Nagaya Objavljeno Marec 26, 2009 Objavljeno Marec 26, 2009 Več takih samostojnih, emancipiranih punc se rabi, dandanes bi namreč večina rada, da se jim vse k riti prinese... :BUA: bubble burst: "z nekaj izjemami tudi novodobne fensi šmensi motoristke pričakujejo, da jim bodo gospodje vse k riti prinesli.... :naughty: " exclan 1
Mutika Objavljeno Marec 26, 2009 Objavljeno Marec 26, 2009 Komentiram star post,ampak naj omenim,da je mene enkrat skor kap trofla,ko sem prakticiral vožnjo za lepo žensko ritko!!! :blush: Z biciklinom sem bil. Očitno je bilo res "skoraj". :rolleyes: Ti si raje nov šporhet omisli!!! Kaki šovinist ... ti pa novo motorno žago al pa raj kosilnico :winkiss: kaj punce se kej furamo al bl mal no za ene par sm prepričana da že brnijo okol z mano vred :cry: Na žalost ne .... še! bubble burst: "z nekaj izjemami tudi novodobne fensi šmensi motoristke pričakujejo, da jim bodo gospodje vse k riti prinesli.... :naughty: " S temle pa se strinjam. :yes:
kat Objavljeno Marec 26, 2009 Objavljeno Marec 26, 2009 (popravljeno) bubble burst: "z nekaj izjemami tudi novodobne fensi šmensi motoristke pričakujejo, da jim bodo gospodje vse k riti prinesli.... :naughty: " emmm ... odkar sem se sama lotila menjave prednjega (še gre) in zadnjega (ufff v eni roki axa v drugi biciku :wacko:) kolesa, zagovarjam tovrstno prinašanje k riti :grim Popravljeno Marec 26, 2009. Popravil kat
Nagaya Objavljeno Marec 26, 2009 Objavljeno Marec 26, 2009 (popravljeno) eno je prosit za pomoč, drugo biti komot..da se mi noht ne zlomi Popravljeno Marec 26, 2009. Popravil Nagaya exclan 1
kat Objavljeno Marec 27, 2009 Objavljeno Marec 27, 2009 eno je prosit za pomoč, drugo biti komot..da se mi noht ne zlomi OK mi je odleglo :P ... za gospode pa če jih ne bi razvajali tudi fensi šemnsi ne bi ratale ;), najbrž se jih da tudi odrazvaditi samo pot zna biti bolj trnova :whistle:
RAF Objavljeno Marec 27, 2009 Objavljeno Marec 27, 2009 emmm ... odkar sem se sama lotila menjave prednjega (še gre) in zadnjega (ufff v eni roki axa v drugi biciku :wacko:) kolesa, zagovarjam tovrstno prinašanje k riti :grim Enako sem se jaz počutu...v eni roki peglezen, v drugi telefon..pol se na nisem vedu...na kaj se javljam, pa s čim peglam... :naughty:
pajkica Objavljeno Marec 27, 2009 Objavljeno Marec 27, 2009 Enako sem se jaz počutu...v eni roki peglezen, v drugi telefon..pol se na nisem vedu...na kaj se javljam, pa s čim peglam... :naughty: jaz sam še telefon držim, peglezen je pa za pajke da se ulovijo :P ga ne uporablam več.......... sam se nben noče :whistle: mam preslabo mrežo ..... :P Furioso in exclan 2
RAF Objavljeno Marec 27, 2009 Objavljeno Marec 27, 2009 jaz sam še telefon držim, peglezen je pa za pajke da se ulovijo :P ga ne uporablam več..........sam se nben noče :whistle: mam preslabo mrežo ..... :P kupi si FLOK!!!!!!!!
pajkica Objavljeno Marec 27, 2009 Objavljeno Marec 27, 2009 kupi si FLOK!!!!!!!! kdu pa je reku da se jih čem znebit :kva2: Furioso in exclan 2
pajkica Objavljeno Marec 27, 2009 Objavljeno Marec 27, 2009 joj ritke, ala na motorčke :P zmen se z mojo šefico, če me bo spustla :P Furioso in exclan 2
vapotek Objavljeno Marec 27, 2009 Objavljeno Marec 27, 2009 Kaki šovinist ... Kdo je pa tebi dovolil komentirat!? :? Raje mi sendvič naredi, pa pir prinesi... Aja, pa grem jaz pol veš. Pridem ko pridem, pa ne vprašuj preveč!!! :P Furioso 1
gusti Objavljeno Marec 27, 2009 Objavljeno Marec 27, 2009 Enako sem se jaz počutu...v eni roki peglezen, v drugi telefon..pol se na nisem vedu...na kaj se javljam, pa s čim peglam... :naughty: Sam da se neboš z peglajznom javil, nekaj v tem stilu: http://www.mojvideo.com/video-alo-alo/7b24303ee6a220679dab
Senna Objavljeno Marec 27, 2009 Objavljeno Marec 27, 2009 E,moja tanova je bajkerca,čeprav z drekpumpo :whistle:
Mutika Objavljeno Marec 27, 2009 Objavljeno Marec 27, 2009 Kdo je pa tebi dovolil komentirat!? :? Raje mi sendvič naredi, pa pir prinesi... Aja, pa grem jaz pol veš. Pridem ko pridem, pa ne vprašuj preveč!!! :P Rade volje! Nardim ti za cel hladilnik sendvičev, zložim jih na makromilimetre natančno, po kvartalih in glede na vrsto klobase, naložim pira za tri nore, in to Uniona, ampak, ko boš klical, katerega naj najprej poješ in če ni več pira v kleti, te ne bom slišala ... ker bom imela čelado na glavi in bom na motorju! :OK: Pa to tudi veš, kako ti ni treba skrbeti, da bi te karkoli vprašala ... :whistle: !
bmwslo Objavljeno Junij 6, 2009 Objavljeno Junij 6, 2009 Zanimivo, kako ženske znajo izkoristit svoj motor, še za kaj drugega kot za vožnjo in detail
anja37 Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 Jst mam tudi izpit in svoj motor in me boli patak kaj si mislijo moški Ko si zaželim,me prime neka želja se vsedem na mojo yamahco,kolegice in gremo žiro Tko da punce kr veselo na delo in pamet v glavo,pa gas Kdor se dela norca iz drugega,verjemte da je sam velik norec gandi, maus, GRUNF in 3 others 4 2
OVEN Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 Moja se tud neki men,da bo šla izpit delat,pa od brata ženska tud,pa soseda tud že dela,pa ena soseda se že voz,... ne vem ka jim je to zdej tulk u glavo udarl?
anja37 Objavljeno Oktober 6, 2009 Objavljeno Oktober 6, 2009 Moja se tud neki men,da bo šla izpit delat,pa od brata ženska tud,pa soseda tud že dela,pa ena soseda se že voz,... ne vem ka jim je to zdej tulk u glavo udarl? Ma zakaj pa jim bi moglo udarit v glavo,pač majo željo in naj kr grejo..... xyznanixyz 1
anja37 Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 točn tak bejbe vse na motor Sandra nebi bilo slabo,da se enkrat dobimo-v čim večjem številu
pajkica Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 Sandra nebi bilo slabo,da se enkrat dobimo-v čim večjem številu kaj pa čeb kr tebe določl Furioso, spuzva, motoristka7 in 1 other 2 2
GorazdH Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 samo ne se mi v gruče zbirat. bo skozi slabo vreme potem
anja37 Objavljeno Oktober 7, 2009 Objavljeno Oktober 7, 2009 kaj pa čeb kr tebe določl Ma hvala ti pajkica,kr tebi raje prepuščam..... Če po popravic povem,smo že kr lepa klapca punc in gremo naokrog... GRUNF, Sanda7 in domina 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se