Skoči na vsebino

Izpuh

StArII

Priporočene objave

tut en moj frend ma cobro pa mu gor isto piše COBRA BULLET

uprašal bi če ima velikost luknje, skozi katero gredo plini iz izpušne cevi v dušilec kaj veze z resonannco, močjo in hitrostjo(če bi povrtal, da je luknja večja)

al bi samo bol ropotalo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če misliš tam večat lukno, kjer je gor prišvasan dušilec, pol nebo OK. ne deluje več resonanca pravilno.

oz obijanje plinov se zmanjša, zaj pa če je originalna luknja premala, to pa si pmagaj tako da jo izmeri, pa s kakšnim programčkom primerjaj....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ok kr dej da se meu smejm :D :D Joke

jo,nenajdem kabla da naložim sliko! bom poizkal! :headbang: pol si pa gajbo dužn!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ta izpuh je MF cobra vidim po znacilni kako bi rekeu kako se ukrivi in pride višje kot bullet. Newem pa zakaj piše cobra bullet. Meu sem cobro in bullet in sta 2 razlicna newem pa zakaj to piše

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja,so pač združli 2v1 :OK: JA KAJ ZAJ,KI JE GAJBA??? POLNA GAJBA!!!! :beer2: :hooray: :hooray:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja,so pač združli 2v1 :OK: JA KAJ ZAJ,KI JE GAJBA??? POLNA GAJBA!!!! :beer2: :hooray: :hooray:

ma kaka gajba, 14 let mas :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma kaka gajba, 14 let mas :lol:

15no :closedeyes: ,saj bo gajba počakala! :D samo žeja je vseeno,te pa kokto! :worship: !hahah :blush: :lol:

Popravljeno . Popravil Stuka1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

si prepričan da tisti napis ni dan gor malo home made??

k tako ku je gor zašvajsana značka se mi zdi da ni fabriško

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja to je model COBRA pa nič drugega. bullet je čisto nekaj drugega. zanimivo, da piše gor tako :hmm:

sicer pa sem bil od vseh MF power, s COBRO najbolj zadovoljen .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

si prepričan da tisti napis ni dan gor malo home made??

k tako ku je gor zašvajsana značka se mi zdi da ni fabriško

očitno se to vidi samo na sliki oz.zaradi tega,ker je avspuf že 3x brušen ter spreyan,saj je star že 6let! tisto je tovarniško nareto!!! :nono:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja no u nobenmu katalogu od mf power ni nobene cobre bulet :BUA: :BUA: to je krneki

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest sm ze od zacetka dvomil izpuh je mf cobra in mf bullet mf cobra bullet pa ne obstaja newem pa kako mas ti tist napisan pa tud ponavad tm ni napisan model izpuha ampak seriska številka

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

čaki,dam gor čez 10min :)

evoga! zaj pa polno gajbo pošli v MB :P

istiga ma moj frend

gor piše COBRA BULLET

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

istiga ma moj frend

gor piše COBRA BULLET

evoga!SVA ŽE 2!!!!!! :OK: :P :P :P :P :P :P :P pač je!!!!!!! :P :P mogoče so pa redki! :grim :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mam aprilio rs50...

Pa me zanima kak je kaj s totim auspuhom SCR corse, ve ker za toto firmo pa kak je toti auspuh dober ali ne?

Pa kaka je razlika med totim:

auspuh

Pa totim:

auspuh2

Lp!

Edit:

Linki ne delajo nwm zakaj zato dodajam opis...

Prvi

Auspuffanlage SCR Corse Handmade 50/70

Die Handmade Auspuffanlagen sind konzipiert für 50cc bis 70cc MidRace Zylinderkits (Airsal Sport/Racing, Metrakit SP, Manston Replica,..). Der Resonanzbereich der Anlage liegt bei ca. 9000 bis 14000 U/min. Ab hier heißt es einfach nur noch festhalten!! Ebenso beim Preis.. Hingegen zu anderen gleichwertigen Anlagen ist SCR fast immer die günstigere Wahl mit einem unnachahmlichem Preis/Leistungs-Verhältnis!

INSIDER: Die SCR CORSE Handmade ist nahezu identisch mit den Metrakit SP Auspuffanlagen. Der Krümmer besteht bei den Anlagen von SCR nur aus einem Stück. Eine Leistungsdifferenz zwischen den beiden Anlagen gibt es nicht.

IPB Slika

Drugi

Auspuffanlage SCR Corse Racing Line 70

Die Racingline Auspuffanlagen sind in der Schalterszene bekannt geworden durch Ihre perfekte Leistungsentwicklung bei 70cc MidRace bis High-End Zylinderkits (Airsal Racing, Metrakit Pro Race,..). Der Resonanzbereich der Anlage liegt bei ca. 9000 bis 15000 U/min. Ab hier heißt es einfach nur noch festhalten!! Ebenso beim Preis.. Hingegen zu anderen gleichwertigen Anlagen ist SCR fast immer die günstigere Wahl mit einem unnachahmlichem Preis/Leistungs-Verhältnis!

INSIDER: Die SCR CORSE Racingline 70 ist nahezu identisch mit den Metrakit ProRace Auspuffanlagen. Der Krümmer besteht bei den Anlagen von SCR nur aus einem Stück. Eine Leistungsdifferenz zwischen den beiden Anlagen gibt es nicht.

IPB Slika

Popravljeno . Popravil ||cheff||
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mam aprilio sr 50r pa me zanima ce obstaja leovince zx zanjo??

ker so mi v italiji rekli da v katalogu se ni zx modela za ta motor!! :?

hvala za odgovore!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mam aprilio sr 50r pa me zanima ce obstaja leovince zx zanjo??

ker so mi v italiji rekli da v katalogu se ni zx modela za ta motor!! :?

hvala za odgovore!!

Kaj ni to piaggio/gilera motor?? Za to pa ja obstaja zx...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj ni to piaggio/gilera motor?? Za to pa ja obstaja zx...

nene, aprilie majo pa minarelli masine ..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!