gregorius Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 PELJBOJ, PLEJBOJ, PLEJBOJ, PLEJBOJ :grupni:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 Alo riti preluknjane,Kresnička se bo slikala za Motosvet,preverjena informacija...išče se pravi mačo z gorjačo. :naughty:
gregorius Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 Alo riti preluknjane,Kresnička se bo slikala za Motosvet,preverjena informacija...išče se pravi mačo z gorjačo. :naughty: jaz se javim, da bom flafer in jo bom perajt delo :kva2:
SF Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 (popravljeno) Hja... Situacija je taka, da punca sicer dobr zgleda, to je pa tud vse... Ampak fantje realnost je pa mal drugačna... Sem prepričan, da nikomur tu gor ne bo podelila ne premoženja, ne razpočnice...:naughty: Popravljeno Avgust 26, 2008. Popravil SF
sjeng Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 Hja... Situacija je taka, da punca sicer dobr zgleda, to je pa tud vse... Ampak fantje realnost je pa mal drugačna... Sem prepričan, da nikomur tu gor ne bo podelila ne premoženja, ne razpočnice... :naughty: Tut Janša nam ne bo dal premoženja ne tebi razpočnice, plus tega je pa še grd za popizdit
Vale Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 Tut Janša nam ne bo dal premoženja ne tebi razpočnice, plus tega je pa še grd za popizdit Razpočnico razdaja na veliko, če je to potrebno :grim Janša namreč. Zato se pa zadnje čase tako kislo drži :evilgrin:
volk Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 Tut Janša nam ne bo dal premoženja ne tebi razpočnice, plus tega je pa še grd za popizdit Pi*da, vsi bi radi da vam kdo nekaj da Jaz še pri babah moram kaj naredit, da :evilgrin: :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 Hja... Situacija je taka, da punca sicer dobr zgleda, to je pa tud vse... Ampak fantje realnost je pa mal drugačna... Sem prepričan, da nikomur tu gor ne bo podelila ne premoženja, ne razpočnice...:naughty: Nikol se ne ve...upanje umira zadnje :whistle:
Godspeed Objavljeno Avgust 28, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2008 (popravljeno) Bo pa zato gospodična postala ministrica. In to za gospodarstvo. :evilgrin: KLIK Popravljeno Avgust 28, 2008. Popravil Godspeed
gregorius Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 danes je bla na trenjih bistveno boljša kot zadnjič :OK:
volk Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Njen nastop in rezultat je katastrofa za LDS Sicer ne vem, trenutno se ne spomnim, kaj boljšega še premore LDS ( v retoriki npr. Kacinu ne seže do kolen čeprav je konflikten) sam to, kar počne oz. ne počne Kresalova, je pogubno za LDS. Zabil jo je Jelinčič :slap: in na koncu še Kahel :slap: -avtogol doma, na domačem terenu.
Rude Boy Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Zabil jo je Jelinčič :slap: in na koncu še Kahel :slap: -avtogol doma, na domačem terenu. uh uh si pa našel prava dva kerlca ! eden hujši in bolj omejen od drugega ! za oba je Kresalka nedosegljiva ! spljoh ! :rolleyes:
klimbra Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Kresalko v mini bikini.......zmaga zagotovljena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S......upam , da je primerno obrita!!!!! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: anja37 1
volk Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 uh uh si pa našel prava dva kerlca ! eden hujši in bolj omejen od drugega ! za oba je Kresalka nedosegljiva ! spljoh ! :rolleyes: Oba sta, en pokvarjen do obisti in zato tisti moj :slap:, drugi pa -ma ne najdem izraza(kar nekaj. mi je še najbližje)... Pa ravno za to je to beda, da jo taka dva Saj ne rećem da bi jo Glolubič ali Janša Zapisal sem svoje mnenje, objektivno-kolikor je človk pač že sam po sebi lahko- gledano ta ženska LDS ne bo pripelala daleč Vse bolj je to jasno. Tako v tej smeri jaz vidim
gregorius Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Njen nastop in rezultat je katastrofa za LDSSicer ne vem, trenutno se ne spomnim, kaj boljšega še premore LDS ( v retoriki npr. Kacinu ne seže do kolen čeprav je konflikten) sam to, kar počne oz. ne počne Kresalova, je pogubno za LDS. Zabil jo je Jelinčič :slap: in na koncu še Kahel :slap: -avtogol doma, na domačem terenu. ona je najboljše kar se je stranki zgodilo ;)
riderrgirl Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 ona je najboljše kar se je stranki zgodilo ;) al mogoče tebi ko jo gledaš? :whistle:
gregorius Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 al mogoče tebi ko jo gledaš? :whistle: bolj mi je všeč njen glas..........
volk Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 ona je najboljše kar se je stranki zgodilo ;) Objektivno gledano se bo to poznalo po volitvah In jaz si tega ne bi upal trdit
gregorius Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Objektivno gledano se bo to poznalo po volitvahIn jaz si tega ne bi upal trdit kaj ti se bojiš česa al si samo nesrečen? :friend1:
volk Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 kaj ti se bojiš česa al si samo nesrečen? :friend1: Obratno In če že moram to v in s pomočjo podnapisov :naughty: ; se zabavam :D Daleč so cajti ko so me te stvari osebno in čustveno obremenjevale Zakaj mi ni vseeno za LDS in na splošno za trenutno opozicijo pa sem že zdavnaj pisal
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Objektivno gledano se bo to poznalo po volitvahIn jaz si tega ne bi upal trdit Trenutno ji kaže na 2 %. Furioso 1
gregorius Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Trenutno ji kaže na 2 %. malo po malo, pa se bo še kresalo! :kva2:
volk Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 se je in se bo :worship: če pa še tega ne bi blo :slap:
GREY WOLF Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Moj glas gre definitivno kresnički, edina nedolžna še... :trance_33_sleep:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se