Fritz Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Kako pa jim dogovarjanje o meji s Črno goro kaj napreduje Imajo načelen dogovor za reševanje pred ICJ v Haagu vendar so precej vsaksebi glede tega, kaj bi se moralo upoštevati na sodišču - podobno kot je bilo med našima državama potem, ko je Janša dal načelno soglasje za ICJ. Nekako se mi zdi, da bo po vstopu v EU Hrvaška nastopila z drugih pozicij. Time will tell. se je pa pokazalo zakaj je blo hrvatom toliko do haaga...sam njihov pogajalec rudolf je to nehote povedal...kontrola in ustavljanje ladij na poti v luko koper... opozicija pa že štima referendum. se vam zdi smiseln? al je to samo ponovno metanje polen pod noge? Tako kot mi včasih ne vemo, zakaj je ta spor tako pomemben, tako tudi oni mutijo. Nedvomno pa bo Slovenija s kakršnimkoli dostopom do mednarodnih voda v boljšem položaju kot geografsko prikrajšana država, za kar smo se nekoč že sami razglasili kasneje pa je Hrvaška to hotela na vsak način vsiliti. Referendum bo, po mojem, zguba denarja, ker bo večina ljudi za sporazum. Je pa inštitut slovenske demokracije in kot tak popolnoma legitimen, če opozicija meni, da je potreben. In skrajni čas je bil, da se ta zgodba počasi zaključi. Ervina, Alla in nejcgs 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 opozicija pa že štima referendum. se vam zdi smiseln? al je to samo ponovno metanje polen pod noge? A sem vse povedal? Alla in nejcgs 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Dober ali slab dogovor, je še vedno bolje kot NIČ. Opozicija provocira. SLS je bil v vladi 16 let in .... niso naredili NIČ, zdaj so pa kar naenkrat najbolj pametni. Prav tako SDS. Imeli so štiri leta časa... naredili niso NIČ, razen krega. Blokado je itak zakuhala prejšnja vlada, da je sedanji vladi naredila veliko težavo. Jelinčič je pa itak provokator, če bi bil v vladi, bi naredil NIČ. Predstavlajte si razvezo med zakoncema. Delitev vsega skupaj ustvarjenega premoženja. Kdo odloča ? Seveda sodišče, če se ne moreta sama dogovoriti. toliko zaenkrat p.s. Nisem simpatizer SD-ja, niti pristaš Pahorja (samo v vednost). Alla in nejcgs 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Mah......Mausi, sej maš prav.......ampak, mene bolj zbode To.......da znajo sam pljuvat........alternative, ki bi šla skos pri obeh sosedih.....ne....tega pa ne znajo. Živela SLO.......Podobnik čez ograjo.....dejmo še malo vpit in se metat v kanal......beda, beda, beda........referendum....kul, kaj pa je nekaj miljončkov Evrov za nas....bogatune. Raj za ta denar kupimo pol Istre!!! Alla in nejcgs 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 no kot je reku Fritz. je orodje demokracije in zakonsko podprto. v tem smislu ga podpiram. vsebinsko pa ne. Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Ne vem zakaj večina znanih PAMETNIH ljudi v tej državi ne podpira tega sporazuma Fritz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 uh uh sayo, v vprašanje si postavil dve neznaki ! znani in pametni ! nerešljivo ! oks in zika 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Piranski zaliv je bil zmiraj Slovenski, če ne se nebi imenoval PIRANSKI nejcgs, thumper in Fritz 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Piranski zaliv je bil zmiraj Slovenski, če ne se nebi imenoval PIRANSKI ...ampak Hrvati pa rečejo Savudrijska uvala. Jebi ga zdaj... nejcgs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Piranski zaliv je bil zmiraj Slovenski, če ne se nebi imenoval PIRANSKI Tudi porečje Amazonke je bilo zmiraj slovensko, sicer se ribe v njej ne bi imenovale PIRANHE. Fritz, zika in Alla 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Piranski zaliv je bil zmiraj Slovenski, če ne se nebi imenoval PIRANSKI Ja, 'Il vallone di Pirano' zveni čisto slovensko. Bolj slovensko kot to, non si puo. Se pa lahko tolažiš, da tudi hrvaško ni zika in nejcgs 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 opozicija pa že štima referendum. se vam zdi smiseln? al je to samo ponovno metanje polen pod noge? Tudi koalicija ga štima :naughty: sesir, Furioso, nejcgs in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Nisem simpatizer SD-ja, niti pristaš Pahorja (samo v vednost). Ampak kofe mu zihr plačaš, kadar "gresta" nejcgs, Geiger Sturzflug, sesir in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 (popravljeno) Ne vem zakaj večina znanih PAMETNIH ljudi v tej državi ne podpira tega sporazuma Mimogrede - kje je bila ta "večina znanih pametnih" zadnjih 6 mesecev, od kar se intenzivno govori o tem sporazumu itd? Moja teorija je, da si Pahor išče časten sestop ... :naughty: Tudi porečje Amazonke je bilo zmiraj slovensko, sicer se ribe v njej ne bi imenovale PIRANHE. In deblom sekvoj ne bi rekli "strelovci" ... Popravljeno November 9, 2009. Popravil mashina Furioso, sesir, nejcgs in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Ampak kofe mu zihr plačaš, kadar "gresta" ja no ... plačam, da ne izpadnem "cijia" ... sam se ne pogovarjava o dogovorih s hrvati, temveč o resnih zadevah, seveda o motorjih nejcgs in Furioso 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Tudi koalicija ga štima :naughty: ja in tukaj mi ne potegne odgovoriti na vprašanje zakaj ! če so plačani in izvoljeni za odločitve naj prevzamejo tudi posledice in odgovornost. pika. ne pa igrat ne neko karto, pa še ta bo "posvetovalna" "neobvezujoča",pa da bo raja odločila kako in kaj, pa še ta ima na razpolago samo dve opciji ! jaz vidim še kakšno ! govorijo da se bo EU širila ! govorijo tudi da "nas je dovolj" ! načeloma sem za vključitev novih držav v unijo, predvsem iz bivše juge, kjer bi lahko še izkoristili "bratske naveze" tako v gospodarstvu, kulturi itd. a se upam iti stavit da če hrvati pridejo v EU pred srbi v unijo le teh ne bodo sputili noter nikoli ! tako kot grki ne makedonce ! nešto je trulo u državi EU ! :evilgrin: anja37, Alla, klimbra in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Ja še dobr da majo v EU nas Balkance,jim sploh ne mor bit dolgcajt...... dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Se spomnite reka izpred 20 let " ko bom velik bom carinik na Kolpi" anja37 in nejcgs 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Moja teorija je, da si Pahor išče časten sestop ... :naughty: anja37 in nejcgs 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Star pregovor pravi: NEHVALI DNEVA PRED VEČEROM.Jaz pa mislim, da so nas Hrvatje spet scat peljali.In NIKOLI nebom razumel teh naših kvazi DOBRIH sosedov z ca 1670 Km morske obale, da se toliko kregajo za teh borih 13 Km obale KAMENJA - do Jorasa do Savudrije!!! Do Joškota ker je tako fejst fantiček Mogoče bodo dobili še Podobnike v paketu :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Ja še dobr da majo v EU nas Balkance,jim sploh ne mor bit dolgcajt...... Imaš v dobrem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno November 11, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 11, 2009 Hrvati so naši brati, hrvatice sestrice,kar je njihovo je naše, kar je naše je eeeeeeee...referendum. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Matjaž Tanko navija za HRČKE, zdajle ima na dnevniku KOCKASTO belo-rdečo KRAVATO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Matjaž Tanko navija za HRČKE, zdajle ima na dnevniku KOCKASTO belo-rdečo KRAVATO .. a ti si jo tudi opazil... Mi je takoj padla v oko. Zna biti kaj simbolike v tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Vaše ideje lahko vladi sporočate tudi tukaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se