avtomoto Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 1 - Moto nosilec (oksidirano vezje - vlaga) 2 - Touch Screen (delno neodziven na pritiske) 3 - Tipke (izpadanje) Bo kar dovolj "težav". Ob naslednjem "protestu" gre v "muzej"
raza Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 pred 14 minutami, avtomoto pravi: Z manjšo zamudo sem zasledil tole o gumbih . . . .. Sam sem rešil takole . . . (zdaj računam, da bo prej odpovedal "veteran" kot tipke) Pa so te nove tipke tudi vodotesne? Sam sem podobno rešil že kar nekaj naprav, vendar žav potem niso več vodotesne. Sem probal tesniti z raznimi silikoni, lepili za gumo, pa žav neuspešno. Po nekaj pritiskih je tesnenje popustilo.
motolover Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 10 minutes ago, motolover said: že preimenujem v Map Zdaj sem dal reinstall in začuda me je opozoril, da je zaznal sd kartico in bo naložil nanjo. Očitno je zaznal preimenovanje, pri prejšnjem reinstalu mi ni javil ničesar, samo štartal ga je. Zdaj je treba počakati, da zmelje, potem preizkusim, če je kaj spremembe.
raza Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 Zakaj ponovno reinstal? Preimenovanje bi moralo dati rezultat.
Snečer Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 Ja, samo preimenovanje folderja in ponoven zagon naprave. Prekini reinstall, morda še ni zbrisalo iz kartice
raza Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 Če je posodobitev štartal je kmalu prepozno, da bi prekinil. Je bolje da nadaljuje. Če je vse v redu in ma prenos že na PCju, bo hitro preneseno.
motolover Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 (popravljeno) vmes sem peljal psa na sprehod.. Evo, zdaj je končal, ponovno naredil mapo Garmin, staro preimenovano v Map je zadržal. Še reštartam in vidimo. par minut kasneje: preimenovanje v Map ni prineslo rezultatov Popravljeno December 4, 2016. Popravil motolover
Snečer Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 Ok, pol pa še nekaj preimenuj. Preimenuj datoteke gmapprom v gmapsupp .img, .gma, .unl Da boš mel gmapsupp.img, gmapsupp.unl in gnapsupp.gma Pa pazi da bo res pravilno preimenovano, da ne bo gmapsupp.img.img Da imaš dvojne končnice. motolover 1
motolover Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 Tadam! Z drugo kartico dela. In ni preimenovana datoteka iz Garmin v Map. SanDisc 32GB mu ne paše. Kasneje je bom poskusil formatirati in še enkrat, ker bi raje imel 32GB, kot to z 8GB, ki je zdaj notri.
Snečer Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 Ravno sem hotel napisati, če si formatiral v fat32...to bere
motolover Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 2 minutes ago, Snecer said: Ok, pol pa še nekaj preimenuj. Preimenuj datoteke gmapprom v gmapsupp .img, .gma, .unl Da boš mel gmapsupp.img, gmapsupp.unl in gnapsupp.gma Pa pazi da bo res pravilno preimenovano, da ne bo gmapsupp.img.img Da imaš dvojne končnice. hvala vsem za pomoč, izgleda je bila težava le v prepoznavanju kartice.
avtomoto Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 pred 20 minutami, raza pravi: Pa so te nove tipke tudi vodotesne? Sam sem podobno rešil že kar nekaj naprav, vendar žav potem niso več vodotesne. Sem probal tesniti z raznimi silikoni, lepili za gumo, pa žav neuspešno. Po nekaj pritiskih je tesnenje popustilo. Tipke nekoliko štrlijo iz ohišja. V njih sem vstavil tršo peno, da ob pritisku pritisnejo stikalo v notranjosti. Tipka-guma se ugrezne le na vrhu, medtem ko je ob luknji oz. samem robu z ohišjem "nedotaknjena". Manjše plohe so šle mimo "neopazno". Torej je zadeva "vodoodbojna". Verjetno pa bi bila celodnevna vožnja v naaaaaalivu pravi pokazatelj moje (ne)rešitve. p.s. Zumo (glede na to kaj je že vse prevozil) v vsakem primeru čaka mesto v "muzeju" ;-) MiNa 1
motolover Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 Just now, Snecer said: Ravno sem hotel napisati, če si formatiral v fat32...to bere Sem, je pa težava pri Garminih, da nima najraje Maca. Mogoče formatiranje le ni bilo tako, kot je treba. Bom poskusil kasneje, ker me res zanima kje je catch.
Snečer Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 (popravljeno) Fat32 pa bo. Jaz imam tudi sandisk, sicer 16Gb in je ok. Lahko da je v tem keč, da mac formatira v drugem formatu, npr exFat. Sicer pa si na kartici vseeno naredi folder Map, če boš kasneje dodajal še kakšne zemljevide, jih samo tja skopiraš in bodo vidni. p.s. če boš rabil, mi piši... Popravljeno December 4, 2016. Popravil Snecer
motolover Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 Zdaj sem SanDisc kartico formatiral z MS-DOS (FAT), se prav spomnim, če sem tudi prej tako, ali pa tudi ne. Mac ima dva načina: MS-DOS Fat za kartice do vključno 32GB, za večje do 64 GB pa exFAT. Samo počakam, da se karte naložijo, da vidim, če bo zdaj delalo tudi s to kartico. 9 minutes ago, Snecer said: Sicer pa si na kartici vseeno naredi folder Map, če boš kasneje dodajal še kakšne zemljevide, jih samo tja skopiraš in bodo vidni. p.s. če boš rabil, mi piši... Dober nasvet. Bom tako naredil. Hvala
solorider Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 pred 1 uro, avtomoto pravi: Z manjšo zamudo sem zasledil tole o gumbih . . . .. Sam sem rešil takole . . . (zdaj računam, da bo prej odpovedal "veteran" kot tipke)
norc 16 Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 Zdravo, Vem da ni preveč moto usmerjeno vprašanje ampak bom vseeno vprašal. Mogoče kdo ve kje bi se dala dobit karta hawaii-jev. Kolegica gre čez 1 teden na dopust tja in bi rada bila opremljena z Garminom. Lp
NumLock Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 (popravljeno) pred 11 minutami, norc 16 pravi: Zdravo, Vem da ni preveč moto usmerjeno vprašanje ampak bom vseeno vprašal. Mogoče kdo ve kje bi se dala dobit karta hawaii-jev. Kolegica gre čez 1 teden na dopust tja in bi rada bila opremljena z Garminom. Lp A gre smučat ? http://www.24ur.com/novice/svet/na-nekaterih-delih-havajev-skoraj-meter-snega.html Popravljeno December 4, 2016. Popravil DL650 gsxf750 1
Snečer Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 pred 59 minutami, norc 16 pravi: Zdravo, Vem da ni preveč moto usmerjeno vprašanje ampak bom vseeno vprašal. Mogoče kdo ve kje bi se dala dobit karta hawaii-jev. Kolegica gre čez 1 teden na dopust tja in bi rada bila opremljena z Garminom. Lp zadnji zemljevid iz oktobra 2016 City Navigator North America NT 2017.30 Havaji so namreč zvezna država ZDA, tako da so v tem zemljevidu. ali pa tole Garmin Topo US 24K Hawaii v.2 tudi rutabilna. Ali pa brezplačna zadeva OSM, maš doli link za ses. http://www.gmaptool.eu/en/content/usa-hawaii-osm-topo-routable p.s. točno na kateri model garmina bi to rad namestil? OSM bo po moje kar ok za turista...
raza Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 Tudi tu je nekaj :https://www.gpsfiledepot.com/maps/state/hi
motolover Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 (popravljeno) Da sporočim, da moja škatla zdaj dela tudi z 32GB kartico. Zanimivo, da mi zdaj pokaže dodatno karto ALL. Kaj naj bi to pomenilo? Popravljeno December 4, 2016. Popravil motolover
Snečer Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 all je zemljevid glavni, dem je relief, 3d pa so stavbe vse je ok to so vse različni fajli aja all=cela evropa...
motolover Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 14 minutes ago, Snecer said: all je zemljevid glavni, dem je relief, 3d pa so stavbe vse je ok to so vse različni fajli aja all=cela evropa... Thanks
BLACKACES Objavljeno December 10, 2016 Opozori Objavljeno December 10, 2016 On 4. 12. 2016 at 9:21 PM, motolover said: Da sporočim, da moja škatla zdaj dela tudi z 32GB kartico. Zanimivo, da mi zdaj pokaže dodatno karto ALL. Kaj naj bi to pomenilo? Imam enako sliko. Kartica 64, ker mi je taka ostala. Kako dela na cesti, pa še ne vem Ali je prav, da je vse obkljukano??
motolover Objavljeno December 10, 2016 Opozori Objavljeno December 10, 2016 11 minutes ago, BLACKACES said: Imam enako sliko. Kartica 64, ker mi je taka ostala. Kako dela na cesti, pa še ne vem Ali je prav, da je vse obkljukano?? Ja, moj zdaj dela BP. BLACKACES 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se