Skoči na vsebino

Kdo bo novi predsednik?

Kdo bo novi predsednik?  

176 članov je glasovalo

1. 1.

• Peterle
      21
    • Jelin?i?
      81
    • Kranjc
      1
    • Gaspari
      22
    • Turk
      49
    • ostali kandidati
      2
  2. 2.

• Da
      46
    • Ne
      111
    • Ne vem
      19

Priporočene objave

Objavljeno
no ja še zmer bo pa bl važn koga bomo volili drugo leto na parlamentarnih

to se pa ve

za zmagota

:worship: :worship: :worship: :worship:

zna pa lepo na orglce špilat, pa še dolenc je :lol1: če to ni dost velik argument za predsednika, ejej res je težko vladat v tej državi. :lol1:

še en razlog več da ga nam volu :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
to se pa ve

za zmagota

:worship: :worship: :worship: :worship:

še en razlog več da ga nam volu :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

dolenko si že, zakaj pa neb še dolenca? :naughty:

Objavljeno
jebemo zdej "smo" pa gorenjci dokazal, da smo največje ovce in kmetje , največji odstotek glasov za Lojzeta je bil glih pr nas :wacko: :slap: :slap:

Saj tudi leti v Lescah. V N.mestu, ki je bližje rodnemu kraju naj bi imel do Aerokluba še kar nekaj dolga izpred let, ko smo ga z letalom vozili, kot nekakšnega člana organizacijskega odbora nekega kolesarskega svetovnega ali kakšnega že prvenstva. Smo rekli v klubu, ta je pomemben, ta bo plačal.............

Objavljeno

Glede na to, kdo je pač prijavljen v drugi krog, bo najbrž Peterle, čeprav se mi ne zdi noben pravi za predsednika. Delo predsednika je v naši državi itak samo še za okras. Meni je bil osebno najboljši govorec Kučan, ki je znal in tudi imel filing za te stvari. Kar spomnite se njegovih nastopov po TV-ju, ko je čestital državljanom ob novem letu ali pa kaki drugi priložnosti, pa tudi ostali predsedniki so ga zelo spoštovali.

Objavljeno
...in prov ironičn je zgledalo ko sva se z mojo sprehajala v nedeljo po stari Ljubljani in opazila ljudi, ki prihajajo iz cerkve-med njimi tud Lojz :xx:

prekleta banda cerkvena, vse bojo zjebal...

Saj to, kaj nekdo dela v prostem času, ni tako važno. Žalostno je, če svoje hobije ( v tem primeru obisk maše in lezenje v rit cerkvenim dostojanstvenikom )iz prostega časa prenaša v politiko.

Si lahko zamislite, da bi jaz postal premier in bi potem uvedel zakon, da mora vsaka občina imeti dirkališče, uvedel bi poseben davek na nekadilce, na avtocestah bi ukinil omejitev hitrosti,......

Objavljeno (popravljeno)
Saj to, kaj nekdo dela v prostem času, ni tako važno. Žalostno je, če svoje hobije ( v tem primeru obisk maše in lezenje v rit cerkvenim dostojanstvenikom )iz prostega časa prenaša v politiko.

Si lahko zamislite, da bi jaz postal premier in bi potem uvedel zakon, da mora vsaka občina imeti dirkališče, uvedel bi poseben davek na nekadilce, na avtocestah bi ukinil omejitev hitrosti,......

Provokatorja za predsednika!!!!

p.s.

Upam, da bi mi kot svojemu volilcu davek na nekadilce odpisal.... Sem svoje že pokadil...

Popravljeno . Popravil Damian

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!