SiR Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 zanimiv prispevek tukaj , predvsem komentar Mihata (citiram): Pozdravljeni! Vse to je pravzaprav zanimivo za ljudi, ki gospe ne poznajo. Vsak, ki je imel v profesionalnem svetu z njo opravka ve, da gospa nima ničesar za povedat. Zanimivo je, kako je ona članica nadzornega sveta IUS Softwer in njen življenski sponzor vsako leto postane najvplivnejši pravnik po anketi, ki jo pripravlja ta družba. Senica je za svoj uspeh trdno garal, marsikaj v življenju požrl (njegova mladost je bila vse prej kot rožnata), medtem, ko je gospa bolestno ambiciozna. Zanima me, kje so danes vsi vrli raziskovalni novinarji. Gospa je večkrat zamenjala osnovno šolo, ker so bili učitelji premalo razumevajoči, imela popravne izpite v gimnaziji in zelo povprečno končala pravno fakulteto. Vse to res ni pomembno, dokler se njeni poslovni uspehi ne začnejo nesorazmerno poudarjati. Običajna pot vsakega pravnika, ki se odloči narediti pravosodni izpit je, da mora vsaj eno leto pred izpitom delati na sodišču in eno leto pri nekem drugem delodajalcu (ona je bila pač na sodišču). Ravno tako je za vse, ki delajo na KAD-u in so pravniki po delovni dolžnosti izvedeno imenovanje za člana nadzornega sveta v nekem podjetju. To prvo službo ji je uredila njena dobra prijateljica, ki je mesto svetovalke zavrnila, ker je nadaljevala študij, pri čemer je gospa vedno postavljala svoje osebne interese pred vse druge in je veliko pripomogla, da je kasneje mož od te iste prijateljice pospešeno zapustil pisarno Senica. Wega je bila služba, ki jo je dobila ob pomoči takratnega fanta, s katerim sta bila par 10 let, dokler se ni odločila, da bo ujela Mirota, ki je bil boljeminenten, kar je bil njen cilj in znajo potrditi vsi, ki jo (žal) poznajo. Res je, ambicioznosti ji ni moč očitati, toda dosedaj je bila vsaj tiho in je tako vsaj malo prikrila svojo pravo naravo. Niso v življenju pomembne samo besede, temveč tudi dejanja ljudi in njenih je bilo veliko. Resničnih uspehov ali nekih izjemnih dosežkov pri njej ni opaziti, zato res ni opaziti, zato ne razumem, po čem sklepati, da je tako izjemna. Magistrski študij je vpisala pred kratkim, zaradi nasvetov in ob izdatni pomoči Mirota, itd.. Ljudje, dajte ji priložnost, vendar pa jo ne linčajte, ko boste spoznali, da duh Marie Antoniete še živi. Drugače pa samo še kratek nasvet: a nimate počasi dovolj vseh teh navideznosti in fantastičnosti? A se vam ne zdi čudno, če nekdo pri 34, ki je vseskozi, razen zadnji dve leti, ko je po naravi stvari postala odvetnica, delal v državnih organih in živel pri starših na Fužinah, trdi, da je finančno v celoti preskrbljen? Naj nam razkrije to formulo za uspeh pa bomo vsi zadovoljni, še posebej Slovenija. Kar se tiče lepote, pa verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da je tudi Irglova izjemno lepa ženska, pa tega nikakor ne postavlja v prvi plan. Saj ni na tekmovanju za miss, temveč se poteguje za opravljnje resne in zahtevne funkcije, za katero pa je potrebno vse kaj drugo kot mladost, lepota in svežina, sevam ne zdi?
kekec III Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Jaz bi jo ,skladno z imenom,ne volil,ampak kresnil.... B)
Sam dePihlja Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) A ma še kdo občutek, da Kresalka zabija zadnji žebelj v krsto LDS-a :? Mal me sicer sili na :SS ko pomislim na Mirota ampak Kekijevemu mnenju se pa vsekakor pridružujem :grim Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil Sam dePihlja
GorazdH Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 navadno zlivanje gnojnice. tudi če bi bila iz kmečke družine in bi se samo z svojimi močmi prikopala do česarkoli bi ji najdli, prilepili marsikaj. kaj je sploh res? ja dober glas seže v deveto vas, slab v sedemindvajseto, če je pa ta glas še lažen ali prirejen pa sploh pride do stote. u bistvu me boli kurac...ker je baba za kresnit palahko samo drkam pred televizjo :whistle:
.T. Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) Hiha -> another wanna be novinar :zzz: :zzz: :zzz: ali pa mogoče eden izmed množice, ki bi pa ni dobil :whistle: :whistle: :whistle: Tadej Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil Tadej
volk Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Mislim, upam si trdit, da ta poteza LDSu ne bo pomagala in bo dolgoročno šlo še bolj vse v K. . Izhod v sili. Bežanje, pometanje pod preprogo. Dokler sami pri sebi ne bodo, znotraj stranke, popucali in šele potem začeli gradit na zunanjosti ne bo šlo. Kar se Kresalove tiče. Ženska za pogledat. Vendar (moje osebno razmišljanje) če bi bila res tako sposobna in uspešna s svojo nedvoumno lepoto ne bi rabila poročiti Senice, da bi... Ča pa je res večina zgoraj napisanega nima v politii kaj iskat. Vsaj ne tam kjer in kam mora prit nivo kulture in delo naših politikov.
Damian Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 zanimiv prispevek tukaj , predvsem komentar Mihata (citiram): . Vsak, ki je imel v profesionalnem svetu z njo opravka ve, da gospa nima ničesar za povedat. Kater politik pa ima kaj pametnega za povedat? Govorijo že, govorijo, povedo pa ne....
sjeng Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 A ma še kdo občutek, da Kresalka zabija zadnji žebelj v krsto LDS-a :? Jap, bi se kr strinjal, mislim da je bil po izgubljenih parlamentarnih volitvah Golubič edini (oz eden redkih) ki bi lahko voz potegnil nazaj gor.
HHV Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Jap, bi se kr strinjal, mislim da je bil po izgubljenih parlamentarnih volitvah Golubič edini (oz eden redkih) ki bi lahko voz potegnil nazaj gor. S tem se pa še kako strinjam. Pač dogajanja, ki so nekaj normalnega na politični sceni, kjer se prerivajo prašički vseh barv, pametnejše in sposobnejše živalce pa se odmikajo na druga področja, ker jim je pod častjo se drenjati po svinjariji. Jih razumem, a je za vse nas to velika škoda.
Rude Boy Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 pa saj jo morajo najprej še izvoliti ?! in če jo, mislim da ne bo kaj dosti izstopala napram ostalim predsednikom parlamentarnih strank ( Jelinčič, Janša, Bajuk, Podobnik, neko kao Pahor) ! vsi sami špecijalci ! :fredy: @SiR - takšen kot je Mihov komentar, ga lahko jaz napišem za tebe ali ti za mene ! tržnica rules ! seoski telegraf ! :winkiss:
KeC Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Kar se tiče lepote, pa verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da je tudi Irglova izjemno lepa ženska, pa tega nikakor ne postavlja v prvi plan. Saj ni na tekmovanju za miss, temveč se poteguje za opravljnje resne in zahtevne funkcije, za katero pa je potrebno vse kaj drugo kot mladost, lepota in svežina, sevam ne zdi? Kaki stavek ... :headbang: Mammmiiiiiiii, lej ko uni se pa lahko igrajo v peskovniku jst se pa ne smem :cry:
SiR Objavljeno Junij 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 alli pa mogoče eden izmed množice, ki bi pa ni dobil :whistle: :whistle: :whistle: se poznate med seboj? :whistle:
SiR Objavljeno Junij 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Kater politik pa ima kaj pametnega za povedat? Govorijo že, govorijo, povedo pa ne.... zadnje čase pogosto poslušam razprave, ki jih prenaša RTV Slo 2.... in moje mnenje glede tega (bilo je podobno tvojemu) se je začelo spreminjati...
SiR Objavljeno Junij 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 @SiR - takšen kot je Mihov komentar, ga lahko jaz napišem za tebe ali ti za mene ! tržnica rules ! seoski telegraf ! :winkiss: to je res. upam, da bo njo in njene varuhe stimuliral k temu, da bodo kaj bolj konkretnih dosežkov njenih objavili... ;) ali pa jo bolj profilirali.. :)
wind Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 A ma še kdo občutek, da Kresalka zabija zadnji žebelj v krsto LDS-a :? Yup... :headbang:
GREY WOLF Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 :naughty: Dečki se vidimo na kongresu.
METAL4EVER Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Jaz bi jo ,skladno z imenom,ne volil,ampak kresnil.... B) I like to. :worship:
GREY WOLF Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 :naughty: Kaj zdaj nobeden ne gre na kongres...?
GREY WOLF Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Kresalka se očitno dobro KREŠE :kva2: Ne bi vedel,sem pa včeraj v Postojni lubčka dubu.Malo suhcena je,ampak energična.Barbika je dobil konkurenco, na vseh področjih.Vinceremo... :yea1:
GREY WOLF Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Nova šefica.Konjenico sem pa izrezal.
Avatar Objavljeno Junij 25, 2007 Opozori Objavljeno Junij 25, 2007 Lepa je že, ampak karizme žal nima. No ja, če že nimam koristi od politikov (prej škodo), se bom zdaj lahko vsaj naslajal nad formo:)
sayo Objavljeno Junij 25, 2007 Opozori Objavljeno Junij 25, 2007 Nova šefica.Konjenico sem pa izrezal. A je bla spodaj brez :?
GREY WOLF Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 A je bla spodaj brez :? Ah kje , ima obe nogi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se