Skoči na vsebino

Kdo bo novi predsednik?

enduraš

Kdo bo novi predsednik?  

176 članov je glasovalo

1. 1.

• Peterle
      21
    • Jelin?i?
      81
    • Kranjc
      1
    • Gaspari
      22
    • Turk
      49
    • ostali kandidati
      2
  2. 2.

• Da
      46
    • Ne
      111
    • Ne vem
      19

Priporočene objave

Od nekdaj te mam rada in od nekdaj me maš rad ( bi rekel moj mož, če bi to bral) :blush: :P

Kandidirala pa bom. Sam ne za župnika. :devil:

Kako te ne bi imel rad, ko si pa tako simpatična. :004

Se mi zdi, da za župnika moraš biti še nedolžen. Mogoče ti uspe za ministranta?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:worship:

Se mi zdi, da za župnika moraš biti še nedolžen. Mogoče ti uspe za ministranta? :lol1: :lol1: :lol1:

Dober vic.

Še boljši rezultat je pa na financah,naš prepričljivo vodi.

Peterle na soočenju na TV,pa samo bla..bla..bla :headbang:

Berem ta forum,mi gre na smeh od začetka do konca,pa nimam nič proti nobenmu,samo smešno je.

Do te ure sem že 4x:beer1: .

No pa brez zamere :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako te ne bi imel rad, ko si pa tako simpatična. :004

Se mi zdi, da za župnika moraš biti še nedolžen. Mogoče ti uspe za ministranta?

Katolibani pravijo, da je pogoj za te funkcije - par jajc (jajčniki ne štejejo) :slap:

Torej odpade :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja res so zanimive in tesni rezultati. Je pa obenem zanimivo spremljat kako azurni so RTV SLO in POP TV. Pop Tv posteno zaostaja z azurnostjo, da o organiziranosti ne izgubljamo besed.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja res so zanimive in tesni rezultati. Je pa obenem zanimivo spremljat kako azurni so RTV SLO in POP TV. Pop Tv posteno zaostaja z azurnostjo, da o organiziranosti ne izgubljamo besed.

Saj morjo bit,če pa majo na skor vsakem volilnem mestu svojega predstavnika in svoje volilne lističe.

Drgač pa: Zmago,Zmago, go,go,go!!!!!!!!! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Presrečen sem......kovidim.....kako klerofašisti zgubljajo.........

Kdor je volil za Peterleta......LE............in kdor ni........zanj sigurno ne bo.

Kler......cvri se v peklu........upam, da v naslednjem krogu dobijo še manj!!!!!!!!

Komaj čakam državnozborske volitve......JANŠA........POPUŠIL BOŠ NA CELI ČRTI......TI.....in tvoji klerofašisti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jesssssssssss.........Slovenija se končno prebuja!!!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In upam, da bo Slovenija končno spregledala, kam jo pelje sedanja vlada... Če bi bila Janša in Peterle skupaj na čelu države...,-groza. Zmago, drži se.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res bomo najebali če bo zmagal farški klovn z orglicami. Upam na zmago plemenitega.

:slap:

res je :slap:

raj bivšega kriminalca kot krščanerja

plemenito :worship:

in potem še kličite poštenje...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zelo zadovoljen nad razpletom :)

Moti me edino to da ima cerkev tako velik vpliv na vse skupaj.. Oba z mat sva v volilni komisiji, le da je ona v Cerknici, "kao mesto", jaz pa v eni vasici. Cerknica prepricljiva zmaga Gasparija in Turka, ki sta bila zelo izenacena, precej zadaj na 3, mestu pa Peterle. Na nasem voliscu Petrle 60% glasov, isto ena druga vas zraven.. Volivci? Stare mame pa ati, ki naredijo kar zupnik rece. Jebes to! :headbang: :headbang:

Isto so pokazali resultati. Po prvih rezultatih, ko se je prestevalo glasove iz mest in vecjih krajev, kjer so bli centri so bili vsi trije izenaceni.. Potem cez kaksne pol ure, uro, ko so pa zaceli pritekati glasovi iz bolj umaknjenih volisc iz podezelja, hribov, vasic, je pa takoj Petle potegnil naprej za 4%. Le zakaj :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kwa je zdaj to DRUGI KROG ? Sem mislil, da odloča večina in ne boljša polovica. Polfinale, finale, ...... matrimoniale ?

Demukwatiya.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za predsednika je potrebna absolutna vecina glasov in ce se le te ne doseze v prvem krogu, gresta pac dva najuspesnejsa v 2. krog, v katerem bo do absolutne vecine neizbezno prislo, ker sta pac samo 2 :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za predsednika je potrebna absolutna vecina glasov in ce se le te ne doseze v prvem krogu, gresta pac dva najuspesnejsa v 2. krog, v katerem bo do absolutne vecine neizbezno prislo, ker sta pac samo 2 :)

kaj pa če je točno 50.00000000000 proti 50.000000000000? :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja pol pa neodločeno in še en krog :whistle: pa še mal zapravljanja davkoplačevalskega denarja :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

HE HE HE HE HE HE!!!!!!!!!!!

pri nas je povsod razen v mestu dobil Jelinčič največ glasov in to krepko pred lojzetom! očitno je podeželje izbralo svojega novega plemenitega junaka!

v mestu pa je povsod dobil turk! :naughty:

edino kar me skrbi je, da bo lojze ugotovil da se je premalo propagiral pri nas in pride osebno na obisk ker potem bo sigurno na trgu pod mano galamil! :SS :SS :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V primeru, da imata dva kandidata, ki se potegujeta za 2. mesto v 2. krogu popolnoma enako st. glasov, odloci zreb, kdo bo sel naprej. To vem, da je zakonsko doloceno. Se pa ne spomnim, kako se postopa v primeru, da je v drugem krogu popolnoma izenaceno, je ze nekaj casa, od izpita iz ustavnega prava :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem sel prav pogledat zakon o volitvah predsednika republike :) Ne predvideva moznosti izenacenja v drugem krogu in resitve za to situacijo :) Glede na to, da pa doloca, da je predsednik izvoljen z absolutno vecino, pri popolnem izenacenju noben tega pogoja ne izpolni in sklepam, da se opravi se en krog :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem sel prav pogledat zakon o volitvah predsednika republike :) Ne predvideva moznosti izenacenja v drugem krogu in resitve za to situacijo :) Glede na to, da pa doloca, da je predsednik izvoljen z absolutno vecino, pri popolnem izenacenju noben tega pogoja ne izpolni in sklepam, da se opravi se en krog :)

Neki sm čul da se v primeru da oba dobita popolno enako število glasov naga brcata v jajca na prešercu (last man standing competition).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Neki sm čul da se v primeru da oba dobita popolno enako število glasov naga brcata v jajca na prešercu (last man standing competition).

In kdo ima prvo žogo? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!