DAMI34 Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pred 1 uro, Xebec pravi: preveč jih kradejo to pa ni res, men so pustil 100€ na sedežu, pa zraven pripis: kr sam ga mej ps. 790 bi znal bit pravi mali veseljak za odlično ceno
DAMI34 Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pred 14 minutami, Kugelschreiber pravi: OK. Štekam. Amak tud ne štekaam, kako lahk motorist pozabi blagovno znamko Suzuki. Morda tud to štekam. Se zarad uspešnega marketinga zacopa v druge, bol glasne in organizirano prodajane/oglaševane motorje? Da. Agresija pri marketingu veliko prinese, količina motorjev določene znamke na cesti prav tako. Vse podzavestno vpliva tudi na izbor. ps. Suza spljoh ni slaba. Bolj pa se mi zdi da Xebec še ne ve točno kaj bi.
KARMEN1 Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 Saj, ko se odločaš, da boš svoj motor prodal, ponavadi pojma nimaš, kaj bi. On se ni zagledal v en konkreten motor, zato bi svojega prodal, ampak obratno. Enako sem se jaz odločila prodati Hondico, pa pojma nisem imela, kaj bi kupila drugega, ker je zame bila idealen motor. Pa sem gledala in pregledala, pa na youtubu visela, pa teste brala, pa ninjo 650 gledala, pa cbf 650, ..........skratka, vse, kar je takrat prišlo ven, bolj športnega.........zjčka sploh nisem porajtala......... Potem pa je prišel @DAMI34 na Vikija in mi vrgel ključe na mizo. Ko sem speljala in se zlila z motorjem, sem vedela, da je to, to, brez debate! In nisem zgrešila! Kupila sem motor, narejen zame! Aja, pa lep je, tako lep, da se ti zmeša IF7, Srchica, DAMI34 in 2 others 5
bajkr88 Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 isto si govorila za hondico... da je zate top in je ne daš... pa vidiš sedaj da obstaja se kaj boljsega... verjamem da bo naslednji spet vau in top in prav je tako..... js da dobim zdele gratis novga za 15 jurjev ga pomoje neb meu vec k 2 leti... se navelicam hitro , tud ce gres na slabse paše, sam da je kj drgac pa je zanimu drgac pa nevem, a ni skoda novga vzet ker se jih dost prodaja leto starih ki zgubijo ceno in so kot novi .... avto bi še kupu nov, moped pa res ne... verjetno zato k nism pravi bajker ?
vandrovec Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pred eno uro, KARMEN1 pravi: Potem pa je prišel @DAMI34 na Vikija in mi vrgel ključe na mizo. In nisem zgrešila! Kupila sem motor, narejen zame! Posredni marketing, ko lastniki prodajajo...še dobro, da ni prišel k Vikiju kakšen lastnik Suzukija, ker potem bi bilo pa že predobro. KARMEN1 1
KARMEN1 Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 Ne bi, ker sem potem gledala en kup testov na netu in je zjček vedno zmagal DAMI34 in vandrovec 1 1
vandrovec Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 (Za Damija je to "zimski", rezervni motor...ne verjamem, da je zate pa dober, ker si menda "hud pilot") ...se hecam , verjetno ni slab, ja KARMEN1 1
KARMEN1 Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 Zame je to motor 4 letni časi DAMI34 in vandrovec 1 1
DAMI34 Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pred 25 minutami, vandrovec pravi: (Za Damija je to "zimski", rezervni motor...ne verjamem, da je zate pa dober, ker si menda "hud pilot") ...se hecam , verjetno ni slab, ja v bistvu ni zimski, ker na njem zebe, je pa za solo drkarijo, pa ko si zaželim nekaj drugega in pa predvsem kako bluzenje po šodru. GT pač ni za to. Tudi poleti sem bil v Albaniji z njim, zlahka splezal na Kapetanovo jezero itd (cel velebit).. ma svoje prednosti, pa za 8 jurčkov, te boli qurtz kje in kako ga pustiš. ps. Hkrati pa na zverinici uživam. vandrovec 1
mladench Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 Nooo za 8k€ te boli k* kje ga pustiš, če maš še kj na lagerju. Če se pa z biciklom vozš pa 8k€ mal težje napraskat, te pa še kako skrbi. Gledaš svoj budget, pa pol kaj ti je na pogled všeč, pa šele pol koga poslušaj/vprašaj. Najbolje je itk sam sprobat. Sej gre v promet dalje, če ti ni všeč. Ni krize ? DAMI34, Fazer03, bajkr88 in 1 other 3 1
ukica Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 4 hours ago, Vin said: @Kugelschreiber, glej na to objektivno, ne pa čez ta tvoja čustvena očala. Suzuki ima pač slabo predstavitev modelov, prodajne in servisne mreže v Sloveniji. Greš na uradno globalno Suzukijevo spletno stran, pa ni niti linka do nekega uradnega prodajalca v Sloveniji. Potem greš na njihovo uradno stran v Sloveniji, pa ni niti predstavitev modelov, najdeš samo katalog z 2018 modeli in cenik, nobene spletne predstavitve ni. Če klikneš na njihov link servisna in prodajna mreža, ni tam nič. Pa to so neke osnove marketinga. Menda se ne boš pri nakupu zanašal na to, katere prodajalce in serviserje ti Google najde. Pa na eno leto star katalog. Suzukiju očitno slovenski trg ni v posebnem interesu in meni kot kupcu je to pač pomembno. Pa približno isto velja za Kawasaki. Boli jih za Slovenijo. Pa zdaj lahko rečete, da je z mano nekaj narobe, ampak Suzuki in Kawasaki imata v Sloveniji marketing iz leta 1994. Poglej na FB za Aprilia Slovenija.. Odlicen marketing, servisna mreza tako dobra, da ce ga marca odpeljes na servis ga dobis marca naslednje leto. So ti prisparali gume, benz.. Vin, maxxa, KARMEN1 in 3 others 2 4
.... Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pred 6 urami, KARMEN1 pravi: Saj, ko se odločaš, da boš svoj motor prodal, ponavadi pojma nimaš, kaj bi. On se ni zagledal v en konkreten motor, zato bi svojega prodal, ampak obratno. Enako sem se jaz odločila prodati Hondico, pa pojma nisem imela, kaj bi kupila drugega, ker je zame bila idealen motor. Pa sem gledala in pregledala, pa na youtubu visela, pa teste brala, pa ninjo 650 gledala, pa cbf 650, ..........skratka, vse, kar je takrat prišlo ven, bolj športnega.........zjčka sploh nisem porajtala......... Potem pa je prišel @DAMI34 na Vikija in mi vrgel ključe na mizo. Ko sem speljala in se zlila z motorjem, sem vedela, da je to, to, brez debate! In nisem zgrešila! Kupila sem motor, narejen zame! Aja, pa lep je, tako lep, da se ti zmeša A tok izi je? Sam do vikija morm, pa ključe gor mečejo pa lah furaš kaj češ. KARMEN1 in DAMI34 2
maus Objavljeno Maj 8, 2019 Opozori Objavljeno Maj 8, 2019 pred 9 urami, Arzen pravi: A tok izi je? Sam do vikija morm, pa ključe gor mečejo pa lah furaš kaj češ. ja tko je to .. kdor išče motor in bi rad probal tahudo ninđo, jo seveda parkrat zapelje po kalu gor pa dol, da vidi, če mu odgovarja .. če mu, jo gre kupt... če mu ne, pač gre mal po parkrirplacu in proba kakšn drug motor .. tko je to preprosto ... DAMI34, .... in KARMEN1 2 1
KARMEN1 Objavljeno Maj 8, 2019 Opozori Objavljeno Maj 8, 2019 (popravljeno) Ponavadi med vikendi, nekje od 12 do 14 ure je vsega dovolj. Če pa zamudiš, so Ride odprte nekje do 17 ure. Popravljeno Maj 8, 2019. Popravil KARMEN1
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2019 Opozori Objavljeno Maj 8, 2019 pred 13 urami, mladench pravi: Nooo za 8k€ te boli k* kje ga pustiš, če maš še kj na lagerju. Če se pa z biciklom vozš pa 8k€ mal težje napraskat, te pa še kako skrbi. Gledaš svoj budget, pa pol kaj ti je na pogled všeč, pa šele pol koga poslušaj/vprašaj. Najbolje je itk sam sprobat. Sej gre v promet dalje, če ti ni všeč. Ni krize ? hotel sem reči, da za 8 jurjev dobiš veliko motorja, pa strah ali paranoja pred poškodbami in krajo se exponencilano dviguje z vrednostjo motorja. pred 10 urami, Arzen pravi: A tok izi je? Sam do vikija morm, pa ključe gor mečejo pa lah furaš kaj češ. ja, sam ne takim k traunke kosijo KARMEN1 in .... 1 1
bajkr88 Objavljeno Maj 8, 2019 Opozori Objavljeno Maj 8, 2019 pred 11 urami, Arzen pravi: A tok izi je? Sam do vikija morm, pa ključe gor mečejo pa lah furaš kaj češ. ja, sam da bi ga stresu kot si versysa bi te pa lih tm za jajca obejsl pomoje .... in KARMEN1 2
Fazer03 Objavljeno Maj 8, 2019 Opozori Objavljeno Maj 8, 2019 Ob 7. 5. 2019 ob 11:17, Kugelschreiber pravi: btw, men se zdijo Suzukiji zelo spregledani. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14199840 Ta se že nekaj časa prodaja ... le zakaj? Po mojem skromnem mnenju za ta denar kar veliko motorja.
thumper Objavljeno Maj 8, 2019 Opozori Objavljeno Maj 8, 2019 uvožen.. 4 leta star motor .. a je to ta? https://www.moto.it/moto-usate/suzuki/gsx-s-1000-f/gsx-s-1000-f-abs-2014-17/7503786
Fazer03 Objavljeno Maj 9, 2019 Opozori Objavljeno Maj 9, 2019 Če je to isti ne verjamem ... "tvoj" je leto mlajši in tudi prevoženi km ne štimajo.
maus Objavljeno Maj 9, 2019 Opozori Objavljeno Maj 9, 2019 pred 37 minutami, Fazer03 pravi: tudi prevoženi km ne štimajo. iz tujine ( pa tudi pri nas) se dogaja, da kilometri čudežno padejo ... verjetno zaradi spremembe države, kjer se kilometri drugače merijo KARMEN1 in Roger G. Jagger 2
Roger G. Jagger Objavljeno Maj 9, 2019 Opozori Objavljeno Maj 9, 2019 2 hours ago, maus said: iz tujine ( pa tudi pri nas) se dogaja, da kilometri čudežno padejo ... verjetno zaradi spremembe države, kjer se kilometri drugače merijo Ja lej, ce pa milje postanejo kilometri....???
dlicen Objavljeno Maj 9, 2019 Opozori Objavljeno Maj 9, 2019 Če me spomin ne vara, je ta slovenski oglas dlje gor, kot pa je datum italijanskega. NIsem pa siguren.
Xebec Objavljeno Maj 9, 2019 Opozori Objavljeno Maj 9, 2019 Coming fall 2019/spring 2020 MY2019, jebeš euro 5 sam farbo še nism čist sigurn kero KARMEN1 in DAMI34 2
Borutt Objavljeno Maj 9, 2019 Opozori Objavljeno Maj 9, 2019 pred 1 uro, Xebec pravi: Coming fall 2019/spring 2020 MY2019, jebeš euro 5 sam farbo še nism čist sigurn kero Tisoč?
KARMEN1 Objavljeno Maj 9, 2019 Opozori Objavljeno Maj 9, 2019 S črno opremo in novo rumeno čelado, se mi zdi ta črn brutalno lep Xebec 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se