cikadina Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 (popravljeno) namen te teme ni bil da limate te stare motorje, ampak kar je spregledano v recimo zadnjih 10 letih. te motorje pred letom 91 je brez veze rečt da so spregledani, glede na to da v jugoslaviji je bilo malo bolj zakomplicirano in predvsem drazje za kupovat stvari iz inozemstva. al ste mal pozabili že na to, tovariši? Popravljeno November 23, 2014. Popravil cikadina Fantocci, skalar36, motofrik in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 (popravljeno) namen te teme ni bil da limate te stare motorje, ampak kar je spregledano v recimo zadnjih 10 letih. te motorje pred letom 91 je brez veze rečt da so spregledani, glede na to da v jugoslaviji je bilo malo bolj zakomplicirano in predvsem drazje za kupovat stvari iz inozemstva. al ste mal pozabili že na to, tovariši? Se popolnoma strinjam s tabo. Kot sem že enkrat zapisal. Aprilia Shiver GT. Tega motorja pri nas ne vidiš na cesti. Ga še nisem videl v živo. Tudi drugod po svetu se ni prijel. Izdelovali so ga samo tri leta. Pa se mi zdi zelo simpatičen motor. Sprašujem se zakaj ga kupci niso hoteli, ker je bila cena zelo ugodna ter komponente so bile boljše od japonskih motorjev! Husquarna Nuda 900. Super motor, 900 ccm agregat iz BMW F 800 gs. Se tudi ni prijela. Popravljeno November 23, 2014. Popravil skalar36 cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 Yamaha BT 1100 Bulldog Ata Slon in ciciban 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 namen te teme ni bil da limate te stare motorje, ampak kar je spregledano v recimo zadnjih 10 letih. te motorje pred letom 91 je brez veze rečt da so spregledani, glede na to da v jugoslaviji je bilo malo bolj zakomplicirano in predvsem drazje za kupovat stvari iz inozemstva. al ste mal pozabili že na to, tovariši? Potem popravi naslov teme v: Spregledani motorji v zadnjih 10.letih! thumper in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 Motolover, da ti dam jaz repliko. Teško je rečt da so motorji, ki so stari 20+ let spregledani. Jaz sem takrt še kakal v plenice zato ga nisem mogel kupit, danes je pa dinozaver, zato ga ne bom kupil. Je pa kar nekaj takih motorjev, ki so bili na voljo pred kratkim in sobili dobri a se niso prijeli. cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 Tega modela še nisem videl pri nas. Zdaj so že veterani in jih najbrž iz Amerike vozijo. Tam jih je na cestah kar veliko, še posebej v Kaliforniji. mogoče ampak zelo redki - tisti iz prve serije ... ima ga Mare iz tomačevega... ćrn z rumenimi napisi. uvažat iz amerike se ga ne splača pomoje ker ima tam še vedno neko ceno + stroški uvoza v eu +zamenjava prednje luči za evropsko pa dajatve v slo ,,na koncu pa ke skupen strošek vsaj 1ke nad tržno ceno... Na Celjskem koncu se je pred parimi leti fural eden z Velenjsko tablco. een 3 je so pri nas baje.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 Cagiva Navigator Ata Slon, thumper, znj in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 Od Cagive lahko damo vse razen mitotov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 Potem popravi naslov teme v: Spregledani motorji v zadnjih 10.letih! poglej prvo objavo in ti bo takoj jasno na kaj je avtor mislil. v 80ih so bli itak edini nespregledani mopedi mz, jawa in tomos. Od Cagive lahko damo vse razen mitotov. cagiva je bolj al manj mrtva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 oldtimerji niso spregledani motocikli ampak "pozabljeni" spregledani bi lahko bili tisti, ki so še v prodaji, pa jih ni na cesti ali v objavah na forumu... bosa, cikadina in skalar36 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 Motolover, da ti dam jaz repliko. Teško je rečt da so motorji, ki so stari 20+ let spregledani. Jaz sem takrt še kakal v plenice zato ga nisem mogel kupit, danes je pa dinozaver, zato ga ne bom kupil. Je pa kar nekaj takih motorjev, ki so bili na voljo pred kratkim in sobili dobri a se niso prijeli. Ah ja, če ste eni bili v 80. v plenicah, še ne pomeni, da ostali takrat nismo spremljali moto scene. Da te izobrazim, meje niso bile zaprte, imeli smo vse kar se je dalo dobiti na zahodu, hodlil smo na moto salone, ljudje v Jugoslaviji so imeli nanovejše motorje, ki so jih uvažali "na zdomca". In nenazadnje, čez Jugoslavijo so se valile trume motoristov iz Nemčije. thumper in motofrik 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 Ah ja, če ste eni bili v 80. v plenicah, še ne pomeni, da ostali takrat nismo spremljali moto scene. Da te izobrazim, meje niso bile zaprte, imeli smo vse kar se je dalo dobiti na zahodu, hodlil smo na moto salone, ljudje v Jugoslaviji so imeli nanovejše motorje, ki so jih uvažali "na zdomca". In nenazadnje, čez Jugoslavijo so se valile trume motoristov iz Nemčije. tle je tema o spregledanih motorjih ne o jugo nostargiji. je vandrovec zelo lepo napisal. če pa kdo želi limat uvoz na zdomce in kavbojke iz trsta pa komot. bosa in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 Če bi se strogo držal navodil avtorja teme, se sploh ne bi smel pogovarjati o motorjih, ki jih nisi vozil. Tukaj lahko navedete, kateri motocikel ste preizkusili in je po vašem mnenju odličen, pa je s strani kupcev spregledan. Povedano drugače, take motocikle na cesti vidite poredko oz. skoraj nikoli. skalar36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 no pol pa strogo gledano, moj spada me spregledančke. UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matija1234 Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 usak k je gledu mission impossible je vidu tripla po tvoji profilki sklepam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 (popravljeno) namen te teme ni bil da limate te stare motorje, ampak kar je spregledano v recimo zadnjih 10 letih. te motorje pred letom 91 je brez veze rečt da so spregledani, glede na to da v jugoslaviji je bilo malo bolj zakomplicirano in predvsem drazje za kupovat stvari iz inozemstva. al ste mal pozabili že na to, tovariši? Kot avtor teme, se podpišem pod tole! Večina jih je spregledala tudi opombo, ki pravi: "Tukaj lahko navedete, kateri motocikel ste preizkusili in je po vašem mnenju odličen, pa je s strani kupcev spregledan.". Popravljeno November 24, 2014. Popravil kasti cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 no pol pa strogo gledano, moj spada me spregledančke. A to mormo kr vsi avtomatsko vedt kater je tvoj?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 A ni bolj eonostavno napravit seznam NESPREGLEDANIH, pa bomo lažje našli spregledančke... Torej NESPREGLEDANI: Yamaha: Fazer, TDM, Star serija, Virago, Diversion, R1 , R6, Tenerre... Honda: GW, Pan EU, CBF, VFR 800,CBF, Transalp, Africa, CBR BMW: R, RT, GS, K, GT, S, F... Suzuki: Banditi, GSXF, GSXR, GSR, Intruderji, Marauderji, Vstrom... ...ne ljubi se mi več pisat... zdaj pa dopolnjujte seznam... tistih, katerih se ne bomo spomnal so gotovo spregledančki... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 no pol pa strogo gledano, moj spada me spregledančke. aja ??? no pol bom pa tko rekel ... v garaži imam veliko redkejše motorje v sloveniji kot ti .. pa vozil sem vse ... tko de veš!!! usak k je gledu mission impossible je vidu tripla po tvoji profilki sklepam mem ustrelu na full... še yamaha ma tripla ... pa benelli ...pa mv agusta ... triple pri ciki je tricilindraš - pa to ne kr en ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Spet en spregledan motocikel: Meni eden najlepšik modelov. Spet boste rekli kakšen čuden okus imam. Jebeštica mogoče pa res... matija1234 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 (popravljeno) aja ??? no pol bom pa tko rekel ... v garaži imam veliko redkejše motorje v sloveniji kot ti .. pa vozil sem vse ... tko de veš!!! mem ustrelu na full... še yamaha ma tripla ... pa benelli ...pa mv agusta ... triple pri ciki je tricilindraš - pa to ne kr en ... spregledan, ne najredkejši. ....s strani slovenskih kupcev spregledan."... Popravljeno November 24, 2014. Popravil cikadina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 (popravljeno) spregledan, ne najredkejši. ....s strani slovenskih kupcev spregledan."... a dej se no ven vlečt... z daytono 675 je bil slovenec evropski podprvak in naslednje leto je vozil svetovno prvenstvo... za tak motor ne morš rečt da je spregledan ... Popravljeno November 24, 2014. Popravil thumper Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 honda vt 750 s .... če se gremo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 a dej se no ven vlečt... z daytono 675 je bil slovenec evropski podprvak in naslednje leto je vozil svetovno prvenstvo... za tak motor ne morš rečt da je spregledan ... a jaaaaaaaaaaaa kaj ne poveš! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Moto Guzzi Centauro KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se