila nov avto. Vstopi v najbližjiavto salon in v tem trenutku nad avtosalonom ognjemet, vse bliska v salonu, fanfare...... Pristopi prodajalec in reče: Vi ste naš 100.000 obiskovalec in za nagrado dobite brezplačno najnovejši model MERCEDESA! Ženska še v šoku se z novim avtom odpelje domov. Si natoči kozarec penine, pristopi k oknu in vidi da se domov pripelje njen mož. Ko zavija proti dovozu k hiši, se v njega zaleti kamion in avto zajamejo plameni. Avto raznese. Žena dvigne kozarec penine in si zamrmra: MATER, KO ZALAUFA PA ZALAUFA !!!!!!!!!!!!!! Popravljeno Marec 11, 2011. Popravil domina jupiter, cikadina, Gabry18 in 1 other 2 2
cikadina Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 (popravljeno) sm opazla ja da se zelo radi pofočkajo v tej temi. zanimivo, da jih tolko firbec matra nekatere. no jst sm rešla zadevo glede podkape, k smo se neki časa menile in kupla windstopper buff in sm zelo zadovolna. za laske sm pa tudi neki si umisnla, ampak morem najprej stestirat če bo kul. potem pa povem kako se obnese. in ste se že šle kej peljat? jst sm prejšnjo soboto k je blo tko lepo pozabla čelado v lj tko da ni blo nič. pa glih fajn nove sedeže mava. tko da zaenkrat je moje motoriranje (oz. skuteriranje) omejeno na lj. Popravljeno Marec 11, 2011. Popravil cikadina
DAMI34 Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 sm opazla ja da se zelo radi pofočkajo v tej temi. zanimivo, da jih tolko firbec matra nekatere. no jst sm rešla zadevo glede podkape, k smo se neki časa menile in kupla windstopper buff in sm zelo zadovolna. za laske sm pa tudi neki si umisnla, ampak morem najprej stestirat če bo kul. potem pa povem kako se obnese. in ste se že šle kej peljat? jst sm prejšnjo soboto k je blo tko lepo pozabla čelado v lj tko da ni blo nič. pa glih fajn nove sedeže mava. tko da zaenkrat je moje motoriranje (oz. skuteriranje) omejeno na lj. Js spljoh nimam več problemov okrog razmršenih las, pa tudi vozljajo se mi več ne....le zakaj? In podkapo rabim tudi sam ko je mraz....mogoče bi okrog razmršenih in zavozlanih las vedu kaj več povedati DR. Jakob-novodobni kristus? Kar pa se tiče maskare uporabljam uno woterpruf anja37 1
prebacevka Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 da se še jst pofočkam tuki še ena na novo pridružena igorkr, MoTo G_P in maus 3
cikadina Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 Js spljoh nimam več problemov okrog razmršenih las, pa tudi vozljajo se mi več ne....le zakaj? In podkapo rabim tudi sam ko je mraz....mogoče bi okrog razmršenih in zavozlanih las vedu kaj več povedati DR. Jakob-novodobni kristus? Kar pa se tiče maskare uporabljam uno woterpruf DAMI te bo burja odpihnla boš vidu! Z lasmi mamo pa itak samo babe probleme, dedci jih lahko potleh vlečete pa ne boste meli razcepljenih konic in ne vem še vseha. pa še postrižejo vas glih za pol bolj poceni, ne glede na delo. nism pa vedla da je woterpruf maskara ta prava reč za motor , jst sm se pa kr brez nje vozila. no sej s kakimi takimi zabavnimi komentarji je že fajn če se tle pofočkate, samo brez minusu pa kakih ... pa vas mamo rade . prebacevka dobrodošla pr babah . Lušna hondica, tako bi jst rabla da bi pršla spet malo u formo. no pa sej bo cbf-ka od mojega tudi kul, samo dršte pesti da mi ne bo kej potleh padla. igorkr in DAMI34 2
prebacevka Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 DAMI te bo burja odpihnla boš vidu! Z lasmi mamo pa itak samo babe probleme, dedci jih lahko potleh vlečete pa ne boste meli razcepljenih konic in ne vem še vseha. pa še postrižejo vas glih za pol bolj poceni, ne glede na delo. nism pa vedla da je woterpruf maskara ta prava reč za motor , jst sm se pa kr brez nje vozila. no sej s kakimi takimi zabavnimi komentarji je že fajn če se tle pofočkate, samo brez minusu pa kakih ... pa vas mamo rade . prebacevka dobrodošla pr babah . Lušna hondica, tako bi jst rabla da bi pršla spet malo u formo. no pa sej bo cbf-ka od mojega tudi kul, samo dršte pesti da mi ne bo kej potleh padla. ja fletna nizka ker sem tud jaz bolj pri nizkih za začetek je vredu sam po pamet se je treba pelat pa ni tolk možnosti da se kej nardi tko da pamet u glavo in roke pa bo cbf cela maus in anja37 1 1
cikadina Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 ma ja malo mi je tko glomazna. ampak to je zato ker sm jst nerodna. pac bo neki vaje in km potrebno. domina 1
prebacevka Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 to pa absolutno VAJA DELA MOJSTRA cikadina in maus 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se