Skoči na vsebino

Motorista zrinil s ceste (was: Moje sožalje!!)

robberrt

Priporočene objave

Moje sozalje...

Hitri je bil moj sokrajan, zal se osebno nisva poznala, ker se je preselil v Litijo sele nedolgo tega nazaj... pa vendar ni mi vseeno...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojoj ceprav hitija osebno nism poznala je pa biu v nasi motoristicni "druzini" me je kr mal sokiralo in prizadelo :cry: :cry: :cry: Njegovim bliznjim izrekam iskrene sozalje... vem kako je to ce zgubis nekoga bliznjega... socustvujem z vami :cry: :cry: :cry:

PS: Ostali motosvetovci lepo lepo prosim pazte nase da se ne bo se kaj takega usodnega zgodlo :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na dveh kolesih nas je še zmerom premalo .

ZATO NE DOPUSTITE, DA BI NAS BILO ŠE MANJ ! ! ! !

ROTIM VAS PAZITE ! !

Iskrene sožalje !

mare

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem se s svojim šefom že zmenila in imam frej za pogreb.

Predlagam pa nekje ob 9.15 ali 9.30 na parkirišču pri Festivalni dvorani na tavelikem parkirišču. Ali pa mogoče kje drugje... predlogi??

Naj bo torej ob 9:30 na parkirišču pri Festivalni.

Žal se bom moral opravičiti, ker imam res NUJNO zadevo (ravno za ob 10:00 sem zmenjen in če tega ne zrihtam takrat, adijo moja enomesečna Kuba) :( V mislih pa ne bom na ministrstvu za zunanje zadeve ampak na Žalah.

Se pa strinjam z HHV - brez turiranja, pokanja in podobnih kozlarij. Dokažite, da ste kulturni motoristi!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žal Hitrija nisem poznal. Pa ni važno, če ga nisem, bil je eden izmed nas.

MOJE ISKRENO SOŽALJE

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Iskreno sožalje Tatjani in vsem njegovim...

:cry: :cry: :cry:

Zal se pogreba ne bova mogla udeležiti, ker je Blaž na Korziki, jest pa v službi... V mislih sva z vami...

anA&Bladzo

Tatjana zate... :(

"Ker vem, da si nekje-

blizu ali dalec-

nisem nikoli, prav nikoli,

čislo sama."

(Marion C. Garrety)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Življenje je kot igra v gledališču. Vedno pridemo sredi predstave in vedno odidemo med predstavo. Ni pravega časa, ni napačnega časa. Je samo naš čas. Bolečine in trpljenja ne potrebujemo. Vedno bomo nekomu vzeli nekaj najdražjega, kamorkoli bomo šli in karkoli bomo počeli.

Pazite nase, drugi sigurno ne bodo na vas.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čeprav pozno ampak globoko iz srca Tatjani in vsem bližnjim izrekam sožalje!

R.I.P. H I T R I

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zbrali smo se Einherjer, Lucky, Horjo, Spidi, Suzuki, Perla ter jaz na pogrebu od Hitri-ja.

Vsi vaši verzi, ki ste jih napisali v tej temi, so se prebrali kot zadnje misli bratov iz Motosveta.

Na koncu sem izrekla sožalje staršem, bratu in Tatjani v imenu Motosveta. Bili so zelo ganjeni in počaščeni, da smo prišli.

Lepo je bilo videti razumevanje v ljubezen do motorizma iz strani staršev in brata in Tatjane, čeprav so izgubili komaj 21. letnega sina, brata, fanta.

Na koncu nam je brat zaupal, da so bile to želje od Alija. Da če že umre, naj umre na motorju na cesti.......... in želje so mu bile uresničene.

Tatjana: čas poceli rane..... življenje gre naprej..... mi smo s tabo!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja iz foruma MOTOSVET sem jih res nekaj videl, in bil sem tudi jaz moja punca CHRIS(Urska) in pa moj kolega ROBBERRT , mislim da smo ga lepo pospremili v drug svet, naj pociva v miru, ostali pa pazite nase in se skoncentririte na voznjo(200%)

Lp, ROk

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja res je bilo nas je sicer nekaj vec, kot je napisala pupa, vendar pa me je ta zadeva zjutrej cisto psihicno unicila tako da ko sem prisel domov sem se samo ulegel in zaspal.

Zelo me je stisnilo pri srcu ko sem poslušal kakšen je bil Ali v resnici, kajti jaz mislim da nas tukaj na motosvetu izredno veliko z istimi hobiji (motorji, avtomobili in sport).

Ali pocivaj v miru in uzivaj na onem svetu dlje kot si na tem...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Joj... škoda ker nista zraven prišla, da vaju spoznam.

Pa drugič. Če bosta kdaj na tromostovju ob sredah, ali pa v Old London pubu v Trzinu zvečer ob sredah, pridita zraven, da se spoznamo.

Jaz vaju žal ne poznam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žal sem šele danes pozno popoldne zvedel za ta žalostni dogodek.

Razmišljal sem kaj naj napišem in vse kar mi je prišlo na pamet je samo

MOJE SOŽALJE.

Uzzy&Mariči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zbrali smo se Einherjer, Lucky, Horjo, Spidi, Suzuki, Perla ter jaz na pogrebu od Hitri-ja.

Tatjana: čas poceli rane..... življenje gre naprej..... mi smo s tabo!

Khmm... Lepo da si napisala vse ki smo bili, le mene nisi upostevala. Bila je pa tudi moja malenkost prisotna. Pa nic zato glavno da smo se dostojno poslovili od Hitrega tisti ki smo lahko prisli.

Pa se to, z motorji smo bili prisotni Lucky, Einherjer in Max.

Ostali pa kot so se znasli verjetno zaradi vremena.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:roll: :roll: :roll: :roll: UPS..... hhmm... jah, jaz imam eno tako čudno bolezen, da pri naštevanju prisotnih vedno koga izpustim...... ne sekiraj se, nisi edini...... :roll: :oops: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

DNEVNIK, cetrtek, 8. avgusta. Stran 19:

S ceste ga je zrinil avto

V sobotnem Dnevniku smo na straneh crne kronike objavili vest o nesreci motorista, v kateri smo zapisali, da je motorist izgubil oblast nad vozilom in zato zletel s ceste. Sopotnica na motorju nam je povedala, da ni bilo tako.

V nesreci umrli Ali Syla, ki bi konec avgusta dopolnil 21 let, je bil zelo previden voznik. "Nikoli ni norel tako kot nekateri motoristi in svojo hondo je popolnoma obvladal", nam je povedala 20 letna T. M. iz Ljubljane.

Tisti nesrečni petek sta se z Alijem na motorju odpravila proti morju. Na stari cesti od Divace proti Kozini sta zacela prehitevati kolono vozil. Ko sta pripeljala vzporedno z golfom 22-letnega M. B. iz Pregarij, se je ta odločil za prehitevanje. Najprej sta se mu uspela umakniti, toda voznik golfa je še naprej silil levo, tako da ju je zrinil s ceste. Po nekaj desetih metrih voznje po gozdicku se je motor zaletel v skalo, ki je bila usodno za zivljenje mladega Litijcana (og).

...... toda voznik golfa je se kar naprej silil levo........

Pa sej to je umor. Najvišja kazen za umor v RS je 30 let zapora.

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

DNEVNIK, cetrtek, 8. avgusta. Stran 19:

...... toda voznik golfa je se kar naprej silil levo........

Pa sej to je umor. Najvišja kazen za umor v RS je 30 let zapora.

Kvecjemu uboj iz malomarnosti

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!