Poljachina Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Jz iščem kako tank torbo za mojo RR-ko. Tko da gre notr telefon, denarnca, kj več pa tud ni treba da gre. Ajt rečmo še ena rezervna majca. Sm že mal iskal okol ampak majo samo tiste magnetne. Kr pa nam mal pomaga k je kestl plastičn. Če ma kdo kako tank torbo na svojmu nj prosm da kak link al pa sliko kko vse skupaj zgleda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 bagster.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Jz iščem kako tank torbo za mojo RR-ko. Tko da gre notr telefon, denarnca, kj več pa tud ni treba da gre. Ajt rečmo še ena rezervna majca. Sm že mal iskal okol ampak majo samo tiste magnetne. Kr pa nam mal pomaga k je kestl plastičn. Če ma kdo kako tank torbo na svojmu nj prosm da kak link al pa sliko kko vse skupaj zgleda. jst bi dau tazga k našraufaš nosilc tm k se odpira za bencin... evo link http://www.ready-2-race.com/torbeinkovcki.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Poljachina Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Jap tale sistem mi je kr ql. Tnx za link Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T 120 Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 Jz iščem kako tank torbo za mojo RR-ko. Tko da gre notr telefon, denarnca, kj več pa tud ni treba da gre. Ajt rečmo še ena rezervna majca. Sm že mal iskal okol ampak majo samo tiste magnetne. Kr pa nam mal pomaga k je kestl plastičn. Če ma kdo kako tank torbo na svojmu nj prosm da kak link al pa sliko kko vse skupaj zgleda. Imam od Bagster-ja (prevleka za tank+torba). Skratka zadovoljen. Aja, cena skupaj okoli 150 eur. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 jst bi dau tazga k našraufaš nosilc tm k se odpira za bencin...evo link http://www.ready-2-race.com/torbeinkovcki.htm Jaz imam čist isto tank torbo, je zelo praktična dobiš pa jo pri TC Motoshopu :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Poljachina Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 Jaz imam čist isto tank torbo, je zelo praktična dobiš pa jo pri TC Motoshopu :rolleyes: Super tnx. Bom šu pogledat naslednič ko se bom kj mim pelu. Kok je pa to kj dnarja ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 Super tnx. Bom šu pogledat naslednič ko se bom kj mim pelu. Kok je pa to kj dnarja ? Mislim da sem plačala cca. 100 eur, lansko leto poleti :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 Tako malo tank torbo dobiš za par 20€ v Louisu, magnetna ali na trake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 Tako malo tank torbo dobiš za par 20€ v Louisu, magnetna ali na trake. ne bo držalo, ker sem jo šla iskat tudi tja pa je niti slučajno niso imeli. Tako torbico sem iskala kar nekaj časa, ker imam plastični tank te tamale torbice pa so večinoma magnetne kar mi nič ne pomaga. Nevem no, jaz sem s svojo izbiro zelo zadovoljna :yea1: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snakeyes Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 a majo vse honde rr plastičen tank??????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Februar 27, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 27, 2008 a majo vse honde rr plastičen tank??????? vse majo plastičen tank, no vsaj za 600RR vem da majo :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Vrjetn ste mislil plastičen pokrov tanka, ane :grim Tank sam je iz kovine .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Vrjetn ste mislil plastičen pokrov tanka, ane :grim Tank sam je iz kovine .) ja ja tako je bilo mišljeno :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Poljachina Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 @TinaRR Kako je pa kj s to torbo ko se voziš. V smislu koliko ti zastira pogled na obratomer in števc... Dj prosm če se ti da kako sliko prpopi sm gor kko zgleda torba ko je na motorju in kako zgleda z sedečga položaja na motorju. Da se vidi kolk zastira. Dam za kavico na Rakitni al pa kjer kol drugje :) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 @TinaRR Kako je pa kj s to torbo ko se voziš. V smislu koliko ti zastira pogled na obratomer in števc... Dj prosm če se ti da kako sliko prpopi sm gor kko zgleda torba ko je na motorju in kako zgleda z sedečga položaja na motorju. Da se vidi kolk zastira. Dam za kavico na Rakitni al pa kjer kol drugje :) LP Nekaj slikic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Meni je ta torbica zelo praktična še posebaj če grem čez mejo, da mi ni potrebno brskati po žepih za dokumente :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Nekaj slikic kok te je pa ohlins pršou?, če ni skrivnost O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Poljachina Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Super HVALA. :worship: Jap tole je definitivno a must HAVE :) Maš Qfe v dobrem. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Poljachina Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 A vizir spraviš v tole torbo ? Težka, verjetno a? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 A vizir spraviš v tole torbo ? Težka, verjetno a? Ja ga spraviš, ker se torba lahko poveča v višino :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 kok te je pa ohlins pršou?, če ni skrivnost O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 (popravljeno) @Matex_46 Maš PM :rolleyes: Popravljeno Februar 27, 2008. Popravil TinaRR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 @Matex_46 Maš PM :rolleyes: :grim gracias Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Ali ima mogoce kdo gor kakrsen koli aftermarket vizir - ki ni Puig (po moznosti MRA)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se