sayo Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 A je kdo že sproval ta model. http://www.nitro.si/html/razno.html Men se zdi zanimivo pa tud za to ceno ne bom bolj reven ne bolj bogat. A ma kdo te stvari gor montirane, ker me je ze parkrat kmal srca naskočila in to ne tista na dveh nogah :whistle: Jaz sem to dobil za reklamo pa sem prilepil na motor, samo se sliši tanko piskanje pri hitrostih nad 100 km, samo ne bi ti vedu povedat če pomaga, enkrat sem se peljal mimo mačka ki je bil kakih 10 m od ceste pa je kar počepnil in obstal samo zdaj ne vem ali zaradi tega ker imam to gor prilimano ali zaradi remusov, v navodilih piše da to deluje 95%, samo zdaj če boš nabasal srno boš glih v tistih nesrečnih 5% to je po moje težko dokazljivo. Samo sigurno pa je da pomaga proizvajalcu saj to trži po celem svetu za majhno ceno, tega izdelka pa sigurno nihče ne reklamira saj ni tako drag, kupec si pa misli saj nimam kaj izgubiti :hmm:
DESIM Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 :glare: --ODGANJALEC DIVJADI ...sam tolk za info..CONRAD v BTC-Ljubljana----cena 4,35€ !! l.p.MAX
_THUNDER_ Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 ..Testiranja »Save-A-Deer« piščali so pokazala, da je njihova učinkovitost več kot 90% in da je zvočna frekvenca med vožnjo za človeka neslišna. Divjad jo zazna na razdalji do 100 metrov... torej če voziš 180, te srna sliši točno 2 sekundi prej preden jo nabašeš :whistle:
salo Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 :glare: --ODGANJALEC DIVJADI ...sam tolk za info..CONRAD v BTC-Ljubljana----cena 4,35€ !! l.p.MAX A je gdo to že sprobal, namreč kolega je s podobno piščalko peljal mimo pašnik z ovcami, pa niso kazale zanimanja ( so ostale ob cesti ) :hmm:
brembo Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 A je gdo to že sprobal, namreč kolega je s podobno piščalko peljal mimo pašnik z ovcami, pa niso kazale zanimanja ( so ostale ob cesti ) :hmm: ata imel na avtu pa mislm da je sam dol odpadlo :D
HONDAMANIA Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 http://www.moj-album.com/uredi/gregahonda/...04/?os=10365128 http://www.moj-album.com/uredi/gregahonda/...04/?os=10365175 Se opravičujem zaradi kvalitete slik, ampak....garaža, tema, slikano s telefonom.... :rolleyes:
ČIKO24 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 (popravljeno) ..Testiranja »Save-A-Deer« piščali so pokazala, da je njihova učinkovitost več kot 90% in da je zvočna frekvenca med vožnjo za človeka neslišna. Divjad jo zazna na razdalji do 100 metrov...torej če voziš 180, te srna sliši točno 2 sekundi prej preden jo nabašeš :whistle: :kva2: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :kva1: :kva1: :D :lol: :lol: :lol: :lol: Popravljeno December 11, 2007. Popravil Flatron
_THUNDER_ Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 :kva2: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :kva1: :kva1: :D :lol: :lol: :lol: :lol: če pa je res... glih en kurac je to.. pa če se pelješ 90 je pa to 4 sekunde.. pomoje premalo da registrira iz katere smeri prihaja zvok, sprocesira, se odloči, da gre v kontra smer in to dejansko tudi naredi (če).. bulšit po domače... razen če se stvar dalje sliši, kar tudi dvomim.... :trance_33_sleep:
Gallus Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 ... še vedno bolje malo prej ... kot pa da te sploh ne sliši ... ... sicer pa - najvišja hitrost - dovoljena pri nas je 130 ... :whistle: :whistle: :winkiss:
DAN Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 ... še vedno bolje malo prej ... kot pa da te sploh ne sliši ...... sicer pa - najvišja hitrost - dovoljena pri nas je 130 ... :whistle: :whistle: :winkiss: Večji papež od papeža :lol1: :lol1: :lol1:
brembo Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 sam da ti ne bojo policaji kej težil da maš kake antiradarske stvari :D..ti kr reč da maš 2 mini jet engina:P
LAHKO12 Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Hallo! :yes: Ta reč deluje sigurno iz prve roke na avtu dve in na motorju ena. Preizkušeno se divjad umakne razen če je kak penzionističen jelen k slabo sliš. Sem naročil v Kočevju v MotoShop Palmi mislim da kos 5 ali 6 €. Deluje do zdaj! Ajd! :D
Jure Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Glede na to, da je tako poceni, mislim da ni kaj zgubit, če nabaviš in namontiraš :) Bom ob prvi priliki.
stuhec Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Hallo! :yes: Ta reč deluje sigurno iz prve roke na avtu dve in na motorju ena. Preizkušeno se divjad umakne razen če je kak penzionističen jelen k slabo sliš. Sem naročil v Kočevju v MotoShop Palmi mislim da kos 5 ali 6 €. Deluje do zdaj! Ajd! :D pa ja, to ti je morala bit sam slučajnost, al pa sreča
SF Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Zadeva se da kupit tudi v Conrad Elektronic v BTC...
Klajba Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 V kolikor stvar deluje, si jo omislite. Ko sem bil na rehabilitaciji na Soči, sem spoznal fanta, ki mu je odrezalo nogo, ker se je izognil srni. Nogo mu je motor ob padcu pritisnil na betonski zidec, ki pa je zaradi drsenja imel učinek rezila, ta pa mu jo je pod kolenom odrezal. Ob nadaljnjem prevračanju mu je le ta poškodoval tudi zapestje, katero pa so mu po več operacijah usposobili za nadaljnje delovanje. Posledice: proteza pod kolenom desne noge, nepopolno delovanje zapestja leve roke
LAHKO12 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 pa ja, to ti je morala bit sam slučajnost, al pa sreča Ej! Morda je slučajnost če je ne povoziš! :hmm: Odkar imam tole gor je skoraj ne opazim na cesti, čeprav verjetno ni vsemogočna. Pred tem sem žal imel dvakrat na tej isti relaciji srečanje in to najbližje z divjadjo. Zelo majhen strošek in veliko koristi, za katero sploh ne veš. Lp :rolleyes:
stuhec Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Stvar takole zgleda jaz to uporabljam USPEŠNO že ca 10 let in deluje 99,9 % sprobano,problem je edino večkrat je potrebono zadevo očistit (spihat ) kajti nabere se mušic in potem seveda nedeluje.Ena visokofrekvenčna piščalka deluje do 60 Km/h druga pa od 60 Km/h naprej.Prve piščalke sem nabavil v Avstriji pri Rodelbachu Vilach tudi Barboriču sem jih prvi jaz nabavljal,kje jih sedaj dobi nebi vedel.Jaz imam samo še en par vem pa kje se da v Vilachu to nabavit.Namreč trgovine Rodelbach ni več je pa eden od njegovih bivših zaposlenih odprl trgovino v Vilachu nasproti pokopališča ,če greš od Luisa proti centru čez Dravopri semaforju naravnost in mislim,da je druga desno desno je pokopališče levo pa je trgovina z rezervnimi deli za avtomobile šef se piše Schmuck.Po navadi ima na zalogi sicer jih naroči plačaš in ti pošlje domov.Če koga posebej zanima,bi se dalo naročit po telefonu,dobim lahko tudi njegov naslov in e-mail.cena je ca 6 EUR. :OK: to je to ?
stuhec Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) prej ... sam kolko vem to ne dela glih 100 % Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil stuhec
sayo Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Save a deer, to dobiš pri nas in rabiš samo eno za vozilo
LAHKO12 Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 prej ... sam kolko vem to ne dela glih 100 % Ej! 100% Hallo Stuhec ! Kolk pa je stvari, ki delajo stoposto? Ne tako ne dela vendar, če ti bo služila polovično bo zelo dobro. Imam jo gor povsod ampak pazim še vedno kakor da jo nimam. Mislim, da je samo tako morda blizu < 100%. Občutek pa je vseeno boljši za teh nekaj evrov.Mene je tedaj par koštal dva jurja. Lp
stuhec Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Ej!100% Hallo Stuhec ! Kolk pa je stvari, ki delajo stoposto? Ne tako ne dela vendar, če ti bo služila polovično bo zelo dobro. Imam jo gor povsod ampak pazim še vedno kakor da jo nimam. Mislim, da je samo tako morda blizu < 100%. Občutek pa je vseeno boljši za teh nekaj evrov.Mene je tedaj par koštal dva jurja. Lp ti povem zakaj tako mislim, videl sem pred časom 2 avta, ki sta to imela gor in sta bila poškodovana od divjadi, 1 je bil celo nevozen (imel spolaman hladilnik in prednjo steklo) če je žival v diru, potem mislim da tega tut ne sliši, edino če se lepo počasi sprehaja moje mnenje
LAHKO12 Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 ti povem zakaj tako mislim, videl sem pred časom 2 avta, ki sta to imela gor in sta bila poškodovana od divjadi, 1 je bil celo nevozen (imel spolaman hladilnik in prednjo steklo) če je žival v diru, potem mislim da tega tut ne sliši, edino če se lepo počasi sprehaja moje mnenje Ej! Se strinjam in zato tudi pravim, da je fifti/fifti možnosti da jo najdeš.Nekaj pa je na tem, ker če že močno pihneš vanjo postanejo živali v bližini nemirne.Kakor veš pa žival sploh divja preklemano dobro sliši tudi v diru.In smer tudi spremeni zelo refleksno in sunkovito. Ajd!
Guest Brumer Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Samo majhno pojasnilo,kot že napisano ena piščalka deluje do 60 Km/h druga pa od 60 Km/h naprej in zato če hočeš kaj slišat moraš pihniti v tisto piščalko,ki je do 60 Km/h.Pa še tole to so visokofrekvenčne piščalke za človeško uho skoraj neslišne divjad-živali pa zelo moti nepozabite saj imajo sluh do 10X boljši od našega.Pa še tole nepozabite jih večkrat kontrolirat zaradi zamašitve z mušicami kajti,če se v piščalki nahaja mušica NEDELUJE. :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se