Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Nič vrečk, ceste do prireditvenega prostora asfaltirane in v redu.

Objavljeno
Ja seveda pridem Macica dodaj me na listo + vsi dodatki :D

Macica dodatki niso misleni LADY. Na FS pridem sam :D :D :D

Objavljeno

... vprašanje organizatorjem ...

... zgornji sosed (kmetija) ima (oz. je imel) navado, da takrat, ko se kaj dogaja na jezeru izdatno škropi svoj travnik z neko čudno smrdečo tekočino ... a ste poskrbeli, da tega v soboto ne bo delal???

... BTW: ne megla, ne sonce, ne dež me ne ustavi, da v soboto pridem ...

Objavljeno
... vprašanje organizatorjem ...

... zgornji sosed (kmetija) ima (oz. je imel) navado, da takrat, ko se kaj dogaja na jezeru izdatno škropi svoj travnik z neko čudno smrdečo tekočino ... a ste poskrbeli, da tega v soboto ne bo delal???

..a ti nimaš čelade, kjer se dajo zračniki zapret do konca?? :wink:

Objavljeno
..a ti nimaš čelade, kjer se dajo zračniki zapret do konca?? :wink:

... imam, samo je ne bom imel s seboj ... :? :( :( :( :cry:

Objavljeno

Evo prijave urejene. Upam, da je OK.

Sam ne vem če tiste pripombe teye in twixa lahko štejemo kot prijavo?

Objavljeno

No, pa še en prispevek "strokovnjaka" glede pristopa do jezera:

ko se pripeljete gor do zanke (krožišča), kjer se cesta konča in zopet začne, stoji na prvi tretjini zanke gostilna, na treh četrtinah zanke je pa mostič, ki ima na sredi stebriček in je namenjen le pešcem. Lepo previdno čez tisti mostič v gozd in po 15 - 20 m boste tam, kamor ste bili namenjeni.

Objavljeno

ko se pripeljete gor do zanke (krožišča), kjer se cesta konča in zopet začne, stoji na prvi tretjini zanke gostilna, na treh četrtinah zanke je pa mostič, ki ima na sredi stebriček in je namenjen le pešcem. Lepo previdno čez tisti mostič v gozd in po 15 - 20 m boste tam, kamor ste bili namenjeni.

..pa tam potem parkirajte mopede !! :lol:

Objavljeno

..pa tam potem parkirajte mopede !! :lol:

.... kjer nas bo ze cakala dobrodoslica (aperativcek)! :lol: :lol: :wink:

Objavljeno

Novopečeni korošec Rude in moja malenkost se prijavljava na piknik.

Mačica posebi zate bova pa s sabo privlekal tudi pasjo zverinico :twisted:

Lp Kat

Objavljeno

Če kdo rabi prevoz prtljage, ljudov, živali,... iz Lj. oziroma Il.B. do Ive. jezera naj mi sporoči ker greva s pasjim prijateljem tja s piksno. Količine prtljage, ljudi, živali,... omejene na velikost Golfa.

LP - Rude

PS

Še to sm pozabu povedat, da se bova na poti tja ustavila v LJ., da preizkusiva še kakšen dvokolesni BMW.

Objavljeno

Where the f... is my post :?: :?: :?: :shock:

A here it is :oops: :o :D

Objavljeno

saj se mi je zdelo, da bo na koncu tudi pasje srečanje, tudi sam pripeljem novo prijateljico bulmastifko Gildo.

Objavljeno

Kat in Rude, a potem ne gresta s CBRo na Ivarcko?! Kaj pa, ce bo lepo vreme?! :wink: :D

Objavljeno

Jaz pa svoje zverinice ne morem pripeljat ker bova z motorjem. In reva bo spet morala v rejo. :cry: Zakaj le morava it z motorjem? :twisted:

LP

Objavljeno
Kat in Rude, a potem ne gresta s CBRo na Ivarcko?! Kaj pa, ce bo lepo vreme?! :wink: :D

Kat pride z motorjem, Rude pa s škatlco. Tolk da boš pomirjen :)

Objavljeno
Novopečeni korošec Rude in moja malenkost se prijavljava na piknik.

Mačica posebi zate bova pa s sabo privlekal tudi pasjo zverinico :twisted:

Lp Kat

:twisted: :twisted: :twisted:
Objavljeno

Ja, ja, je Rude postal sirota, ga je motor zapustil :wink: :lol:

Objavljeno

A bi se mogoče še kdo z avtom peljal na Ivarčko (in pol nazaj v Lj.)?

Nekako moram spravit svoj avto v SG, sama bi šla pa z motorjem... jaz grem že v petek gor, avto lahko pride za mano tudi v soboto (edini problem je, da se ga ne da vžgat brez kablov :? )....

:?:

Objavljeno

Mačica in Brrrm sta ti vse povedala. :cry: :cry: :cry: CBR-ko bo pod budnim očesom pasjega prijatelja in moje malenkosti vozila novopečena Katrossi :twisted: :cry: :cry: :cry:

LP - Rude

Objavljeno

Prijavljam sebe. Tako brez obveznosti. Po BMW-jevih testnih voznjah picim gor.

Miran

Objavljeno

Jaz nisem 100% če bo lahko prišla, zato se ne bom prijavljala...

Če pa bo cajt pridem....a lahko? :(

Objavljeno
Jaz nisem 100% če bo lahko prišla, zato se ne bom prijavljala...

Če pa bo cajt pridem....a lahko? :(

Ma ti kr prit. Saj zdaj ko je propadu splav, so te prijave bolj tko za informacijo, da organizatorji vejo kolk približno papice in pupice nabavit.

Ali se motim?

Objavljeno

Kolk litrov pira pa racunate po glavi? Eni ga kr dost nesejo.. kaksni Dolenjci, pa Stajerci (ups, tuki sem ze pa jest zraven)!!!! drunk.gif

Objavljeno

Štajerci mamo okol 7-8l/5m

Odvisno od pospeškov :twisted: :wink:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!