Skoči na vsebino

KAČJE RIDE - PASTI IN (NE)VARNOST

PikiJapok

Priporočene objave

dobiš po pošti položnice..

Ne, ne zdaj... Saj veš, da sem se skeširal in da sem suh... Avtek pa "fot'r" sta me izsušila... Dej raje drugo leto, ko (spet) kaj našparam. ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jap jz pa sploh ne želim, ko gre s kamijonom al pa avtobusom na moj pas in se morm čist ograje stisn, da sploh zvozm ovink, pa prosm, taktk sm šla 40km/h, in ne vi men zj klelel o svojem pasu, vedno sm na svojem pasu, edin če prehtevam. tko da šat d fakanal

S teboj se ne mislim prerekati. čez ride sem se velikokrat peljal. Vendar pa sem premnogokrat srečal na svojem pasu vse živo (tudi avtobuse in avtomobiliste), največkrat pa motoriste, ki so ali "žgali po kolenu" po mojem voznem pasu (njihovem nasprotnem) ali pa so prehitevali za vsako ceno v ovinkih. In glej moje presenečenje, ko pridem v prvem levem ovinku iz Planine na tisto kratko ravnino in motorist na mojem pasu. Seveda sledi umik na desni rob svojega voznega pasu in zaviranje v sili. :headbang: Pa nisem tako hiter kot nekateri mojstri, če pa bi bil....

Zakaj pa na Racelandu niste žgal po travi? Pa sej je vseeno, če greste ene 20 cm čez svoj vozni pas... :whistle: Tam pa ne upate ker ste eni navadni pusiji. :xx:

Če se sama voziš vedno po svojem pasu res ne vem, zakaj te je moj komentar tako prizadel. Očitno potem ni meril nate. Poglej fotografije od Ghandija. Sam si nisem ničesar izmislil...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S teboj se ne mislim prerekati. čez ride sem se velikokrat peljal. Vendar pa sem premnogokrat srečal na svojem pasu vse živo (tudi avtobuse in avtomobiliste), največkrat pa motoriste, ki so ali "žgali po kolenu" po mojem voznem pasu (njihovem nasprotnem) ali pa so prehitevali za vsako ceno v ovinkih. In glej moje presenečenje, ko pridem v prvem levem ovinku iz Planine na tisto kratko ravnino in motorist na mojem pasu. Seveda sledi umik na desni rob svojega voznega pasu in zaviranje v sili. :headbang: Pa nisem tako hiter kot nekateri mojstri, če pa bi bil....

Zakaj pa na Racelandu niste žgal po travi? Pa sej je vseeno, če greste ene 20 cm čez svoj vozni pas... :whistle: Tam pa ne upate ker ste eni navadni pusiji. :xx:

Če se sama voziš vedno po svojem pasu res ne vem, zakaj te je moj komentar tako prizadel. Očitno potem ni meril nate. Poglej fotografije od Ghandija. Sam si nisem ničesar izmislil...

dej da nauš preveč pametn no..

tko kt je piki varno prehiteval tko smo mi varno z glavo čez črto..

zdej pa udri po vseh..

k itak si ti ta nartabolš voznik kr jih je blo in jih bo..

pa prid v nedeljo na raceland pa boš pokazal nam pussyjem kako se vozi..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dej da nauš preveč pametn no..

zdej pa udri po vseh..

pa prid v nedeljo na raceland pa boš pokazal nam pussyjem kako se vozi..

Jaz sem ta največji pussy, tako na cesti kot tudi na Marofu. In prav ponosem sem na to. Raje sem živ pussy kot mrtev ultra frajer k leti po ušesih po nasprotnem voznem pasu in prehiteva v nepregledne ovinke.

Nič nimam proti voznikom, ki letijo po kolenu tudi na javnih cestah. Dokler se ne vozijo meni nasproti po mojem pasu.

Kje sem pa to izjavil?

zdej pa udri po vseh..

Samo komentiral sem vožnjo "ridašev" na Ghandijevih slikah, ki vozijo s telesom (največrat s kolenom in zgornjim delom telesa) preko svojega voznega pasu. Kdo so to, si oglejte sami. In prav tako hkrati pohvalil voznike, ki se po kolenu vozijo lepo po svojem pasu. To je dokaz, da se tudi to da, treba je samo veliko volje in najverjetneje znanja.

Ampak lepo vas prosim; ne se učit vozit na koleno na Ridah PO NASPROTNEM PASU!!! A je to tako težko razumeti?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hahaa....a ti mislis da se Dani A.K.A. Biker77 uci vozt po kolenu? :lol1: Sicer pa ni noben problem odpelat po svojem pasu tud na kolenu ne... :rolleyes:

Popravljeno . Popravil Fabo
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sicer pa ni noben problem odpelat po svojem pasu tud na kolenu ne... :rolleyes:

Zakaj to recimo nekako 90-im % voznikov na ridah ne uspe? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj to recimo nekako 90-im % voznikov na ridah ne uspe? :hmm:

Recimo da je po sredini svojega pasu lazje odpeljat THE OVINEK , ce uporabljas presedno tehniko oz ce "kolenckas"...jaaa je tako...se pa strinjam da je treba znat preden to prakticiras... :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hahaa....a ti mislis da se Dani A.K.A. Biker77 uci vozt po kolenu? :lol1:

Vsak se nenehno uči in pridobivanje sekund (ali stotink) na dirkališčih zame ni nič drugega kot učenje (no pa dejno temu reči trening, da bo bolj spejemljivo).

Sicer pa ni noben problem odpelat po svojem pasu tud na kolenu ne... :rolleyes:

Očitno to je problem. Še enkrat; tega si nisem sam izmislil ampak sem le gledal foto galerijo Ghandija. So pa tudi mojstri, ki se lepo vozijo po svojem pasu. :worship:

In še enkrat; oglejte si foto galerijo, in tisti, ki se lepo vozite po svojem pasu, se ne ozirajte na mojo kritiko, saj ni namenjena vam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tko kt je piki varno prehiteval (čez polno črto) tko smo mi varno z glavo čez črto..

tako je :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nope... :nono: Piki je imel vsaj nekaj 100 metrov pregleda naprej in je bil na motorju "poravnan". Ni vozil niti blizu "meje", ki se jo na ridah tako rado zagovarja, ampak z veliko mero rezerve in bi lahko kadarkoli varno zavrl in se vključil varno nazaj v kolono. Pri pikiju je na prvem mestu varnost, nato udobje... potem pa lepa panorama. Kar za te, o katerih se pogovarjamo, jaz ne bi trdil..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsak se nenehno uči in pridobivanje sekund (ali stotink) na dirkališčih zame ni nič drugega kot učenje (no pa dejno temu reči trening, da bo bolj spejemljivo).

Očitno to je problem. Še enkrat; tega si nisem sam izmislil ampak sem le gledal foto galerijo Ghandija. So pa tudi mojstri, ki se lepo vozijo po svojem pasu. :worship:

In še enkrat; oglejte si foto galerijo, in tisti, ki se lepo vozite po svojem pasu, se ne ozirajte na mojo kritiko, saj ni namenjena vam.

Cez ride ne peljem ravno po polzje...pa mi kljub temu uspeva ostat na svojem pasu....sem pa tud sam ze dozivel da mi je en maksi skuterist pripeljal nasproti popolnoma po sredini mojega voznega pasu in se ni umaknu...sem se jst... (aja pa ni se peljal po kolenu, pa tud hitro ne?!...avtobus je pa itak za celo cesto....):rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Recimo da je po sredini svojega pasu lazje odpeljat THE OVINEK , ce uporabljas presedno tehniko oz ce "kolenckas"...jaaa je tako...se pa strinjam da je treba znat preden to prakticiras... :rolleyes:

Hmmm... :hmm: Torej velika večina izbere težji način in tako odpelje po levem pasu, ker so potem večji "džeki"... Ker tisto, kar je lažje, so oni že davno prerasli... Al' kaj hočeš povedati?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

biker77, vsake toliko omenjaš, da s Pikijem dela še ena oseba; kot v mehiški nanizanki pa ne dočakamo, kdo je to.

od tebe še vedno čakam odgovor kje v severni italiji bi se dalo kak dirkališče obiskat..

mehiških nanizank pa ne gledam..

drgač pa mal nazaj poglej kdo bi še ležeče policaje delal, pa rezkal asfalt..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmmm... :hmm: Torej velika večina izbere težji način in tako odpelje po levem pasu, ker so potem večji "džeki"... Ker tisto, kar je lažje, so oni že davno prerasli... Al' kaj hočeš povedati?

Ne...hocem rect da je lazje odpeljat po sredini pasu ce se presedes...samo je treba pa to znat da lahko v danem trenutku uporabis...(ce se kej ni jasn sam vpras) ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to še "prođe"?

Po mojem mnenju je najbolj relevanten odgovor: "Odvisno od spretnosti voznika avtobusa, ki bi hipotetično pripeljal nasproti."

Ne...hocem rect da je lazje odpeljat po sredini pasu ce se presedes...samo je treba pa to znat da lahko v danem trenutku uporabis...

:worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to še "prođe"?

Po mojem mišljenju ne. Ker se da tudi tako:

20070630222900_PICT3280.JPG

Pa to nisem jaz, ker tako ne znam peljati. Je le ena od fotografij iz Ghandijevega albuma.

Popravljeno . Popravil marko55
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po mojem mnenju je najbolj relevanten odgovor: "Odvisno od spretnosti voznika avtobusa, ki bi hipotetično pripeljal nasproti."

a voznik motorja ma tut kej besede???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nope... :nono: Piki je imel vsaj nekaj 100 metrov pregleda naprej in je bil na motorju "poravnan". Ni vozil niti blizu "meje", ki se jo na ridah tako rado zagovarja, ampak z veliko mero rezerve in bi lahko kadarkoli varno zavrl in se vključil varno nazaj v kolono. Pri pikiju je na prvem mestu varnost, nato udobje... potem pa lepa panorama. Kar za te, o katerih se pogovarjamo, jaz ne bi trdil..

Veš kaj ti ki si tolko obremenjen z varnostjo bod raj doma sam pazi da ti nebo lustr na glavo padu!!! :rolleyes:

Ta tvoj post se mi zdi kot opravičevanje pet letnega otroka svojim staršem!!! :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pokojnice so pač kolateralna škoda.

Eh, kje pa. Pokojnice so način, kako grdi ljudje pridejo do fuka.....................................seveda če jih pravi cajt najdejo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po mojem mišljenju ne. Ker se da tudi tako:

20070630222900_PICT3280.JPG

Pa to nisem jaz, ker tako ne znam peljati. Je le ena od fotografij iz Ghandijevega albuma.

ja lahko tako..sam je una pot hitrejša :naughty: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!