Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
No pa je dve leti mimo od... :headbang::headbang::headbang:

ja hitr gre cajt,....kako se kej držiš,...pišuka lepo bi te blo videt u živo kdaj..

nč fočka,spet :rolleyes:

Objavljeno
mat marija spet so zakurli :wacko: :mellow:

kar precej ja :yes:

Objavljeno

ja sej tam pod dreves je blu mau bulš :D

Objavljeno (popravljeno)

Dobro jutro! :D

:topic:

Popravljeno . Popravil gandi
Objavljeno
jebovas....se pa dogaja tkole zvečer ej...

dns pa do idrske bele....mal rit namočt...upam da ni preveč mrzla,da mi nau drek zmrznu...kdo bo pol to tajal k je tolk tega sranja...

:xx: glede temperatur, ni omembe vredno... :slap:

Objavljeno
:xx: glede temperatur, ni omembe vredno... :slap:

:lol1: :lol1:

Objavljeno

FOČK :P

Objavljeno
FOČK :P

A tis biv gor dopoldan, boš reku? :eek:

Objavljeno
A tis biv gor dopoldan, boš reku? :eek:

nene, to je un virtualni fočk, hehe :D

Objavljeno

maus je šele dns h seb pršu od učerejšne fure ;)

drgač pa maus :beer2:

Objavljeno

učeri blo luštn . . . . .ena mala furca pala. . . . . čeprou mi xt-jka ne diš . . . . . prepočasna je a kaj morm, bo že . . :whistle::whistle::whistle:

. .tale kužo je pa biu tok glasn . . . k sm pršu do grada, sm mislu da me bo zgrizu . . . . .pol pa se izkaže da je ful prjazn kužo . . . . :OK:

post-15855-1249314602_thumb.jpg

Objavljeno

aja pa učer na ridah okol sedme . . . . . nikodr nobenga poznanga . . . . . . :naughty:

Objavljeno
KOnčno mau dežja.... :whistle:

Pa mal normalnih temperatur... Zdej bojo prjatlčki pognal :naughty:

post-15567-1249383591_thumb.jpg

Objavljeno

v nedeljo sta na ridah neznancu iz motorja ušla 2 konja....kdor jih pogreša na PM :lol1:

post-12030-1249383981_thumb.jpg

Objavljeno
v nedeljo sta na ridah neznancu iz motorja ušla 2 konja....kdor jih pogreša na PM :lol1:

ta dva sm pa tut jst vidu

pol sta še 2 pršla se mi zdi hehe

Objavljeno

pa so uso travo poteptal :D

Objavljeno
ja hitr gre cajt,....kako se kej držiš,...pišuka lepo bi te blo videt u živo kdaj..

nč fočka,spet :rolleyes:

Drugače sn živ, delam elektro stimulacijo in biofeedback trening za mišice desne roke, čakam na operativni poseg..., drugače sem še na bolniški, imam prepoved izhodov, opravil sem poklicno rehabilitacijo, zakar menim, da se mi bo kmalu zaključila bolniška, če ne bo kmalu operacije, tako da... :whistle:

Objavljeno
Drugače sn živ, delam elektro stimulacijo in biofeedback trening za mišice desne roke, čakam na operativni poseg..., drugače sem še na bolniški, imam prepoved izhodov, opravil sem poklicno rehabilitacijo, zakar menim, da se mi bo kmalu zaključila bolniška, če ne bo kmalu operacije, tako da... :whistle:

madonca si pa pridn...skor bl kt če bi na šiht hodu ;)

pa to maš vse doma treninga?je kšna fajn trenerka?? :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!