klimbra Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 Mi se ne sestajamo po kafičih: A ni nekaj simbolike na tej sliki......morda napoved prihodnosti ??????
dlicen Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 A ni nekaj simbolike na tej sliki......morda napoved prihodnosti ?????? haha, a misliš vertikalne jeklene črtice? klimbra 1
brojedan Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 njbolj varni bomo če res spizidi v Avstralijo ..
sayo Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 Gre Janša v ponedeljek k brivcu ta mu zaračuna 10 €, pa se Janez potoži, češ da je bilo britje pred dvemi dnevi 5 €, brivec mu odgovori, seveda danes imate enkrat daljši KSIHT klimbra, thumper, daneb in 4 others 7
brojedan Objavljeno December 13, 2011 Opozori Objavljeno December 13, 2011 Gre Janša v ponedeljek k brivcu ta mu zaračuna 10 €, pa se Janez potoži, češ da je bilo britje pred dvemi dnevi 5 €, brivec mu odgovori, seveda danes imate enkrat daljši KSIHT Pa že tako ima daljšega kot lipicanci.
papez47 Objavljeno December 13, 2011 Opozori Objavljeno December 13, 2011 A ni nekaj simbolike na tej sliki......morda napoved prihodnosti ?????? Kolega sanader je že na hladnem. Vprašanje časa je - kdo bo imel dovolj velika "muda", da bo enako naredil z JJ. Če se hoče - se da. Če se začne kopat - se bo izkopalo. Samo - pravi kopač se mora spravit k delu. Mislim, da bomo v prihodnje ( ne vsi - nekateri verniki pa definitivno ) presenečeni, kaj vse se bo našlo v izkopaninah. dlicen in klimbra 2
klimbra Objavljeno December 13, 2011 Opozori Objavljeno December 13, 2011 JJajčastemu Ivanu sodišče priznalo odškodnino.......ali je to napoved oprostilne sodbe tudi zadevi Patria??????????? MIslim..........narobe svet!¨!!
brojedan Objavljeno December 13, 2011 Opozori Objavljeno December 13, 2011 Počakajmo, počakajmo .. morda pa gre le za uspavanko. V spanju je najlaže nekoga dotolči ...
papez47 Objavljeno December 14, 2011 Opozori Objavljeno December 14, 2011 Počakajmo, počakajmo .. morda pa gre le za uspavanko. V spanju je najlaže nekoga dotolči ... Samo ................... predstavlajmo si ................. blamažo ................... našega sodstva ..................... "neodvisnega" ......................., ko bodo Finci in Jodlarji ( A ), v svojih sodnih postopkih odkrili, razkrili in dokazali podkupovanje. Bo zanimivo.
brojedan Objavljeno December 14, 2011 Opozori Objavljeno December 14, 2011 (popravljeno) Samo ................... predstavlajmo si ................. blamažo ................... našega sodstva ..................... "neodvisnega" ......................., ko bodo Finci in Jodlarji ( A ), v svojih sodnih postopkih odkrili, razkrili in dokazali podkupovanje. Bo zanimivo. Iz zanesljivih sodnih virov je slišati, da se po temnih kotičkih kletnih koluarjev Ljubljanskega okrožnega sodišča v poznih nočnih urah širi grozeče odmevajoč šepet: "... počaaaakaaaaahaajmoooo, poooočaaaakaaahhaahhaaajmooooohohohooo, zdaj moramo pripraviti zadevo tako, da bo zaključna enkrat za vselej, da bo zadan smrtonosni udarec, zastrupljena vsaka duša ... zavlačuuuujmoooo ... maaaahaaahaaalooo zaaaavlaaačuuuujmoooo ... oooooooo .. oooo . oo" :devil: :unsure: Popravljeno December 14, 2011. Popravil brojedan
kekec III Objavljeno December 14, 2011 Opozori Objavljeno December 14, 2011 Uporabil sem star Slovenski pregovor, ki se mi je zdel najbolj prikladen za dano situacijo. LP Ni pomembno kaj kdo reče, ampak kdo kaj reče. - splošni pregovor ...
brojedan Objavljeno December 14, 2011 Opozori Objavljeno December 14, 2011 Ni pomembno kaj kdo reče, ampak kdo kaj reče. - splošni pregovor ... Hojla - tebe pa hudo pogrešam .. si se kar skril med zadnjimi črno-rdečimi besednimi dvoboji.
kekec III Objavljeno December 14, 2011 Opozori Objavljeno December 14, 2011 Hojla - tebe pa hudo pogrešam .. si se kar skril med zadnjimi črno-rdečimi besednimi dvoboji. Ja,kot stara komunjara ,sem se umaknil (skupaj s Horjom) v ilegalo... Igrava Človek ne jezi se... ImenitnaPriložnost 1
brojedan Objavljeno December 14, 2011 Opozori Objavljeno December 14, 2011 Ja,kot stara komunjara ,sem se umaknil (skupaj s Horjom) v ilegalo... Igrava Človek ne jezi se... Pa to je za 4 igralce - pomeni, da imata še prostor?
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 15, 2011 Opozori Objavljeno December 15, 2011 Ja,kot stara komunjara ,sem se umaknil (skupaj s Horjom) v ilegalo... Igrava Človek ne jezi se... A sem že jaz na vrsti?
I30 Objavljeno December 15, 2011 Opozori Objavljeno December 15, 2011 A sem že jaz na vrsti? Pridi, smo že trije.
sayo Objavljeno December 16, 2011 Opozori Objavljeno December 16, 2011 Taki tipi kot je JJ v večini držav nebi mogli več politično delovat, jaz ne vem kako da ga niso poklicali v Hagg zaradi preprodaje orožja med embargom sayo 1
billy Objavljeno December 17, 2011 Opozori Objavljeno December 17, 2011 Taki tipi kot je JJ v večini držav nebi mogli več politično delovat, jaz ne vem kako da ga niso poklicali v Hagg zaradi preprodaje orožja med embargom Ka veš,mrbit zato ker so vsi skup lepo sodelovali pr tem in se omastili,a??Al misliš da bi mu Evropa pa Ameri pustil da bi to delu na lastno pest?
dotem Objavljeno December 17, 2011 Opozori Objavljeno December 17, 2011 ne smemo pozabit, da je tud murgečan veselo švercal orožje v bosno daneb 1
dlicen Objavljeno December 17, 2011 Opozori Objavljeno December 17, 2011 ne smemo pozabit, da je tud murgečan veselo švercal orožje v bosno Če hočeš neko stvar pozabit, jo moraš najprej vedeti. daneb 1
brojedan Objavljeno December 19, 2011 Opozori Objavljeno December 19, 2011 Nova uspešnica Josipe L. http://www.radio1.si/strani/Oddaje.aspx?ID=14029 Andrej.d 1
sayo Objavljeno December 30, 2011 Opozori Objavljeno December 30, 2011 Tisto noč po volitvah mali ČRTOMIR ni nič spal, ker je OČI celo noč JOKAL daneb 1
brojedan Objavljeno December 31, 2011 Opozori Objavljeno December 31, 2011 Urška pa od tiste noči dalje razmišlja o svoji napaki .. daneb 1
daneb Objavljeno Januar 2, 2012 Opozori Objavljeno Januar 2, 2012 Urška pa od tiste noči dalje razmišlja o svoji napaki .. Oh en mandat bo pa že počakala potem gre pa njen "jj" v pokoj.
brojedan Objavljeno Januar 2, 2012 Opozori Objavljeno Januar 2, 2012 Oh en mandat bo pa že počakala potem gre pa njen "jj" v pokoj. Če bo pokojnino preživljal na Dobu, se bo pa res imela fino. Z Janezkovimi partijskimi tovariši. :K :mellow:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se