Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

A mi lah ksn link zrihtas za ginellija kok mi bo pa su ce ga kupm pa menam spredn zubnik za 2 veciga?? a do kej ve??

Objavljeno

Ja kaj mi dusiuc pumaga dej zrihtite mi link ;D

Objavljeno

A ma do ksne izkusnje z mopedkit.si k jest bi tm naroci giannellia sam ki sm jim mail puslov pa mi nc nazaj ne poslejo a je kdo ze tm kupvou???

Objavljeno

A ma do ksne izkusnje z mopedkit.com k jest bi tm giannellia narocu sam sm jim mail puslov pa mi niso nc nazaj puslal.A ma do ksne izkusnje z njimi???

Objavljeno

Pri skuterkit-u(ista firma/tip) kupil Malossi Multivar. Bilo ugodno in relativno hitro. Poslal zanimanje po elektronski pošti in dobil odgovor v dnevu ali dveh.

Objavljeno

jas mam skutera aprilio sr125 totih modelov je ful redko. no vsaj jas jih neja vijim vulko zaj pa bi rad en športni izpuh gor dav pa nevem kerga bi dav pa da bi pasav gor :unsure: :unsure: :unsure: ...???

Objavljeno

Malossi multivar je pa pomoje kr za skutrje jest mam pa malaguti xsm(extrem super motard)!!!

Objavljeno

Pa se to za mopedkit.com sm puslou zjutrej u cetrtk pa se zdej nism dubu odgovora::S:S::S

Objavljeno

žIVJO ....

Mene pa zanima kaj se odpreže stran pr avspuhu .... da bi mu du vn blokado ??? ..... k mam gilero runner 2008 L. ..... pa ma kr še ene slepe cevi iz avspuha vn .... ??? :alien1:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

jst mam pa zdle že ncajt yamaha aerox duma pa sm se odloču d bom auspuh zamenu. mal se odločam med leovince zx pa tt sam keri so pa dobri za aeroxa pa ne vem glih... neki sm že brau po forumu pa jih velik prau d je najbulš LASER-x pro :? ... zanima me če ma ker že kej izkušn s tem če je dau tt-ja gor al pa LASER-x pro... za zx že itak vem kakšn zvok ma k ga je meu prjatu....

... a mogoče kdu ve za kšno trgovino u lublan k bi lohka naroču auspuh ker prek neta nebi glih rt tu delu (slabe izkušne)... eni praujo d je na strelišč u lj ena sam jst ne vem točn kje...

LP

GoogleSearchIconShadow.gifSuperSearchIconShadow.gif

Objavljeno
žIVJO ....

Mene pa zanima kaj se odpreže stran pr avspuhu .... da bi mu du vn blokado ??? ..... k mam gilero runner 2008 L. ..... pa ma kr še ene slepe cevi iz avspuha vn .... ??? :alien1:

ja zdej če maš orig. auspuh je skor najbul d si nouga nabavš... kšnga leovince al pa kej podobnga... lepši zvok bo meu skutr pa bulše pospeške... drgač morš pa tiste slepe cevi odrezat al pa stisnt...

GoogleSearchIconShadow.gifSuperSearchIconShadow.gif

Objavljeno

A ma do ksne izkusnje z izpuhom technigas enox??? se zanimam zanga a do kej ve kok gre kej vec??

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

žiujo

po pravic povedan se mi ne da ceu forum prebirat, in vas bom kr tle uprašu kater športen  izpuh bi pasal na gilero stalker. Nek srednji oziroma nižji rang gledam, max 150€. kakšne mate kej izkušnje, kaj mate sami gor....  upam da se me bo kdo usmilu in odpisu 

hvala 

LP

Objavljeno

Danes brez težav vpisal v potrdilo o skladnosti (homologacijski kartonček) izpuh Laser X-Pro na Malagutiju F15.

Če kdo nuca papirje...

post-15774-1249596672_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

mene pa zanima kolko se kej splača kupvt barvo za izpuh z namenom da bi ga zaščitu. nameravam seveda prozorni šprej kupit samo neveč če se mi splača ker bi meu samo za 1x.. samo za ta izpuh ki ga imam trenutno. In pa zanima me kolko pa kej pride kromiranje delov kot je izpuh in pa kje bi se to dalo. če slučajno kdo ve. hvala.

Popravljeno . Popravil Mikey
Objavljeno

Auspuh ce bos kromeru bo od cilindra vn spremenu barvo na vijolcno/temno modro ker se prevec segreje

Objavljeno (popravljeno)
Auspuh ce bos kromeru bo od cilindra vn spremenu barvo na vijolcno/temno modro ker se prevec segreje

Ja useen bi blo ziher bol zaščiten avspuh kot trenutno vrjetno pa tudi lepši =) ta barva me nebi motila usaj pomoje sej se sam tam pri cilindru nardi ane? se ne razšer lih prov zlo. drgač te k jih že kupš kromerane (rečmo zx) se jim tud pojavi ta barva zarad temperature?

Popravljeno . Popravil Mikey
Objavljeno

a ko zamenjaš avspuh je treba res še valčke al cilindre al karkoli že menjat zraven.

(en frend mi je reku)

Objavljeno
valčke.

a je to težko zamenat. će lohk kej fejst zafrkneš

Objavljeno (popravljeno)
http://www. eu moto . net/sport/wsbk/66-wsbk/36-menjava-valckov.html Popravljeno . Popravil warum
Objavljeno
Ja useen bi blo ziher bol zaščiten avspuh kot trenutno vrjetno pa tudi lepši =) ta barva me nebi motila usaj pomoje sej se sam tam pri cilindru nardi ane? se ne razšer lih prov zlo. drgač te k jih že kupš kromerane (rečmo zx) se jim tud pojavi ta barva zarad temperature?

ja vedno barva spremeni svoj sijaj

Objavljeno

bi šla aprilia sr50r factory kaj več če bi dal nov izpuh (ker ima elektronski vbrig goriva)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!