Skoči na vsebino

Jezersko - Železna Kapla - Pavličevo sedlo + tam okrog...

ZOX

Priporočene objave

Tudi meni je preveril serijske...verjetno je mislil name in na še enega, glede obrnitve proti sloveniji. Se pa po eni strani popolnoma strinjam s takim pregledom, ker tukaj gre dejansko za varnost, naši policisti, ti bodo pa namesto gume raje pregledali, če imaš v homologacijskem kartončku upisan auspuh in smernike :headbang: , kar nime veze z dejansko varnostjo na cesti, ampak definitivno samo zaslužek države :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bemti sm mislu dons it gor se mal nafurat :winkiss: , sam po položnico pa obrnt pa negrem :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdej ste ga pa najebal :) Drugače pa tud s tehtnicami gor letajo, ker se v Železni Kapli pritožujejo nad šlepajri.

Še na Slovensko stran nej pridejo mal, tm po 17 uri ko pridejo gor rejserji z odprtimi avspuhi in po možnosti brez opreme.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolk je pa omejitev hitrosti tam gor? z Avstrijske strani mislim?

100 kmh :worship:

Popravljeno . Popravil bna
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a ni tm 90km/h?

Drugač pa jest bom sedaj v Avstrijo hodu tankat, pri nas se ne splača.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne v avstriji so regionalne ceste 100kmh razen če ni table samo table z omejitvjo 90 v A še nisem videl

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dons sm bil gor,še zmer je zakon :worship: aus. stran :whistle: od 12h-13h ni blo nobenga plavca gor

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Misliš vse za en drek?

JAAAAAA!

Tudi sam sem bil danes gor...Pa nisem nobenga policaja pojahal. Itak mi pa nemore nic :) Maximalno kar grem grem 120 pa se to po klancu dol, ker za kaj vec je premalo razdalje med ovinki. Zadnjo gumo imam itak novo, sprednja pa je se 2mm profila :)

Ej, a teli avstrijci se pogovarjajo slovensk? Jez nemšk nebom govoru ker pojma, angleško se bom pa zanalš lomu :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To, da ti bo policaj kakšno kazen napisal, je še najmanj kar naj te skrbi!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sm bil tut jst na Jezerskem iz tomosom 125 :kva2: . Pa iz frendam k je meu cbr 125 (heh me je mogu skos lovit :lol1: ). Pelat se je pa res najhuj tm, hudi ovinki, pa lepo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ha zdej so pa že na naši strani ta plavi, sem jih pa že ene parkrat zdej vidu. Kr nej bodo, bomo vsaj mal miru mel. :whistle:

Popravljeno . Popravil _LuX_
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ha zdej so pa že na naši strani ta plavi, sem jih pa že ene parkrat zdej vidu. Kr nej bodo, bomo vsaj mal miru mel. :whistle:

Sam nehi s takimi, da ti ne bom traktor na bok zvrnu :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej vam nč nočm :) , drugač pa kr izvoli prevrn traktor itak ni moj pa ne da se mi več tm delat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dons sem bil gor okoli 10.30-12h,pa sem z parimi debatiral,je bil kšn od vas.

Mater,to je drugi grobnik :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bil včeraj tam ob tistem času pa me je v Železni Kaplji nek k*rac na SM mopedu skoraj snel, ko je prehiteval avtomobil in pripeljal po mojem pasu :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!