Einherjar Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Glede na to, da nisem edini, ki trdim, da so te vase veleopevane ride ena najbolj ogabnih cest v Sloveniji bi predlagal naslednje. Zavedajmo se vsi, da je zanic cesta, ki ni primerna za hitro voznjo. Tako kot povsod drugje bodimo previdni zaradi avtomobislistov. Stvar zakljucena... Aja, gledalce na THE ovinku pa kaznovat z 750 evri vsakic, ko jih kak policaj vidi tam stat in cakat motoriste iz Al Kajda moto sole. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Postavit enga policaja redno na ovink v moto sezoni od 10h do 19h zvečer. Bo imel kaj delat in od kazni bi lahko imelo delovno mesto še dobiček. Ko bi postalo nerentabilno, pa ga lahko zaradi mene ukinejo.... :worship: :worship: :OK: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Sem zakljucil. Tudi na ridah me ne bo vec zaenkrat.. Ce me kdo rabi bom za vikende na Mobikrogu, pa tudi kolenckanja ga lahko naucim tam. LP, DeX A zdaj si pa prpo stisnil, ko ni več po tvoje in je treba tudi kaj konkretno naredit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 A zdaj si pa prpo stisnil, ko ni več po tvoje in je treba tudi kaj konkretno naredit? Sem naredil ze par konkretnih stvari, tudi kolicke s peno oblacil med drugim. Ne bom pa prosil policajev naj zaostrujejo kontrolo tam, ker ne bomo nastradali samo mi lokalci, ampak tudi ti ce se bos slucajno mimo peljal in imel na motorju zmigavce iz Louisa.. In konec koncev na ride lokalci v ecinoma hodimo tako zaradi druzenja, kot zaradi tega ker nam je fajn cesta (So tudi izjeme in hodijo zgolj zaradi druzenja in izjeme, ki hodijo zgolj zaradi ceste) Tega jaz osebno nisem nikoli zanikal. Zakaj bi potem pluval v svojo skledo pa zagovarjal naj sfrezajo ovinek in postavijo nepotrebne table 50kmh. Ce se ne bom mogel vec normalno peljat tam ne bom vec gor sel, se bom pa kje drugje druzil. Simple as that. Sicer pa jaz bom poskrbel za svojo voznjo, drugi naj pa za svojo, ne rabim tabel pa policajev gor za to. Ce pa kdo hoce resit planinski problem, ima pa proste roke. Jaz tega nikoli nisem hotel niti nameraval, ker mislim da to ni moja stvar! Edino kar mi je vazno je dvojna ograja, pa ne samo tam, povsod! Tu pa bom naredil vse kar je v moji moci. Ne da se mi vec :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 PU Postojna nas je povabila na "okroglo mizo" naslednji teden. Sporočili so, da naj se organiziramo in pridemo s konkretnimi predlogi in tiste, ki bodo sprejemljivi bodo tudi sami podprli, obenem pa nam bodo predstavili njihove poglede na zadevo. V kolikor je kak kandidat, ki bi šel z menoj na pogajanja, naj se javi... in predstavi svojo idejo. Mogoče bi ti lahko prišel jaz delati družbo. Antares Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 20, 2007 Mogoče bi ti lahko prišel jaz delati družbo.Antares Dobrodošel... Bi se pa z veseljem prej uskladil. Dobro je vedeti, kaj bo kdo zagovarjal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 PikiJapok a mi lahko prosim razožiš kaj bi ti sploh rad?Kakor te jaz razumem hočeš da se nebi več vozili po ridah, po drugi strani bi se pa ti in tvoji kompanjoni radi tam zbirali??? Če pa ne moreš gledat kako se motoristi kotalijo po tleh, pač ne hodiš več na ride in jih ne vidiš... Sploh te ne razumem, a bi rad poskrbel za varnost drugih??? Verjetno mora vsak najprej zase poskrbet, in ne razumem kaj in komu pomagajo te nove opozorilne table?? Verjetno sva za vse delno kriva tudi jaz in Nejc ki sva začela leta 97 hodit na ride in drsat kolena.. LP Miha Ride so obstajale pred tabo in Nejcom; ljudje so se spremenili in družba. Mogoče bi lahko Ride oddali v koncesijo paru policistom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 20, 2007 (popravljeno) DeX je definitivno na ridah storil dovolj. Kogarkoli siliti v nekaj, kar je v nasprotju z njegovimi načeli se mi zdi nepotrebno. Cenim vse kar je do sedaj naredil in tudi njegovo odločitev, da "se ne gre več". :worship: Morda bi zgolj opomnil, DeX-ovo govorjenje nima nikakršne zveze z mojimi pogovori s policijo. Uradni odgovori policije so kopirani in vidni v tej temi in so diametralno nasprotje njegovih izjav. O njegovih virih in podlagi za izjave o "kaznovanju na ridah" ne vem ničesar. ;) Popravljeno September 20, 2007. Popravil PikiJapok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Piki Japok, moja mnenja Policisti že dobro poznajo; pa ne samo postojnski. Antares Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 20, 2007 Piki Japok, moja mnenja Policisti že dobro poznajo; pa ne samo postojnski. Antares Jaz jih pa ne. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Jaz jih pa ne. ;) Kot so nekateri tu gor že povedali, je skoraj nemogoče iti v dogovore, ker se posamezniki držijo sami zase, ne tvorijo nikakršne druge skupine kot interesne, zato je nemogoče, da bo nekdo drugemu nekaj "svetoval". Primer P182, ki se je vedno tako rad pokazal (in je zato ride učil na mrtvo), takoj skoči "kaj se ti vtikaš vame" če mu nekdo že dober dan napačno pove. Gor se nalepijo še gledalci, ki delajo ovacije vsem vozilom, s čimer jih spravljajo v nevarnost (sredi rid res ne rabi, da ti nekdo odvrača pozornost s ceste s takimi neumnostmi; nekateri se ga napijejo še preden pridejo tja in nato vlečejo še flaškone iz svojih vozil,...). najboljša rešitev bi bila, da bi se kje naredilo mesto za srečanje motoristov, kot sem to videl po severni italiji. žal pa so pri nas državni uradniki bolj sami svojim karieram namen; politika pa pritiska na Policijo, namesto, da bi financirala 4km asfalta kje v bližini. Antares Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 najboljša rešitev bi bila, da bi se kje naredilo mesto za srečanje motoristov, kot sem to videl po severni italiji. žal pa so pri nas državni uradniki bolj sami svojim karieram namen; politika pa pritiska na Policijo, namesto, da bi financirala 4km asfalta kje v bližini.Antares Ne morem verjet, ampak strinjava se tu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Verjetno sva za vse delno kriva tudi jaz in Nejc ki sva začela leta 97 hodit na ride in drsat kolena.. no, pa mamo začetnike in glavne krivce ...ti in Nejc haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Ne morem verjet, ampak strinjava se tu :) Tudi marsikatera oseba na vrhu MNZ se strinja, Pu Postojna se je že pogovarjala o tem, Generalna policijska uprava se je zavzela;... Ker pa zadeva ne spada v nobenega od interesnih lobijev, ki jih slovenija premore, se noče nič narediti in se tudi ne bo. Zadeva se nato prične odvijati po ustanjenem scenariju; sprejme se popravek zakona oziroma se Policijo pošlje, da s pritiski odreši tiste, ki povzročajo nepotrebne zahteve oziroma "potrebe". Antares no, pa mamo začetnike in glavne krivce ...ti in Nejc haha PM ti ne dela; a je bila kakšna moderatorka na delu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 PM ti ne dela; a je bila kakšna moderatorka na delu? ne , izklopil sem ga ... pošlji mi mail (se tudi to da, samo kliknit moraš sosednji gumb, se mi zdi ... in bom dobil na -email karkoli pošlješ). sicer pa lahko kar pošlješ na brumbrum@rucigaj.com . Lp, S. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m1ha Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 no, pa mamo začetnike in glavne krivce ...ti in Nejc haha Kot se zagotovo spomniš (v kar ne dvomim) je bil asfalt do leta 96 na ridah popolnoma uničen, in daleč od tega da bi bil primeren za malo hitrejšo vožnjo z motorjem. Ko so jih pa preplastili smo začeli hodit gor z motorji in če me spomin ne vara se še vsaj dve leti ni tam zbiral nihče(razen nas par), to se je začelo 1999... in takrat so začeli gor hodit policaji in z njimi problmi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m1ha Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 nekako ne morem povezati osebe z vzdevkom, pa sem videl dogajanje v času ko govoriš.A imaš kakšno fotko, bi opisal motor? Me muči radovednost; sorry. Antares Jaz z gillero SP2 125 Nejc z BMW F650 prvi dve leti Potem pa CBR250RR in FZR 1000 Ducati SS750 in VTR 1000 . . . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Jaz z gillero SP2 125 Nejc z BMW F650 prvi dve letiPotem pa CBR250RR in FZR 1000 Ducati SS750 in VTR 1000 . . . . . . čakaj malo; tisti fant z blond lasmi, suh, srednje visok, ognjeno rdeč Ducati, ki ima spredaj tri luči eno pod drugo in enodelnim rdečim Dainese kombinezonom? antares Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m1ha Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 čakaj malo; tisti fant z blond lasmi, suh, srednje visok, ognjeno rdeč Ducati, ki ima spredaj tri luči eno pod drugo in enodelnim rdečim Dainese kombinezonom?antares Pomota... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Jaz z gillero SP2 125 Nejc z BMW F650 prvi dve letiPotem pa CBR250RR in FZR 1000 Ducati SS750 in VTR 1000 . . . . . . to se pa jst vse spomnem.... Takrat se je še dal normalno dihat na ridah.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 to se pa jst vse spomnem....Takrat se je še dal normalno dihat na ridah.... A bi ga opisala, preden izdihnem z uganjevanjem (če bi šlo za nagrado, bi se malo bolj potrudil, tako pa..). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 (popravljeno) Bosta že sama povedala katera sta.. Ne maram o drugih govorit... Kukr vem, si na tekočem o grobniku, tak da bi mogu m1ha-ta poznat. Popravljeno September 20, 2007. Popravil Polona N. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 in potem rečejo, da si punce vse zapomnejo. Ajde Miha; čakaj; a si imel kakšno repliko? (kakšen namig) medtem grem brskati za mojo fotko v kačje ride II. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Prosim, da se držite teme. Nabijat pojdite drugam. :naughty: KDO JE PRIPRAVLJEN V SREDO OB 16:00 SESTI S POLICISTI ZA OKROGLO MIZO IN PREDSTAVITI SVOJE POGLEDE NA REŠITEV PROBLEMA? vidim da si nabral veliko somišljenikov glede na to da moraš javno "prosit" da bi kdo šel s tabo.. ja bi mogoče še šel če ne bi bili predlogi ki si jih ti vnaprej dal policiji tako sovražno uperjeni motoristom.. pa en post sem prebral da bi se prej dobl pa da bi se uskladil al kako že? aja če teb ne bo po godu pač ne moreš zraven..super.. mogoče si pa vzamem čas in neusklajen pridem.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 in potem rečejo, da si punce vse zapomnejo. Ajde Miha; čakaj; a si imel kakšno repliko? (kakšen namig) medtem grem brskati za mojo fotko v kačje ride II. Je fotograf umaknil svoj album in še mene zraven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se