norc 16 Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 :worship: Obvladaš nimam kaj za rečt. :worship: Le ena pripomba vsaj neko opremo uporablja poleg čelade.
didl Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 Obvladaš nimam kaj za rečt. Le ena pripomba vsaj neko opremo uporablja poleg čelade. brez skrbi , pod kavbojkami so kolenčniki in pri zahtevnejših trikih lahko vidiš da imam komplet body armor
rbagoros Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 Dober video Jure, da o znanju in obvladovanju ne govorim!
rbagoros Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 Pozdravljeni! Imam nekaj svežega in to je NAPOVEDNIK za novo serijo kratkih videov z naslovom WORKING ON A DREAM. WORKING ON A DREAM -trailer Prihajajoči kratkometražni videi z naslovom WORKING ON A DREAM bodo prikazali moj trud, ki ga vlagam v stunt šport z ciljem, da bi nekega dne prišel na vrh le tega. Moja želja je bila, da bi v te videe vključili malo več stunta kot v prejšnjem filmu Gravity. Potem, da bi tudi prikazali ne le samo vožnjo in treninge na motorju tem več prikazati, da je za uspeh potrebno več kot le samo treningi na motorju. LINK: http://www.rokbagoros.com/index.php?view=video&id=20 Lp,Rok
rbagoros Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 Pozdravljeni! Končno smo dočakali 1. del serije Working on a dream. Video smo sestavili iz 10 urnega filmskega materiala. WOD 1. del vam bo v 3.40 min prikazal moj trening na skuterju. Čez dva tedna bo izšel 2.del, pa bo predstavljen fizični trening brez motorja in pridobivanje sponzorjev. PRISOTNI PRI PROJEKTU: Stunt voznik: Rok Bagoroš Producent in režiser: Marko Wolf (Studio Wolf) Grafična podoba: Iva Katalenič in www.macro.si Glasba in ton: DJ Shorty in Shimon (SPSDM Production) Asistent: Dominik Pelc Uradni fotograf: Kristijan Škrlec Upam, da vam bo nova serija filmov všeč! http://www.rokbagoros.com/index.php?view=video&id=22 Lep pozdrav, Rok Bagoros in ekipa www.rokbagoros.com
bass Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 Dobro ti gre, še mal pa boš kot tale Kor13 in biker77 1 1
rbagoros Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 Uf, da bom kot CP pa bo še potrebno veliko trdega dela
didl Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 evo en mali drift video, tudi z motorjem se da ne samo z avtom heheh favorit 1
simonsi Objavljeno Oktober 2, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2009 evo en mali drift video, tudi z motorjem se da ne samo z avtom heheh Nice. Ena napakica če kolo zagrabi, pa se ubiješ.
didl Objavljeno Oktober 2, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2009 Ni tak hudo , se je že zgodilo sjeng 1
kađiva Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 evo še nekej svežega video materiala iz gorenjskega konca od mojega brata movie, stunt na MZju 250 drug let bo pa mal več tud na CBR900 @didl: dobr nastop na happeningu
didl Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 Hvala, če ma kdo al pa da ve za koga ki bi mel rezervar za Hondo cbr 600 FS, bi ga rabo nujno...
budacki Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 evo še nekej svežega video materiala iz gorenjskega konca od mojega brata movie, stunt na MZju 250 drug let bo pa mal več tud na CBR900 @didl: dobr nastop na happeningu Tut jst bi pohvalu.
xceno Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 evo še nekej svežega video materiala iz gorenjskega konca od mojega brata movie, stunt na MZju 250 drug let bo pa mal več tud na CBR900 @didl: dobr nastop na happeningu
didl Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 GLEJTE ODDAJO ŠKL TO NEDELJO 29.11.09 NA POP TV RUBRIKA ADRENALINSKI KOTIČEK, POZNELI SMO ZANIMIV PRISPEVEK O MOTO STUNU...........BO ZANIMIVO ZA POGLEDAT GARANTIRANO sesir 1
janktm Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Kaj imate tudi kako tekmovanje v Slo al ne? Lepo bi bilo vas videt v živo v akciji...
didl Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 Kaj imate tudi kako tekmovanje v Slo al ne? Lepo bi bilo vas videt v živo v akciji... Leta 2008 je bil državni pokal pri nas 4 tekme, 2009 ni bilo nič razen ena tekma na scooter festu, slabo je z tem pri nas, drugače pa mene se je dalo letos/lani videt kar na nekaj avtoshowih i 2 krat na grobniku, letos gremo pa še malo bolj intenzivno tako da boš ziher imel priložnost kje videt v živo
nejcracing Objavljeno Maj 21, 2010 Opozori Objavljeno Maj 21, 2010 bi mogla kaka šola stunta obstajat, ne bi blo švoh če bi ene par trikov znal naredit
didl Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 Ne rabiš nobene stunt šole samo probat je treba, pol pa počasi pride samo od sebe
didl Objavljeno Julij 26, 2010 Opozori Objavljeno Julij 26, 2010 No nekdo mora ohranjat to temo pri življenju, pa še nobene slike nove podobe motorja nisem pokazal tu gor....Par slik iz zadnjega treninga:
didl Objavljeno Julij 26, 2010 Opozori Objavljeno Julij 26, 2010 Krogi brez rok brez rok stoje v krogu.... To je to HyperJack, DXR16, AJ in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se