motom Objavljeno Maj 11, 2019 Opozori Objavljeno Maj 11, 2019 Testiral novi 396 in v glavnem zadovoljen. Teža je ok za tale prešvoh nosilec. Moti me pa, da v krožiščih ne zumira, da bi videl izhod. Izhod se vidi le na ikoni levo zgoraj, ki je pa zelo majhna. Ikona za radar bi tudi lahko bila večja. Verjetno glede krožišč ni pomoči. Avto povečavo imam pa vklopljeno.
raza Objavljeno Maj 11, 2019 Opozori Objavljeno Maj 11, 2019 (popravljeno) pred eno uro, motom pravi: Testiral novi 396 in v glavnem zadovoljen. Teža je ok za tale prešvoh nosilec. Moti me pa, da v krožiščih ne zumira, da bi videl izhod. Izhod se vidi le na ikoni levo zgoraj, ki je pa zelo majhna. Ikona za radar bi tudi lahko bila večja. Verjetno glede krožišč ni pomoči. Avto povečavo imam pa vklopljeno. Saj ima Matejo: "zapustite krožišče na drugem izvozu"??? Sicer pa programsko izgleda kot modela zumo 395,595. Dodan ima samo WiFi. Bojo še mal popeglal SW in naslednja verzija bo zumirala krožišča.... En popravek SW je že bil, je bil naložen? Popravljeno Maj 11, 2019. Popravil raza
Quest Objavljeno Maj 12, 2019 Opozori Objavljeno Maj 12, 2019 (popravljeno) pred 11 urami, motom pravi: Moti me pa, da v krožiščih ne zumira, Imaš izklopljeno. Auto Zoom Automatically selects the zoom level for optimal use of your map. When disabled, you must zoom in or out manually. Kje se nastavi ???? Očitno obstaja. Popravljeno Maj 12, 2019. Popravil Quest
raza Objavljeno Maj 12, 2019 Opozori Objavljeno Maj 12, 2019 pred 44 minutami, Quest pravi: Imaš izklopljeno. Auto Zoom Automatically selects the zoom level for optimal use of your map. When disabled, you must zoom in or out manually. Kje se nastavi ???? Očitno obstaja. Nastavitve/Zemljevid in vozilo/samodejna povečava->vstaviš kljukico Quest 1
raza Objavljeno Maj 12, 2019 Opozori Objavljeno Maj 12, 2019 (popravljeno) Minus te naprave bosta spet pina za napajanje na moto nosilcu. Ista zgodba kot pri seriji zumov 3xx. Popravljeno Maj 12, 2019. Popravil raza Joker 1
motom Objavljeno Maj 12, 2019 Opozori Objavljeno Maj 12, 2019 Glede povečave...kljukico imam noter, sw pa update-an. Upam, da je 3.50 zadnji. Glasovno vodenje je vsaj pri googlu in tomtomu dostikrat napačno in se je najbolje zanesti na slikco, kdaj iz krožišča. So tudi krožišča, kjer se je treba takoj po izstopu odločiti levo ali desno in glasovno vodenje odpove. Glede pinov ne vidim problema. Pri pranju natakneš pokrovček čez pina, sicer pa jih občasno namažeš, da ne zaribata.
raza Objavljeno Maj 12, 2019 Opozori Objavljeno Maj 12, 2019 (popravljeno) Posodobitev je zadnja, Glasovno vodenje je po izkušnjah zadovoljivo, verzija je za vse garmine enaka. Tudi na slikicah se lahko prikradejo napake. Sicer pa, če fališ te zelo kmalu prične obračat! Pini so pri 3XX kar resen problem vsaj pri tistih, ki navigacijo uporabljajo zelo pogosto in v težkih pogojih. Vsled tresljajev prah zleze med kontakte in če se mažejo je običajno efekt še slabši, ker se umazanija zalepi za maščobo in tam ostane. In ko se izgubi tesen spoj pride do pregrevanja, iskrenja ob tresljajih in kar nekaj navigacij je vzelo slovo oziroma je crknila elektronika, ki preklaplja med zunanjim napajanjem in baterijo. Popravljeno Maj 12, 2019. Popravil raza Joker 1
motom Objavljeno Maj 12, 2019 Opozori Objavljeno Maj 12, 2019 Hvala. Se strinjam. Kakorkoli, bi spet vzel istega, boljšega zame ni. 596 je za nosilec mojega motorja pretežek. Bo pac treba 1x na mesec premigat pine.
KyoKon Objavljeno Maj 12, 2019 Opozori Objavljeno Maj 12, 2019 Imam težavico, ker mi polnilec 12V, 2 amperski ne ohranja konstanto prižganega telefona z navigacijo. Ali je že kdo odkril več ko 2A polnilec, oziroma če bi sploh s tem rešil težavo. Če imam starega Samsunga S3 mini gre, sedaj se vzel pa A5, ker ima večji ekran pa je deloval do Paklenice in še malo nazaj pa fertik. Seveda je bil cel dan prižgan in stalno na 12V. LP
3nity Objavljeno Maj 12, 2019 Opozori Objavljeno Maj 12, 2019 (popravljeno) Najbrž rabiš USB vtičnico 3,1A. Npr. https://bit.ly/2VtOwua Popravljeno Maj 12, 2019. Popravil 3nity
raza Objavljeno Maj 12, 2019 Opozori Objavljeno Maj 12, 2019 pred 4 urami, motom pravi: Hvala. Se strinjam. Kakorkoli, bi spet vzel istega, boljšega zame ni. 596 je za nosilec mojega motorja pretežek. Bo pac treba 1x na mesec premigat pine. Garmin zumo 596 nestrpno pričakujemo, za enkrat ga še ni zaslediti na tržišču. Si verjetno mislil 595.
Racka11 Objavljeno Maj 20, 2019 Opozori Objavljeno Maj 20, 2019 (popravljeno) Pozdrav! Nabavil NO-Name Android 6.0 navigacijo z iGO MyWay s/w. Zaenkrat dela super. Naložil sem si še dve aplikaciji za avto bluetooth povezavo z intercomom v čeladi in avto power on/off. Ker sem iOS uporabnik in Androida ne poznam najbolje, me zanima, ali je še kakšna "must have" aplikacija za Android, ki jo je pametno imeti na motorju.? Telefona nimam povezanega z navigacijo, ker ne vem, kaj si naj s to povezavo počnem. Povezal sem ga z intercomom, tako da klice in glasbo sprejemam direktno telefon - intercom. Vmes pa se Katja oglasi, kam naj zavijem. Pa da ne bom še ene teme odpiral. Za "hčerojebca" me zanima, ali je kak adapter, ki se zmontira na originalni nosilec za neoriginalno navigacijo na BMW R1200RT? Poleg tega TOMTOM? Popravljeno Maj 20, 2019. Popravil Racka11
Snečer Objavljeno Maj 20, 2019 Opozori Objavljeno Maj 20, 2019 radarje si še lahko naložiš za slo in cro
Racka11 Objavljeno Maj 20, 2019 Opozori Objavljeno Maj 20, 2019 (popravljeno) Super, hvala. A je to kar "RADAR apk" ali ima kaksno drugo ime, oziroma te radarje dam v POI v sam iGo program? Sicer sem bolj počasne vrste voznik, ampak se nikoli ne ve. Za to app verjetno potrebujem telefon na LTE in BT povezan z Navi? Popravljeno Maj 20, 2019. Popravil Racka11
Snečer Objavljeno Maj 20, 2019 Opozori Objavljeno Maj 20, 2019 Samo prekopiraš .txt datoteko za vsako državo v mapo (iGO/Primo/Nextgen)\content\speedcam\http://snecer-poi.blogspot.com/2015/08/hrvaska-poi-2015.html http://snecer-poi.blogspot.com/2010/01/slovenija-poi-2010.html Bostjan L 1
Racka11 Objavljeno Maj 23, 2019 Opozori Objavljeno Maj 23, 2019 Fantje, jaz bom znorel enkrat! Zdaj se mi navigacija (zgornja slika pet postov nazaj) z intercomom poveže, ampak se potem telefon noče več. Če zamenjam zaporedje, se poveže telefon, pa navigacija ne. Nekako sem sprejel, da se jabolko in android ne marata, zato tudi nisem bil preveč razočaran, ker se nista hotela povezat Navi in Jabolko, ampak zdaj še intercom nagaja. Sem jih hkrati dal povezovat in je celo ratalo, ampak delalo ni nič. Katja ni nič govorila, telefon pa ni zvonil v čeladi. A je komu uspelo, da mu kitajski intercom sprejme android navigacijo in jabolko telefon? A obstaja kakšna app, ki prisili, da se bodo vsi trije imeli radi naenkrat?
Racka11 Objavljeno Maj 25, 2019 Opozori Objavljeno Maj 25, 2019 Res je bil krivec intercom. Zdaj sem nabavil Nolanov sistem 901 in dela vse tako kot mora. Quest 1
Sičo Objavljeno Junij 12, 2019 Opozori Objavljeno Junij 12, 2019 Pozdrav, Garmin driveassist 50LM. A ima kdo to in kako ste zadovoljni.
raza Objavljeno Junij 12, 2019 Opozori Objavljeno Junij 12, 2019 Dela solidno. Ni neka super hitra mašina, ampak za občasno rabo, da te potegne iz zagate je OK. Na bolhi jo prodajam, če te zanima. Več ali man nova, kupljena v tujini po sili razmer.
DINAMIK Objavljeno Junij 18, 2019 Opozori Objavljeno Junij 18, 2019 Prosil bi za nasvet...,moja nokia 800,ki sem jo uporabljal za navigacijo je izdihnila . Potrebujem novo navigacijo...,gledal sem to https://edigital.si/navigacije/wayteq-xrider-brez-softvera-p379882?utm_source=ceneje&utm_medium=products&utm_campaign=ceneje_products&utm_content=pp_1 Potrebujem jo samo občasno in me zanima ali jo ima kdo tukaj? Kako se obnese...,ali se polni tudi preko usbja? Hvala
Borutt Objavljeno Junij 18, 2019 Opozori Objavljeno Junij 18, 2019 pred eno uro, DINAMIK pravi: Prosil bi za nasvet...,moja nokia 800,ki sem jo uporabljal za navigacijo je izdihnila . Potrebujem novo navigacijo...,gledal sem to https://edigital.si/navigacije/wayteq-xrider-brez-softvera-p379882?utm_source=ceneje&utm_medium=products&utm_campaign=ceneje_products&utm_content=pp_1 Potrebujem jo samo občasno in me zanima ali jo ima kdo tukaj? Kako se obnese...,ali se polni tudi preko usbja? Hvala http://ridethroughlife.com/2018/02/10/navigacija-wayteqxrider-gps-je-prijetno-presenecenje/
DINAMIK Objavljeno Junij 18, 2019 Opozori Objavljeno Junij 18, 2019 pred 29 minutami, Borutt pravi: http://ridethroughlife.com/2018/02/10/navigacija-wayteqxrider-gps-je-prijetno-presenecenje/ Hvala ...,sem kar naročil
Borutt Objavljeno Junij 18, 2019 Opozori Objavljeno Junij 18, 2019 pred 27 minutami, DINAMIK pravi: Hvala ...,sem kar naročil Jaz pa večjo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se