Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Nč,boysi in boysike...grem jest po par urnem učenju spat.Se slišmo zjutrej.Lahko noooč :yawn: :zzz:
Irencko Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Nč,boysi in boysike...grem jest po par urnem učenju spat.Se slišmo zjutrej.Lahko noooč :yawn: :zzz: noč ritka :yea1:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 tut mene mal matra, nism zih č pridm... :( bom vidla... matura :unsure: no sicr, glede na tu d letos sm bla še na vseh do zdj... ma če se bo dalu bom prisotna tut tuki hehe :whistle: mene tudi matura, pa še delam vsaki dan, tak da močno dvomim...
Irencko Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 mene tudi matura, pa še delam vsaki dan, tak da močno dvomim... enako... ma bomo že spackal... ni druge jle :naughty: nč, grm jst tut zj u horizontalo... dost tega špricanja po forumu... am hočm rečt smetenja :lol: :lol: stemečistiztiravrgl.press
Irencko Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 kva j ritke... ste čist ugasnile :whistle: jah no dobro jutro drgač :winkiss:
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) nism opazu, da bi on kej napisu :hmm: :004ej a majo na Zbilar jagode s smetano? :D kdo, a jst? :whistle: :winkiss: :lol1: use še pride fantje :lol: grčar, kej fukaš...? Lansk let skor, letos nič? Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil Original-One
reesko Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 grčar, kej fukaš...? Lansk let skor, letos nič? dec maj pojnt
GrCaR Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) grčar, kej fukaš...? Lansk let skor, letos nič? za razliko od tebe ja :winkiss: ah sej mogoče se bo tebe tut kdaj kkšna usmilla pa ti dala... Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil GrCaR
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ugasn se idiot Sem slišal, da si novo prijateljico poimenoval, kar punca. Želim vama še veliko lepih skupnih sprehodov, samo pazi! tega se punce naveličajo, če ne bo še kaj druzga! Sedaj pa neboš mogel več tako divjati po cesti, če si že skoraj poročen! lp
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 za razliko od tebe ja :winkiss: ah sej mogoče se bo tebe tut kdaj kkšna usmilla pa ti dala... Ne, da bi se hvalil, ampak v tej kategoriji nisi kvalificiran, da bi se sploh pogovarjal z mano. Ti jih toliko še na sprehod neboš peljal
GrCaR Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Sem slišal, da si novo prijateljico poimenoval, kar punca. Želim vama še veliko lepih skupnih sprehodov, samo pazi! tega se punce naveličajo, če ne bo še kaj druzga! Sedaj pa neboš mogel več tako divjati po cesti, če si že skoraj poročen! lp ja, ker je več kot prijateljica, ampak ti tega itak ne morš razumet, ti svoj IQ ne dopušča takih naporov miselnosti. kok si pa ti prjazn, da zame skrbiš. a boš moja poročna priča :slap: :winkiss:
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ja, ker je več kot prijateljica, ampak ti tega itak ne morš razumet, ti svoj IQ ne dopušča takih naporov miselnosti. kok si pa ti prjazn, da zame skrbiš. a boš moja poročna priča :slap: :winkiss: uuuuuuuuuuuuuuu sta si dala lupčka.... Si jo že vprašal, če bi hodila s tabo?
GrCaR Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Ne, da bi se hvalil, ampak v tej kategoriji nisi kvalificiran, da bi se sploh pogovarjal z mano. Ti jih toliko še na sprehod neboš peljal pejt mal na ride pozerat, itak znaš vozt sam en ovink, tko k se opica zna nadrkat eno stvar pa pol skos kaže to :rolleyes: pa ne mi ti mentalni invalid tle neki bučke prodajat... :winkiss: uuuuuuuuuuuuuuu sta si dala lupčka.... Si jo že vprašal, če bi hodila s tabo? ne, čakam, da mi bo tak kao jebač povedu, kako se to nardi :hmm:
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 pejt mal na ride pozerat, itak znaš vozt sam en ovink, tko k se opica zna nadrkat eno stvar pa pol skos kaže to :rolleyes: pa ne mi ti mentalni invalid tle neki bučke prodajat... :winkiss: hehe zakaj si agresiven grčy... pa bi moral biti vesel in ti skoraj evforičen, ko si pa "na sveže" zaljubljen
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) pejt mal na ride pozerat, itak znaš vozt sam en ovink, tko k se opica zna nadrkat eno stvar pa pol skos kaže to :rolleyes: pa ne mi ti mentalni invalid tle neki bučke prodajat... :winkiss: ne, čakam, da mi bo tak kao jebač povedu, kako se to nardi :hmm: kr vpraši mamico, kako sva mela z njo to poštiman... zakaj bi kompliciral z vprašanji....prideš, opraviš, greš.... know what im saying Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil Original-One
GrCaR Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 hehe zakaj si agresiven grčy... pa bi moral biti vesel in ti skoraj evforičen, ko si pa "na sveže" zaljubljen ja veš, kok lepo je bit zaljubljen :blush: mogoče boš tut ti kdaj kkšno spoznov, da se ne boš sam s pedri okol gonu .) a ti maš črnga golfa ane :hmm: sm te zanč vidu, k si ene kurbe poberov tle po LJ... sej se mi kr smilš, k drugač ne dobiš, kot pa da plačaš :huh: sej bo bolš ;)
GrCaR Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 kr vpraši mamico, kako sva mela z njo to poštiman... zakaj bi kompliciral z vprašanji....prideš, opraviš, greš.... know what im saying ne omenji mi tle mtke, a je jasno? :angry: proklet imbecil
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ja veš, kok lepo je bit zaljubljen :blush: mogoče boš tut ti kdaj kkšno spoznov, da se ne boš sam s pedri okol gonu .) a ti maš črnga golfa ane :hmm: sm te zanč vidu, k si ene kurbe poberov tle po LJ... sej se mi kr smilš, k drugač ne dobiš, kot pa da plačaš :huh: sej bo bolš ;) hehe, če je bejba dobr zrihtana in dobr zgleda, potem je po tvoje že kurba? Ni tako veš.... Ne morm pomagat, če ti ne zmoreš kvalitete, kaj šele kvantitete sej zato, si pa tako evforičen, ko se te je ena usmilila, za kakšen sprehod... črn golf hmmmm, lepo da veš, to mi je všeč ne omenji mi tle mtke, a je jasno? :angry: proklet imbecil Kaj je grči... say hello to your mother mwaaaaaaaaaaaa
GrCaR Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 hehe, če je bejba dobr zrihtana in dobr zgleda, potem je po tvoje že kurba? Ni tako veš.... Ne morm pomagat, če ti ne zmoreš kvalitete, kaj šele kvantitete sej zato, si pa tako evforičen, ko se te je ena usmilila, za kakšen sprehod... črn golf hmmmm, lepo da veš, to mi je všeč Kaj je grči... say hello to your mother mwaaaaaaaaaaaa za tole boš še jokov!!! :angry:
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 za tole boš še jokov!!! :angry: Dej pridem zdele do tebe... Mam tud jst s tabo neporavnane račune...... Prideš zdele dol, si jst vzamem čas pa pridem do tebe?
GrCaR Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) Dej pridem zdele do tebe... Mam tud jst s tabo neporavnane račune...... Prideš zdele dol, si jst vzamem čas pa pridem do tebe? come to me baby... bodo mel psi saj spodobn zajtrk itak so te sam besede, v živo si pa navadna pička. Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil GrCaR
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 come to me baby... bodo mel psi saj spodobn zajtrk Pazi, kaj si reku.. pridem, sam, da nebom zastonj hodu
GrCaR Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Pazi, kaj si reku.. pridem, sam, da nebom zastonj hodu čakam...
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 čakam... Dej povej mi še kako se pride k teb... pržan vem kje je, kje si pa ti'
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) come to me baby... bodo mel psi saj spodobn zajtrkitak so te sam besede, v živo si pa navadna pička. Ma sm te hotu že enkrat odlomt k pičko, sam si začel neki jokat o enih tožbah pa neki pa še zasmilu si se mi, k sm te v živo vidu tak revež deluješ sam tazga obnašanja pa ne morm tolerirat Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil Original-One
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se