andro007 Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Vsak ima svoje veselje ane?. No mikey če imaš res denarja na razpolago koliko želiš pa želiš imeti motor tudi za vsakdanjo vožnjo in da je hitrost ter pospeški se ti splača narediti midrace predelavo ki bi te prišla po mojem od 1000€-1500€. Sam moraš se zavedat da boš ga potem tudi moral večkrat tankat, ker ko boš imel večji vplinjač bo večji dovod goriva in s tem večja poraba.
dejko39 Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 ker izpuh mislite da je najboljši za yamaho dt50,supermoto.gledal sem da bi dal gor top performances 12-15KM,kako se kaj tist obnese pa en 19 ferg.ker od izpuhov na cilindru se vam zdi najbolj primeren ?sam sem gledal scr corso handmade in pa technigas enox. lp
gorazdslo Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Zanima me ,ali se na 4 taktnega skuterja lahko da kakšen drug izpuh (bolj športen)pa če pridobiš kaj na brzini.Pa še nekaj,ali ima sprint max 4 takten kakšno blokado.rad bi tudi nanj dal kovček pa ne vem kje ga dobit,ker ima nosilec malce drugačen zaradi rezervoarja ki je od zadaj.
danci100 Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Pomojem premal bencina dubi mal frgazar razstelat :trance_33_sleep: Tako sedaj pa že gre kot raketa, sem kupil nov uplinjač (dell o'rtho 17,5) in variomat (stage 6), malo pošraufaul in nastavil. moram rečt da gre sedaj boljše kot sem si upal predstavljat hvala vsem za nasvete
zziga Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 sej vem da je že blo povedano tokrat da... sam vseen; s katerim izpuhom bi original aerox najbol letel?
rok245 Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 Živijo, da ne bom odpiral nove teme bo povedal kar tu. Imam speedfight 2 in sedaj po 4500km bi rad zamenjal izpuh in me zanima kaj naj naredim ker je na starem izpuhu katalizator gor. Ali lahko tisto cev ki gre na izpuh iz katalizatorja dam dol in jo pustim(z vezico pritrdim na motor da ne bo opletala) ali moram cel katalizator dati dol ker bom moral itak za tehničnega nazaj dati izpuh. hvala in lp,Rok
zziga Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 mam vprašanje, js mam na einšpric runnerci zxa, pa gre isto ko z originalom sam pospeški so bolši. pa vački so bli zamejani, tk da kaj bi blo? a ma notr slučajn kšno blokado k je homolomo zravn?
rok245 Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 mam vprašanje, js mam na einšpric runnerci zxa, pa gre isto ko z originalom sam pospeški so bolši. pa vački so bli zamejani, tk da kaj bi blo? a ma notr slučajn kšno blokado k je homolomo zravn? Ponavadi ima blokado tam, ko pride na cilinder.Zgleda pa kot ena podložka.Tisto daj ven pa je. lp,Rok
Roky994 Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 Ker izpuh bi bil najbl primern za stock aprilio rs 50 (08) ?? Razmišlju sm o Giannelliju...
Xzibit Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 Giannelli je v originalu mišljen za 70-80ccm kite. Za stock je baje najboljši v6(mam).
Roky994 Objavljeno April 29, 2009 Opozori Objavljeno April 29, 2009 Giannelli je v originalu mišljen za 70-80ccm kite. Za stock je baje najboljši v6(mam). Nism vedu prei, da sploh obstajajo v6 za tanove aprilie (beripodsedež ).
klmnkos Objavljeno April 29, 2009 Opozori Objavljeno April 29, 2009 Zdravo mam AEROXA sam sem že vzeu blokado iz gredi. tam ko je ona podložka. motor mi gre (po števcu 70) , v breg tut fajn vleče ampak bi hteu da še mal bol gre :evilgrin: :evilgrin: . Zanima me če izpuhi, ki so na internetnih straneh nimajo blokad al kak je s tem? Kupo bi nov auspuh, kromiran: stage6 pro replica al pa tecnigas next-r. Ali mogoče kdo ve kateri je boljši in kateri ti doda več na končni in pospeških? Ali se zraven dobijo valjčki?? HVALAAAAA ZA ODGOVORE,, če bo sploh kdo odgovoro. :trance_33_sleep:
Aeroxxxxx Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Imam Aeroxa in sm zamenju avspuh (leovince tt) valčke in fedrce.. ampak motor ne vleče dobr.. ali bi mogu zamenjat povratno al pa dat notr lažje valčke ker zdj sm dau notr 4,3
Jernej125ccm Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Kaj mi je storiti če je auspuh udrt? Torej ima udrtino? Kako to popraviti?
rok245 Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Imam Aeroxa in sm zamenju avspuh (leovince tt) valčke in fedrce.. ampak motor ne vleče dobr.. ali bi mogu zamenjat povratno al pa dat notr lažje valčke ker zdj sm dau notr 4,3 Pomoje je ta izpuh homologiran isto je bilo pri meni. tam ko pride na cilinder je na en tulec privarjen notri to z izvijačem ven daj pa bo. lp,Rok
Aeroxxxxx Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Pomoje je ta izpuh homologiran isto je bilo pri meni. tam ko pride na cilinder je na en tulec privarjen notri to z izvijačem ven daj pa bo. lp,Rok tulec je privarjen z pikico vara ane? to sem zbrusil in odstranil.. ampak motor na začetku nima moči in gre ene 30 km/h potem pa dobi moč in gre dobr.. ampak se pri 80km/h ustavi.. razmišljam tudi da bi moral zamenjati fergazer.. prosim odgovor Lp.
Aeroxxxxx Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 a mi lahko prosim kdo svetuje? :unsure:
andro007 Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Valjčki, povratna, fedrci. Če si dobil zraven kaj izpuha daj noter.
Aeroxxxxx Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Valjčki, povratna, fedrci. Če si dobil zraven kaj izpuha daj noter. ja zraun sm dubu valčke pa fedrce.. povratno dobim pa zj.. malossi belo.. to baje da je najbolš.. potem mi ni potrebno menjati fergazerja?
klmnkos Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 ja zraun sm dubu valčke pa fedrce.. povratno dobim pa zj.. malossi belo.. to baje da je najbolš.. potem mi ni potrebno menjati fergazerja? Zdravo ka te lahko jes neka vprašam? Ka toti izpuh leovinci tt ti vredu dela tak drugače al kaj jebe??? Keri auspuh bi še biu za dat na aeroxa če veš mogoče?? Razmišljam med temi: zx handmade, stage6 pro replica, tecnigas next r
Aeroxxxxx Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Zdravo ka te lahko jes neka vprašam? Ka toti izpuh leovinci tt ti vredu dela tak drugače al kaj jebe??? Keri auspuh bi še biu za dat na aeroxa če veš mogoče?? Razmišljam med temi: zx handmade, stage6 pro replica, tecnigas next r ta je kr dobr.. mislim ko dobi moč vleče zlo dobr.. sam zj morm povratno še dobit pa not dat pol pa bo ma tko kokr vidim na yamahah je dost zx, stage 6 pa yasuni z zlo hvaljo..
Mikey Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Je možno, da sta na org izpuhu 2 slepi cevi? Sm že probu ugotovit če je kašna fejk ampak razlike v odmevu ni... Tko da prosu bi enga k pozna najnovejšo runnerco, da mi potrdi (ali pač razloži katera je), da sta res obe slepi, predn se jih spravm porihtat .
cvilaa Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 mikey mislm da je sam ena slepa cev sam tm kjer se drži izpuh tm jo preščipneš oz odrežeš pa pol nazaj zašvasaš drgač pa pel na streliško na servis pa ti boio nardil tko k je treba če misliš dt blokade vn boš mogu menat še dizo Lp!
Mikey Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 mikey mislm da je sam ena slepa cev sam tm kjer se drži izpuh tm jo preščipneš oz odrežeš pa pol nazaj zašvasaš drgač pa pel na streliško na servis pa ti boio nardil tko k je treba če misliš dt blokade vn boš mogu menat še dizo Lp! Ok hvala, za dizo nism vedu drgač pa bom še premislu če nebi raj kr zamenu z zxom al pa stage 6 replico
zziga Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 ma kdo sliko kako zgleda zx z blokado in pa brez?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se