ČIKO24 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) jst mam krizo že 5 mescov, na srečo mam oz. sem imel zlate kolege da so posodl kdaj pa kdaj motor za kak krog ali 100. Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil Flatron
flero Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 ...z vsakim dnem globja... :headbang: lp
Petzl Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Ja, temperature so iz dneva v dan visje :naughty: , na sreco pada dez in ne sneg (global warming pa to :unsure: ), se malo da se znebimo tistega nadleznega minusa zjutraj in da dez spere sol na cestah, potem pa akcija.. :D
Tratnjak Damijan Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 V garažo mal motor pogledat, prečekirat akumulator, pa vsake tok cajta iz garaže mal zalaufat pa pelat po ulici gor pa dol . Uh kok je blo lani lepo k je biu lep vreme. :rolleyes:
mkosir Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Čez dan niti ni tako hudosaj se zamotim z delom in pisnjem diplome. Problem nastane ponoči v sanjah ,saj skoraj ne mine noč ,da ne sanjam o vožnji. še slabe 3 mesece pa bo. :headbang: :headbang: Do takrat pa vas razumem sotrpini!!
Gallus Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 ... nikakor da pride pomlad ... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Dečva Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Kriza ž tok huda, da komj še pišm to :wacko:
Jure Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Sedaj pa tudi mene že malo drži.. :unsure:
snoopy Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Kriza se veča...ne samo psihično,tut fizično se pozna... :BUA: :BUA:
simonsi Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Malo se mi pa lušta toplega asfalta. :unsure:
gvucko Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Abstinenčne krize kot take nimam, ker se non-stop vozim (če ne druzga pa na šiht) vsaj parkrat na teden (razen seveda, ko je sneg na cesti). Vseeno pa že malce pogrešam bolj dinamične vožnje, mal hitrejše spremembe smeri, nagiba... Pa saj bo pomlad hitro tukaj, do takrat pa pač bolj po sredini gume. lp,
JeRn3j Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 (popravljeno) eh kaj jokate... sej se da pelat... nazadne sm 15km naredu 31.12.07 torej na silvestrovo ... pa je blo superca :OK: :worship: Popravljeno Januar 8, 2008. Popravil JeRn3j
Matic7 Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 če bo ta vikend tako lepo, kot je bilo danes, pa če ne pride kaj vmes, ni vrag, da ne navozim par 10 km... :naughty: me že čist pipa.
JeRn3j Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Jaz se še kombinezon oblečem, pol pa Moto GP špilat :evilgrin: ja ful se je dobr doma tko mal oblačt u hlače pa mal oxtarke gor pa to :P no ja še bolš se je pa zapelat ... :P
DAN Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Jeger Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...js bi .........!!!!!!!!!!!!!
Jure Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 eh kaj jokate... sej se da pelat... nazadne sm 15km naredu 31.12.07 torej na silvestrovo ... pa je blo superca :OK: :worship: Se da.. Ampak ta sol uničuje motor :cry: Bom kar na pomlad pa suhe ceste počakal :rolleyes: Do takrat pa MotoGP nažigat za računalnikom :)
condor Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Do takrat pa MotoGP nažigat za računalnikom :) Sam da kolenčkaš :whistle: :whistle:
RHonda Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Jaz si lajšam bolečine s prebiranjem foruma, gledanjem testov, moviejev, vse seveda na temo motociklizma !
snoopy Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Jaz si lajšam bolečine s prebiranjem foruma, gledanjem testov, moviejev, vse seveda na temo motociklizma ! Enako :yes: dns sm šu celo na obalo mal pogledat(v prijetni družbi-se razume :OK: )...in me je začel trgat...gate so šle na 2 dela...glava je bla v oblakih...prijetnih 12°C zunanje temp. ceste skor kot se šika, sonček,...sm mel namen u morje skočt...pa mi je pol vse dol padl :unsure: klinc pa ta zima :BUA: Jst bi se peluuuuuuuuuuu mmmbbbrrrmmmmuuuuuuuuuuuuu :blush: :kva2: :kva2:
condor Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 (popravljeno) Danes je blo na vipavskem koncu 13°C, če ni termometer malo preveč kazal :whistle: :whistle: Je tud mene začelo mal, sam kaj ko sm bil z avtom. :headbang: Popravljeno Januar 9, 2008. Popravil condor
mačka27 Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 pr ns pa mafija gorenjska sam posipava.... kr naprej pa nazaj..... zopet ista pesem....v pol ure že tretjič....dons spet.... BEMOBOGA! mamo cesto klele, primerno za sibirske razmere!!!! kj tazga živ boh še ni vidw... mene pa tko rajcung..... sam pr teh hektol. soli ga na dam ven.....ni šanse..... pa še dons je bla sahara....celih 6 stopinj!!!!! pa celo sonce!!!!to je že za solidno turco 160+..... samo bemoboga u te tone soli ga res ne mislm vlačt :cry:
bmwslo Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Krize še ni, sem pa včeraj zapravil dobro priložnost za lepo furco :headbang: :headbang: :headbang:
KeC Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Krizaaaaa, ampak tokrat ne od motorja :rolleyes:
Pervy Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 niti malo me ne grize. dokler se je treba po jajcih vozit to itak ni vožnja. bom rajše še počakal kot da me zagrabi tišanje in sezono zaključim še preden sploh bo!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se