Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Midva z ženo sva sew v soboto izpucala (Tolmin, Š Loka, Brda)tako da sva v Nedeljo otroke z avtom okol vozila. Lahk da sva tud vas vidla kje na Krasu!

Objavljeno

V soboto sva osvojila Golico ( route 69), da sva lahko v nedeljo motoristično trgala grozdje!!! Res je bil lep dan, popoldne se mi pa ni dalo na motor.

Sej bo lepa jesen in se še kaj vidimo!

Lp! Iztok

Objavljeno
V soboto sva osvojila Golico ( route 69), da sva lahko v nedeljo motoristično trgala grozdje!!! Res je bil lep dan, popoldne se mi pa ni dalo na motor.

Sej bo lepa jesen in se še kaj vidimo!

Lp! Iztok

Prav mika me kavica v Piranu. :rolleyes:

Samo ne da se mi vozit čez megleno barje :whistle: :evilgrin:

Objavljeno
Kva je zdej varaderovci? Ste kaj pajke z auspuhov preganal? Dons je blo škoda zamudit tako lep dan!

Nekaj znanih fac sva srečala! :yea1: Z Letečim in njegovo boljšo 1/2 se brez dogovora v iste kraje vozmo! Danes smo čekirali slanost morja v Portorožu, na povratku smo si pa še na ridah pomahal!

Zupco (če se ne motim) sva srečala že v Logatcu, k je predrago na tartufe pelov! :worship:

Na morju pa se je videlo polno belih jadr: Orange sva :yea1: a si kaj videl?

Ma ja vidu sicer enga Varadera ko sem se vracu zvecer sesut ko kanta z Barcolane kjer smo pribonacal na 35 mesto !Drgac sem pa pajcevino z LV jev ometu v petek ko sem jo picil v Ajdovscino in nazaj !Popoldne je bilo kar malo prevroce (sem moral ogrevanje rock dat na 0 :naughty: )

Objavljeno
Prav mika me kavica v Piranu. :rolleyes:

Samo ne da se mi vozit čez megleno barje :whistle: :evilgrin:

Se pelješ pa okol, Čez A in I! :naughty: Nekaj km je sicer več, pa kva pol! Za nazaj pa megle tko ni več.

Objavljeno

Jaz ga pa jutri pihnem do Dubrovnika :naughty:

Objavljeno

Meni gre pa zmer na slabš :whistle: ...tole mi včeraj kolega posodil: lj-postojna-stara pošta-vipava-dutovlje-divača-postojna-lj....dobrih 180km.....vmes kar nekaj varic videl......po ravnem mi je šlo bl počas, na ovinkih pa ni blo junaka :evilgrin: ...sami nedeljski šoferji al kako. Ps....majčke so ful luštne

post-12239-1223890433_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)
Meni gre pa zmer na slabš :whistle: ...tole mi včeraj kolega posodil: lj-postojna-stara pošta-vipava-dutovlje-divača-postojna-lj....dobrih 180km.....vmes kar nekaj varic videl......po ravnem mi je šlo bl počas, na ovinkih pa ni blo junaka :evilgrin: ...sami nedeljski šoferji al kako. Ps....majčke so ful luštne

Nikdar ni tako slabo, da še ni lahko slabše....sicer pa dobra barvna kombinacija :whistle:

Popravljeno . Popravil royal
Objavljeno
Nikdar ni tako slabo, da še ni lahko slabše....sicer pa dobra barvna kombinacija :whistle:

Skuterista v usnju so me glih tko čudn gledal kakor takrat ko sem se v istem usnju pripeljal na varadero srečanje z varo :whistle: :evilgrin:

Objavljeno

Itak, da smo te čudno gledal, če so pa Vare bolj kot ne v lasti bolj zrelih in umirjenih oseb :evilgrin: :D , ne pa naspidiranih divjakov ;) .

Objavljeno
Itak, da smo te čudno gledal, če so pa Vare bolj kot ne v lasti bolj zrelih in umirjenih oseb :evilgrin: :D , ne pa naspidiranih divjakov ;) .

Uf, tok počas k sm se jest vozu, se redkokateri :naughty: ......pač nisem mel denarja da bi kupoval še gore tex.......v vročini je pri tako dobri vetrni zaščiti prov pasalo naluknjano usnje.....mal ustaneš med vožnjo pa si shlajen(ČG 42 STOPINJ)sem pa ravnotako prevozil cele dolomite, bivšo jugo do albanije, avstrijo, slovenijo....vse pasje stezice...... :krneki:

Objavljeno

Dvakrat fouš iz Braslovč, pa srečno rajžo :yea1:

Objavljeno

Prej mi je bilo nerodno zdej pa lahko tudi jaz povem.

TUDI JST SEM TI FOUUUUUUUŠŠŠŠŠ.

:D :D :D

Uživaj majster :yea1:

Objavljeno

a si najdu kakšno družbo al misliš kar sam?

Midva z vinjetko sva dons zaprašila po makedamih Vremščica - Pivka, Knežak - Grad Snežnik, Bukovje - Hruševica! Vreme za umret! Makedami z mal listja da se ni kadil! Vse idealno, razen ene mone, ke mi je zabremzu pred mano na polhno tako da sem imel malo telovadbe in akrobacije, Sem pa baje imel dober umetniški vtis!

post-20301-1223934243.jpg

Objavljeno

Fous smo ti !Upam da naus mokr ker v cetrtek napovedujejo dez pol pa burjo :naughty:

Objavljeno
Fous smo ti !Upam da naus mokr ker v cetrtek napovedujejo dez pol pa burjo :naughty:

Če sem bil jest 14 dni nazaj moker in prezebu, nej bo pa še on! :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
Če sem bil jest 14 dni nazaj moker in prezebu, nej bo pa še on! :evilgrin: :evilgrin:

Si pa prjatu :evilgrin:

Objavljeno
a si najdu kakšno družbo al misliš kar sam?

Midva z vinjetko sva dons zaprašila po makedamih Vremščica - Pivka, Knežak - Grad Snežnik, Bukovje - Hruševica! Vreme za umret! Makedami z mal listja da se ni kadil! Vse idealno, razen ene mone, ke mi je zabremzu pred mano na polhno tako da sem imel malo telovadbe in akrobacije, Sem pa baje imel dober umetniški vtis!

667 kilometrov - 8 ur in 17 minut....šel sem sam, ker mi je tokrat tako zapasalo...

Od senja do paklenice sm bil na cesti praktično sam....naštel sm 17 avtov in 2 kamiona, pol sem udaro po AC do konca...čez makarsko kolone in slaba cesta....pol sm pa do dubrovnika kar lepo rajdal...luštno je blo...priporočam...

bom še kako slikico dodal gor danes ali jutri....

Objavljeno (popravljeno)
667 kilometrov - 8 ur in 17 minut....šel sem sam, ker mi je tokrat tako zapasalo...

Od senja do paklenice sm bil na cesti praktično sam....naštel sm 17 avtov in 2 kamiona, pol sem udaro po AC do konca...čez makarsko kolone in slaba cesta....pol sm pa do dubrovnika kar lepo rajdal...luštno je blo...priporočam...

bom še kako slikico dodal gor danes ali jutri....

Se ni čudno da je bla cesta prazna, ko pa tvoji Akrapoviči ropotajo tako da vse 5km naokol v morje poskače (tud če je veliki beli not v morju)

Popravljeno . Popravil pmali
Objavljeno

post-16144-1224008272_thumb.jpg

Takle je bil pa "naš vreme", a ne, Calmo?

Kak bi ti reku tejle fotki Caught in the act ali Še pomnite, tovariši?

Objavljeno

A zato se ženske odzadi vozjo de lohk slikajo. Moja se pa na svojmu Transalpu preserava. :headbang:

Objavljeno

A se je kdo od vas danes ob 16:30 vozil skozi Postojno? Namreč srečal sem (bil sem v avtu :doze: ) dva varaderota (vsaj mislim da sta bila oba) in med njima neki cestak (me ni dosti ganlo :evilgrin: ).

No je bil kdo od vas?

Mislim da sta bila črn in črno sive barve.

Objavljeno
A zato se ženske odzadi vozjo de lohk slikajo. Moja se pa na svojmu Transalpu preserava. :headbang:

nekaj morajo delat :whistle:

post-10071-1224011310_thumb.jpg

Objavljeno

Kaj Kotzi, a se zumo tm odspredej voz? Prazn nosilc, pa "papir" v tank torbi? :whistle:

A si že kej porihtal mape? Če ne boš kmalu, bo treba nove zapečt, k te bodo stare! :topic:

Objavljeno

Hja, sončno in vroče je bilo :beer2:

če bo za vikend kolko tolko vreme, grem do Splita - na: :beer1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!