redpower Objavljeno Avgust 19, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2009 zdravo,imam gilero 125 sp 02,pa imam težave z elektroniko (beri ni iskre)....zanima me kje se da dobit vžigalno tuljavo in elektroniko ali pa če paše gor od kakšnega drugega motorja..lp
redpower Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 zdravo,imam gilero 125 sp 02,pa imam težave z elektroniko (beri ni iskre)....zanima me kje se da dobit vžigalno tuljavo in elektroniko ali pa če paše gor od kakšnega drugega motorja..lp res nihče ne ve nič o tem ??
Počasni24 Objavljeno Avgust 9, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2011 Pozdravljeni Pred kratkim sm postal ponosni lastnik stare gilere sp02 ki pa je potrebna temeljite prenove. Prevsem me pa zanima kje bi se dal kupit rezervne dele za omenjeni motor. Vsaj kukr sm počekiru na netu nism zasledu nič pametnega. Rabu bi pa sprednjo masko, luči in pa po možnosti orginalen števec. Poleg tega pa me tud zanima kej ima omenjena gilera blokade oz. blokado.
suntrace14 Objavljeno Avgust 26, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2015 Če kdo ima ta moped v kolikor toliko spodobnem stanju in bi se ga rad znebil, naj me prosim kontaktira na ZS.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se