Andro82 Objavljeno Maj 15, 2009 Deli Objavljeno Maj 15, 2009 Tudi meni je preveril serijske...verjetno je mislil name in na še enega, glede obrnitve proti sloveniji. Se pa po eni strani popolnoma strinjam s takim pregledom, ker tukaj gre dejansko za varnost, naši policisti, ti bodo pa namesto gume raje pregledali, če imaš v homologacijskem kartončku upisan auspuh in smernike , kar nime veze z dejansko varnostjo na cesti, ampak definitivno samo zaslužek države :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaskA Objavljeno Maj 15, 2009 Deli Objavljeno Maj 15, 2009 Bemti sm mislu dons it gor se mal nafurat , sam po položnico pa obrnt pa negrem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 zdej ste ga pa najebal Drugače pa tud s tehtnicami gor letajo, ker se v Železni Kapli pritožujejo nad šlepajri. Še na Slovensko stran nej pridejo mal, tm po 17 uri ko pridejo gor rejserji z odprtimi avspuhi in po možnosti brez opreme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha7 Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 Kolk je pa omejitev hitrosti tam gor? z Avstrijske strani mislim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Maj 18, 2009 Deli Objavljeno Maj 18, 2009 (popravljeno) Kolk je pa omejitev hitrosti tam gor? z Avstrijske strani mislim? 100 kmh Popravljeno Maj 18, 2009. Popravil bna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojc84 Objavljeno Maj 18, 2009 Deli Objavljeno Maj 18, 2009 Včeraj je blo kar lepo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 18, 2009 Deli Objavljeno Maj 18, 2009 100 kmh ...ali manj. glej table. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Maj 18, 2009 Deli Objavljeno Maj 18, 2009 a ni tm 90km/h? Drugač pa jest bom sedaj v Avstrijo hodu tankat, pri nas se ne splača. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Maj 18, 2009 Deli Objavljeno Maj 18, 2009 ne v avstriji so regionalne ceste 100kmh razen če ni table samo table z omejitvjo 90 v A še nisem videl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Maj 18, 2009 Deli Objavljeno Maj 18, 2009 A drugače kdo ve, če je kakšna bencinska v Železni kapli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaskA Objavljeno Maj 18, 2009 Deli Objavljeno Maj 18, 2009 dons sm bil gor,še zmer je zakon aus. stran od 12h-13h ni blo nobenga plavca gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Maj 19, 2009 Deli Objavljeno Maj 19, 2009 Misliš vse za en drek? JAAAAAA! Tudi sam sem bil danes gor...Pa nisem nobenga policaja pojahal. Itak mi pa nemore nic Maximalno kar grem grem 120 pa se to po klancu dol, ker za kaj vec je premalo razdalje med ovinki. Zadnjo gumo imam itak novo, sprednja pa je se 2mm profila Ej, a teli avstrijci se pogovarjajo slovensk? Jez nemšk nebom govoru ker pojma, angleško se bom pa zanalš lomu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Maj 20, 2009 Deli Objavljeno Maj 20, 2009 Brez skrbi, da ti bo tko razložu da ga boš zastopu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Maj 20, 2009 Deli Objavljeno Maj 20, 2009 ali pa samo denarnico odpreš si bo sam vzel koliko bo rabil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Maj 20, 2009 Deli Objavljeno Maj 20, 2009 mojmu šefu je narisal :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 To, da ti bo policaj kakšno kazen napisal, je še najmanj kar naj te skrbi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tunned Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 sm bil tut jst na Jezerskem iz tomosom 125 . Pa iz frendam k je meu cbr 125 (heh me je mogu skos lovit ). Pelat se je pa res najhuj tm, hudi ovinki, pa lepo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 a ma oranžno cbr? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 (popravljeno) Ha zdej so pa že na naši strani ta plavi, sem jih pa že ene parkrat zdej vidu. Kr nej bodo, bomo vsaj mal miru mel. Popravljeno Maj 21, 2009. Popravil _LuX_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 Ha zdej so pa že na naši strani ta plavi, sem jih pa že ene parkrat zdej vidu. Kr nej bodo, bomo vsaj mal miru mel. Sam nehi s takimi, da ti ne bom traktor na bok zvrnu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 Sej vam nč nočm , drugač pa kr izvoli prevrn traktor itak ni moj pa ne da se mi več tm delat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 Dons sem bil gor okoli 10.30-12h,pa sem z parimi debatiral,je bil kšn od vas. Mater,to je drugi grobnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno Maj 22, 2009 Deli Objavljeno Maj 22, 2009 Bil včeraj tam ob tistem času pa me je v Železni Kaplji nek k*rac na SM mopedu skoraj snel, ko je prehiteval avtomobil in pripeljal po mojem pasu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tunned Objavljeno Maj 22, 2009 Deli Objavljeno Maj 22, 2009 a ma oranžno cbr? Ne črna je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 lepo je tam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se