Mte :) Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 jah natancnost je lepa cednost :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eboy Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 ma jas pa mam rs 125 .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 benvemuto to familia :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 (popravljeno) Husqvarna SM125S. Lih danes kupil. Moj prvi 125ccm :yea2: Pa še ena lepa slikca: Popravljeno Marec 20, 2005. Popravil Unikat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Lep motorček! :OK: Veliko lepih in varnih kilometrou ti želim, pa dobrodošel med motristi! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Čestitke! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Enzo Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 uhhh....huda stvar :OK: :OK: ....takoj bi jo zamenju....sam je pa mal preveč za moj žep :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
veronek Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 uf hud motorcek!! :OK: velik varnih kilometrov pa ne sam po dveh kolesih!! :yea2: Pa ne sam naravnost!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_fmx_ Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 ja včeraj kupu yamaho dt 125 97 letnik! :OK: motor je super nimam kj rečt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Folk... Če me vreme na našem koncu ne vara... Se mi zdi da se je začelo O:-) :whistle: ;) Kdo je za in kdaj kam? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Ja jst sem razmišlov da če ste za da bi nardil en 125dan na mobiju. Sam nas mora bit tm ene 25-30 saj, da se cenovno splača. Cena najema dirkališča pride kokr sem zvedu nekej čez 100k + 50k ki ti jih vrnejo če se vsi ne razkantamo. Tko da če ste za, bomo odprl eno temo pa se zmenmo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
veronek Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 To bi pa blo to!! :OK: da se vsi en mal spoznamo! sam kasne so moznosti za realizacijo?? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 (popravljeno) To bi pa blo to!! :OK: da se vsi en mal spoznamo! sam kasne so moznosti za realizacijo?? :? ← 1. Ja, to bi bilo to ja... :doze: 2. Spoznamo se lahko tudi na furi... 3. Brez motorjov višjih kubatur, ničelne. Če kdo v to dvomi, naj se spomni koliko nas je lansko leto na furo prišlo... <_< Ne delajte prevelikih planov, ker je še najmanjše težko uresničiti... :BUA: Ponovitev tega, kar nas je lansko leto tista peščica pravih decov izvedla, bo čist zadostovala... No, ne čista ponovitev... Lahko drugo pot izberemo ;) Popravljeno Marec 20, 2005. Popravil jax Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Nihče ne dela nikakršnih planov, samo pogovarjamo se o možnostih. Jst mislim da je edini problem udeležba, ker nas more bit dovolj da bomo lahko finančno "funkcioneral". 3je osebki so sigurno iz moje strani. Sej zato pa mamo ta forum, da vidmo če je kej interesa, če ni veliko, se pa za kako furo zmenmo. Ceste so nam zmer na voljo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
veronek Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Iz moje strani je interes za vse mogoce zbore 125 kubicnih motorjev!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Folk... Če me vreme na našem koncu ne vara... Se mi zdi da se je začelo O:-) :whistle: ;) Kdo je za in kdaj kam? :) ← Jst sm v soboto ze otvoru svojo senzono tko da sm prec za ksn izlet :winkiss: Lahk bi ga letos kej čez kočevje pa čez une kraje pihnl...kdaj-čez vikend najbolš :) Ja jst sem razmišlov da če ste za da bi nardil en 125dan na mobiju. Sam nas mora bit tm ene 25-30 saj, da se cenovno splača. Cena najema dirkališča pride kokr sem zvedu nekej čez 100k + 50k ki ti jih vrnejo če se vsi ne razkantamo. Tko da če ste za, bomo odprl eno temo pa se zmenmo :) ← Ja pa tut za mobija sm prec...naj se nas zbere saj 10 pa vsak 5k vrze pa gasa! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 no no če boste sli na kako furco se tud jaz pridruzm sam da motor se skup zmecem :D hihi Lp tejcy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 @yamaha najbrš nisi vidu tistih 100k uspredi, tko da cena je 150+k. Jst pa ne dam 15k sam zato da se bom mal furov :). Je pa še ena možnost, sam zdej mormo pol zvedet kolk je cena za dan treninga :). Več k 5k ne more bit, pa nas ne rab bit 30, sam pol ne bomo sami. No sej sezona se šele začenja tko da mamo še čas da se zmenmo :D. Če bo kdo kej naredu, jst siguren pridem .) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Jst sm v soboto ze otvoru svojo senzono tko da sm prec za ksn izlet :winkiss: Lahk bi ga letos kej čez kočevje pa čez une kraje pihnl...kdaj-čez vikend najbolš :) ← Midva sva še dokaj blizu tko da... Just say the word man! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 jst sm tut za kkšno furico med vikendom, a čmo odpret novo temo? kam, kdaj, pa kje pa smo zmenjen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Menjenje in sanjanje o naših 125 izletih lahko pomojem opravljamo tuky... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 se strinjam... a bi sli konc augusta u prekmurje? :OK: to bi bla fura... pol bi se pa se sli kopat u terme 3000 (al dravske? ma nimam pojma). no ksna mnenja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Tema, Najave dnevnih vožen 125 stile ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DGUZELJ Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Ej folk če bo slučajno res pršlo do kakšnega izleta lahko tud mene računate zravn! :OK: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
veveritos Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 ja ja vi sam prite u prekmurje. Jst sem vam lahko vodič.. če dobim motor seveda.. Lahko se pa gremo furat po kaki vinski poti :OK: Jst sem iz MS. s kje ste pa kaj vi? a se res men zdi da sem edini prekmurec tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se