Bmflar Objavljeno Avgust 4, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2015 Imam tudi jaz, ampak me moti naslednja stvar. V zgornjem levem kotu je prikaz razdalje do križišča kjer zaviješ levo (1.4km) in ta razalja se mi ne odšteva tekoče z vožnjo. Puščica (zelena) se tekoče premika z gibanjem, razdalja pa se ne spreminja, tako, da je v zmešnjavi križišč težko oceniti kje točno zaviti. Sedaj pa ne vem ali je to OK, ali tako dela samo pri meni, prosim za odgovor, od uporabnikov. Meni odšteva .... Offline navigacije, prižgan GPS in špila kot Garmin ...
jany Objavljeno Avgust 9, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2015 (popravljeno) Včeraj probal HERE na Sony Z1 in katastrofa stalno mi je neki prekinjalo oziroma bil slab signal, vmes 2x sesulo vseskupaj, sicer Z1 uporabljam samo za navi in nimam nič drugega gor. Kljub temu da imel označeno offline ter da mi ne kaže prometa mi je stalno izpisovalo da dela offline in se ne more konektat. Danes nazaj na Igo+ Navteq to je delalo kot treba Popravljeno Avgust 9, 2015. Popravil jany
Snečer Objavljeno Avgust 9, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2015 Nvateqa ni več, se že nekaj časa imenuje HERE Vmes pa Nokia maps... Bmflar 1
jany Objavljeno Avgust 9, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2015 Ja no... Zanima me zakaj mi base camp ne pusti delat poti ? moram dodat kakšen zemljevid ker zgleda kot da nima skoraj nič notri ?
Snečer Objavljeno Avgust 9, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2015 Itak, da moraš naložit še zemljevide ...
Snečer Objavljeno Avgust 9, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2015 Zunaj so nove mape za iGO/Primo (ta telefone, dlančnike, wince naprave itd.. .) HERE 2015.Q1 maxxa in Bostjan L 2
jany Objavljeno Avgust 9, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2015 Itak, da moraš naložit še zemljevide ... Maš kje mogoče kak postopek napisan ? Ker nimam Garmin naprav bi samo route probal delat za Igo. mam pa mape HERE iGO 2013.Q4 morem novejše na pašnikih dobit.
Snečer Objavljeno Avgust 9, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2015 Partis, tam maš exe za garmin mape itd...vse opisano kako in kaj jany 1
bajkr88 Objavljeno Avgust 9, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2015 Sneci ti imas kamero virb elite? Kaj ko das video na racunalnik pol zberas kaj bo prikazano ...naprimer hitrost... al moras preden snemas nastavit kaj bo prikazano na videju?
Snečer Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 V programu virb edit poljubno izbereš, kaj pokaže, kje, kako...
jany Objavljeno Avgust 13, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2015 Kaj morem označit na base campu da mi naredi routo neko normalno pot ? imam najkrajši čas delam routo za jutri Cortina D`ampezzo in me pelje nekam po svoje 100km preveč :grrr Sicer sem uspel preko google maps in tyre v katerega prilepiš pot naredit kot želim. Morem malo ta base camp pogruntat.
Snečer Objavljeno Avgust 14, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2015 Nastaviš vmesne točke po želji. Saj maš v basecampu tutorial itd. https://garminbasecamp.wikispaces.com/ Al pa si potegneš dol rute od profesionalca in jih malo pogledaš, da vidiš, kako se stvari streže. Tu maš za Dolomite. http://snecer-poi.blogspot.com/2010/01/dolomiti-poi-2010.html
BREITNER Objavljeno Avgust 14, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2015 Kaj morem označit na base campu da mi naredi routo neko normalno pot ? imam najkrajši čas delam routo za jutri Cortina D`ampezzo in me pelje nekam po svoje 100km preveč :grrr Res je, včasih zadeva pot naredi popolnoma po svoje. Je pa to odvisno od več faktorjev in sicer: * kako imaš nastavljene parametre poti in izogibanja * odvisno, kam na karti postaviš Waypoint .... če ga postaviš tako, da ima možnost program izpeljat hitrejšo pot, potem bo od te točke do naslednje peljal po svoje in ne kjer si si ti zamislil Tudi sam sem se pred leti lovil v BC programu (ob nakupu Zuma sem moral presedlat na BaseCamp), ker sem bil pač navajen na MS, ampak ko se mu posvetiš je potem to "pis of kejk" . Ti pa je Sneci dal super link do njegovega bloga, kjer ni da ni!
jany Objavljeno Avgust 15, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2015 No lepše mi je preko google mapsa in tyre. Zanimivo imam Sony Xperia Z1 katero imam samo za iGo če naložim vse mape HERE 2015.Q1 mi fulkrat daja črn zaslon, sem mislil da so težave z resolucijo, nato sem zbrisal nepomembne mape pustil samo Slovenijo ter okolico in zadeva deluje. Niti ne razumem ma dobro glavno da dela včeraj me pripeljalo točno kjer sem želel. Imam pa problem da se mi baterija prehitro prazne kot uspe 12V vtičnica polnit. Torej če polnem telefon mi % baterije še vedno padajo. Imam pa adapter iz 12V vtičnice na USB, je lahko kriv adapter ? bi bilo dobro da probam še polnilec namenjen temu ?
spuzvica Objavljeno Avgust 15, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2015 Lahko kdo priporoci kak minimalisticen nosilec za mobitel za na enduro motor ( mobitel je sicer sony xperia z3 compact, ampak lahko je kak univerzalen nosilec, ne rabi biti waterproof) Hvala
tosemjaz Objavljeno Avgust 21, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2015 No lepše mi je preko google mapsa in tyre. Zanimivo imam Sony Xperia Z1 katero imam samo za iGo če naložim vse mape HERE 2015.Q1 mi fulkrat daja črn zaslon, sem mislil da so težave z resolucijo, nato sem zbrisal nepomembne mape pustil samo Slovenijo ter okolico in zadeva deluje. Niti ne razumem ma dobro glavno da dela včeraj me pripeljalo točno kjer sem želel. Imam pa problem da se mi baterija prehitro prazne kot uspe 12V vtičnica polnit. Torej če polnem telefon mi % baterije še vedno padajo. Imam pa adapter iz 12V vtičnice na USB, je lahko kriv adapter ? bi bilo dobro da probam še polnilec namenjen temu ? Poglej kaj piše na adapterju - kakšno amperažo ima. Polnilci so ponavadi od 500mA pa vse do 2A. Z 2A polnilcem/adapterjem ti % zagotovo ne bodo več padali
KNNMS Objavljeno Avgust 21, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2015 Lahko kdo priporoci kak minimalisticen nosilec za mobitel za na enduro motor ( mobitel je sicer sony xperia z3 compact, ampak lahko je kak univerzalen nosilec, ne rabi biti waterproof) Hvala Evo ti mini in useful! http://oi59.tinypic.com/mv6ofa.jpg http://oi61.tinypic.com/30ng51y.jpg MiNa 1
akrobar Objavljeno Avgust 23, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2015 Lahko kdo priporoci kak minimalisticen nosilec za mobitel za na enduro motor ( mobitel je sicer sony xperia z3 compact, ampak lahko je kak univerzalen nosilec, ne rabi biti waterproof) Hvala Meni dobro služi tale zadeva. Kupil tukaj >>>>>> http://mobitrgovina.com/izdelek/nosilec-za-kolo-za-gsm-aparate-vodotesen/ Lp_
jany Objavljeno Avgust 24, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2015 Poglej kaj piše na adapterju - kakšno amperažo ima. Polnilci so ponavadi od 500mA pa vse do 2A. Z 2A polnilcem/adapterjem ti % zagotovo ne bodo več padali Sem gledal danes ja 2.1A vendar bi moral premer vtičnico koliko sploh daja ven.
MiNa Objavljeno Avgust 24, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2015 Na vtičnici imaš "12V" v resnici nekaj več (napetost akumulatorja) in varovano z 5-10A varovalko. jany 1
jany Objavljeno Avgust 24, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2015 Na vtičnici imaš "12V" v resnici nekaj več (napetost akumulatorja) in varovano z 5-10A varovalko. Hvala ti Potem pa polnilec z 2.1A in bi moralo filat
MiNa Objavljeno Avgust 24, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2015 ...če ni kakšen "čipšit" da. jany 1
KNNMS Objavljeno Avgust 24, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2015 Hvala ti Potem pa polnilec z 2.1A in bi moralo filat Pa kabel naj bo tudi mal boljši, ne glih poševnooki z 0.025mm2 žicami not.
jany Objavljeno Avgust 24, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2015 Kabel imam original sony ki sem ga dobil z telefonom mislim da bi moral bit dovolj dober.
Tonka Objavljeno Avgust 31, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2015 Lep pozdrav forumaši! Zanima me vaše mnenje. Imam 9 let staro navigacijo Zummo 550. Prevozil sem pol Evrope, nikoli me ni pustila na cedilu. Letos spomladi pa so se začele težave. Na zaslonu so se pojavile strani, ki jih nisem zahteval, nekajkrat me je vprašal, če želim zbrisati podatke. Dal sem seveda NE, pa sem jih vseeno izgubil. Svetovali so mi naj umerim ekran. Sprva je šlo, zdaj pa tudi to ne gre več. Edino kar mi uspe je to, da prižgem napravo pojavi se mi kam in pa karta to pa je tudi vse. Karta ali kam se mi obarva rjavo. Prosim zanima me ali se mi splača servisirat napravo ali kupiti novo. Dobrodošla vsaka informacija! Lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se