Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Ne bi vedel. A med imeni, ki bi jih lahko postavil k tem dejanjem, nekako nisem opazil strankarskih veljakov prejšnje koalicije. :hmm:

Seveda nisi... Oni sploh nikoli niso prišli na oblast! Oni so bili na oblasti že od nekdaj! Sploh nisi mogel opazit spremembe kdaj so se pokvarili... :naughty:

Imajo pa nekateri res kratek spomin, predvsem pa daljinsko voden s pomočjo naših "neodvisnih" medijev. Kar pomeni da je na delu čredni nagon? :whistle:

Objavljeno

Mah rečte kar hočte, jst jih bom podpru, sej so uni kradli 13let prej zakaj nebi še tevi malo v 8let :whistle:

Teoretično gledano bojo še zmer manj nakradli kot uni.

Ko pa so ukinli tiste blesave nalepke za tehnični s katerimi je prejšnja vlada mastno služla ste bli pa vsi veseli in jeee ku so uredi.. :headbang:

Me zanima če bi od unih dobili tolko pohval od evropske skupnosti za vodenje EU, s tem da so jim še metali polena pod noge in pripravljali teren za volitve ko so oni meli delo z vodenjem...

Vsi tam gori kradejo samo eni manj eni več...

No pa volte opozicijo in bomo vidli kolko bo šlo na boljše v naslednjih 4ih letih...

Si bomo takrat povedali ko boste spet jokali.

Objavljeno
tisti pred njimi so bili pa v belem zlatu oprani nedolznezi. :krneki:

a tisti ki so nacionalizirali ?! :rolleyes:

Objavljeno
tisti pred njimi so bili pa v belem zlatu oprani nedolznezi. :krneki:

zakaj ste takoj užaljeni, če se vam povejo dejstva :naughty:

Objavljeno
Mah rečte kar hočte, jst jih bom podpru, sej so uni kradli 13let prej zakaj nebi še tevi malo v 8let :whistle:

Teoretično gledano bojo še zmer manj nakradli kot uni.

Ko pa so ukinli tiste blesave nalepke za tehnični s katerimi je prejšnja vlada mastno služla ste bli pa vsi veseli in jeee ku so uredi.. :headbang:

Me zanima če bi od unih dobili tolko pohval od evropske skupnosti za vodenje EU, s tem da so jim še metali polena pod noge in pripravljali teren za volitve ko so oni meli delo z vodenjem...

Vsi tam gori kradejo samo eni manj eni več...

No pa volte opozicijo in bomo vidli kolko bo šlo na boljše v naslednjih 4ih letih...

Si bomo takrat povedali ko boste spet jokali.

ja kolk vam je hudo, že 4 leta sam jamrate, volu bom leve že zato, da ne bom več poslušu teh laži, pa jamranja :whistle:

Objavljeno
zakaj ste takoj užaljeni, če se vam povejo dejstva :naughty:

a pece ?! tako na suho s "smirglnom" ? casa je bilo dovolj.......

ja kolk vam je hudo, že 4 leta sam jamrate, volu bom leve že zato, da ne bom več poslušu teh laži, pa jamranja :whistle:

katere bos pa poslusal ? kako bo najlepsi borut socialno "pravilno" (karkoli to je) na novo razdelil denar (ki ga bo vzel kje ?).

45 let vas nategujejo na suho, s "tagrobim", in vam je bilo lepo.

13 let vas nategujejo z bolj finim, pa jih se zagovarjate. lepo vam ni vec, ampak jih zagovarjate.

drek in razmisljanje iz 58 let naj nekdo v 4 letih spremeni ? se poskusiti ne more, kaj le da bi mu ratalo.

vse naenkrat in to takoj.

enkratna sLOVEnija.

BTW "vse se vraca, vse se placa" bi moral biti nekaterim znan pregovor. in ker se ne da ziveti "na puf" vecno (46 let je tudi dolga doba) je potrebno le-tega enkrat placati. najbrz je nasa generacija tista nesrecna, katera to mora storiti.

samo ne razmisljati, bi lahko bilo usodno za mozgane.

Objavljeno

katere bos pa poslusal ? kako bo najlepsi borut socialno "pravilno" (karkoli to je) na novo razdelil denar (ki ga bo vzel kje ?).

13 let vas nategujejo z bolj finim, pa jih se zagovarjate. lepo vam ni vec, ampak jih zagovarjate.

drek in razmisljanje iz 58 let naj nekdo v 4 letih spremeni ? se poskusiti ne more, kaj le da bi mu ratalo.

enkratna sLOVEnija.

BTW "vse se vraca, vse se placa" bi moral biti nekaterim znan pregovor. in ker se ne da ziveti "na puf" vecno (46 let je tudi dolga doba) je potrebno le-tega enkrat placati. najbrz je nasa generacija tista nesrecna, katera to mora storiti.

jaz sem zgolj volilec, salonarski levičar, antikrist, in tretji največji fan NOBja, zato sem morda rahlo pristranski Vseeno se Rajnke države spomnim lih zadost, da vem, kako zgledajo prazne trgovine, da smo kot otroci zbirali pločevinke pepsija s Sport Billyjem (pločevink v Jugoslaviji SPLOH NI BILO, pobirali smo jih iz smetnjakov pred postojnsko jamo) pol se je zgodilo 1991. osamosvojitev. juhej. Peterle prevzame oblast, pol pade, pa se Drni instalira, pa pade, Bajuk se tud kmalu spotakne ni Drni pride nazaj, njega zamenja Rop. in zdaj imamo Janeza. ....

Kaj je poglavitna razlika med mandatom te vlade in vsemi prejšnjimi? da je krivulija kvalitete življenja prvič po osamosvojitvi obrnjena navzdol. oziroma, da je inflacija ušla iz vajeti. Da se je država umaknila iz gospodarstva, ki je nekako pristalo v rokah peščice, in da je prihodnost Darsa, Pokojninskega sklada in še kakega existencialnega orodja v veliki nevarnosti, Gospodarska rast na kredit, Proračunski presežek, je skovan na hrbtu potrošnika, saj mislim, da je večine tega presežka povzročil nepričakovan priliv DDVja, na račun inflacije. Life goes on, ne glede na to, kdo je na oblasti. Strah me je, da je ta koalicija dobila državo v boljši kondiciji kot kot je ta trenutek. Vse te silne uspehe bomo plačevali dlje in dražje kot WD40, tisti epohalni dokaz korumpiranosti prejšnje garniture.

Objavljeno

enkratna sLOVEnija.

zgleda da ne živiva v istem svetu, a zdej mogoče nismo zapufani, vidim, da še sedaj verjameš v pravljice, ki ti jih vsak dan govorijo janšisti, :headbang: :headbang:

Objavljeno

enkratna sLOVEnija.

:worship:

Objavljeno
Kaj je poglavitna razlika med mandatom te vlade in vsemi prejšnjimi? da je krivulija kvalitete življenja prvič po osamosvojitvi obrnjena navzdol. oziroma, da je inflacija ušla iz vajeti. Da se je država umaknila iz gospodarstva, ki je nekako pristalo v rokah peščice, in da je prihodnost Darsa, Pokojninskega sklada in še kakega existencialnega orodja v veliki nevarnosti, Gospodarska rast na kredit, Proračunski presežek, je skovan na hrbtu potrošnika, saj mislim, da je večine tega presežka povzročil nepričakovan priliv DDVja, na račun inflacije. Life goes on, ne glede na to, kdo je na oblasti. Strah me je, da je ta koalicija dobila državo v boljši kondiciji kot kot je ta trenutek. Vse te silne uspehe bomo plačevali dlje in dražje kot WD40, tisti epohalni dokaz korumpiranosti prejšnje garniture.

LOL :headbang:

Vsepovsod po svetu je kriza zaradi nizkega dolarja in cene nafte(ki je po besedah nekaterih draga zaradi janeza)inflacija je visoka zaradi cene nafte, ker je z njo vse povezano(cene hrane, oblačil, prevozov)In tega ne more spremenit nek slovenski JANEZ ampak bi morali začet kje drugje.

Pozabli smo tudi da je slovenija prevzela Evro ki je v vseh državah ki so ga sprejele vzdignil cene in zmanjšala se je kupna moč, zato bluzit da danes živimo dosti slabše zaradi oblasti je krivično.Živimo slabše ampak zaradi "svetovne krize"

Sej pa itak talentirani smo da smo si že 100x vse zajeb..pa si dajmo še tokrat sej bo naš pahorček vse rešu in kot obljublja iz zraka naredu denar da bomo vsi siti, pa tud nafto nam bo iz njegovga avdija stoču...

Objavljeno
LOL :headbang:

Vsepovsod po svetu je kriza zaradi nizkega dolarja in cene nafte(ki je po besedah nekaterih draga zaradi janeza)inflacija je visoka zaradi cene nafte, ker je z njo vse povezano(cene hrane, oblačil, prevozov)In tega ne more spremenit nek slovenski JANEZ ampak bi morali začet kje drugje.

Pozabli smo tudi da je slovenija prevzela Evro ki je v vseh državah ki so ga sprejele vzdignil cene in zmanjšala se je kupna moč, zato bluzit da danes živimo dosti slabše zaradi oblasti je krivično.Živimo slabše ampak zaradi "svetovne krize"

Sej pa itak talentirani smo da smo si že 100x vse zajeb..pa si dajmo še tokrat sej bo naš pahorček vse rešu in kot obljublja iz zraka naredu denar da bomo vsi siti, pa tud nafto nam bo iz njegovga avdija stoču...

kriza je že kriza, to razumem, ampak zakaj je v sloveniji najvišja inflacija v everskem območju, to mi pa ni jasno, vprašaj janeza, pa andreja, da mi boš lohk razložu, kdo pa prav da bo pahor vladar :naughty: :whistle:

Objavljeno

Povsem se strinjam z ledenkotom,čeprav ne podpiram ne Janše ne kogarkoli iz njegove garniture,kaj šele koga drugega,važn je samo da oblast nimajo tardeči.Je pa največji problem ki ga ma ta oblast,ker jim ni uspel spucat vso bivšo komunajzlarsko zalego,ki se še vedno v taki ali drugačni obliki skriva v vseh nivojih naše družbe-od sindikatov,državne uprave,policije,gospodarstva in ti majo vse možnosti in interes da ga sesuvajo.

A da žvimo slabo?Če bi vidl tist kar jest gledam vsak dan,s kakimi avti se vozakajo Slovenci al pa preostali del Evrope!!!!Mimgrede,Nemci al pa Skandinavci se prpelejo z motorji starimi 10ali 20 let,ki jih na naših cestah že zdavnaj ne vidiš več,ker jih enostavno ni, mi mamo pa same najnovejše pile in njihovo število je v parih letih naraslo za vsaj 300%,če ne še več.Pa ne trdim da so to zasluge te vlade,nit me ne zanima.Tud jest bi si želu met bajto z bazenom pa pogledom na morje kot vsak Slovenc,pa tanovga Passata,pa ......jebiga nimam,niti nikol ne bom mel,ampak zato sem si kriv največ sam.Plačo mam že 5 let isto in delam sam za položnce pa bencin da se lahko pelem v službo,pa poln kurac mam vsega in te države zajebane,kjer lopovi dobr žvijo,predvsem na račun mojih davkov.

Jebat ga,zdej smo pametn pa lahko serjemo po vsakem,ko pa v časih socializma nismo mel za burek smo pa bli tih ko pičke!!!!!

Objavljeno
Povsem se strinjam z ledenkotom,čeprav ne podpiram ne Janše ne kogarkoli iz njegove garniture,kaj šele koga drugega,važn je samo da oblast nimajo tardeči.Je pa največji problem ki ga ma ta oblast,ker jim ni uspel spucat vso bivšo komunajzlarsko zalego,ki se še vedno v taki ali drugačni obliki skriva v vseh nivojih naše družbe-od sindikatov,državne uprave,policije,gospodarstva in ti majo vse možnosti in interes da ga sesuvajo.

A da žvimo slabo?Če bi vidl tist kar jest gledam vsak dan,s kakimi avti se vozakajo Slovenci al pa preostali del Evrope!!!!Mimgrede,Nemci al pa Skandinavci se prpelejo z motorji starimi 10ali 20 let,ki jih na naših cestah že zdavnaj ne vidiš več,ker jih enostavno ni, mi mamo pa same najnovejše pile in njihovo število je v parih letih naraslo za vsaj 300%,če ne še več.Pa ne trdim da so to zasluge te vlade,nit me ne zanima.Tud jest bi si želu met bajto z bazenom pa pogledom na morje kot vsak Slovenc,pa tanovga Passata,pa ......jebiga nimam,niti nikol ne bom mel,ampak zato sem si kriv največ sam.Plačo mam že 5 let isto in delam sam za položnce pa bencin da se lahko pelem v službo,pa poln kurac mam vsega in te države zajebane,kjer lopovi dobr žvijo,predvsem na račun mojih davkov.

Jebat ga,zdej smo pametn pa lahko serjemo po vsakem,ko pa v časih socializma nismo mel za burek smo pa bli tih ko pičke!!!!!

billy ne zamert, ampak mene resno zanima, če ti kdaj prebereš kar si napisal, al se kr tako jeziš, mal pijansko kot za šankom. ob treh zjutraj prek vsega in vseh? U bistvu se jeziš na vse tiste k majo passate in bolše službe/izobrazbo/plačo/več odgovornosti. niso kr vsi povrsti lopovi. ali pač? razumem de maš poln kurac vsega, ker še komaj štukaš prvega s prvim, drugače ne gre. nervoza je velika, ko je človek sooćčen s svojo polsposobnostjo.

@sboy:

ja kr neki. Vse dobro je ta vlada prigarala z žulji odrekanjem in silnim znanjem. vse kar je narobe, pa so jim potaknili bodisi zunanji faktorji iz povsem drugih krajev, ali pa temne sile, notranji sovražnik iz nekega drugega časa. ja. okej. Aj :surrender:

jaz na takem nivoju in s takmi argumenti nemorem neznam in nimam namena debatirat.

Objavljeno

Jest sm bolj komunist ampak bom šel kar Janšo obkrožit. Čeprav me kar ima da nebi šel sploh na volitve. Tudi LDS / SD se mi ne zdi slaba izbira. Mogoče tistega ki bi se potegnil za nas, motoriste !!!

Objavljeno

Lačno svinjo od punega korita naženeš samo s šusom! Prvi pri koritu se najbolj nažere. Z leti so pujsi postali bolj požrešni. So pa pujčeki različnih barv, pasem, frizur,... Šele ko se nažere sam, pusti nekaj za najbližje. To so v glavnem "kosti", ki jih bližnji glodajo in se zanje kregajo. Razlika ali je politično izpostavljen Franček, Jožek ali Pepi, je popolnoma vseeno. Tisti, ki igro vodijo so odzadaj, v temi, neosvetljeni. Marionete so na vrvicah in sami ne morejo niti rokice dvignit, če ni odzadaj potegnjen s štrikom. Dober kmet kolobari, "dober" politik enako. Pa zunanji, pa notranji, pa finančni, pa ....si bo treba kakšno ministrstvo tudi izmislit. Za "zaslužne" kadre. Bo pa potrebno narediti hudičevo nadzorovano družbo, da bodo hitro obračunali z vsakim "nezadovoljnežem".

Kaj je že to? Veliko je, črno in trka na vrata? Ja, naša svetla prihodnost!

In lepo sajenje bučnic dalje...

Objavljeno

A nimajo Arabci en lep pregovor: ''Psi lajajo, karavana gre dlje...''?

Se jih ne bo prijelo nobeno negodovanje množic, stavke..-imajo pretrdo kožo.

Tudi bog je najprej sebi brado ustvaril. Ampak, a naši ''ljubljeni vodje''rabijo tako dolgo?

Objavljeno
Jest sm bolj komunist ampak bom šel kar Janšo obkrožit. Čeprav me kar ima da nebi šel sploh na volitve. Tudi LDS / SD se mi ne zdi slaba izbira. Mogoče tistega ki bi se potegnil za nas, motoriste !!!

Takim, kot si ti, bi moral kr vzet volilno pravico ... vsaj začasno, da se glava mal zbrihta!

Objavljeno

Bil 5 dni v Puli! Zelo zanimivo je opazovat kako je kljub datumu, zelo malo italjanov, nemcev in ostalih ljudi iz bogatejših dežel. Praktično vsako leto si jih manj privošči dopust. Je pa kljub govoričenju o revščini na raznih naših forumih ogromno slovencev. Zanimivo se mi zdi, da se do sedaj ni govorilo o krizi, ampak o nekakšni krivdi vlade za neko navidezno skoraj izredno stanje. Zdej ko se bližajo volitve in levica misli, da lahko vseeno dobi mandatarja, se je začelo po vseh možnih medijoh govorit o krizi, kot bi se hotela levica že v naprej oprat za zelo verjetne neuspehe. Razumet je pač treba, da smo v treh mandatih levice sicer živeli kolikor toliko dobro, a so takrat drugi živeli veliko bolje od nas. Zdej v zadnjem mandatu sicer živimo še veliko bolje, a z več truda, za spremembo od prej je treba delat, ampak zdej nihče ni hotel videt, da tisti ki so prej živeli bistveno bolje, živijo sedaj slabše od nas. Torej ta vlada vseeno ni delala tako slabo? :whistle: :naughty:

Objavljeno
Bil 5 dni v Puli! Zelo zanimivo je opazovat kako je kljub datumu, zelo malo italjanov, nemcev in ostalih ljudi iz bogatejših dežel. Praktično vsako leto si jih manj privošči dopust. Je pa kljub govoričenju o revščini na raznih naših forumih ogromno slovencev. Zanimivo se mi zdi, da se do sedaj ni govorilo o krizi, ampak o nekakšni krivdi vlade za neko navidezno skoraj izredno stanje. Zdej ko se bližajo volitve in levica misli, da lahko vseeno dobi mandatarja, se je začelo po vseh možnih medijoh govorit o krizi, kot bi se hotela levica že v naprej oprat za zelo verjetne neuspehe. Razumet je pač treba, da smo v treh mandatih levice sicer živeli kolikor toliko dobro, a so takrat drugi živeli veliko bolje od nas. Zdej v zadnjem mandatu sicer živimo še veliko bolje, a z več truda, za spremembo od prej je treba delat, ampak zdej nihče ni hotel videt, da tisti ki so prej živeli bistveno bolje, živijo sedaj slabše od nas. Torej ta vlada vseeno ni delala tako slabo? :whistle: :naughty:

V vecini evropskih drzav, Ameriki in tudi pri nas so sedaj na oblasti ultra desnicarski politiki, ki vladajo v imenu najbogatejsih ljudi in cerkve, velika vecina pa je odrinjena na rob revscine. Dokler bodo na oblasti berluskoniji, sarkoziji, bushi, janse in njim podobni, se krize ne bomo znebili. Da ne govorimo o tem, da najbolj kapitalisticno razvite drzave tudi najbolj prispevajo k grozecemu unicenju planeta.

Saj Hrvaska je bila vedno bolj sindikalisticna destinacija (tudi meni kar vsecna).

Objavljeno

Buzdovan ampak a se ti ne zdi, da so oni s svojo tradicijo poštene izbire, sebi izbrali najboljše, kar so tisti moment premogli?

Objavljeno
Torej ta vlada vseeno ni delala tako slabo? :whistle: :naughty:

Rahlo si že dolgočasen s tem fafanjem Janši. No, sicer te pa razumem, Vernikom itaq ni pomoči, gonijo svojo lajno v nedogled... :zzz:

Pravzaprav bi bilo najbrž najbolje, da se spucajo vsi stari ksihti in pridejo novi. Seveda, vključno s preverjenimi komunističnimi kadri, kot je celični-lizalec-sladoleda JJ in gospod Maneken osebno.

Objavljeno
Rahlo si že dolgočasen s tem fafanjem Janši. No, sicer te pa razumem, Vernikom itaq ni pomoči, gonijo svojo lajno v nedogled... :zzz:

Pravzaprav bi bilo najbrž najbolje, da se spucajo vsi stari ksihti in pridejo novi. Seveda, vključno s preverjenimi komunističnimi kadri, kot je celični-lizalec-sladoleda JJ in gospod Maneken osebno.

Pejdi spat dej :headbang:

Se spoznaš na politiko kot moja nona na forum :xx:

Objavljeno
Buzdovan ampak a se ti ne zdi, da so oni s svojo tradicijo poštene izbire, sebi izbrali najboljše, kar so tisti moment premogli?

Kako razumeti, da so Italijani ponovno izvolili takega klovna, kot je Berlusconi, s celim kupom kazenskih ovadb za vratom, ki se jim izmika s sprejemanjem zakonov o imuniteti? Tudi v Ameriki je clovek, ki je svojo drzavo vpletel v vojno in jo skregal s celim svetom, dobil se en mandat volilcev???

Zdaj grem za nekaj dni, lep pozdrav.

Objavljeno
Pejdi spat dej :headbang:

Se spoznaš na politiko kot moja nona na forum :xx:

Za Levo/Desnosučne pizdice je značilno, da jim kronično pomanjkanje informacijskega-kisika v majhni gmoti (t.i. možgani), resno zmanjšuje percepcijo in kot vidnega polja.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!