ludiluka Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 ... a če si žvižgaš naglas kako od Damjana Murka...a to kej pomaga? Potem si pa sploh v smrtni nevarnosti saj bo delala divjad samomor :grim wix, maus, cisco in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 ..videl v E.Lecleru električni Odganjalec kun.. ...sicer piše da je za kune (ne hrvaške) ampak gor piše, da oddaja spekter visokih frekvenc neslišnih za človeka, vendar zelo nadležnih za divjad. GKeko in 5lamca 2
Kmet2 Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 ..videl v E.Lecleru električni Odganjalec kun.. ...sicer piše da je za kune (ne hrvaške) ampak gor piše, da oddaja spekter visokih frekvenc neslišnih za človeka, vendar zelo nadležnih za divjad. AA pa zraven tud agregat dobiš....?
sayo Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 To je za v KURNIKE Zivnorc, hajoktejn in wix 3
Kolen Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 lohka tudi za k meni , ker se ravno ukvarja kako pregnati kuno (ne hrvaško) , ki se je naselila pod streho lope, v kateri imam motor......
MARE 65 Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 (popravljeno) Kune so zakon, meni je kuna na podstrehi naterala golobe, ki so bili dosadni za popi...t, da o svinariji, ki so jo naredili sploh ne govorim. Popravljeno April 18, 2012. Popravil MARE 65 lasagna 1
sayo Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 Kune so zakon, meni je kuna na podstrehi naterala golobe, ki so bili dosadni za popi...t, da o svinariji, ki so jo naredili sploh ne govorim. Men so skor jajca odgriznle k sem jih mel v žepih Zivnorc 1
Ruf Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 a tole ste že videli za odganjanje živali http://www.drawtite.com/sawh.html
Ruf Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 ali pa tole http://www.spotmotorcycles.com/the-hornet-sonic-alarm-motorcycle-deer-avoidance-system/
sayo Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 a tole ste že videli za odganjanje živali http://www.drawtite.com/sawh.html Tega imam jaz, kupil sem ga na pumpi, men se zdi da na Agipu
Ruf Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 Tega imam jaz, kupil sem ga na pumpi, men se zdi da na Agipu pa kako to sploh deloje, na kakšen princip
danci1973 Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 (popravljeno) pa kako to sploh deloje, na kakšen princip Na princip vere - če fejst verjameš, da dela, potem mogoče ne boš imel bližnjega srečanja z divjadjo. Q. If I install the whistle on my vehicle, will I never hit a deer? A. The Save-A-Deer whistle is not a miracle device, although it is a highly effective deterrent against deer/vehicle collisions. Our whistle has been tested over 90% effective. D. Popravljeno April 18, 2012. Popravil danci1973 Zivnorc 1
moto rider Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 pa kako to sploh deloje, na kakšen princip Taprva varianta (dve luknji)... Noter daš patron, pa ustreliš.... :grim Zivnorc 1
Motorad Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 Pa ima kdo kakšne pametne izkušnje z raznimi odganjalci? Pri odganjalcih komarjev se mi zdi, da dosežeš skoraj nasprotni učinek in jih je še več. Vem, ker so ženo prerpičali v nakup nečesa takega , pa nič od rezultata
gusar Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 Pa ima kdo kakšne pametne izkušnje z raznimi odganjalci? Pri odganjalcih komarjev se mi zdi, da dosežeš skoraj nasprotni učinek in jih je še več. Vem, ker so ženo prerpičali v nakup nečesa takega , pa nič od rezultata Nista prov uporablala pa je odgnal samo denar! No vsaj deloval je. :kva2: :kva2:
sayo Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 pa kako to sploh deloje, na kakšen princip Ko se pelješ piska z frekvenco ki jo zaznajo živali, samo se jo tudi na mopedu včasih malo sliši
Kolen Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 Znanec živi na Krasu , kjer je ogromno divjadi na cesti in ima podobno zadevo na avtu. Trdi ,da 100% deluje....
Kmet2 Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 Tudi sam imam odganjalca divjadi in to dva.....eden je ta piskač,drugi pa Akrapovič :grim
maus Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 Akrapović privablja drugo vrsto divjadi ... plenilce
Kmet2 Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 kateri bolj odganja? Odvisno od vrste divjadi....
moto rider Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 Jaz imam "piskača... In mi je danes ena srnica rekla, da jo zelo hudo vznemirja, ko se jaz pripeljem mimo... :o :grim Kaj bi vi - na mojem mestu?? Zivnorc 1
GKeko Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 Ne v Trzinu Honda, ampak v avto-moto trgovini Tavčar, Depala vas, čisto ob cesti, smer Trzin - Domžale na desni, pri odcepu za Jermana. Cena 3.90 EUR (najceneje!) Torej gre kdo kaj tam mimo pa da vzame še zame to zadevo in seveda potem pride na obalo? :-)
Zivnorc Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 (popravljeno) Jaz imam "piskača... In mi je danes ena srnica rekla, da jo zelo hudo vznemirja, ko se jaz pripeljem mimo... :o :grim Kaj bi vi - na mojem mestu?? ...jest bi se ustavu pa jo na kafe povabu..... ...če jo pa res fejst vznemirja, pa kar jagode pa smetano s sabo prnes.... ...provzaprov...kr doma ostan, pa si jest piskača namontiram, pa grem tam mimo..... Popravljeno April 20, 2012. Popravil Zivnorc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se