Skoči na vsebino

Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko

Priporočene objave

Objavljeno
Pravkar, maus pravi:

super strokovna ugotovitev :jezik: 

bremze so trenutno tanajboljše gor .. sprednji disk 330 ... geštel se pa še ni zviu :P

ne vem kdaj pride nov komplet RR-k v prodajo ... pol pa reč, da ga ne bi meu :jezik: 

NE BI GA MEL. A je jasno :P!

Objavljeno
Pravkar, bikez pravi:

NE BI GA MEL. A je jasno :P!

jasno :ras:

eni mate radi sadomazohističen odnos do sebe :lol1: 

Objavljeno

@maus in @bikez ,sj vesta da bom brisal, a ne :ras:

Objavljeno

Dragi gospod Blisk 1

...poglej si še Suzuki SV 650

Podoben...enaka zasnova agregata...zanesljiv...vzdržljiv...poceni motor in vzdrževanje.

....naked...seveda.

...če pa češ bolj konktetno zadevo...pa SV 1000 ...

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Dragi Blisk1, ce pa zelis hud motor, k ga noben ne zeli si pa kupis aprilio tuono :)  pa trese in se duso ma, tko k ducati. :D 

Objavljeno

HONDA NC 750 S. 

Ker je lepa, lepa, lepa, da se ti zmeša :panic:.

Pa moja je bele barve, pa prtljažnik ima namesto rezervoarja, pa črne crash štange, pa fume vizir..........

Objavljeno
pred 2 minutami, KARMEN1 pravi:

HONDA NC 750 S. 

Ker je lepa, lepa, lepa, da se ti zmeša :panic:.

Pa moja je bele barve, pa prtljažnik ima namesto rezervoarja, pa črne crash štange, pa fume vizir..........

To je kak nov model za 2018 da honda lepa?

Objavljeno

Ne, je 2016.

Takrat so bile najlepše :winkiss:

Objavljeno

Kupim sportaka (Yamaha, Honda,Kawasaki,Suzuki) 600ccmm od letnika 2006 dalje, zanimajo me predvsem tiste ponudbe, ki še niso na avto.net.

Objavljeno
pred 2 urami, KARMEN1 pravi:

Ne, je 2016.

Takrat so bile najlepše :winkiss:

Nisem vozil...tko da...

19732073_10213531971315257_6268387983660819579_n.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Yoghurt, saj v bistvu sem na vse odgovoril razen na način vožnje.

Nimam namena dirkat, pač pa bo to zaenkrat bolj za v službo pa nazaj in za kakšen vikend za na morje, oz. kako druženje kjerkoli že. Seveda s sopotnico.

Ne maram zadev, ki grejo 300 ali več....

Oblika, kot sem rekel, mi je monster najbolj padel v oči, ampak ste dali kar nekaj dobrih predlogov, za katere nisem vedel.

Finance so nizke, nekje 3.000 ker zraven tega še sledi, čelada in obleka, oz. vsaj jakna, ki je primerna, ter še vse malenkosti, ki padejo noter, za katere zdaj ne vem naprimer.

Tako, da ja zdaj bo lažje izbrati nekaj kar ni ducati.

Popravljeno . Popravil Blisk1
Objavljeno
pred 17 urami, Yoghurt pravi:

Dragi gospod Blisk1.
.....

as mau huda ratala :P ... cukr padu :jezik: 

pred 17 minutami, Blisk1 pravi:

Finance so nizke, nekje 3.000 ker zraven tega še sledi, čelada in obleka, oz. vsaj jakna, ki je primerna, ter še vse malenkosti, ki padejo noter, za katere zdaj ne vem naprimer.

no ja ... vso srečo pri nakupu dobrega motorja ;) 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Poznam kar nekaj folka, ki ima motorje za 3 jurje, pa z njimi delajo zelo kvalitetne kilometre... Dodatna prednost takih mopedov je tudi v tem, da ko so nekje parkirani, nihče ne skače okoli njih, pa komentirajo o konjih, kubikih, brzini... In lahko v miru spijejo svoj kofe. 

Objavljeno
pred 6 minutami, izibajker pravi:

Poznam kar nekaj folka, ki ima motorje za 3 jurje, pa z njimi delajo zelo kvalitetne kilometre... Dodatna prednost takih mopedov je tudi v tem, da ko so nekje parkirani, nihče ne skače okoli njih, pa komentirajo o konjih, kubikih, brzini... In lahko v miru spijejo svoj kofe. 

sem zelo vesel za njih, če pa misliš, da ne kradejo starih motorjev, si se pa ornk zmotu ... 

sem mu samo zaželel srečo ;) 

KronikaTorek, 11. julij 2017

V Ljubljani je bilo ukradeno neregistrirano motorno kolo, Honda FJS-600, sive barve, letnik 2001, serijskih številk JH2PF01A01K001554.

vir: www.policija.si 

• Žalosten 2
Objavljeno
28 minutes ago, maus said:

as mau huda ratala :P ... cukr padu :jezik:

ne:ras::P

47 minutes ago, Blisk1 said:

Nimam namena dirkat, pač pa bo to zaenkrat bolj za v službo pa nazaj in za kakšen vikend za na morje, oz. kako druženje kjerkoli že. Seveda s sopotnico.

Oblika, kot sem rekel, mi je monster najbolj padel v oči, ampak ste dali kar nekaj dobrih predlogov, za katere nisem vedel.

Se opravičujem, če se je prebralo bolj ostro, kot je bilo mišljeno. :blush: Res ni bil moj namen, da tako izpade.
Se mi zdi butasto, ko nekateri pridejo sem (ne leti to nate) in napišejo samo ''Jaz bi imel motor.'',  brez kakršnihkoli drugih informacij, pa sem se nehote spravila na nič hudega slutečega mimoidočega. :rolleyes::P

Potem najbrž gledaš naked segment. Če bosta dva, je bolje da je motor malo močnejši in z dovolj navora. 600-1000cc. Kaj si pa prej vozil?

Naredi izbor kakšnih treh, štirih motociklov in se bo potem naredila bolj podrobna primerjava.

Pa saj Ducati ni slab, a zdaj so te čisto drugam usmerili. :rolleyes: Na km se ne preveč ozirati, ker so praviloma še vedno čudežno izpuhteli med pisanjem oglasov. Za 3k se tudi najde kaj spodobnega, kot rečeno, odvisno od tega kakšen motor si boš izbral. Letnik ne bo letošnji ampak če je prejšnji lastnik lepo skrbel za motor, bo bolje ohranjen kot kakšen ki je bil vožen samo dve sezoni. Vsekakor priporočam ABS.

1 hour ago, maus said:

no ja ... vso srečo pri nakupu dobrega motorja ;) 

(moj je bil tudi malo čez 3k€) pa še ni razpadel. :ras::D

• Haha 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 4 minutami, Yoghurt pravi:

ne:ras::P

(moj je bil tudi malo čez 3k€) pa še ni razpadel. :ras::D

on kupuje motor, kaj ni jasno :ras::P 

tvoj motor je biul malo preko 3k€ ... ampak je še posebi stala čelada oprema in še ostale malenkosti, kajne :P 

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno (popravljeno)
9 minutes ago, maus said:

on kupuje motor, kaj ni jasno :ras::P 

tvoj motor je biul malo preko 3k€ ... ampak je še posebi stala čelada oprema in še ostale malenkosti, kajne :P 

Aja, jaz sem razumela da je budget samo za motor 3k, ostalo pa posebi šteje. :blush:
Če je pa tako... potem pa good luck! :lol1::whistle:

Čelada? Kaj je to? :huh:
Ker če poguglam ''motoristka'' mi ven vrže same gospodične v visokih petkah in miniaturnih oblačilih. A so me zavedli? A to ni moto oprema? :O

Popravljeno . Popravil Yoghurt
  • Haha 3
Objavljeno
pred 7 minutami, Yoghurt pravi:

Aja, jaz sem razumela da je budget samo za motor 3k, ostalo pa posebi šteje. :blush:
Če je pa tako... potem pa good luck! :lol1::whistle:

ja jaz sem tko razumel ... no ja .. lahko bereš tko al tko .. jaz sem razumel, da je vse skup z opremo 3k€ ...

sj je pol še registracija, pa kakšen servis, ker je motor malo starejši, pa gume ... ma klinc .. takoj si na 5-6 z opremo :dry: 

pred 1 minuto, Cartman pravi:

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12269291&display=Honda Hornet 900

Raketa. Pa še vijolica za osnovno opremo ostane. jakna, škornji, rokavice in čelada. Ni vrhunsko, je pa solidno. 

odličen motor ... :OK: 

Objavljeno
pred 3 urami, Blisk1 pravi:

Kaj pa kaj takega -> KLIK

Maš še ABS, kar lahko pride zelo prav

Objavljeno
pred 11 minutami, sebar pravi:

Kaj pa kaj takega -> KLIK

Maš še ABS, kar lahko pride zelo prav

super .. v 10 letih je naredil manj, kot jaz od aprila tega leta :P  ...  pa prvi lastnik ... :OK: 

vse tekočine zamenjat, ker jih verjetno ni, saj motor ni delal niti 1000 na leto .... naresti 2 redni servis .. 1 je bil verjetno na 1000 km .. in zdaj je drugi na 10.000 ... 

:D 

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno

Tudi taki so, ki naredijo z motorjem manj kot jurja km na leto. Poznam npr. enega, ki ima v garaži 5 dvokolesnih strojev, in dva ima precej na stranskem tiru....

@Blisk1, tole kar ti je @sebar dal link kar pojdi pogledat. Pa s sabo vzemi koga, ki se malo bolje spozna na zadeve... Pa če nabaviš kaj takega, upoštevaj še @mausove nasvete glede menjave tekočin in servisa. Ampak to bi ti itak tudi vsak serviser svetoval...

Objavljeno

Samo v razmislek za naprej. V nadaljevanju podajam formulo za izračun števila motorjev, ki jih mora imeti motorist. In to je:

število motorjev = n +1, kjer je:

n - število motorjev, ki jih motorist že ima.

Tako da, budžet v bistvu nima nobenega pomena.

• Všeč mi je 2
  • Haha 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!