thumper Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 sicer se nagibamo h koncu poletja, pa ne vem lih al to še spade med kumare ali je že jesenski tihi čas: Nekdanji hrvaški premier Ivo Sanader je homoseksualec in ima aids, na svoji spletni strani danes piše srbski tabloid Kurir Po pisanju časnika krožijo govorice, da je Ivo Sanader homoseksualec, ki se je družil s precej mlajšimi moškimi, svoje istospolne usmerjenosti pa po oceni tabloida ni nikoli izrecno zanikal. Kurir piše, da je podatek, da ima Sanader aids, ki je 1. julija nepričakovano odstopil s položaja hrvaškega premiera, na Hrvaškem skrbno varovana skrivnost, ki jo prikrivajo tamkajšnji javnosti. Prav aids naj bi po pisanju tabloida botroval hudi pljučnici, za katero je pred časom zbolel. Edini, ki je imel pogum premiera odkrito vprašati, ali je homoseksualec, je Aleksander Stanković, voditelj priljubljene oddaje V nedeljo ob dveh (Nedeljom u dva) na hrvaški nacionalni televiziji. Sanader je takrat na neposredno novinarsko vprašanje v oddaji odgovoril: "Veste, jaz nisem, toda ne smemo napadati tistih, ki niso kot mi." Obiskovalci hrvaških spletnih forumov po navedbah Kurirja namigujejo, da je istospolno usmerjen tudi hrvaški zunanji minister Gordan Jandroković. Svoje trditve utemeljujejo s tem, da se je vodja hrvaške diplomacije hvalil, da ima dostop do Sanaderjevih VIP prostorov. Kurir še navaja, da so omenjeno želeli preveriti pri obeh vpletenih, a se niti Sanader niti Jandroković doslej nista odzvala na njihove telefonske klice. (STA, lpč) zdaj vsaj vemo kje je palomas.... na infekcijski kliniki.:naughty: Alla, pajkica, sjeng in 6 others 4 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Zato pa je stal Sanaderjev poletni dopust 3.000 € na dan Hrvaške davkoplačevalce da so se RITOPIKI brezbrižno zabavali ne da bi jih kakšen PAPARAZZO zmotil :evilgrin: Fritz, bajkr88, sjeng in 6 others 4 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 (popravljeno) Zato pa je stal Sanaderjev poletni dopust 3.000 € na dan Hrvaške davkoplačevalce da so se RITOPIKI brezbrižno zabavali ne da bi jih kakšen PAPARAZZO zmotil :evilgrin: Ja, geji gredo tko na dopust za 3000 € dnevno, navadne pederčine pa nabijajo na forumih neumnosti komplet za đabe ... Popravljeno Avgust 27, 2009. Popravil mashina thumper, vapotek, GRUNF in 15 others 9 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 Ja, geji gredo tko na dopust za 3000 € dnevno, navadne pederčine pa nabijajo na forumih neumnosti komplet za đabe ... Daj mal PAZI kaj pišeš TI IZMEČEK ČLOVEŠTVA GREY WOLF, Fritz, klimbra in 5 others 2 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 Daj mal PAZI kaj pišeš TI IZMEČEK ČLOVEŠTVA Ne mi rečt, da si se prepoznal v moji sicer sarkastični/humorni izjavi? ... In še podrobna razlaga, zakaj sem ti na tak krut način napisal, kar sem napisal - ker imam poln kufer takih, kot si ti, ki kar nekaj nabijajo, žalijo, zganjajo nestrpnost na tak ali drugačen način; ker so časi taki, da je nestrpnost v porastu in se je je treba na vse kriplje skušati odkrižati; ker nabijaš v tri krasne, samo da nabijaš - ne da bi pri tem pazil na nivo debate ali vsaj skušal ne žaliti te ali one skupine ljudi, bodisi Hrvatov, gejev, teh ali onih. Enkrat je treba takim rečti - dovolj je! PS: če ne razumeš napisanega, si si popolnoma sam kriv. In ne - res mi ni bilo treba iti na tako nizek nivo ... žal, se je zgodilo - obžalujem sam pred sabo! domina, Fritz, Tiger in 8 others 6 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 PS: če ne razumeš napisanega, si si popolnoma sam kriv. In ne - res mi ni bilo treba iti na tako nizek nivo ... žal, se je zgodilo - obžalujem sam pred sabo! Sam to ti hočem povedat da malo pazi kako govoriš z mano nočem nobenih razlag, če pa misliš da sem jaz edini označil Sanaderja za geya si malo preberi poste nazaj, za 3000 € na dan stroškov ki so jih imeli Hrvaški davkoplačevalci z njegovim dopustom in varovanjem so pa kar nekaj dni govorili Hrvaški in SLO mediji. S tem kar si prej povedal o meni si pa res kot praviš, padel na zelo nizek nivo. P.S. Če misliš provocirat to ne izvajaj na meni, ker imam zelo nizek prag potrpljenja, da se razumeva .) Tiger, thumper, ImenitnaPriložnost in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 Če misliš provocirat to ne izvajaj na meni, ker imam zelo nizek prag potrpljenja, da se razumeva .) Glede na ene par postov v tej temi, ni prag potrpljenja edina nizka stvar ki jo maš Rude Boy, simonsi, Alla in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 (popravljeno) P.S. Če misliš provocirat to ne izvajaj na meni, ker imam zelo nizek prag potrpljenja, da se razumeva .) Ja, ful si najjaći ... Popravljeno Avgust 28, 2009. Popravil mashina Geiger Sturzflug, Tiger, simonsi in 9 others 6 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 Glede na ene par postov v tej temi, ni prag potrpljenja edina nizka stvar ki jo maš :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 O kako lepo je na HRVATSKOM MORU Alla, klimbra, Rude Boy in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 Ja, ful si najjaći ... Pridi na obisk, ti dam naslov !? simonsi, klimbra, Fritz in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 31, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 sayo&mashina pa koji vama je ud,da se sedaj dajata... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 ud južnega sokola Jovan Vesel Koseski ! »Hrast se omaje in hrib, zvestoba Slovencev ne gane.« thumper, oks, urssa in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 ud južnega sokola Jovan Vesel Koseski ! »Hrast se omaje in hrib, zvestoba Slovencev ne gane.« daš še men enga za pržgt nejcgs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Če bi trud, ki ga nekateri vlagajo v tole temo prenesli na dejanski politični parket, bi imeli že vsa zunanje politična vprašanja rešena. Pa nekatera notranja tudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Če bi trud, ki ga nekateri vlagajo v tole temo prenesli na dejanski politični parket, bi imeli že vsa zunanje politična vprašanja rešena. Pa nekatera notranja tudi. trud naj vlagajo politiki in vsi tisti, ki so plačani za to ... tukaj je samo debata o njihovih (ne)sposobnostih :naughty: nejcgs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 hja, jaz bi tudi raje imel Mashino za zunanjega ministra al pa celo premiera, al pa odposlanca pri OZN, samo potem bi iz vloženega truda nastale vložene kumare ! :-) thumper, domina, oks in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 sayo&mashina pa koji vama je ud,da se sedaj dajata... Jaz se nič ne dajem. Povem, tak kot je. Fritz, simonsi, lejcek in 8 others 8 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 zgleda, da jo je Pahor dobr kresnu in še eno črtico potegnu (na zemljevidu mislim ... pa še ratal mu je.. ima Jadranka skoz nasmešek na obrazu.. nejcgs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 31, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 skoz nasmešek na obrazu... sj ga Berluskoni tud ima,sam od liftinga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 skoz nasmešek na obrazu... sj ga Berluskoni tud ima,sam od liftinga sj ga bom mel js tud.. sam da montiramo lift u bloku nejcgs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Vsi Hrvati, od prvega do zadnjega, so ena vlka nacionalistična banda. Fuj, banda četniška!!! nejcgs, pajkica, Furioso in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 v zgornjem postu je nekaj z logiko skregano ! oks in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 v zgornjem postu je nekaj z logiko skregano ! Tak je, ko nacisti židovski neumnosti pišejo Geiger Sturzflug, sesir, nejcgs in 8 others 7 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 trud naj vlagajo politiki in vsi tisti, ki so plačani za to ... tukaj je samo debata o njihovih (ne)sposobnostih :naughty: Jebeš trud..........raje vlagam "UD". nejcgs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se