Robert Objavljeno Avgust 3, 2002 Deli Objavljeno Avgust 3, 2002 Sploh ne vem kaj se dogaja zadnje čase. Motoristi se sesuvajo en za drugim in na žalost kar nekaj s smrtnim izidom. Jaz trdno upam, da ne bom nikoli med njimi. Sožalje Tatjani in bližnjim. Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapec Objavljeno Avgust 3, 2002 Deli Objavljeno Avgust 3, 2002 Moje sožalje vsem njegovim... Človek ostane brez besed. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Avgust 3, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2002 če ste za ga lahko pospremimo na "zadnji vožnji" . . . če se bomo zmenili pridem 100%...tako kot je predlagal elbarto... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno Avgust 3, 2002 Deli Objavljeno Avgust 3, 2002 Najprej iskreno sožalje vsem bližnjim! Tudi jaz ga nisem poznal, pa me vseeno stisne pri srcu, ko berem take stvari. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samo Objavljeno Avgust 3, 2002 Deli Objavljeno Avgust 3, 2002 Moje sožalje dekletu in njegovi družini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 sožalje :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 Moje sožalje.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 Cesta je kruto bojišče......pravila,ki so sprejeta,so modernemu uporabniku pomembna le v toliko,da jih poizkuša nekaznovano kršiti. Boj je neizprosen in se iz leta v leto povečuje.Vsi poizkušamo preživeti......toda FORTUNA včasih zapusti tudi najboljše. HITRI....počivaj v miru in naj ti bo lahka zemljica.Morda se srečamo ponovno na drugem mestu in v drugem času. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMY Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 Nisem ga poznal, niti nisem z njim polemiziral na motosvetu, pa me je vseeno precej stisnilo... Moje sožalje... Pazte nase porkamadona!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 Ne, to ne more biti res :cry: :cry: :cry: ..... Čeprav človeka ne poznaš, te pošteno zaboli pri srcu! Dajmo, pazimo nase...drugi ne bodo pazili na nas! Iskreno sožalje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urba Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 HITRI je imel slabega angela varuha. Zdej je sam med njimi in upam da bo kdaj letel ob moji rami ko se bom vozil. Se vidimo HITRI, potem pa takoj na pivo (če ga imajo tam gor) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 Ostal sem brez besed. Iskreno sožalje njegovemu dekletu in družini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mali bik Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 GROZA!?! Hitri... :( Upam, da ti je na drugem svetu lepše... Pa res ne vem kaj je tem avtomobilistom... :? :x Včeraj je eden mene skoraj povozil - je prehiteval v škarje šleperja, pa smo šli vsi trije vštric (jaz seveda po bankini pri ene 90 km/h). Fantje in dekleta - vedno ko vidite pred sabo avto - PREDVIDEVAJTE, da bo naredil pizdarijo in seveda - go easy z desno ročko... :? :( :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sasl Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 Moje sožalje. :cry: A kdo ve kakšne barve je imel Hitri Blackbirda? Me je včeraj lovil pri Radohovi vasi rdeč XX z sopotnico,nato pa je zavil na avtocesto proti LJ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 Hudo ... :( zalostno, :? ceprav ga nisem poznal in nisva nikoli kontaktirala je bil en del mozaika imenovanega Motosvet, ki ga sestavljamo MI vsi!! Hitri - naj ti bo lahka zemljica. Ostali pa pazite nase, da bomo se naprej sestavljali mozaike!!! R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 Moje sožalje :( Prokleto sranje, take :silly: bi blo treba :microwave: !!! Mislim da je mel črnega, se motim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 :cry: sozalje vsem bliznjim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 Tudi jaz izrekam sožalje vsem bližjim. :cry: :cry: :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 Fuck off!! Poln kurac imam teh novic. Dejmo se zment, da se ne bomo vec pobijali po cestah!!!!!!!! Pa kdo bo se umrl... Dost mam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 Probi to dopovedat je*enim morilcem :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 Nesreča :cry: :cry: ... Po Brrrm-ovem pripovedovanju in moji interpretaciji dogodkov je kombinacija "neizkušen motorist + neizkušen avtomobilist + prevelika hitrost" smrtna :( ... v tem primeru žal spet ... sožalje vsem, ki ga poznajo osebno ... in še tole CESTE NISO ZA DIRJAT !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 Čeprav Hitrija nisem poznal,tudi od mene iskreno sožalje,saj smo motoristi ena velika družina... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jackal Objavljeno Avgust 5, 2002 Deli Objavljeno Avgust 5, 2002 sožalje :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Avgust 5, 2002 Deli Objavljeno Avgust 5, 2002 Moje sozalje njegovim bliznjim in upam, da tega na forumu ne bo treba vec pisati. :cry: :cry: :cry: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 5, 2002 Deli Objavljeno Avgust 5, 2002 :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave