Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 ja na laborah na semaforju ti si iz jeprce prkolenčkov in zavijov na železniško dol js pa iz stražiške smeri isto zaviju levo prot železnc z plavo opel astro... Ajaa.Sm mislu, da si bil na Suzi pa, da te nism opazu :whistle: .) ne, jagode s smetano ma najrajš, zato sprašujm :) Povab jo k seb domov in ti priprav jagode s smetano...Jagode daš v usta,luliko,smetano pa po niplih pa po trebuhu namažeš...Poj pa ti vse poješ.Potem ga pa namoč v smetano pa eno jagodo dej na glavco pa nej še ona poje :D hecam se stari :D
_ales_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 aa, a si se mal žent pršu v nš konc :whistle: :naughty: :naughty: ne sošolce vozm domov :evilgrin: ženm se pa itak skor pr tvoji sosedi, pa tut še nkol nisi zanga dau :whistle: matr sej bo kmal en let :blink:
GrCaR Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 je že zmenjeno da ko bosta nehala da ne bo več k en tedn joku drgač dobim Zja :D :winkiss: ah ne zame skrbet :D mam jst zase čist zadost :D :grim še čist začetna varjanta k se ti še tok gre da ji ustrežeš :D sej prou..smo veseli zate :P hvala :lol1:
_Fingi_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Ajaa.Sm mislu, da si bil na Suzi pa, da te nism opazu :whistle: .)Povab jo k seb domov in ti priprav jagode s smetano...Jagode daš v usta,luliko,smetano pa po niplih pa po trebuhu namažeš...Poj pa ti vse poješ.Potem ga pa namoč v smetano pa eno jagodo dej na glavco pa nej še ona poje :D hecam se stari :D Haha, ta je bla dobra :yea1: :lol1: :kva2: ne sošolce vozm domov :evilgrin: ženm se pa itak skor pr tvoji sosedi, pa tut še nkol nisi zanga dau :whistle: matr sej bo kmal en let :blink: Hehe, ja, resno bi se lohka kdaj dobil na kšni pjački... se bomo v medvodah mal pogovorl pa zmenil :whistle:
reesko Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 alo računalniški g33ki...nujno je zdej...rabm zvedt kako se shran film iz youtube-a...dejte pliz helpat za oceno se mi gre :closedeyes: :closedeyes:
Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 alo računalniški g33ki...nujno je zdej...rabm zvedt kako se shran film iz youtube-a...dejte pliz helpat za oceno se mi gre :closedeyes: :closedeyes: Rabš program Youtube Google Video Grabber v1.0.0.0...Če ga ful nujno rabš ti ga zrihtam v roku 20 minut :unsure:
_Fingi_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 alo računalniški g33ki...nujno je zdej...rabm zvedt kako se shran film iz youtube-a...dejte pliz helpat za oceno se mi gre :closedeyes: :closedeyes: ejej, a bi dal ti men telefonsko od tistga k prodaja suprcity po delih, al pa mejl al neki...karkol, ker zdej mi že doma težijo da se s takmu ne morm okol vozt...pa do motozbora bi rd meu poštiman :blush:
reesko Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Rabš program Youtube Google Video Grabber v1.0.0.0...Če ga ful nujno rabš ti ga zrihtam v roku 20 minut :unsure: ej res pliz zrihti... ejej, a bi dal ti men telefonsko od tistga k prodaja suprcity po delih, al pa mejl al neki...karkol, ker zdej mi že doma težijo da se s takmu ne morm okol vozt...pa do motozbora bi rd meu poštiman :blush: msn...
Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 ejej, a bi dal ti men telefonsko od tistga k prodaja suprcity po delih, al pa mejl al neki...karkol, ker zdej mi že doma težijo da se s takmu ne morm okol vozt...pa do motozbora bi rd meu poštiman :blush: Ti pa men vrn kanglco od lubrikanta k sva ga dons uporablala (spodej maš slikco, da boš vedu kero točn)...ostale lahk obdržiš :whistle: :lol1: ej res pliz zrihti... Dobiš na msnju...at takuj :D
rs fan Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 (popravljeno) Povab jo k seb domov in ti priprav jagode s smetano...Jagode daš v usta,luliko,smetano pa po niplih pa po trebuhu namažeš...Poj pa ti vse poješ.Potem ga pa namoč v smetano pa eno jagodo dej na glavco pa nej še ona poje :D hecam se stari :D someone needs to get laid :whistle: :P Popravljeno Junij 11, 2007. Popravil rs fan
_ales_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 se bomo v medvodah mal pogovorl pa zmenil :whistle: le glej ;)
_Fingi_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Ti pa men vrn kanglco od lubrikanta k sva ga dons uporablala (spodej maš slikco, da boš vedu kero točn)...ostale lahk obdržiš :whistle: :lol1:Dobiš na msnju...at takuj :D emmm, joj ej, tok si jh že pr men pustu, da se bom mogu prov pomatrat da jo bom najdu :blush: ...ampak se bom potrudu, sam zate pikc :004 someone needs to get laid zgleda mu ni dost 2x od dons... :( :(
Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 le glej ;) Midva tud kšnga rukneva? :D emmm, joj ej, tok si jh že pr men pustu, da se bom mogu prov pomatrat da jo bom najdu :blush: ...ampak se bom potrudu, sam zate pikc :004 zgleda mu ni dost 2x od dons... :( :( Ta od dons je za postlo padla...sm bil tok v akciji, da sm ti vs pohištvo premaknu :blush: LOL :lol1:
Ven0m Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Ey kak nj bi to v medvodah zgledal??? :D Prbližn da znam starmu razložit...da bom pijan ko majka ve...sam drugo :D
Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Ey kak nj bi to v medvodah zgledal??? :D Prbližn da znam starmu razložit...da bom pijan ko majka ve...sam drugo :D ...da te bo rit pekla :lol1:
C4V4L13R Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 ufff...servis narjen, guma zamenjana - sicer malo nezadovoljen, ampak drugač ne gre :glare: presenetljivo vse skup; servis in guma, prišlo 66€ :whistle:
Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 kaki motor :eek: :kva2: :naughty: Plastika...motor in baba :D Rokya pa tiček :krneki: :naughty: No,no...Da nam irency reku, da ti je všeč :D
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 evo ti še plastike.... auuuuuuuuuuuuuuuu lepotaaaaaaaa :wub:
Čamac Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 to pa je res daleč najlepša ninja ja :worship:
Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Ninja je lepa...sam baba za moj okus, bljak :unsure:
Aless Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 :hmm: pa bi šou ja lahko bi se enkrat zmenli pa se neki dobimo....ker od mene pa tam je slab tank,...tak da bi jaz mogo tud na cro tankat :angry:
agodno Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Sry k je neumesna sam morm prašat:D zanima me kok stane kšn rablen RAVE ventil in kok ploščica k pride u celuinder oz. una loputca. zanima me cena najcnej kar se da dobit:D ( rabm ) hehe lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se