Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Dober dan!

Zanima me kje bi lahko v mb ali okolici dobil zaključni člen za rk ketno 525. Nabavil sem od ek povezovalnega 525 mzvx in je večji gledano iz strani celotni glid ampak razmak med osmi pa je enak. Rabil bi v petek najpozneje:D 

LP

Objavljeno

Dober dan!

Zanima me kje bi lahko v mb ali okolici dobil zaključni člen za rk ketno 525. Nabavil sem od ek povezovalnega 525 mzvx in je večji gledano iz strani celotni glid ampak razmak med osmi pa je enak. Rabil bi v petek najpozneje:D 

LP

Motopoint..valvasorjeva ulica 40 maribor. :) Lp

Objavljeno

Imajo samo ek glide, sem kupil tam tega ki ga imam:D. Zdaj edino če bi pasal navadni ekov glid ki ni mzvx? 

Objavljeno

Novi suhi sprej od S100 se sedaj dobi tudi v EUROTONU za 14,90 €

S100-Dry-Lube-Chain-Spray-33101040012-s1

V čem je boljši?

Objavljeno

V čem je boljši?

Prodajalec v louisu mi je rekel, da na suho še nikoli ni šlo dobro :D . Jeb ga, zdej pa kopujem v evrotonu s100 navadnega.
Objavljeno

Sej mam starega doma kupil mesec nazaj ko je šel prejšnji h koncu... zanima me eventuelni napredek novega ker čene držim raje realni prihranek 9.90 na 300ml za starega ki mi služi odlično. Niso odkrili tople vode ne?

Objavljeno (popravljeno)

Jaz že na drugem motorju striktno uporabjam samo suhega. Mažem pa na 300km.

Popravljeno . Popravil motolover
Objavljeno

V manualu od ninje mi pise mazanje verige z oljem sae 80 :grim  js pa uporabljam nekaj od bardhala..

Objavljeno

Da poleg ketne in zobnikov, dobiš zraven še Haribo medvedke - NEPRECENLJIVO.. :D

image-3.jpg

Objavljeno

Pa še star špahl,   :kva1: .

Verjetno za bonbone, ko jih dobiš za zobe.

Scarabeo

Objavljeno

Pa še star špahl,   :kva1: .

Verjetno za bonbone, ko jih dobiš za zobe.

Scarabeo

Ku*c, če pa olfa ni pri roki.. Zalepln pa k pr norcih.. :D

Objavljeno

Včeraj sem si vzel čas, sčistil verigo in jo nazaj namazal. Uporabljam Yamalube spray in cleaner. Za samo čiščenje še imam tisto krtačo s 3 ščetkami iz Louis-a.

Opazil sem, da se je en o-ring (ali x-ring?) strgal. Kaj pa zdaj? Je treba verigo zato menjat? Prevoženih ima 9k km, isto kot motor. Spada to pod garancijo motorja ali gre za potrošni material?

Se naj kar vozim naprej? Mogoče se to komu zgodi, pa sploh opazi ne :P

Objavljeno

Dej preber si prispevke od Motom uporabnika.....fura ketno brez vseh gumic ze ne vem kok casa....pa se jo matra....tko da..... :D

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Včeraj sem si vzel čas, sčistil verigo in jo nazaj namazal. Uporabljam Yamalube spray in cleaner. Za samo čiščenje še imam tisto krtačo s 3 ščetkami iz Louis-a.

Opazil sem, da se je en o-ring (ali x-ring?) strgal. Kaj pa zdaj? Je treba verigo zato menjat? Prevoženih ima 9k km, isto kot motor. Spada to pod garancijo motorja ali gre za potrošni material?

Se naj kar vozim naprej? Mogoče se to komu zgodi, pa sploh opazi ne :P

Ce bi imel namontiran oiler in bi ti mazal mesto kjer ti je izpadel oring, bi bilo ok. Sprej je namenjen le mazanju valjckov, notranjost osi ti pa po moje ne bo.

Na tvojem mestu bi jaz zahteval novo ketno, ker ti bo ta clen otrdel in se prekomerno obrabil. To bos opazil, ker bo na ravnem delu ostal zapognjen.

Upam da uspes z reklamacijo.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Prvo preberi droben tisk garancije,namreč jaz imam na KTM triletno garancijo,po enem letu mi je crknil aku. Garancija za aku samo 6 mesecev.....

Objavljeno

Ne verjamem da bo uspel z reklamacijo verige, še posebno če bo razlagal, da jo je čistil s krtačo (kakor kje, ampak običajno je to prepovedano) . Veriga je potrošni material, tudi brez O ringa brez problemov zdrži še par tisoč kilometrov (se bo pa dotični člen verjetno precej hitreje obrabil) .

lp

Objavljeno

Prvo preberi droben tisk garancije,namreč jaz imam na KTM triletno garancijo,po enem letu mi je crknil aku. Garancija za aku samo 6 mesecev.....

kwa je pa pod  3 leta pol? barva na okvirju? :D

Objavljeno

sej verige tut ne spadajo pod garancijo...vsak pri kawi ne

Objavljeno

..odkar imam Scottoiler... ne gledam verige več spljoh.... ker se sveti že od daleč....

Ne obremenjujem  O / X / ringov z raznimi čistili, ščetkami in topili.

...in oringi se vidijo že od daleč, da so lepo podmazani in čisti,  ker se svetijo.... na njih pa ni raznih "suhihh" spreyev in prahu....

BTW:

Še zdaj mi ni nihče razložil, kako lahko suhi sprej maže bolje, kot če je "mastno na mokro".

... probaj kero podrgnit na suho.... ziher te bo še dva dni peklo...

... na mokro pa.. :smoke:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

..odkar imam Scottoiler... ne gledam verige več spljoh.... ker se sveti že od daleč....

...in oringi se vidijo že od daleč, da so lepo podmazani in čisti,  ker se svetijo.... na njih pa ni raznih "suhihh" spreyev in prahu....

BTW:

Še zdaj mi ni nihče razložil, kako lahko suhi sprej maže bolje, kot če je "mastno na mokro".

jp, sam če ti jo pa kak Scootojler maže, pa ni fajn :D

Objavljeno

BTW:

do zdej 5kkm ,mazana samo s PDL,mal dela kvik kvik sam gre hahaha
Objavljeno

...pr meni dela tudi "kvik... kvik".....pa ne , ker ni dobro  mazana... ampak ker je že razmajana..   :pos:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

do zdej 5kkm ,mazana samo s PDL,mal dela kvik kvik sam gre hahaha

a nisi še namazal, stari kwika ti že en tedn :P

...pr meni dela tudi "kvik... kvik".....pa ne , ker ni dobro  mazana... ampak ker je že razmajana..   :pos:

sam ketno pa maš novo, kenede?

Objavljeno

a nisi še namazal, stari kwika ti že en tedn :P

sam ketno pa maš novo, kenede?

Se že montira oiler,ne boom se jaz zajebaval s temi spreji:-D
Objavljeno

Se že montira oiler,ne boom se jaz zajebaval s temi spreji:-D

kwik kwik :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!