hrčo Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Mi "tekmujemo" ce koga zanima nas lahko podpre z nakupom karte. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 Od naštetih je samo Lady's first decembra. :? Ja mal čudno sem napisal :blush: Je pa bolj mikaven ABC band contest v mediaparku. 16.12. ka pa to je :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 ka pa to je :? Info o ABC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 Korpiklaani-you looked into my eyes :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 17, 2006 Deli Objavljeno December 17, 2006 Mi "tekmujemo" ce koga zanima nas lahko podpre z nakupom karte. Dober ste ga žgal :OK: Pa seveda čestitke za zmago :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skinny Objavljeno December 17, 2006 Deli Objavljeno December 17, 2006 Ein, dober ste ga žgal! :yea2: :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 18, 2006 Deli Objavljeno December 18, 2006 Hvala obema... Kolk je fajn videti zenske pod odrom... Ah... pa ze tko al tko je fajn igrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno December 18, 2006 Deli Objavljeno December 18, 2006 Ein, čestitke! A pride kdo to soboto? Mi primorci pridemo podprt naše Forgottne-tri naši kolegi špilajo :D No, se vidmo... :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 18, 2006 Deli Objavljeno December 18, 2006 Ein, čestitke! A pride kdo to soboto? Mi primorci pridemo podprt naše Forgottne-tri naši kolegi špilajo :D No, se vidmo... :OK: :yea1: Hvala... To soboto mene najbrz ne bo, imam nekaj ze v planu, bom pa videl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 18, 2006 Deli Objavljeno December 18, 2006 Ja dob'r je blo. :OK: Hrco, kako pa da se nismo vidli??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno December 19, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 19, 2006 hej, če koga zanima: Vokaliziram :D pr skupini use less Vabljeni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 Ja dob'r je blo. :OK: Hrco, kako pa da se nismo vidli??? :lol1: Jaz sem tebe vidla. Ne vem kako to, da ti nisi mene, sej nisem tok majhna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 hej, če koga zanima: Vokaliziram :D pr skupini use less Vabljeni! Bi prisel, pa iz principa nocem Sarmazmov gledat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 Jebo jih Master Of Metal. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 Jebo jih Master Of Metal. :angry: Kva spet? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 Kva spet? gledam page - artikle na razpolago. Seveda sumim, da page ni apdejtan in stvari, ki so gor, v resnici nimajo. Kličem v trgovino in moj sum se potrdi. Potem z modelom rečeva kako na temo HSW ZIP size L - katere bende majo in kaj ne. Pa mi pravi, naj pošljem mail, pa mi bo oni drugi model odgovril oz napisal, kaj imajo na zalogi. Pošljem mail. Dobim reply, da mi svetujejo, da naj pokličem v trgovino in se tam direkt z modelom pogovorim in da mi bo ta povedal, katere artikle te vrste imajo na zalogi. :SS Jebeš MOM. :fredy: Mislim, da bom kar direkt od Nuclear Blast iz Nemčije začel naročat. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 gledam page - artikle na razpolago. Seveda sumim, da page ni apdejtan in stvari, ki so gor, v resnici nimajo. Kličem v trgovino in moj sum se potrdi. Potem z modelom rečeva kako na temo HSW ZIP size L - katere bende majo in kaj ne. Pa mi pravi, naj pošljem mail, pa mi bo oni drugi model odgovril oz napisal, kaj imajo na zalogi. Pošljem mail. Dobim reply, da mi svetujejo, da naj pokličem v trgovino in se tam direkt z modelom pogovorim in da mi bo ta povedal, katere artikle te vrste imajo na zalogi. :SS Jebeš MOM. :fredy: Mislim, da bom kar direkt od Nuclear Blast iz Nemčije začel naročat. :glare: V MOMu zdej Rope dela... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 gledam page - artikle na razpolago. Seveda sumim, da page ni apdejtan in stvari, ki so gor, v resnici nimajo. Kličem v trgovino in moj sum se potrdi. Potem z modelom rečeva kako na temo HSW ZIP size L - katere bende majo in kaj ne. Pa mi pravi, naj pošljem mail, pa mi bo oni drugi model odgovril oz napisal, kaj imajo na zalogi. Pošljem mail. Dobim reply, da mi svetujejo, da naj pokličem v trgovino in se tam direkt z modelom pogovorim in da mi bo ta povedal, katere artikle te vrste imajo na zalogi. :SS Jebeš MOM. :fredy: Mislim, da bom kar direkt od Nuclear Blast iz Nemčije začel naročat. :glare: Probej u Celu pr Paskalu,ma kr založen pa še direkt stike ma z Nuclear Blast,pa še tko požrt ni kot pr MOM. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Ein: Kaj je pa s Sarcasm narobe? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 (popravljeno) Probej u Celu pr Paskalu,ma kr založen pa še direkt stike ma z Nuclear Blast,pa še tko požrt ni kot pr MOM. :yea1: Probat ni greh. :fredy: Škoda. B) Bom prečekiral. Daj info. (Se mi ne da mrhovinit tu gor.) V MOMu zdej Rope dela... :) hehe :) Pol bomo pa probali varianto "Halo Bing, kako brat? ... " :) Popravljeno December 21, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Ein: Kaj je pa s Sarcasm narobe? :? Dobr, da je thrash muska, ki je umrla 20 let nazaj pustimo. Kaj me pa pri njih moti je pa osebne narave, glede na to da smo parkrat skup igral... Jebiga, ce je nekdo primitivc cel bend zjebe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Dobr, da je thrash muska, ki je umrla 20 let nazaj pustimo. Kaj me pa pri njih moti je pa osebne narave, glede na to da smo parkrat skup igral... Jebiga, ce je nekdo primitivc cel bend zjebe. Primitivci zjebejo še marsikaj drugega, ne samo bend(e). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Dobr, da je thrash muska, ki je umrla 20 let nazaj pustimo. Kaj me pa pri njih moti je pa osebne narave, glede na to da smo parkrat skup igral... Jebiga, ce je nekdo primitivc cel bend zjebe. Thrash je pa ja zakon! in nevem zakaj bi umrla 20let nazaj... Morda ja tisti true old school thrash, varjanta bele oprjete kavbojke, trešerke(supergi), čupa na franžo... Sam, hej, tudi taki se še najdejo... Muzika pa ni lih umrla... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Thrash je pa ja zakon! in nevem zakaj bi umrla 20let nazaj... Morda ja tisti true old school thrash, varjanta bele oprjete kavbojke, trešerke(supergi), čupa na franžo... Sam, hej, tudi taki se še najdejo... Muzika pa ni lih umrla... Working on it! :devil: :devil: Men je thrash po moje najbolj neposlusljiv stil metala overall. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Working on it! :devil: :devil: Men je thrash po moje najbolj neposlusljiv stil metala overall. khm ... Bonded by blood? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se