Skoči na vsebino

Motorista zrinil s ceste (was: Moje sožalje!!)

robberrt

Priporočene objave

Tatjana sprejmi se moje sozalje, precej casa sem bil odsoten iz foruma sedaj pa pridem in preberem to novico! Hitrega sem poznal iz chata in sem res zelo potrt ko berem te grozne stvari! Vedi da ti motosvetovci vedno stojimo ob strani pa naj bodo to se ne vem kako hudi casi! Le mi smo tisti ki lahko drzimo skupaj, sozalje se enkrat ... Racing

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tatjana...z grozo sem prebiral tvoje besede. Ulegel sem se in z zarosenimi očmi razmišljal kako hudo mora to biti. Človek težko najde besede, ki bi v takem primeru odtehtale vsaj malo bolečine. Sicer Alija nisem poznal a mogoče smo se kdaj srečali na cesti glede na to da smo si precej blizu. Vsi pravijo da je bil dober človek, zato nam je lahko v uteho da je sedaj nekje kjer čuva nate in na vse nas in mu je lepo.Vem, da bi vsak izmed nas storil vse da bi preprečil to tragedijo, lahko pa z združenimi močmi preprečimo da se takšne grozote ne bi več dogajale.Ostani močna in vedi da mi stojimo za tabo. Če boš karkoli rabila sem ti na voljo tudi jaz.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:?: :?:

Verjetno mislis vzporedno.

A kej ves, ce je imel gnoj kaj v krvi oz. urinu?

Tadej

Da! sem še precej zmedena in sklerozna! Sorry! :oops: Brez zamere!

Glede tega ne vem! Nebi bila presenečena, če bi kaj mel!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej ne morem verjet. Zaradi dopusta bolj pozno izrekam sožalje, ampak bolje pozno kot nikoli.

Tatjana, tebi in vsem domačim iskreno sožalje.

Na morju sem sicer slišala, da je spet umrl motorist in, da je bil iz Litije (takoj sem pomislila na Alija, pa sem si rekla AH, SEJ NE MORE BIT ON).

Junija sva z mojo boljšo polovico (viking) kupila njegovega Fazerja 600 in, ko sta urejala papirje smo rekli no, da se spoznamo, če se bomo kdaj na kakem zboru videl, da bomo kako rekl.... Njegova XX-a je takrat že čakala v trgovini nanj, pa sva midva še rekla, če mogoče ta motor le ni mal prehud zanj... Je pa res, da bi se mu to lahko naredil s Fazerjem.... Mogoče mu je blo pa tako namenjeno... :cry:

Mene je tole res prizadelo in vam polagam na srce, da vozite z dolgimi lučmi (pa tud, če vam "blendajo", važen da vas vidijo) in po pameti, če se le da...

Tisti tepec, ki je tole nesrečo povzroču, pa si zasluži nekaj, da ga bo cel življenje spominjal na to, kaj je naredu in, da mu kej takega ne bo več na pamet padl...

Tatjana, midve se nisva imele priložnosti spoznati, morda pa še pride čas... Sedaj se drži vem, da je hudo pa ti pošiljam nekaj za vzpodbudo:

Ko se ena vrata sreče zaprejo, se nova odprejo.

A žal pogosto tako dolgo zremo v zaprta vrata,

da ne opazimo tista, ki so se nam odprla...

Glej naprej in DRŽI SE.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Alexb, mislim, da podrobnosti niso pomembne. Zgodilo se je najhujše in ne moreš sedaj Tatjano moriti z natančnimi podatki, ki se jih verjetno ne spominja najbolje. V takšnih trenutkih postane resničnost zelo izkrivljena, dojemanje pa zamegljeno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tatjana, ne poznam niti tebe, niti Hitrega, a vseeno: SOŽALJE.

Priznam, da so me tvoje besede močno ganile in ne najdem besed, ki bi...

Daj času čas in ko ti bo močno hudo, se zavedaj, da imaš tukaj na forumu veliko prijateljev, ki ti stojijo ob strani.

Drži se!

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tatjana kljub vsemu me še nekaj zanima (če nočeš ni treba odgovorit) - kaj je bil dejanski vzrok da je odšel na drugi svet - poškodba glave?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tatjana, ne poznava se...tudi Hitrega nisem poznal.

Moj sozalje.

V petek sem se z motorjem vracal iz Kopra in sem se ustavil na tistem mestu.

Gorzen obcutek...

V sredo bom v OLP...rad bi se aktivno udelezil akcije za postavitev opozorilnih tabel.

Drzi se!

FLAYO

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tatjana, mogoce ti bo to zvenela glupa ideja:

Kaj, ce bi na primer opis vajine nesrece (z dovoljenjem Alijevih starsev) objavili v kaki reviji (npr, Jana). Napisali bi reportazo, nekaj o Aliju, o vama in kar je napomembnejse, kako je prislo do nesrece (vidva nic kriva!!). Vmes bi dali se kako vajino sliko in tudi sliko razbitega motorja. Ob takem branju bi se vsak bralec zamisli, kolikokrat je spregledal motorista, ga je mogoce izsilil. Ko bi ljudje to prebrali, bi mogoce postali bolj pozorni do motoristov na cesti in bi tako mogoce v prihodnosti preprecili kako nesreco v kateri bi bil udelezen motorist.

Zakaj ravno revija Jana?

Zato ker se mi zdi, da to revjio bere starejsa populacija, to pa je tista populacija, ki za volanom stalno nekaj dreka po cesti...

V reviji Jana sem videl objavljenih kar nekaj podobnih zgodb oz. reportaz in ti moram priznati, da so me ganile.

Kaj pa ti mislis?

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....Bila bi srečna, če bi mi pomagali in me podprli. Preveč trpim in tega trpljenja ne privoščim nobenemu več. :( :( :( :( :( :(

ČAS JE, DA RES MALCE POSKRBIMO ZA VARNOST.

...

Tatjana iskreno sožalje sicer malo pozno ampak iz srca.

Kar se pomoči tiče pa še eden, poleg vseh ostalih ki so te že podprli, ... Se vidimo, Zoolo & Maša

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj, ce bi na primer opis vajine nesrece (z dovoljenjem Alijevih starsev) objavili v kaki reviji (npr, Jana). Napisali bi reportazo, ...

Tadej

Tadej ne zdi se mi primerno, da bi to vlacili po casopisih...treba se je zavzet in naredit akcijo z naslovom:

POGLEJ V OGLEDALO

ali pa kaj podobnega...

OZRI SE CEZ RAMO

Sicer se pa lahko v sredo vse zmenimo...

FLAYO

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

NE DA BI ZAGOVARJAL KRŠITELJA AMPAK A SI KDO PREDSTAVLJA KAJ SEDAJ PRESTAJA ON IN NJEGOVI BLIŽNJI!

Thundercat, vsaj mene v takih primerih ne zanima, ... zagovarjam logiko Tadeja, ... civilna, ko bo možno in udri po Kretenu!

Do konca in še mau čez limit. Kar je naredu je naredu in zdaj je cajt, da ga moralc al' pa kaj drugega zvije, še najbolje pa kombinacija obojega!

Isto bi bilo lepo če bi se zvedelo ime Obeh kretenovm, ki sta zrušila naše fante, ... pičkice, ki je "nabila Hanzija in tega idijota ki nam je Hitrega odnesel, pa naj se razve vsaj po našem krogu kdo so, od kje so, ... sej počasi se bo pa še razširilo.

Thundercat, s tem kaj on in njegova familija prestajajo naj se oni ubadajo, vidu sem preveč sranja in prevečkrat še srečno uspel pobegniti podobnim idiotom v zadnjih treh letih od kar vozim, da bi me to zanimalo!

Vprašanje pa je kje je Kreten, ki ima moje ime na haubi in me bo sneu kot Hitrega in Hanzija, ... preveč razumevanja, preveč neenotnosti v naših vrstah in preveč spravljive popustljivosti nas je pripeljalo do tega, da je sobivanje na cestah postalo bolj stvar ruske rulete kot pa kulture prometa in upoštevanja nepisanega bontona v prometu, ki se ga držijo v nekaterih drugih predvsem zahodnih državah!

In še za zaključek, ... kot se iz leta v leto lahko po malo vidi premik pri nekaterih voznikih v smer da nas upoštevajo, vidijo in tolerirajo zaradi same varnosti v prometu (sej ni treba da sem komu všeč ali da me ima rad!), .... se NA ŽALOST tudi iz leta v leto povečuje število EKSTREMISTOV, ki jim je v zabavo (in kdo pravi da to temu Kretenu ni bilo???? Če nekoga rineš in rineš in rineš, ...Fuck al' si psiho al pa jebeni sado freak, al si pa tok v outu da bi sam moral vedeti da nisi za volan in vožnjo in da rabiš počitek!) da nas rinejo, porivajo, namerno blokirajio, .... z logiko OK sej maš bike sem ti fouš, ampak hej jst mam pa kletko pa se jebi in improviziraj al pa crk'n!

V glavnem vsem, ki so za sobivanje na cestah, se najlepše tudi tukaj zahvaljujem, za vsak centimeter ceste, ki ga sprostijo, da s tem omogočijo varnejše prehitevanje, za vsako gesto, ko nakažejo prosto pot, za vsak znak humanosti in normalnosti.

Za Fuckin' Freake pa hej, nekega lepega dne, tudi če nekoga od nas ne bo več in bomo s Hitrim, vas bo nekdo v imenu družine in s podporo motoristov povabil na Sodišče in vam ...... (ma karkoli si lahko zamislite v najhujših nočnih morah)!

Zoolo The Sad One! :cry:

P.S.: Upam da nam bo uspelo ta zadnji odstavek tudi uresničiti, iskreno upam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tatjana, moje iskreno sozalje ob teh trenutkih ... :( Zelim ti veliko srece pri postopku proti onemu bedaku. To ti Hitrega sicer ne bo vrnilo, bo pa verjetno vsaj nekoliko v uteho, ce bo tip temeljito zasit. Morda ne bo se drugih ogrozal ...

In pozdravi se ....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ALIJA sem spoznal letos pred TC-jem, ko je sedel na svojem bodočem motorju (fazer 600) in dajal vtis najsrečnejšega človeka na tem svetu. Nisi ga mogel spregledati. Bil je resnično "zaljubljen", ne samo v Tatjano, ampak tudi v motor. Celo, ko je prosil prodajalca, da mu ga prižge in ta ni imel bencina, se je usedel v avto, odšel po bencin in vse to, le zato, da je lahko samo poslušal zvok svojega bodočega motorja. Ja, res je bil "zalubljen" v motor in tega ne bi mogel takrat spregledati nihče. Če bi ga lahko tisti trenutek odpeljal, bi tisti dan, s tisto energijo, brez težav prevozil 1000km.

Nekako sva se začela pogovarjati, seveda o najini "ISTI" ljubezni, ljubezni do motorja. Ugotavila sva, da imava na področju motorizma podobne cilje in sva si izmenjala telefonski številki. Od takrat naprej sva bila nekajkrat v kontaktu.

Ko je dobil motor, sva se srečala na cesti, odpeljala tu in tam kakšen ovinek. Vozil je zelo zrelo za svoje majhno število kilometrov. Želel si je veliko potovati z motorjem v dvoje, zato je opremil svoj motor s kar tremi velikimi kovčki. Zadal si je velike cilje. Po nekaj tisoč km, pa je želel še več. Odločil se je za nakup nove Honde CBR1100XX. Ko jo je že rezerviral, mi je povedal, da je fazera brez težav prodal in ko se vrne z dopusta, jo bo 22. 7. prevzel. In res jo je dobil. Ko me je po vožnji s svojo novo "ljubeznijo"(XX-o) poklical, je kar kipel od navdušenja, zdelo se je, da je v "nebesih". Zmenila sva se, da ko pridem z dopusta, se dobiva in mi razkaže novo pridobitev.

Naslednji klic pa ni bil več od ALIJA, bil je od Tatjane. Povedala mi je za nesrečni dogodek. Takrat sem bil ravno na dopustu. Čisto me je šokiralo. Ostal sem brez besed. :( :cry: :cry:

ALI je odšel. Odšel je na pot, na pot, kjer ni nobenih meja, odšel je na pot z motorjem svojih sanj, prepotoval bo ne samo cel svet, ampak celo vesolje. Na tej poti ni nobenih težav, poti so nepredstavljivo lepe, srečeval in pozdravljal bo vse motoriste, ki so se že "odločili" za to pot.

TA POT, PA JE POT V MOTORISTIČNA NEBESA.

ALI, nekoč se bova srečali na tej poti :D , in ponovno odpeljala kakšen ovinek, do takrat pa uživaj na svoji POTI 8) .

Lep pozdrav HITRI od bladzota

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lp.

Glede objave mislim tako, da bi lahko objavili samo ne tako, da bi bila midva v ospredju. Naslovi, ki so bili podani so bili bolj primerni in zraven bi lahko potem dodali najine slike, motor kakšen je bil in kakšen je sedaj. Poleg tega bi še dodala druge slike od drugih, ki so doživeli podobne situacije, če le imajo slike. jaz sicer imam slike motorja iz vseh vzornih kotov, cesto, mesto, kjer je ležal Hitri (moja ljubezen) v gl. vse iz vseh vzornih kotov po zaslugi dveh prijateljev, ki sem jih že omenila.

Slike bom prinesla tudi v sredo. :(

Bladzo!

Hvala za lepe besede. Napisal si vse, do pike natančno. Res je bilo tako!!!! :)

Tatjana

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

[

Sicer se pa lahko v sredo vse zmenimo...

FLAYO

Ma shit no, ravno to sredo ne bom mogel priti nikamor!

Upam, da se se kdaj drugic kaj zmenimo, ker sem pripravljen pomagati po svojih najboljsih moceh. Mene je dvakrat avto zbi,l ko sem bil z motorjem, pa nisem bil nobenkrat nic kriv.

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Veste kaj mene še žre?!?

Vsakič, ko pridem na forum se spomnim na motorista, ki ga je zbila neka koza pa vedno pozabim pripisat!

Kaj je s tem fantom? (HANZI) :shock:

JE Z NJIM VSE VREDU?????? UPAM NA ODGOVOR, KI GA PRIČAKUJEM! DA JE VSE OK. :?: :?:

Iskala sem že temo o njemu pa očitno nisem sposobna najti, sem slepa....

TATJANA

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zapisal bom, kaj sem videl in doživel:

Avto sem vozil na odprti cesti med Divačo in Kozino. Hitrost tam nekje med 90 in 100 km/h. Kilometer ali dva pred krajem nesreče me je prehitel golf, ki je odbrzel naprej, nato pa sem še jaz prehitel en osebni avtomobil tako, da neposredno pred menoj in za menoj ni bilo nikogar.

Nato sem naletel na vozečo kolono štirih ali petih vozil, ki ji je načeloval tovornjak, zaključeval pa jo je golf, ki me je prehitel. Od kolone sem bil oddaljen 150 do 200 m tako, da mi še ni bilo potrebno zmanjševati hitrosti. Izvedel sem redni pogled v levo vzvratno ogledalo in v njem opazil luč, ki se je spremenila v motocikel, ki me je prehitel. Pogled za njim, nato pa še enkrat v vzvratno ogledalo, če ima za seboj tovariše. Nato zopet polged naprej. V tem času je motocikel prevozil približno polovico poti med menoj in golfom na koncu kolone. Ko je bil motocikel, tako se je videlo iz mojega opazovališča, vzporedno z zadnjim delom golfa, je le-ta zavil v levo v začetek prehitevanja vozila pred seboj in s tem oplazil motocikel, katerega je zaneslo v levo, preko leve polovice levega pasu ceste naprej na vodoravno tavno obrobo, pa preko asfaltiranega pravokotnega priključka kolovoza na cesto še naprej malo po vodoravnem travišču, ki se je nato nagnilo v levo in spustilo za kakšnega 3/4 m na cestišču vzporedni kolovoz. Imel sem občutek, da se bo motoristu uspelo nagniti v desno in podrsati po tistem nagibu. Tedaj sem ga izgubil izpred oči, ker sem ob gledanju v vzvratno ogledalo pričel zaustavljati vozilo. Ustavil sem malo za mestom, na katerem je motocikel zapustil cestišče in se pričel boriti s travo.

Poskakali smo iz avtomobila. Lady in oba mulca so pohiteli k motoristu, jaz pa sem zagrabil mobitel in poklical 113 ter zahteval hiter prihod reševalnega vozila in povedal tudi vse druge podatke, katere so hoteli imeti in katere sem kolikor toliko poznal.

Od kar se gremo doma motociklizma in skuterizma smo cela družina posebej mahnjeni na motriste in na cesti vsakega opazimo in pokomentiramo. Tudi Hitrega smo opazili, ko nas je prehitel. V tistem času 3 do 5 sekund in nato po trku še 2 do 3 sekund, kot smo ga imeli pred seboj, smo prav vsi v našem avtomobilu imeli občutek, da je na motociklu, ki nas je prehitel, le voznik, saj smo videli le hrbet.

Zato je Lady in otroka, ki so ravno počepnili k ležečemu vozniku, presenetila sopotnica, ki je prišla izza grmičevja naprej po kolovozu. Šele tedaj smo ugotovili, da sta bila na motociklu dva.

Ker sem na 113 izrecno povedal, da je z motoristom hudo, sta se 5 do 10 minut po prijavi na mesto nesreče pripeljala zdravnica in bolniška sestra iz bližnjega zdravstvenega doma. Do tedaj smo ponesrečenca pregledali v toliko, da smo ugotovili, da diha, da je pri zavesti, se z voznikom in sopotnico pogovarjali in predvsem voznika odvračali od premikanja. Z leve roke sem mu sneli rokavico, čelade pa se nismo dotikali. Ugotovili smo, da ima obe roki zlomljeni.

Zdravnica in sestra sta bili iz navadne ordinacije, toraj taki, ki zdravita gripe in angine in ošpice, nikakor pa nista posebej usposobljeni za težke poškodbe s področja prometnih in drugih nesreč. Na kraj nesreče sta prišli zato, ker sem javil, da je z voznikom zelo hudo in ker sta bili najbližji. Kasneje se je pripeljal, prav tako splošni zdravnik, še iz enega drugega zdravstvenega doma.

Ponesrečencu sta izmerili osnovne srčne funkcije in mu namestili infuzijo. Zdravnica je menila, da bi bilo prikladno, če bi motoristu sneli čelado, vendar tega ni niti storila, niti poskusila.

Master of Disaster je bil neprestano ob ponsrečencu in se je z njim pogovarjal in ga miril, po prihodu reševalnega vozila pa mu je na obraz naslanjal kisikovo masko. Najmlajši je bil za stojalo za infuzijsko tekočino in je štel kapljice. Lady in sopotnica iz goriškega avtomobila za nami pa sta tolažili motociklistovo sopotnico.

Jaz sem s trikotnikom opozoril na mesto nesreče in na stoječe avtomobile in nato krožil med Hitrim in med cesto in dajal prve informacije policistom.

Med tem smo tudi našli sopotničin mobitel, da je lahko o nesreči obvestila svojce. Z enim od svojcev je govorila tudi Lady in obljubila, da bomo počakali na njihov prihod.

Potem, ko smo Hitrega imobilizirali in ga prenesli v reševalni avtomobil, ki ju je oba s sopotnico odpeljal v bolnišnico nad Izolo, so mi po licih stekle solze. Družina in tako sem jim dal tudi vedeti, je mislila, da zaradi psihične razbremenitve, v meni pa mi je nekaj govorilo žalostno misel, da smo Hitrega videli prvič in zadnjič.

Tam smo počakali, da je prišel oče. Predstavili smo se mu in ga povprašali, če mu lahko kaj pomagamo, a je le zamahnil z roko, zato smo se od njega in od policistov poslovili in odpeljali v Koper.

Malo po 15. uri smo se oglasili v bolnišnici nad Izolo in povprašali, kako je s ponesrečencema, z mislijo, če ju lahko vidimo, da jima kaj prinesemo. Sestri za pultom sta nekam potelefonirali, nato pa izjavili, da ker nismo sorodniki, da nam ne moreta (ne smeta) ničesar povedati. Zato smo itak že od prej poklapani, odšli. Zakaj nam nista hoteli ničesar povedati, smo izvedeli zvečer, malo pred 19. uro, ko so na valu 202 javili, da je po prometni nesreči med Koprom in Divačo preminul motorist.

Da je bil to naš Hitri, sem izvedel šele na motozboru v Srminu.

Upam si podati svoje mnenje o hitrosti motocikla pred in med trkom.

Sam sem vozil med 90 in 100 km/h (po mojem števcu seveda in seveda ocena velja relativno na moj števec), ko me je motocikel prehitel. Od tistega, ko sem ga zagledal v vzvratem ogledalu, pa do tega, da me je prehitel je minilo dve do tri sekunde. Kar pomeni, da je vozil s hitrostjo, višjo od 100 km/h. Še en pogled nazaj in zopet naprej in motorist je že bil nekje na sredini med menoj in golfom. Še kakšne 3 sekunde, in že sta bila z golfom skupaj. Glede na to, kako hitro je švignil mimo mene in kako hitro je prevozil razdaljo med menoj in golfom ocenjujem, da je vozil s hitrostjo med 130 in 160 km/h.

Če bi vozil le 60 km/h, me ne bi dohitel, kaj šele prehitel. Če bi po tistem, ko me je prehitel, znižal hitrost na 60 km/h, potem bi bil v težavah jaz, saj bi moral močno pohoditi zavoro, da ga ne bi zbil.

Vse zgoraj zapisano sem videl in doživel.

Kaj si o vsem mislim?

Z vsem dolžnim spoštovanjem do preminulega in do njegovih in z odsotnostjo kakršne koli misli o tem, da lahko svoje pametovanje in nasvete po mili volji trosim levo in desno, sem mnenja:

da je Hitri vozil premalo samozaščitno in to poleg tega še s sopotnico.

Hitri se mi je v vzvratnem ogledalu prikazal povsem slučajno, ker je njegov prihod v moje zadnje vidno polje ravno sovpadel z mojim rednim pogledom nazaj. Svojega prihoda ni nič najavil, samo zvizzz mimo. Mimo mene je peljal brez levega smernega kazalca, to sicer ne pomeni ne vem kaj, vendar tista utripajoča rumena luč le nekoliko povečuje vidnost, predvsem pa daje vedeti ostalim: prehitevam! Ko me je prehitel, se ni vrnil nazaj na desni vozni pas, temveč je kar nadaljeval po levem, kar je meni sicer povedalo, da bo s prehitevanjem nadaljeval, ali pa je to povedal tudi drugim? Potem ko me je prehitel in ko sem ga imel zopet pred očmi, na motociklu nisem videl zavornih luči ne pred trkom, ne med trkom in ne po trku. Hitri si ni vzel časa, da bi voznike pred seboj opozoril nase.

Sami vemo, kako je s prehitevanjem (z avtomobilom): voziš, iščeš priložnost za prehitevanje, vsake toliko pogled nazaj, da ugotoviš, kaj počne morebitna konkurenca za prehitevanje za teboj. Ko najdeš priložnost, hiter pogled nazaj in če je zadaj prazno, hitro levo in gremo.

Usedite se v svoj avtomobil in se zazrite v levo vzvratno ogledalo, nato pa še v okolico. Ugotovili boste, da obstaja kar lep kos prostora, ki ga olgledalo ne pokaže. V ta mrtvi kot se motocikel mirno skrije.

Ali je voznik golfa pogledal v vzvratno ogledalo, ve le on sam. In če je pogledal, obstaja verjetnost, da je bil Hitri v njegovem mrtvem kotu. Če je voznik golfa 10 sekund nazaj pogledal v ogledalo, je v njem videl le mene, daleč za njim, torej nobene nevarnosti. Če je tik pred prehitevanjem še enkrat pogledal, je zopet videl mene daleč za seboj, Hitri pa mu je morda stal v mrtvem kotu.

Vse to sem naslednji dan povedal tudi svojima mladcema, motoristoma/skuteristoma.

Žal je vse to le premlevanje potem, ko je že prepozno.

:cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moje sožalje vsem, ki ste ga poznali in imeli radi.

Kar je Brrm napisal, mi je dalo misliti.

Pa upam da še komu.

Nikoli, nikoli, nikoli ne vozi po željah, kako naj bi na cesti bilo. Vedno vozite z vsemi mogočimi predpostavkami, kaj se tisti trenutek lahko zgodi.

Predvidevanje dogodkov in prilagajanje hitrosti tem predvidevanjem je 90 % varnosti.

Za ostalih 10 % pa naj nam čim več sreče stoji ob strani.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brrm,

3x sem prebral tale tvoj post. Impresivno ....

Poleg tega pa mi skrb tvoje celotno družine za ponesrečenega kolega daje vedeti, da si motoristi v krizi med seboj resnično pomagamo. Čeprav nimam nič pri tem bi ti vseeno rekel hvala. Nekako varneje se bom počutil kot motorist na cesti, ko vem da obstajajo tudi dobri ljudje ki so ti pripravljeni pomagati ob nesreči. Tudi če se takrat pripeljejo na štirih kolesih.

busa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Veste kaj mene še žre?!?

Vsakič, ko pridem na forum se spomnim na motorista, ki ga je zbila neka koza pa vedno pozabim pripisat!

Kaj je s tem fantom? (HANZI) :shock:

JE Z NJIM VSE VREDU?????? UPAM NA ODGOVOR, KI GA PRIČAKUJEM! DA JE VSE OK. :?: :?:

Iskala sem že temo o njemu pa očitno nisem sposobna najti, sem slepa....

TATJANA

Njegovo temo najdeš v poglavju Zadeve motosvet.com | NESRECA. Menda mu gre na bolje, vendar je še vedno v življenjski nevarnosti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!