Hondaš Objavljeno Marec 24, 2005 Deli Objavljeno Marec 24, 2005 Ka je še kdo iz Dolenjske oz. okolice Ljubljane ? Jst sm takoj za kšno skupno vožnjo al pa drag race .) Aja pa nekateri lastniki 125tk smo tudi starejši od 19 :P ← evo jest sem z vrhnke. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 no jst sm pa iz horjula(če ve kdo kje je to) sam nevem če bi se kosal z vami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaduza Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 Js sm z vrhnke.Lahko bi ga sli kdaj zgat ja... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zigc Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 No k že govorite okol dolenske pa to!Jst od dons vozim Aprilio RS 125 letnik 01.Pa sm iz okolice Litije.Sam izpit bom mev šele čez 1 mesec :glare: :glare: :glare: Tko d pol bi biv pa tut jst za kako turco al pa dreg! :kva2: Ajde meite se! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 26, 2005 Deli Objavljeno Marec 26, 2005 Jst sm iz SZ Dolenjske blizu Rašice (Trubarjev rojstni kraj), to je 25 km iz Ljubljane če greš proti Kočevju. Torej nas je že kr nekaj Dolenjcev :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Marec 26, 2005 Deli Objavljeno Marec 26, 2005 no jst sm pa iz horjula(če ve kdo kje je to) sam nevem če bi se kosal z vami ← Tam se pa jaz velikrat z motorckom mim pelem :D hehe...poznam tud unga modela k se s fickoti bav :D k jih skoz predeluje cel car... em ja jaz sm pa z vrhovcev-lj...Sej pise zravn na opisu :P Lp :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Marec 26, 2005 Deli Objavljeno Marec 26, 2005 kam se pa furas, da greš mem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Marec 26, 2005 Deli Objavljeno Marec 26, 2005 evo jest sem z vrhnke. :OK: ← Js sm z vrhnke.Lahko bi ga sli kdaj zgat ja... :devil: ← no pol smo pa skp :yea2: se mi zdi da sm vaju 1x vidu... a ma ker od vaju RSko? (to bi pasal ze pod temo "a si biu ti?" :lol1: ) pc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Marec 27, 2005 Deli Objavljeno Marec 27, 2005 kam se pa furas, da greš mem ← kamr me pot zanese, poznam te konce kr dobr,tko da so mi tud majhne cestiste znane :P (smomoglučasihpredkapsibejžatpress) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaduza Objavljeno Marec 27, 2005 Deli Objavljeno Marec 27, 2005 no pol smo pa skp :yea2: se mi zdi da sm vaju 1x vidu... a ma ker od vaju RSko? (to bi pasal ze pod temo "a si biu ti?" :lol1: ) pc ← Oba mava cagive.. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Marec 27, 2005 Deli Objavljeno Marec 27, 2005 pol pa sploh ni tok mal 125k po vrhnki... te 2 k sm jih jest mislu sta tm nek od vrtnarije... lahk pa tud da sta se tm sam ustavla pa nimata pou kurca veze z vrhnko :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J`MavrO Objavljeno Marec 27, 2005 Deli Objavljeno Marec 27, 2005 lp! Mamo kake 125-ke v MARIBORU? živite še, :eek: ... zanima me če se bomo dobili in spregovorili malo, ob lepem vremenu B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 Dons je lep dan za izlet :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 Moj motor, ki je na servisu se popolnoma strinja... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 (popravljeno) :OK: Popravljeno Marec 28, 2005. Popravil mito91 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 ja tud moja sterkica se strinja... matr mu prascu k mi jo je spizdiu :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 dans je blo lepo se vozt, k je tut asvalt že kukr tolk segret sam zdele so pa že oblaki, žal!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
veveritos Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 pr nas je pa učeri zvečer bla nevihta, zdaj pa sonček :004 sam kaj k nimam motora, tomos pa ni registriran :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 Jop sonček lepo sije, sam moja tud še ni registrerana, pa po stranskih poteh ni tko zabavno, ko po glavni cesti ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 moja je tut lepo pela zdele.40km sem pa naredu :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 no evo ju3 grem registrirat: > wipiii koncno :>> nekak se ne upam vec peljat brez tablice k so okoli sami policaji:> :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 Pa dons je biu popoln dan za izlet...afkors sm ga prec k sm zagledu sonck s kolegom(RS125)pihnu na rakitno in je blo supr :OK: Asfalt se ze segreva samo na nekaterih mestih je se pesk po sredini ceste tko da je treba se mal pazit! Nasledn vikend pa cez Planino ce bo posrec :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 jest pa nactrujem u sredo takoj po kontrolni nalogi (al pa pred:) na bled. samo ce ne bo dez. april pto .. :hmm: :hmm: drgac sm jo pa dons spolirou tko da res seka :OK: :OK: :OK: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 pol pa sploh ni tok mal 125k po vrhnki... te 2 k sm jih jest mislu sta tm nek od vrtnarije... lahk pa tud da sta se tm sam ustavla pa nimata pou kurca veze z vrhnko :blush: ← to tudi mene zanima, kolko nas je kaj na stajerskem??? bo treba res kako srecanje naret :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 no evo ju3 grem registrirat: > wipiii koncno :>> nekak se ne upam vec peljat brez tablice k so okoli sami policaji:> :BUA: :BUA: :BUA: ← pol ga pa sam žgt :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se