Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

sam laško je pa še vseen laško :P :yea1:

Objavljeno

sej je tut union se vseen union... men ljubsi :>

Objavljeno
Sure, Tomosov supermotard :D

:worship:

naj ti več kot dobro služi in čimveč srečno in varno prevoženih km :yea1:

Objavljeno

tu tak ne moreš priet do dna kaj je bolš :D:P

Objavljeno

itak da ne. je pa zanimivo ne? :lol1: :naughty: :whistle: :whistle:

Objavljeno
tu tak ne moreš priet do dna kaj je bolš :D:P

Noben ni za nikamor, debata zaključena :whistle:

Objavljeno

isto k mito vs rs125 haha

Objavljeno

ZaHarmony :D :D :D :grim :worship:

Objavljeno

Ma neee, Za Life je edina vredu..

Objavljeno
Ma neee, Za Life je edina vredu..

Za Življenje prawš? Kaj se tak bojiš umret?? :whistle:

Objavljeno

:rolleyes:

Objavljeno

:yea1:

Objavljeno
eh ja neki namesto motorja :lol1:

zvok pa je zvok a? pa sj ti si se s hudotovim pelu...

boš videl, kmalu se boš naveličal ker nikamor ne gre

yamaha ybr ga nese z lahkoto, pa tudi gilera runner z 70cc predelavo (10hp)

:grim ja res je...

Mah 100 gre, da bo šlo ene 115 bomo že zrihtal, več pa ne rabim. Važno da mal kuri :grim

Lih dans mi je ratalo po ravnem (!!!) (--> k0ci, tam, k se je bojancu skuter ustavu, sam po ravnem, ne v dolino) 115 naštelat, sam ni čis nč pihalo, pa še en s caddyjem se je kakih 30 metrov pred mano pelu.

Ko sm js kupovau, sm reku, mah...sej važno, da gre 90-100, to je itak več kot vsak skuter, tako, da bo čis dost zame...sam se navadiš

to se pa strinjam, ker jaz sem se svojega po dveh tednih, pa od 4 taktnih 125k še kar leti, ker je precej lahek....ampak ti res dopizdi hitro, ko vse kar je nad 100kmh je mantrarija :D

80-90 gre z lahkoto, do 100 se mal pomatra, za kj več pa ne sme pihat, pa še lepo, lepo ga morš pogledat, pa rečt PROOOOSIIIIIIIIM in se lepo nasmehnt :D

Prve dva mesca je super zakon...pol je pa počas

ja tomos cup replica gre 105km/h pa niti malo več ne

recimo ja, pospeški so edino mal bolš

@NejcZ:

To je samo navajanje dejstev, oprosti, ker smo te zdej vsi napadli. Upam, da ne boš takoj razočaran in, da ti bo motor dobro služil in boš več kot 100% zadovoljen. V mislih imej samo to, da pri teh letih več kot 125cc takoalitako ne moreš met, ko boš pa dovolj star, greš pa na večje, pa sploh ni važno al maš zdej raketo al pa mal manj raketo ;)

Objavljeno
ka brodar se pa kr fura danes :P :D

Danes nardil okoli 100 kilometrov :D bomba :evilgrin: jutri še naredim eno dobro turo, potem v ponedeljek nardim prepis in uredim vse papirje (do zdaj ni bilo časa) potem pa malo pavze dokler ne registriram :closedeyes:

Objavljeno

ej a je bil kdo od vas na ridah dns z rs125 rdec kombinezon???

Objavljeno (popravljeno)

Mah kaj napadli, vsak pač pove svoje mnenje, to pa je tud treba spoštovat an? :winkiss: Škoda da ni bencina več :(

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno
kva je nejko ti ga pa cist napadas pismu dej se mal umer clovek je kupu nov motor in ni on kriv da si ti taka

picka

da mu ne prvoščeš :angry: :angry: :angry: :angry: :BUA:

daj šmrkavec šmrkavi, vgasni se, da te neom prej jaz... jaz sn pač povejal samo svoje mnenje, pa da se mi zdi škoda, da si ni za ta dnar kakega jačega motora kupo.... pa saj sem reko da je to samo moje mnenje, kaj zaj še tega nei smel rečt.... sicer pa je glavno da on uživa na motorju in se srečno vozi okoli, s takimi da mu jaz ne prvoščim pa mi ne hodi vun, ker lahko sn vse drugo, ampak faušija pa nikol ni bla pr meni doma, tak da pazi drugič kaj rečeš, ker takih neutemeljenih žalitev pa res ne prenašam... :angry: :nono:

Objavljeno

Ne se kregat no, sej pravim da je kul :wub:

Objavljeno

ne sej sploh ni panike, ampak me razpizdi ko nekdo prije vun z nekimi neutemeljenimi izjavami, ker drugo je ko se včasih hecamo pa malo zajebavamo med sabo, ampak da mi nekdo s takimi vun hoji pa res lahko popizditis dobim...

Objavljeno

ma dej k vs vidm use iste neki fouš u pm. jebiga svet je krut. znajd se :closedeyes:

Objavljeno

ma ne...mal resno si vzeu...sej js pa nejko recimo mava tud 4-takterje, tako, da iz LASTNIH izkušenj poveva, kako je res...in pač svoje mnenje, ki si ga ma vsak pravico ustvart in povedat na glas...

bog mi je pa priča, da nisem fouš...nasprotno-js mu prvoščm, ker vem kakšen je to filing, ko dobiš nekaj, kar si dolgo želiš

Objavljeno (popravljeno)
ma dej k vs vidm use iste neki fouš u pm. jebiga svet je krut. znajd se :closedeyes:

????? wtf?????...glej ti raje sploh ne komentiraj več (bolje zate), pa idi raje pokemone igrat :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
ma ne...mal resno si vzeu...sej js pa nejko recimo mava tud 4-takterje, tako, da iz LASTNIH izkušenj poveva, kako je res...in pač svoje mnenje, ki si ga ma vsak pravico ustvart in povedat na glas...

bog mi je pa priča, da nisem fouš...nasprotno-js mu prvoščm, ker vem kakšen je to filing, ko dobiš nekaj, kar si dolgo želiš

tako je, šmrkavec pač zgleda ni dojel kaj sn mu htel povejat

Objavljeno
Danes nardil okoli 100 kilometrov :D bomba :evilgrin: jutri še naredim eno dobro turo, potem v ponedeljek nardim prepis in uredim vse papirje (do zdaj ni bilo časa) potem pa malo pavze dokler ne registriram :closedeyes:

o ja verjamem da je bomba :)

Objavljeno
????? wtf?????...glej ti raje sploh ne komentiraj več (bolje zate), pa idi raje pokemone igrat :D

pa kaj si pametn kurba štajerska ne žalm jst tebe osebno pa grozim ampak tvoja neumna stališča! jst bom šu pokemone igrt takrt k ti bom dokazu da si kronan osel.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!