marijan Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 priskrbel RELAXOVO pivo v sodih in z pipco 60 litrov po ceni 250 sit za liter, upam, da je cena ugodna, če ga drugače prodaja po 330 sit za liter. AJA a bo dovolj za splavarjenje po tajhtu?
aja Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 priskrbel RELAXOVO pivo v sodih in z pipco 60 litrov po ceni 250 sit za liter, upam, da je cena ugodna, če ga drugače prodaja po 330 sit za liter. AJA a bo dovolj za splavarjenje po tajhtu? Dober biznis! Bo dovolj tudi za padanje s splava! :D (Če ne pa pokličemo HaloPivoHaloZdenka, pa nam v pol ure pripeljejo še dodatno dozo :P :wink: )
uti Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Kot kaže, naju ne bo....žal... :cry: :cry: v soboto še služba, v nedeljo zjutraj pa štartava na morje! 8) A če bo le majhna možnost, vas prideva vsaj pozdravit!
hotschko Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Eno vmesno vprašanje ... a koroščci boste poskrbeli tudi za hrano (piknik, žar...) ali bo to v lastni režiji udeležencev FS po bližnjih gostilnah ipd..., ker se o hrani tukaj ne govori dosti :?: :?:
master 007 Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Kot kaže, naju ne bo....žal... :cry: :cry: v soboto še služba, v nedeljo zjutraj pa štartava na morje! 8) A če bo le majhna možnost, vas prideva vsaj pozdravit! Skoda. Se pa kje drugje vidimo. 8)
otog Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Eno vmesno vprašanje ... a koroščci boste poskrbeli tudi za hrano (piknik, žar...) ali bo to v lastni režiji udeležencev FS po bližnjih gostilnah ipd..., ker se o hrani tukaj ne govori dosti :?: :?: :lol: ..ti maš , pa grozen apetit, če že pišeš tak mastno !!!
hotschko Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 :lol: ..ti maš , pa grozen apetit, če že pišeš tak mastno !!! No mastno je bilo, da se ne spregleda ... kakšen pa je odgovor na moje vprašanje ? upam da: DA :wink: :)
bostov Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Kaj ti bo hrana, sej je pivo dosti hranljivo... :D
hotschko Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Ja že res, ampak po 10l piva mi pa vedno paše še kaj v trši obliki ... vem iz izkušenj ... :oops: :shock: :? :D :lol: ahhh ... o bom zvedu zdaj za to hrano al ne ... :) :roll:
aja Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Ja že res, ampak po 10l piva mi pa vedno paše še kaj v trši obliki ... vem iz izkušenj ... :oops: :shock: :? :D :lol: ahhh ... o bom zvedu zdaj za to hrano al ne ... :) :roll: Če ne zaupaš v korošce :? , si lahko pa kak sendvič zraven prineseš.... al pa ribiško palico :wink: :D
FLAYO Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Ja že res, ampak po 10l piva mi pa vedno paše še kaj v trši obliki ... vem iz izkušenj ... :oops: :shock: :? :D :lol: ahhh ... o bom zvedu zdaj za to hrano al ne ... :) :roll: Če ne zaupaš v korošce :? , si lahko pa kak sendvič zraven prineseš.... al pa ribiško palico :wink: :D Lohk se pa k bodoci tasci na kosilo povabis :twisted: :wink: :lol: FLAYO
Mačica Objavljeno Avgust 29, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Nič novih prijav, nič novega dela zame :D :D he he he
Brrrm Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 , danes sem rezerviral še roštilj in Lakotnik Hočko, zgoraj, v belem okvirčku, imaš del odgovora :P
Brrrm Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Šotorjenje zastonj, pijača se kupi na mestu, za piknik denar bomo pa tud kr na licu mesta pobrali (cca 1000-2000 sit). Hočko Lakotnik, v belem okvirčku imaš še drugi del odgovora. Trdonja Trdonjasti, vsake toliko se je potrebno v Zgodovino zazreti, da te kaj nauči :lol:
aja Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 :?: :idea: :arrow: Hotschko, delni odgovor si že dobil, naj ga še dopolnim: poleg roštilja in morebiti :?: tudi zajtrka, dobiš še večerjo večerjo! :D :twisted:
master 007 Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 ZA HOTSCHKOTA: Na zajtrk pa se povabimo k tvoji bodoci tasci, ki najverjetneje ne bo imela nic proti. :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink: 8) 8) ............. ali pa? :?: :?: :?: :?:
pupa Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Jst eventuelno grem.. če dobim prevoz do gor, pa če gre kdo dopoldne nazaj v Lj. ker greva potem z Buso v Postojno, kjer bomo imeli našo prvo oddajo o našem Društvu v nastajanju. Tako da, če ima kdo kjerkoli plac in bi me vzel s sabo v soboto, grem. pa da vem, da gre kdo v nedeljo dopoldan nazaj.
aja Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Na zajtrk vas vabi AJA (ampak samo od 6.30 - do 7.30!!)! :wink: Master 007 in Flayo - vajina predloga sta na žalost praktično čisto neizvedljiva. :? :wink: :) A jaz pa ne veljam? :lol:
master 007 Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Na zajtrk vas vabi AJA (ampak samo od 6.30 - do 7.30!!)! :wink: Master 007 in Flayo - vajina predloga sta na žalost praktično čisto neizvedljiva. :? :wink: :) A jaz pa ne veljam? :lol: Jest sem mislu na zajtrk v nedelju zjutraj!! Če si tudi ti tako mislila ni blema. rezerviram zajtrk pri tebi Aja, Hotschkotovo tasco pa crtam. ;) ;) :lol: :lol: 8)
.T. Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 dobiš še večerjo večerjo! :D :twisted: A je to kaj posebnega vecerja vecerja? Al se samo v sifrah mente? Tadej
aja Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 A je to kaj posebnega vecerja vecerja? Al se samo v sifrah mente? Tadej :D :lol: :lol: Neeeee, to je samo dvojna porcija večerje. Hotschko je velik fant in veliko in rad je 8) :twisted: ...
aja Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Če si tudi ti tako mislila ni blema.... V nedeljo :? :?: ... mogoče bom pa začela razmišljat :wink:
.T. Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Tist, ki bomo sli v soboto zvecer domov, gremo lahko zurat se v Ljubljano, saj se bo dogajala noc v stari Ljubljani. Ob 23:30 bo na Presernovem trgu nastopil tudi nas kolega motorist Rok, ki je redni sredin gost v OTP. Evo link www.stara-ljubljana.net/napovednik.php Tadej
.T. Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 :D :lol: :lol: Neeeee, to je samo dvojna porcija večerje. Hotschko je velik fant in veliko in rad je 8) :twisted: ... A mislis, da ti verjamem? Tadej
aja Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 A mislis, da ti verjamem? Tadej Ni treba :lol: Kaj pa je potem to po tvoje?
Priporočene objave