cation Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 in kje je sedaj ta cobra bullet? tudi jaz bi rad videl kako to izgleda. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomos rider Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 tut en moj frend ma cobro pa mu gor isto piše COBRA BULLET uprašal bi če ima velikost luknje, skozi katero gredo plini iz izpušne cevi v dušilec kaj veze z resonannco, močjo in hitrostjo(če bi povrtal, da je luknja večja) al bi samo bol ropotalo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 če misliš tam večat lukno, kjer je gor prišvasan dušilec, pol nebo OK. ne deluje več resonanca pravilno. oz obijanje plinov se zmanjša, zaj pa če je originalna luknja premala, to pa si pmagaj tako da jo izmeri, pa s kakšnim programčkom primerjaj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Ok kr dej da se meu smejm :D :D Joke jo,nenajdem kabla da naložim sliko! bom poizkal! :headbang: pol si pa gajbo dužn! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Sej nism reku da ni mozno sam kups lahko samo bullet al pa cobro posebi meu ubadva zato se mi je zdel mal cudn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 čaki,dam gor čez 10min :) evoga! zaj pa polno gajbo pošli v MB :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 ja kaj zaj,ki je gajba?? tu je žeja! :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ts007 Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Zmankal gajb :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Ta izpuh je MF cobra vidim po znacilni kako bi rekeu kako se ukrivi in pride višje kot bullet. Newem pa zakaj piše cobra bullet. Meu sem cobro in bullet in sta 2 razlicna newem pa zakaj to piše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 ja,so pač združli 2v1 :OK: JA KAJ ZAJ,KI JE GAJBA??? POLNA GAJBA!!!! :beer2: :hooray: :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 ja,so pač združli 2v1 :OK: JA KAJ ZAJ,KI JE GAJBA??? POLNA GAJBA!!!! :beer2: :hooray: :hooray: ma kaka gajba, 14 let mas :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 (popravljeno) ma kaka gajba, 14 let mas :lol: 15no :closedeyes: ,saj bo gajba počakala! :D samo žeja je vseeno,te pa kokto! :worship: !hahah :blush: :lol: Popravljeno Maj 16, 2007. Popravil Stuka1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 si prepričan da tisti napis ni dan gor malo home made?? k tako ku je gor zašvajsana značka se mi zdi da ni fabriško Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 ja to je model COBRA pa nič drugega. bullet je čisto nekaj drugega. zanimivo, da piše gor tako :hmm: sicer pa sem bil od vseh MF power, s COBRO najbolj zadovoljen .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 si prepričan da tisti napis ni dan gor malo home made?? k tako ku je gor zašvajsana značka se mi zdi da ni fabriško očitno se to vidi samo na sliki oz.zaradi tega,ker je avspuf že 3x brušen ter spreyan,saj je star že 6let! tisto je tovarniško nareto!!! :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 ja no u nobenmu katalogu od mf power ni nobene cobre bulet :BUA: :BUA: to je krneki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 Jest sm ze od zacetka dvomil izpuh je mf cobra in mf bullet mf cobra bullet pa ne obstaja newem pa kako mas ti tist napisan pa tud ponavad tm ni napisan model izpuha ampak seriska številka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomos rider Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 čaki,dam gor čez 10min :) evoga! zaj pa polno gajbo pošli v MB :P istiga ma moj frend gor piše COBRA BULLET Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 istiga ma moj frend gor piše COBRA BULLET evoga!SVA ŽE 2!!!!!! :OK: :P :P :P :P :P :P :P pač je!!!!!!! :P :P mogoče so pa redki! :grim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 mogoce je ksn star model!!! :OK: drgac pa cobra bullet prvic cujem :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 (popravljeno) Mam aprilio rs50... Pa me zanima kak je kaj s totim auspuhom SCR corse, ve ker za toto firmo pa kak je toti auspuh dober ali ne? Pa kaka je razlika med totim: auspuh Pa totim: auspuh2 Lp! Edit: Linki ne delajo nwm zakaj zato dodajam opis... Prvi Auspuffanlage SCR Corse Handmade 50/70 Die Handmade Auspuffanlagen sind konzipiert für 50cc bis 70cc MidRace Zylinderkits (Airsal Sport/Racing, Metrakit SP, Manston Replica,..). Der Resonanzbereich der Anlage liegt bei ca. 9000 bis 14000 U/min. Ab hier heißt es einfach nur noch festhalten!! Ebenso beim Preis.. Hingegen zu anderen gleichwertigen Anlagen ist SCR fast immer die günstigere Wahl mit einem unnachahmlichem Preis/Leistungs-Verhältnis! INSIDER: Die SCR CORSE Handmade ist nahezu identisch mit den Metrakit SP Auspuffanlagen. Der Krümmer besteht bei den Anlagen von SCR nur aus einem Stück. Eine Leistungsdifferenz zwischen den beiden Anlagen gibt es nicht. Drugi Auspuffanlage SCR Corse Racing Line 70 Die Racingline Auspuffanlagen sind in der Schalterszene bekannt geworden durch Ihre perfekte Leistungsentwicklung bei 70cc MidRace bis High-End Zylinderkits (Airsal Racing, Metrakit Pro Race,..). Der Resonanzbereich der Anlage liegt bei ca. 9000 bis 15000 U/min. Ab hier heißt es einfach nur noch festhalten!! Ebenso beim Preis.. Hingegen zu anderen gleichwertigen Anlagen ist SCR fast immer die günstigere Wahl mit einem unnachahmlichem Preis/Leistungs-Verhältnis! INSIDER: Die SCR CORSE Racingline 70 ist nahezu identisch mit den Metrakit ProRace Auspuffanlagen. Der Krümmer besteht bei den Anlagen von SCR nur aus einem Stück. Eine Leistungsdifferenz zwischen den beiden Anlagen gibt es nicht. Popravljeno Maj 17, 2007. Popravil ||cheff|| Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 mam aprilio sr 50r pa me zanima ce obstaja leovince zx zanjo?? ker so mi v italiji rekli da v katalogu se ni zx modela za ta motor!! :? hvala za odgovore!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 mam aprilio sr 50r pa me zanima ce obstaja leovince zx zanjo?? ker so mi v italiji rekli da v katalogu se ni zx modela za ta motor!! :? hvala za odgovore!! Kaj ni to piaggio/gilera motor?? Za to pa ja obstaja zx... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 Kaj ni to piaggio/gilera motor?? Za to pa ja obstaja zx... nene, aprilie majo pa minarelli masine .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 sr50r ima piaggio mašino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se