Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Tetsuya

Priporočene objave

ja pa sej ti pise s kje smo :glare: (no usaj men :rolleyes: )

pc

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no no če boste sli na kako furco se tud jaz pridruzm sam da motor se skup zmecem :D hihi

Midva sva še dokaj blizu tko da...

Just say the word man!  :OK:

se strinjam... a bi sli konc augusta u prekmurje?  :OK:  to bi bla fura... pol bi se pa se sli kopat u terme 3000 (al dravske? ma nimam pojma). no ksna mnenja?

Ja kamot se bomo za furo zmenil...in to v kratkem...samo tole zna bit problem-http://www.arso.gov.si/podro~cja/vreme_in_podnebje/napovedi_in_podatki/ :)

Drugač ga pa mislm jst osebno ta vikend picit nekam sam zgleda da vreme ne bo ravn najlepse tko da lahko vse skupi propade...u mislih sm meu neki v stilu do morja al pa saj do planine mal pogledat kako zadeve stojijo!No če bom res kam šov sporočim na forum in z veseljm vzamem koga še sabo ;)

Tejcy...lahk sam prasam...a motor tud sama kej sraufas???k dekle na motorju,sploh cestaku,je se bolj redkost,kaj sele da bi se to dekle spoznalo tud kej na mehankarijo pa znalo samo kej postimat :)

@Mte:mislm da je se mal prehmal racunat kako pa kam v avgustu!jst osebno bom takat uzival na plazah bolgarije(maturantski izlet B) )pa se v terem za 2 urce pa da se mal tunkas pa gor pa dol pol pa z mokro glavo na motor pa 200km do doma...hja,kaj pa vem .)

U glavnm...v četrtk enkrat,ko bo še napoved mal bolj točna,se za ta vikend menmo...pa s predlogi na dan :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jah @<=YaMaHa=> jest lih negrem dam... :D sam do madzarske pridem pa je. k konc augusta je u prekmurju pa madzarskem en astronomski tabor -> KMICA. pa grem jest gor z motorjem pa bi rabu druzbo :P :rolleyes:

zdej ves zakwa do prekmurja :D

ja to s tejo pa tud mene zanima :004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A astronomski tabor je...mal off topic ampak useen...ka pa bodo/boste delal kej na tem taboru?je zastojn?mal tud mene astronomija zanima tko da mal povej kako pa kaj se bo tam dogajalo :)

No zdele vsaj v Lj vreme že mal nagaja in sm po strešnih oknih neki mokrote vidu tko da se vremenska napoved nekak uresničuje... :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

heh.. KMICA.. a veš kaj to pomen po prekmursko? :) kje pa boste? u ms? na šoli kaki?

pridemo kaj čekirat :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bo ta vikend vreme in če bom dobil motor imam v planu kakšne ovinke it pogledat... Za začetek sezone pa to O:-)

Brez posebne destinacije, važno da so ovinki.

Kaki interesenti?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bo ta vikend vreme in če bom dobil motor imam v planu kakšne ovinke it pogledat...  Za začetek sezone pa to  O:-)

Kaki interesenti?

kateri konec slo pa mas v milsih??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj se pol nemo nic dobli na drag rejsu :>>

125ccm DRAG RACE :> :yea1: :yea1:

sicer nwem kje bi dobili cetrt milje dolgo dokaj ravno progo ampak lahko pa okupiramo kaksn most :>> kaksn vijadukt hehee :lol: :lol: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej ne recem da bi uprizoril ta drag race da se koncno nehate kregat al je aprilia hitrejsa od mitota al mito od aprilie!! :glare: Sam mene osebno ne privlaci ravnina ampak ovinki tak da sm prej za kaksno turico kot pa da bomo tam navijal motorje do konca! :BUA: kr se mi zdi to bedarija pa se nevarn je!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tejcy...lahk sam prasam...a motor tud sama kej sraufas???k dekle na motorju,sploh cestaku,je se bolj redkost,kaj sele da bi se to dekle spoznalo tud kej na mehankarijo pa znalo samo kej postimat :)

Ja ne ata smrk mi ga fura,ja itak da sama furam splih ne maram druzga zica,ker ne zaupam nubenmu da me kje zbije :S emmm ma ja zdej motor s fotrom nazaj skup sestavlava tko da mu kr pridno pomagam ja,kar se tiče bl preciznih stvari on oprav drugo pa tud jaz sej zašraufat kej ni problem...vsaj pr motorju ne...Pr avtu no to je pa druga zgodba o tem pa ne bi :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

astronomija???no ja to je ucasih tud mene zanimal,bi blo lepo ubodit stara zanimanja :D heh sam prekmurje emmm to mi pa ne disi kej prevec :D hihi ne da bi mela kej proti sam emmm mam bl raj kako primorsko al pa gorensko...a mate kej pametnga za zurat gor???

No pa upam da boste zdej zvedl kar je <=YaMaHa=> sprasval...Jaz se vm bom lahko pridruzla z motorjem na kaki furci cez kake 14 dni do 3 tedne treba motor sestavt :D

Ce pa se boste kam odlocil mi pa pm poslite kdor kol bi se rad km pelu pa da marate kako zensko zravn :D...Sploh pa ce boste kaki starejsi od 19 se nic ne branim tud ce gre uzadi za mano sedet :P joke....

Mal heca tud more bit an...Lp :004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bo ta vikend vreme in če bom dobil motor imam v planu kakšne ovinke it pogledat...  Za začetek sezone pa to  O:-)

Kaki interesenti?

ovinki?? kačje ride( planina pri postojni :D ) al pa dolensjka tud nekak :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ka je še kdo iz Dolenjske oz. okolice Ljubljane ? Jst sm takoj za kšno skupno vožnjo al pa drag race .) Aja pa nekateri lastniki 125tk smo tudi starejši od 19 :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jah ta vikend bo zarad vremena bol švoh s kšnim izletom!

Naslednjo sobot vabim do morja na pir pa nazaj...če bo vreme seveda :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a dej no jaz sm se sam hecala...jaz mam svojo ljubezn moj motorck :D mu ni nuben tip kos :P hehe :P :devil:

jah jaz se bom z vami furala sele cez kaksne 14 dni :D tko da prej pa lahka sam z avtom vm sledim kar mi pa ni v interesu :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ovinki?? kačje ride( planina pri postojni :D ) al pa dolensjka tud nekak :D

Jah... Kačje ride so itaq razred zase, samo drugače imam pa raje kakšno daljšo relacijo, kar pomeni: več ovinkov :yea2:

V soboto bo baje lep vreme, tako da bo najbrž Idrija padla... :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

heh.. KMICA.. a veš kaj to pomen po prekmursko?  :)  kje pa boste? u ms? na šoli kaki?

pridemo kaj čekirat  :OK:

LOOL! ja itaq da vem kwa "kmica" pomen. To je po prekmursk TEMA, noc, neki u tem stilu... drgac majo oni tud page http://www.kmica-drustvo.si/ . sam lih ni kej prevec obnovlen <_<

drgac bom letos ze 3tic gor. :D ta tabor traja 1tedn. 3dni smo najprej na madzarskem-> v os u monostru ( :SS tko sfukane sole se nism vidu), pol pa se 4 dni u os u gornjih petrovcih-> valda sledijo igrce cez dan pa zvezdice ponoc :D in pol se ti lahk zgodi da "pozabis" it spat... pa so takoj 3je dnevi brez spanja (KAVA KAVA KAVA :naughty: ). sej to je se delec... se bomo pol zmenil... jest morm pa se izpit narest prej :lol1: pa po motor u austrijo :lol1: :lol1: :lol1: :slap:

drgac smo pa res :topic: :topic: :topic:

aja sam se to... ce bojo ksni interesenti se mi zacetk aprila jaute da vs prjavim oz. da vm dam tapravo cifro :yea1:

matr bi se jest tud vozu... :photo:

PC

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kmica je tema.. no sva na istem.. jst tut morem še ispit pa motor.. pa upam da bo sploj :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja no gorjanci so dost ovinkasti, se počuteš ko na blue tornadu :). Dolgo je pa tud dost, ene 30-40km.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja pa umes se ksno truplo najdes :blink: (a se niso neki pobijal tm gor?)

kwa pa rebernice? morjo bit prou ql zdele k so tko lepo suhe, k jih skos sonce greje :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Rebrnice....eh sej ovinki so :) ...sam tolk sfukano cesto redko kje dobiš <_< Use polno jam in jarkov od kamijonov. Če greš tam mal bol z motorjem si hitro u kakem grmu, če ne celo na maski od kamjona :xx: :nono:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!