hilton Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 http://24ur.com/novice/slovenija/ne-spreglej-trikrat-poglej.html SHREDDER in domina 1 1
vapotek Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 A spet akcija? Jaz sem že čist presran... :yawn: Alla, Furioso, anja37 in 1 other 2 2
bikez Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 Posebej pozorni bodo na povratnike anja37 in pajkica 1 1
vapotek Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 Posebej pozorni bodo na povratnike Po moje bodo uvedli kak sistem označevanja prekrškarjev. Recimo, ob prvem prekršku dobiš rumen našitek, po drugem pinki, po tretjem pa črn z belo smrtno glavo. Nenošnja našitka se kaznuje z globo 1.000€ + 7 pik. pajkica, xyznanixyz, Furioso in 1 other 2 2
rdeci_vragec Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 malce si narobe slišala Ali pa tudi ne...glede na to, da je Capris obmorska postaja, na primorskem pa danes pošteno dežuje, je povsem možno, da primorski policisti začnejo z akcijo jutri, ker danes bi ga rad vidu junaka, ki se bo šel furat bmwslo, al pa kdo drug če ve, kdaj bodo imeli celjski policisti spet akcijo varne vožnje pri šempetru, al kjer je bla lani? (če sploh bo tudi letos) pajkica in anja37 1 1
motofrik Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 Posebej pozorni bodo na povratnike ..a misliš, da policaji ne vedo vsaj približno, kdo se skriva pod čelado in kje je doma? To je vendar njihovo delo. Oni policaj iz enega mojih prejšnjih postov, divjakov sploh ni lovil, le zakaj bi...? Lepo se je odpeljal in ga pričakal pred hišo.Verjami, da divjake poznajo. anja37 in rebel 2
bikez Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 ..a misliš, da policaji ne vedo vsaj približno, kdo se skriva pod čelado in kje je doma? To je vendar njihovo delo. Oni policaj iz enega mojih prejšnjih postov, divjakov sploh ni lovil, le zakaj bi...? Lepo se je odpeljal in ga pričakal pred hišo.Verjami, da divjake poznajo. Če si coffe racer potem ja, drugače pa ne vidim možnosti, razen če nas bodo z RFID. Ko to naredijo, prodam motor oziroma zavedno odpeketam iz ceste na pisto ali nazaj na kros motor. TOMTECH in Frips 2
hilton Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 ..a misliš, da policaji ne vedo vsaj približno, kdo se skriva pod čelado in kje je doma? To je vendar njihovo delo. Oni policaj iz enega mojih prejšnjih postov, divjakov sploh ni lovil, le zakaj bi...? Lepo se je odpeljal in ga pričakal pred hišo.Verjami, da divjake poznajo. hja, naj pride na dvorišče ga bo ata najprej lepo pozdravil mama mu bo pa kafe skuhala tecajt pa lahko kr kazen napiše mene je tudi en tak cepec iz ljubega miru v nedeljo ostavil pri turistični vožnji obrazlozitev je bila vjuganje po cesti jaz sem mu pa povedal da sem se izogibal kolesnicam. ki pač jih on ni opazil no pač reterdiranec, ni se mi dalo kregat z njim thumper, Alla, BenX in 1 other 3 1
Popularna objava Gloga Objavljeno Marec 22, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 Nic cudnega da so taki ukrepi. Danes se peljem skozi Jesenice en tip lepo brez celade na cestaku, ena mladoletna mula na zadnjem sedezu, za njim drug na vespi (vsaj celado in prizgane luci je imel) in na gremo lepo prehitevat v najvecjem prometu brez luci, brez zmigavca, pol pa frajer na sredi ceste debatira se z nekom. MK EL DIABLO, imate vzorne clane, zarad kterih pol mene in meni podobnim jebejo na cesti, zaradi banalnih stvari. casper7, XY200, sergini in 9 others 12
HRC Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 Pravkar gledam dnevnik in ker se za policijsko državo kot je naša kokoška spodobi so umestili tudi članek o naših vrlih palicajih na motorjih. Ne moreš verjeti ampak stric napovedovalec je dva krat poudaril,da je Mariborskim inkasantomna motorjih VSEM uspelo prevoziti 350 kilometrov v dežju in slabšem vremenu,že diši po odlikovanjih in plaketah za hrabrost ,sposobnost in posebne zasluge za domovino. In to ti je neka novica:wallbash: thumper, casper7, Fritz in 5 others 4 4
bmwslo Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 Ali pa tudi ne...glede na to, da je Capris obmorska postaja, na primorskem pa danes pošteno dežuje, je povsem možno, da primorski policisti začnejo z akcijo jutri, ker danes bi ga rad vidu junaka, ki se bo šel furat bmwslo, al pa kdo drug če ve, kdaj bodo imeli celjski policisti spet akcijo varne vožnje pri šempetru, al kjer je bla lani? (če sploh bo tudi letos) Zaenkrat na njihovih straneh še ni podatkov za letos
MiNa Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 (popravljeno) Zaenkrat na njihovih straneh še ni podatkov za letos Nekaj o svetovanju Policije. Akcija bo v začetku aprila. Popravljeno Marec 23, 2010. Popravil MiNa
maus Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 A ni vsako leto isto ... akcije in lokacije so napovedane, vendar se še vedno veliko voznic in voznikov ne drži vsaj osnovnih pravil obnašanja v prometu. Potem vsi jokajo/mo, kako grda je policija in ravno mene so ustavili. Zakaj ne drugega, verjetno me majo na piki, zasledujejo me in čakajo, da naredim prekršek sam zato, da lahko polnijo proračun. Psi lajajo, miši cvilijo, karavana gre dalje halls, brembo, Alla in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 Ne vem no. Jast načeloma nimam problemov z njimi. Če me ulovijo zaradi prehitre vožnje, je pač moja krivda, ker nisem pazil oz. jih opazil. Mislim pa, da je izredno pomembno kako z njimi komuniciraš, če te dobijo. Tu je potrebna dobra psihologija, primerna distanca-skratka ocenit policaja, preden on tebe in temu primerno nastopat. Pišem iz iskušenj, do sedaj so bili fer in spoštljivi, čeprav so mi napisali položnico. Dejansko imam z njimi strogo posloven odnos. Oni fakturirajo, jaz plačujem. Imam pa kolega, ki se zmerom z njimi skrega, jih preklinja in žali in seveda dobi takoj 100% večjo položnico. Normalno, da mi gre na živce, če se postavijo na lahka zaslužkarska mesta na cesti, ampak tu nimam kaj. Vsekakor pa odobravam akcije, kjer se opozarja in svetuje, tako avtomobilistom kot motoristom. Ker roko na srce, avtomobilisti so čez zimo pozabili na nas in mi smo čez zimo nabrali preveč adrenalina. Alla, svobodnaptica01, kreksimon in 5 others 8
MiNa Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 Ali pa tudi ne...glede na to, da je Capris obmorska postaja, na primorskem pa danes pošteno dežuje, je povsem možno, da primorski policisti začnejo z akcijo jutri, ker danes bi ga rad vidu junaka, ki se bo šel furat bmwslo, al pa kdo drug če ve, kdaj bodo imeli celjski policisti spet akcijo varne vožnje pri šempetru, al kjer je bla lani? (če sploh bo tudi letos) Sedaj pa še točen podatek (vir tukaj) 10. in 11. april avtopoligon Ljubečna. Upajmo, da bo le vreme primerno. rdeci_vragec 1
thumper Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 mene so do sedaj ustavili 2 x .. enkrat ko sem šel z brnika - ko so prišli medaljčkarji z olimpijskih - me je videl motorist in pripeljal za mano ..pihanje , pogovor o mladih voznikih in lahko noč in srečno vožnjo.. drugič so me ustavili tik pred kozino ... pregledal papirja in vprašal , če me je kak motorist prehitel ( kao enega so čakali) - in sem povedal po pravici da so me prehitli vsi..razen če kakega slučajno nisem opazil ker je bil tako hiter...pogledal je starodobnika in malo debate ter na svidenje ,srečno vožnjo... za naprej pa ne morem obljubit , da ga ne bom nikoli usral ... upam samo ,da čim manj.. trebor, TOMTECH, brembo in 4 others 7
rdeci_vragec Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 Sedaj pa še točen podatek (vir tukaj) 10. in 11. april avtopoligon Ljubečna. Upajmo, da bo le vreme primerno. Hvala MiNa, to sem iskal. Upam tudi jst, da bo vreme zdržalo.
GregaSLO Objavljeno Marec 24, 2010 Opozori Objavljeno Marec 24, 2010 Mene so tud sam enkrat ustavli... Kontrola prometa pač. Lih sva šla s punco na Krk. Mal sta pojamrala ker ni blo dost placa da bi šla še onadva zravn Pa srečno vožnjo. DAMI34 in thumper 2
Lencdo Objavljeno Marec 24, 2010 Opozori Objavljeno Marec 24, 2010 mene pa 3x, 3x 3 kaznske točke = 9 in skupno 1500€ kazni...prepoved vožne do 1 maja in ponovno delanje izpita :S hitrost sem pa prekoračil 3x za 17km/h v naselju... in ja osel gre samo 1x na led, polcaj 2x, jaz pa zgleda 3x Sky 1
vapotek Objavljeno Marec 24, 2010 Opozori Objavljeno Marec 24, 2010 mene pa 3x, 3x 3 kaznske točke = 9 in skupno 1500€ kazni...prepoved vožne do 1 maja in ponovno delanje izpita :S hitrost sem pa prekoračil 3x za 17km/h v naselju... in ja osel gre samo 1x na led, polcaj 2x, jaz pa zgleda 3x Čist tak, med nama, zakaj si pa ustavil? Alla, david46, anja37 in 1 other 2 2
k0ci Objavljeno Marec 24, 2010 Opozori Objavljeno Marec 24, 2010 mogoče zato, ker bi v nasprotnem primeru fasal še 500€ + 6kt za pobeg
vapotek Objavljeno Marec 24, 2010 Opozori Objavljeno Marec 24, 2010 mogoče zato, ker bi v nasprotnem primeru fasal še 500€ + 6kt za pobeg Ja, ampak samo če je totalni pikzibner in bi ga dobili. Pol si pa itak zasluži to... MowzancR, Alla, david46 in 6 others 4 5
k0ci Objavljeno Marec 24, 2010 Opozori Objavljeno Marec 24, 2010 saj ni treba da ga dobijo, dovolj je da tablico vidijo, te bodo pa naslednji dan doma pri kuhanju kosila zmotili
DAMI34 Objavljeno Marec 24, 2010 Opozori Objavljeno Marec 24, 2010 mene pa 3x, 3x 3 kaznske točke = 9 in skupno 1500€ kazni...prepoved vožne do 1 maja in ponovno delanje izpita :S hitrost sem pa prekoračil 3x za 17km/h v naselju... in ja osel gre samo 1x na led, polcaj 2x, jaz pa zgleda 3x Predvidevam, da boš sedaj, ko boš opravil izpit v naselju vozu po pravilih, ker ti druzga ne preostane. Priznam, da tistih 17km več, res ni neka brzina, (tudi jaz grem od 50-70 v naselju) ampak ko bom prvič plačal bom zihr vozil točno 50km/h in mel oči na pecljih. Sicer pa modri fantje te dni kar opravljajo svoje delo in so prisotni. Včasih je tudi to dovolj, da znižaš brzino. Sam da ga vidiš, pa preveriš na števc in zavora. david46 in Alla 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se