bikez Objavljeno Julij 10, 2017 Opozori Objavljeno Julij 10, 2017 Pravkar, maus pravi: super strokovna ugotovitev bremze so trenutno tanajboljše gor .. sprednji disk 330 ... geštel se pa še ni zviu ne vem kdaj pride nov komplet RR-k v prodajo ... pol pa reč, da ga ne bi meu NE BI GA MEL. A je jasno ! maus, GoBobi, .... in 1 other 4
maus Objavljeno Julij 10, 2017 Opozori Objavljeno Julij 10, 2017 Pravkar, bikez pravi: NE BI GA MEL. A je jasno ! jasno eni mate radi sadomazohističen odnos do sebe ...., bikez, sesir in 1 other 1 1 2
bikez Objavljeno Julij 10, 2017 Opozori Objavljeno Julij 10, 2017 pred 10 minutami, maus pravi: jasno eni mate radi sadomazohističen odnos do sebe Bi pa tega mel : http://www.volvocars.com/us/cars/new-models/v60-polestar maus 1
DAMI34 Objavljeno Julij 10, 2017 Opozori Objavljeno Julij 10, 2017 @maus in @bikez ,sj vesta da bom brisal, a ne sesir, bikez, maus in 1 other 3 1
Popularna objava Yoghurt Objavljeno Julij 11, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 On 7/7/2017 at 3:08 PM, Blisk1 said: Po dolgem času si bom spet kupil motor, pa me zanimajo malo mnenja in izkušnje. kar mi je zaenkrat najbolj všeč je Ducati monster 695 ccm. Zdaj za Ducatija pravijo, da so servisi in deli zelo dragi in da rad crkuje. Ima kdo izkušnje s tem? Ali je še kakšna druga znamka, pa da motor zgleda približno tako kot Ducati monster? Gledal sem že enega Monsterja ima prevoženih nekje 80.000 km, se to sploh splača kupit? Dragi gospod Blisk1. Tako kot vsem, ti bom svetovala, da najprej premisliš par stvari. Fino bi bilo tudi, če bi kdo kdaj prebral temo, preden napiše že stokrat vprašana vprašanja.... Kakšen tip motorja bi sploh imel. S čisto vizualnega vidika. Kaj ti je všeč in kaj ne. (ok Monster, še kaj drugega?) Kakšen način vožnje imaš v misih. Športna, ležerna, včasih malo offroad, vsega po malem. S sopotnico/sopotnikom ali brez. Moč motorja. Finance. No in potem počasi prideš do tega kaj je praktično. Se boš vozil samo čez vikend ob sončnih dnevih. Ali vse leto, v dežju, mrazu. Boš šel na potovanja v daljne dežele, ali le do najbližjega kafiča. No in ko si odgovoriš na teh par zelo pomembnih vprašanj, potem bo tudi nam na forumu veliko lažje kaj predlagati, ko bomo vedeli kaj več od tega, da ti je všeč Monster, in če se Monster kvari. Na koncu pa itak vedno odloči srce. Če ti ne začne hitreje biti, ko zagledaš svoj motor - potem si kupil napačnega. ** Če se ne motim obstaja motosvet katalog motociklov, kjer lahko najdeš praktično vse motorje, sortirane po znamki, tipu in letniku izdelave. Malo si sam poglej, konec koncev si ti kupuješ motor. Tu ti bo vsak svojega hvalil. No, in ko smo že pri tem.... jaz ti predlagam FZ6. Zakaj? Ker je lep. dr.looney, maus, GoBobi in 10 others 8 1 4
Zivnorc Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 Dragi gospod Blisk 1 ...poglej si še Suzuki SV 650 Podoben...enaka zasnova agregata...zanesljiv...vzdržljiv...poceni motor in vzdrževanje. ....naked...seveda. ...če pa češ bolj konktetno zadevo...pa SV 1000 ... thumper, Yoghurt in GoBobi 3
ukica Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 Dragi Blisk1, ce pa zelis hud motor, k ga noben ne zeli si pa kupis aprilio tuono pa trese in se duso ma, tko k ducati. maus 1
KARMEN1 Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 HONDA NC 750 S. Ker je lepa, lepa, lepa, da se ti zmeša . Pa moja je bele barve, pa prtljažnik ima namesto rezervoarja, pa črne crash štange, pa fume vizir.......... GoBobi, maus, fazerčk in 1 other 2 1 1
sesir Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 pred 2 minutami, KARMEN1 pravi: HONDA NC 750 S. Ker je lepa, lepa, lepa, da se ti zmeša . Pa moja je bele barve, pa prtljažnik ima namesto rezervoarja, pa črne crash štange, pa fume vizir.......... To je kak nov model za 2018 da honda lepa? gretzky, KARMEN1, Yoghurt in 1 other 4
KARMEN1 Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 Ne, je 2016. Takrat so bile najlepše
gasy Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 Kupim sportaka (Yamaha, Honda,Kawasaki,Suzuki) 600ccmm od letnika 2006 dalje, zanimajo me predvsem tiste ponudbe, ki še niso na avto.net.
sesir Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 pred 2 urami, KARMEN1 pravi: Ne, je 2016. Takrat so bile najlepše Nisem vozil...tko da...
Blisk1 Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 (popravljeno) Yoghurt, saj v bistvu sem na vse odgovoril razen na način vožnje. Nimam namena dirkat, pač pa bo to zaenkrat bolj za v službo pa nazaj in za kakšen vikend za na morje, oz. kako druženje kjerkoli že. Seveda s sopotnico. Ne maram zadev, ki grejo 300 ali več.... Oblika, kot sem rekel, mi je monster najbolj padel v oči, ampak ste dali kar nekaj dobrih predlogov, za katere nisem vedel. Finance so nizke, nekje 3.000 ker zraven tega še sledi, čelada in obleka, oz. vsaj jakna, ki je primerna, ter še vse malenkosti, ki padejo noter, za katere zdaj ne vem naprimer. Tako, da ja zdaj bo lažje izbrati nekaj kar ni ducati. Popravljeno Julij 12, 2017. Popravil Blisk1 Yoghurt 1
maus Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 pred 17 urami, Yoghurt pravi: Dragi gospod Blisk1. ..... as mau huda ratala ... cukr padu pred 17 minutami, Blisk1 pravi: Finance so nizke, nekje 3.000 ker zraven tega še sledi, čelada in obleka, oz. vsaj jakna, ki je primerna, ter še vse malenkosti, ki padejo noter, za katere zdaj ne vem naprimer. no ja ... vso srečo pri nakupu dobrega motorja Cartman in skalar36 2
izibajker Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 Poznam kar nekaj folka, ki ima motorje za 3 jurje, pa z njimi delajo zelo kvalitetne kilometre... Dodatna prednost takih mopedov je tudi v tem, da ko so nekje parkirani, nihče ne skače okoli njih, pa komentirajo o konjih, kubikih, brzini... In lahko v miru spijejo svoj kofe. maxxa, Yoghurt, BIF in 1 other 4
maus Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 pred 6 minutami, izibajker pravi: Poznam kar nekaj folka, ki ima motorje za 3 jurje, pa z njimi delajo zelo kvalitetne kilometre... Dodatna prednost takih mopedov je tudi v tem, da ko so nekje parkirani, nihče ne skače okoli njih, pa komentirajo o konjih, kubikih, brzini... In lahko v miru spijejo svoj kofe. sem zelo vesel za njih, če pa misliš, da ne kradejo starih motorjev, si se pa ornk zmotu ... sem mu samo zaželel srečo KronikaTorek, 11. julij 2017 V Ljubljani je bilo ukradeno neregistrirano motorno kolo, Honda FJS-600, sive barve, letnik 2001, serijskih številk JH2PF01A01K001554. vir: www.policija.si Yoghurt in sesir 2
Yoghurt Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 28 minutes ago, maus said: as mau huda ratala ... cukr padu ne 47 minutes ago, Blisk1 said: Yoghurt, saj v bistvu sem na vse odgovoril razen na način vožnje. Nimam namena dirkat, pač pa bo to zaenkrat bolj za v službo pa nazaj in za kakšen vikend za na morje, oz. kako druženje kjerkoli že. Seveda s sopotnico. Ne maram zadev, ki grejo 300 ali več.... Oblika, kot sem rekel, mi je monster najbolj padel v oči, ampak ste dali kar nekaj dobrih predlogov, za katere nisem vedel. Finance so nizke, nekje 3.000 ker zraven tega še sledi, čelada in obleka, oz. vsaj jakna, ki je primerna, ter še vse malenkosti, ki padejo noter, za katere zdaj ne vem naprimer. Tako, da ja zdaj bo lažje izbrati nekaj kar ni ducati. Se opravičujem, če se je prebralo bolj ostro, kot je bilo mišljeno. Res ni bil moj namen, da tako izpade. Se mi zdi butasto, ko nekateri pridejo sem (ne leti to nate) in napišejo samo ''Jaz bi imel motor.'', brez kakršnihkoli drugih informacij, pa sem se nehote spravila na nič hudega slutečega mimoidočega. Potem najbrž gledaš naked segment. Če bosta dva, je bolje da je motor malo močnejši in z dovolj navora. 600-1000cc. Kaj si pa prej vozil? Naredi izbor kakšnih treh, štirih motociklov in se bo potem naredila bolj podrobna primerjava. Pa saj Ducati ni slab, a zdaj so te čisto drugam usmerili. Na km se ne preveč ozirati, ker so praviloma še vedno čudežno izpuhteli med pisanjem oglasov. Za 3k se tudi najde kaj spodobnega, kot rečeno, odvisno od tega kakšen motor si boš izbral. Letnik ne bo letošnji ampak če je prejšnji lastnik lepo skrbel za motor, bo bolje ohranjen kot kakšen ki je bil vožen samo dve sezoni. Vsekakor priporočam ABS. 1 hour ago, maus said: no ja ... vso srečo pri nakupu dobrega motorja (moj je bil tudi malo čez 3k€) pa še ni razpadel. KARMEN1 in maus 2
maus Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 (popravljeno) pred 4 minutami, Yoghurt pravi: ne (moj je bil tudi malo čez 3k€) pa še ni razpadel. on kupuje motor, kaj ni jasno tvoj motor je biul malo preko 3k€ ... ampak je še posebi stala čelada oprema in še ostale malenkosti, kajne Popravljeno Julij 12, 2017. Popravil maus sesir in Yoghurt 1 1
Yoghurt Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 (popravljeno) 9 minutes ago, maus said: on kupuje motor, kaj ni jasno tvoj motor je biul malo preko 3k€ ... ampak je še posebi stala čelada oprema in še ostale malenkosti, kajne Aja, jaz sem razumela da je budget samo za motor 3k, ostalo pa posebi šteje. Če je pa tako... potem pa good luck! Čelada? Kaj je to? Ker če poguglam ''motoristka'' mi ven vrže same gospodične v visokih petkah in miniaturnih oblačilih. A so me zavedli? A to ni moto oprema? Popravljeno Julij 12, 2017. Popravil Yoghurt KARMEN1, sesir in jskrablin 3
Cartman Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12269291&display=Honda Hornet 900 Raketa. Pa še vijolica za osnovno opremo ostane. jakna, škornji, rokavice in čelada. Ni vrhunsko, je pa solidno. Blisk1, Yoghurt, maus in 3 others 5 1
maus Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 pred 7 minutami, Yoghurt pravi: Aja, jaz sem razumela da je budget samo za motor 3k, ostalo pa posebi šteje. Če je pa tako... potem pa good luck! ja jaz sem tko razumel ... no ja .. lahko bereš tko al tko .. jaz sem razumel, da je vse skup z opremo 3k€ ... sj je pol še registracija, pa kakšen servis, ker je motor malo starejši, pa gume ... ma klinc .. takoj si na 5-6 z opremo pred 1 minuto, Cartman pravi: http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12269291&display=Honda Hornet 900 Raketa. Pa še vijolica za osnovno opremo ostane. jakna, škornji, rokavice in čelada. Ni vrhunsko, je pa solidno. odličen motor ...
sebar Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 pred 3 urami, Blisk1 pravi: Yoghurt, saj v bistvu sem na vse odgovoril razen na način vožnje. Nimam namena dirkat, pač pa bo to zaenkrat bolj za v službo pa nazaj in za kakšen vikend za na morje, oz. kako druženje kjerkoli že. Seveda s sopotnico. Ne maram zadev, ki grejo 300 ali več.... Oblika, kot sem rekel, mi je monster najbolj padel v oči, ampak ste dali kar nekaj dobrih predlogov, za katere nisem vedel. Finance so nizke, nekje 3.000 ker zraven tega še sledi, čelada in obleka, oz. vsaj jakna, ki je primerna, ter še vse malenkosti, ki padejo noter, za katere zdaj ne vem naprimer. Tako, da ja zdaj bo lažje izbrati nekaj kar ni ducati. Kaj pa kaj takega -> KLIK Maš še ABS, kar lahko pride zelo prav Zivnorc, Blisk1, Yoghurt in 1 other 3 1
maus Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 pred 11 minutami, sebar pravi: Kaj pa kaj takega -> KLIK Maš še ABS, kar lahko pride zelo prav super .. v 10 letih je naredil manj, kot jaz od aprila tega leta ... pa prvi lastnik ... vse tekočine zamenjat, ker jih verjetno ni, saj motor ni delal niti 1000 na leto .... naresti 2 redni servis .. 1 je bil verjetno na 1000 km .. in zdaj je drugi na 10.000 ... Yoghurt, izibajker in lucif3rka 1 2
izibajker Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 Tudi taki so, ki naredijo z motorjem manj kot jurja km na leto. Poznam npr. enega, ki ima v garaži 5 dvokolesnih strojev, in dva ima precej na stranskem tiru.... @Blisk1, tole kar ti je @sebar dal link kar pojdi pogledat. Pa s sabo vzemi koga, ki se malo bolje spozna na zadeve... Pa če nabaviš kaj takega, upoštevaj še @mausove nasvete glede menjave tekočin in servisa. Ampak to bi ti itak tudi vsak serviser svetoval... thumper in Yoghurt 1 1
tomash Objavljeno Julij 13, 2017 Opozori Objavljeno Julij 13, 2017 Samo v razmislek za naprej. V nadaljevanju podajam formulo za izračun števila motorjev, ki jih mora imeti motorist. In to je: število motorjev = n +1, kjer je: n - število motorjev, ki jih motorist že ima. Tako da, budžet v bistvu nima nobenega pomena. Cartman, gretzky in DAMI34 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se