KARMEN1 Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 Da ne bi! Potem nas ne bo niti več pozdravljal na cesti
Xebec Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: bmw s1000r? že osnovni model je dražji od vseh teh, pa je bolj revno opremljen...vržeš gor par zadev si pa prec na 16-18k, tolk pa ne dam, če lahko skor isto dobim za 11-13,5 jurjev. pa še une tipične bemflarske fore mi grejo na kuratz...bela barva, extra 500 eur, mislim WTF. take gluposti me pogrejejo do amena. včeri sm pol še mal raziskoval pa sm se kr odloču: plan počakat če bo Z1000 za 2020 kaj updatean, če ja, pol bom zgleda primoran v kwak team prestopit če ne, bolj podrobno pogledat suzukija. mt-10* se mi ne da 3x tankat do pakle pa nazaj *če po čudežu kaj pogruntajo in zmanjšajo porabo tam na cca 6,5l za MY2020, sploh ne premišljujem, vplačam takoj. DAMI34 in KARMEN1 2
DAMI34 Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pa sej veš da vsak nov model (neglede na znamko) takoj pridobi na ceni par jurjev wuššš na hitro
Xebec Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: pa sej veš da vsak nov model (neglede na znamko) takoj pridobi na ceni par jurjev wuššš na hitro 2019 Z1000 je 12,5. yama je 14,5. dvomim da bo za 2020 kwak dražji od 13,5-13,8, tut če namečejo par zadev gor....oziroma upam no. suza 2019 je pod 11k...
KARMEN1 Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 (popravljeno) Welcome to the club! Kawa fan boy Saj veš, da smo te veseli ! Ampak sedaj boš imel hitrejši motor..........moram vježbat Popravljeno Maj 7, 2019. Popravil KARMEN1 Xebec 1
Kugelschreiber Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 1 hour ago, Xebec said: že osnovni model je dražji od vseh teh, pa je bolj revno opremljen...vržeš gor par zadev si pa prec na 16-18k, tolk pa ne dam, če lahko skor isto dobim za 11-13,5 jurjev. pa še une tipične bemflarske fore mi grejo na kuratz...bela barva, extra 500 eur, mislim WTF. take gluposti me pogrejejo do amena. včeri sm pol še mal raziskoval pa sm se kr odloču: plan počakat če bo Z1000 za 2020 kaj updatean, če ja, pol bom zgleda primoran v kwak team prestopit če ne, bolj podrobno pogledat suzukija. mt-10* se mi ne da 3x tankat do pakle pa nazaj *če po čudežu kaj pogruntajo in zmanjšajo porabo tam na cca 6,5l za MY2020, sploh ne premišljujem, vplačam takoj. a mt09/xsr900 si pa nalašč spregledu? btw, men se zdijo Suzukiji zelo spregledani. thumper in Xebec 2
Vin Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 3 minutes ago, Kugelschreiber said: btw, men se zdijo Suzukiji zelo spregledani. Del problema je najbrž kar sam Suzuki. Prav potruditi se moraš, da najdeš kakšen info o modelih, prodajni in servisni mreži.
Kugelschreiber Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 51 minutes ago, Vin said: Del problema je najbrž kar sam Suzuki. Prav potruditi se moraš, da najdeš kakšen info o modelih, prodajni in servisni mreži. Leta 2019?
Vin Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 @Kugelschreiber, ja, poglej njihovo uradno spletno stran (http://motorji.suzuki.si/sl/) in probaj najti kakšne podatke o motorjih, prodajalcih in serviserjih. Na facebooku motorjev sploh ne omenjajo, razen mogoče tu in tam po nesreči.
Joker Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 Karalog lanski, na glavni strani pa se jim še vedno Hayabusa prikazuje...
killerade Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 Kaj pa 790 duke ali pa super duke 1290 R? ?
Snečer Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pred 4 urami, Xebec pravi: 2019 Z1000 je 12,5. yama je 14,5. dvomim da bo za 2020 kwak dražji od 13,5-13,8, tut če namečejo par zadev gor....oziroma upam no. suza 2019 je pod 11k... te gostilna prepričuje, da sedanji motor ne zmore vseh naporov? Xebec 1
Xebec Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pred 2 minutami, Snečer pravi: te gostilna prepričuje, da sedanji motor ne zmore vseh naporov? 2021 mam na trenutnem prvi tehnični...morm prodat pred tem, ker ne bo šlo čez pred 24 minutami, killerade pravi: Kaj pa 790 duke ali pa super duke 1290 R? ? preveč jih kradejo Kugelschreiber in KARMEN1 2
killerade Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pred 8 minutami, Xebec pravi: 2021 mam na trenutnem prvi tehnični...morm prodat pred tem, ker ne bo šlo čez preveč jih kradejo Torej če kupiš nekaj kar ni KTM potem si safe glede kraje al kako ?
Xebec Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pred 1 minuto, killerade pravi: Torej če kupiš nekaj kar ni KTM potem si safe glede kraje al kako ? Da. Kradejo tisto kar rabijo za rezervne dele. Tedybear, thumper, Kugelschreiber in 2 others 5
KARMEN1 Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 Saj vas razumem, da vsak hvali svoj motor. Ampak zjčki so zakon Xebec 1
Kugelschreiber Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 3 hours ago, Vin said: Zvimo v globalni vasi. Morda jez cudno vidim svet, In vse pocnem narobe. Ampak. Ce na netu zbiram kam bom sel na malico, hocm vse informacije v treh klikih. Ce kupujem za 200€, lahko guglam dva-tri dni. Za 3 jurje tud dva tedna.....seznam Suzukijevih prodajalcev, recimo, je 2 klika stran. Za nov motor bi prebral vse kar lahko in kar bi razumel ....Par Suzukijev je hudih
KARMEN1 Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 Saj imaš youtube prepoln primerjalnih testov, pa pač malo gledaš. DAMI34 in Xebec 2
Vin Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 (popravljeno) @Kugelschreiber, glej na to objektivno, ne pa čez ta tvoja čustvena očala. Suzuki ima pač slabo predstavitev modelov, prodajne in servisne mreže v Sloveniji. Greš na uradno globalno Suzukijevo spletno stran, pa ni niti linka do nekega uradnega prodajalca v Sloveniji. Potem greš na njihovo uradno stran v Sloveniji, pa ni niti predstavitev modelov, najdeš samo katalog z 2018 modeli in cenik, nobene spletne predstavitve ni. Če klikneš na njihov link servisna in prodajna mreža, ni tam nič. Pa to so neke osnove marketinga. Menda se ne boš pri nakupu zanašal na to, katere prodajalce in serviserje ti Google najde. Pa na eno leto star katalog. Suzukiju očitno slovenski trg ni v posebnem interesu in meni kot kupcu je to pač pomembno. Pa približno isto velja za Kawasaki. Boli jih za Slovenijo. Pa zdaj lahko rečete, da je z mano nekaj narobe, ampak Suzuki in Kawasaki imata v Sloveniji marketing iz leta 1994. Popravljeno Maj 7, 2019. Popravil Vin Joker in thumper 2
maus Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pred 6 minutami, Vin pravi: Pa približno isto velja za Kawasaki. Boli jih za Slovenijo. Pa zdaj lahko rečete, da je z mano nekaj narobe, ampak Suzuki in Kawasaki imata v Sloveniji marketing iz leta 1994. js za ninđe najdem vse ... še tisto kar sploh nisem hotel met, pa pol nujno rabim takrat ko doma ležim na kauču, mi res noben nč ne prnese Akito in Xebec 2
Vin Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 1 minute ago, maus said: js za ninđe najdem vse ... še tisto kar sploh nisem hotel met, pa pol nujno rabim takrat ko doma ležim na kauču, mi res noben nč ne prnese Pa najdeš vse tudi za Suzuki, ampak to ne pomeni, da je njihov marketing dober.
Kugelschreiber Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 (popravljeno) Vin, a birtualno kupujemo motor, al ocenujemo marketing? Zastopim, da se ti zdi za malo. Da odnos ni na nivoju, in da bi jih ti za to kaznoval z nakupom druge znamke. Pravim pa, da bol sebe kaznuješ, če Suzukijem ne daš šanse, in kakega dneva ne vložiš v guglanje in komunikacijo s prodajalci. Ker tebe u resnici zanima motor in prodajalec, tisti, ki ti ga proda. Z uvozniki nej se drugi jebejo. če hočeš primer RES KATASTROFALNEGA websajta, poišči slovensko uradno stran za moto guzzije. GSXS1000 je hud motor. Ergonomija na stromu 1000 majka. Meni. Popravljeno Maj 7, 2019. Popravil Kugelschreiber Xebec 1
maus Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pred 13 minutami, Vin pravi: Pa najdeš vse tudi za Suzuki, ampak to ne pomeni, da je njihov marketing dober. iščem tisto kar me zanima ... in tisto najdem Xebec 1
Vin Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 (popravljeno) @Kugelschreiber, iztočnica je bila, zakaj so Suzukiji pogosto spregledani in podal sem enega izmed možnih razlogov. Pred 10 leti so vsi pozabili na Suzuki avte, ker je njihov marketing zatajil, pa so njihove napake danes v marketinških učbenikih. Marketing je v točki, da sploh pomisliš na znamko ali model in ga uvrstiš v izbor, pomemben. Potem te pa zanima še, kje ga boš lahko servisiral. Se pa strinjam, da so njihovi motorji dobri. Nisem nikjer trdil, da niso. Popravljeno Maj 7, 2019. Popravil Vin Tedybear 1
Kugelschreiber Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 OK. Štekam. Amak tud ne štekaam, kako lahk motorist pozabi blagovno znamko Suzuki. Morda tud to štekam. Se zarad uspešnega marketinga zacopa v druge, bol glasne in organizirano prodajane/oglaševane motorje?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se